Hozzászólások - Zaphod42
Oldal: 1
Dátum: 2009.04.12. 23:44:21
Sok ember jatszik, sok kulonbozo ember, nem nehez hanem lehetetlen ugy megcsinalni egy jatekot, hogy mindenkinek jo legyen, senkinek ne legyen gondja, baja vele. Ez termeszetes. Nem azert irtam ide ezeket a dolgokat hogy Bezzegeljek, hanem hogy mint sok mas jatekos, visszaolvasva a topicot eleg sok, jelezzem, hogy hol lehetne javitani a rendszeren. Ez egy sima maganvelemeny.
Dátum: 2009.04.12. 23:36:54
Hivatalos laptop, szig til belenyulni, meg csak akkor netelek errol ha kivul vagyok EU-n mert it eleg draga lenne a privat.
Dátum: 2009.04.12. 19:35:07
Viszont egyszer regen valaki azt mondta: "Ismerd meg Hazadat!"
Elolvastam az ertekelesrol irtakat de a Hazankrol szolo kerdesek rossz ertekelesvel nem ertek egyet a fentiek leirtak miatt.
20eve dolgozom kulfoldon, talalkoztam olyan emberekkel akik sok alapveto dolgot nem tudtak a sajat hazajukrol, nem csak foldrajzilag hanem sok alapveto dolgot de kb olyan butasagokat mintha Bekescsabat az Osztrak hatar melle mondana valaki es raadasul nem egyszeru emberek hanem kozepiskolai vegzettseguek es ez szerintem szegyenletes.
Elolvastam az ertekelesrol irtakat de a Hazankrol szolo kerdesek rossz ertekelesvel nem ertek egyet a fentiek leirtak miatt.
20eve dolgozom kulfoldon, talalkoztam olyan emberekkel akik sok alapveto dolgot nem tudtak a sajat hazajukrol, nem csak foldrajzilag hanem sok alapveto dolgot de kb olyan butasagokat mintha Bekescsabat az Osztrak hatar melle mondana valaki es raadasul nem egyszeru emberek hanem kozepiskolai vegzettseguek es ez szerintem szegyenletes.
Dátum: 2009.04.12. 18:11:02
Idézet: Kupek - 2009.04.12. 17:55:21
Szomoru, hogy ilyen tag latokoru jatekosok is vannak es raadasul van meg jogosultsaguk ertekelesre!
Melyik megyénkben található Ercsi ?
Pest megye.
Tolna megye.
Fejér megye.
Zala megye.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott.
A saját hazánk egyik városa szerintük érdektelen ??????
Egy neve sincs Angol zenekar gitárosát pedig ismernem kellene ??????????????????????
Pest megye.
Tolna megye.
Fejér megye.
Zala megye.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott.
A saját hazánk egyik városa szerintük érdektelen ??????
Egy neve sincs Angol zenekar gitárosát pedig ismernem kellene ??????????????????????
Szomoru, hogy ilyen tag latokoru jatekosok is vannak es raadasul van meg jogosultsaguk ertekelesre!
Dátum: 2009.04.12. 18:06:29
Ezert nem jo, hogy eleg egy rossz ertekeles, hogy kigilyozzanak egy jo kerdest egy nagybetu miatt vagy epp csak szorszalhasogatasbol vagy emberi butasagbol.
Dátum: 2009.04.12. 17:06:15
Minden kerdesbe bele lehet kotni, ha valaki van olyan "josagos" es sajnos vannak sokan akik rosszul hasznaljak az ertekelest. Szerintem ezt inkabb josag helyett szorszalhasogatasnak lehet hivni
Dátum: 2009.04.12. 17:01:19
Remelem azt irtad ra, hogy lexikalis tudast igenyel
Dátum: 2009.04.12. 16:59:28
Mi alapjan keszult a DAS BOOT c film?
Amerikai propaganda
Nemet propaganda
Gunther Lothar Buckheim a sajat elmenyei alapjan irta meg
Semmi alapja nem volt
ertekeles: erdektelen tema
Ezzel szemben az olyan kerdesek hogy valamelyik jatekos milyen szinu mezben jatszik vagy melyik csapatban erdekesek.
Utom a ketszer 20at de eletemben egy futballmeccset se neztem meg de megse golyozom ki az ilyen kerdeseket.
Bocs az ekezetekert de nincs mar energiam vadaszni az ekezetesbetukre a forumon.
Amerikai propaganda
Nemet propaganda
Gunther Lothar Buckheim a sajat elmenyei alapjan irta meg
Semmi alapja nem volt
ertekeles: erdektelen tema
Ezzel szemben az olyan kerdesek hogy valamelyik jatekos milyen szinu mezben jatszik vagy melyik csapatban erdekesek.
Utom a ketszer 20at de eletemben egy futballmeccset se neztem meg de megse golyozom ki az ilyen kerdeseket.
Bocs az ekezetekert de nincs mar energiam vadaszni az ekezetesbetukre a forumon.
Dátum: 2009.04.12. 16:48:46
Adtam le helyette masikat. Raadasul kulfoldon vagyok, nem europai billentyuzettel az elobbi valaszt 20 percig irtam mert vadasztam az ekezetes betukre a forumon (copy-paste) de mostanra beleuntam Ilyenek miatt sok kerdest kigolyoztak es engem fognak letiltani a kerdes feltveserol, nem tartom tul jonak ezt. Mint irtam az "ammedig"-et meg bent hagytak, azt hiszem van nehany bevadult nyelvtantanar a jatekosok kozott
Dátum: 2009.04.12. 16:41:12
Ez akkora hiba? Nem zavarna annyira ha nem lenne ott az az egy mondat: "Még 5 rossz értékelés és nem tehetsz fel több kérdést!"
Dátum: 2009.04.12. 16:39:06
Teljes mértékben egyetértek! Nekem dobtak vissza kérdést speciális minősítés miatt mindenféle témában például a Gyalog Galopp-ból, a Das Boot filmről, A BURAN melyik Muzeumban van, földrajzi kérdésbol pl hol talalható LINZ városa es most ki van irva hogy még 5 rossz értékelés és nem adhatok fel több kérdést. Egyébként 2054 helyes válaszom volt eddig és a 20 kérdésbol 8at dobtak vissza, helyesirási hiba és speciális minősítés miatt. Sose utasitottam el kérdést azért mert nem érdekel a téma mint pl a foci vagy a kosárlabda és most még 5 ilyen osztályozás és a játék élvezetes részét elveszik. A nagy számok törvénye alapján előbb utóbb mindenki megkapja a letiltást. Kicsit reformálni kellene az osztályozási rendszert!
Dátum: 2009.04.12. 16:17:55
Most találkoztam egy kérdéssel amiben ez szerepelt: "ammedig" ezzel szemben a kérdésemet kigolyozták helyesírási hiba miatt:
Milyen növény a sárga vízitök?
Vízből kiemelkedő gömb alakú virágok. X
Vízben növő tökféle.
Szobanövény féle, amelyiknek sok víz kell.
Nincs ilyen növény.
Hol van az én kérdésemben a helyesírási hiba?
Milyen növény a sárga vízitök?
Vízből kiemelkedő gömb alakú virágok. X
Vízben növő tökféle.
Szobanövény féle, amelyiknek sok víz kell.
Nincs ilyen növény.
Hol van az én kérdésemben a helyesírási hiba?
Dátum: 2009.04.04. 15:54:47
nos ez igaz, igy tényleg félreértelmezhető, ez eszembe se jutott, amugy valószínű igaz lesz mert szépen lerögzitették a múzeum egyik hangárjába.
Dátum: 2009.04.04. 15:36:54
Kétszer próbáltam feltenni ugyanazt a kérdést, elsőre helyesírási hiba miatt lőtték, ki, második alkalommal "Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel"
íme a kérdés (helyes válasz a második)
Hol található a "BURAN" űrsikló jelenleg?
USA-ban, az 51es körzetben
A "Speyer"-i technikai múzeumban, Németországban
Bajkonurban
sehol, fentmaradt
megtudná valaki mondani mi ezen nem értelmezhető és mi az az óriási helyesírási hiba ami miatt ki kellett ütni?
íme a kérdés (helyes válasz a második)
Hol található a "BURAN" űrsikló jelenleg?
USA-ban, az 51es körzetben
A "Speyer"-i technikai múzeumban, Németországban
Bajkonurban
sehol, fentmaradt
megtudná valaki mondani mi ezen nem értelmezhető és mi az az óriási helyesírási hiba ami miatt ki kellett ütni?
Dátum: 2009.01.19. 21:26:17
Hát nekem nincs szerencsém a kérdések feltételével, Hol található Linz városa kérdésemre a válaszadók 25%-a nem tudta a választ, a Gyalog Galopp-ból való idézetemre szintén, a Sörgyári Capriccio-ból ahol 3 alapbol rossz választ irtam a jó mellé túl speciális értékelést kaptam, a Das Boot ról szóló kérdésemre ahol szintén 3 könnyen kiszurható rossz válasz közé "bujtattam" a jó választ érdektelen lexikális tudás miatt szórták ki. Így egymás után 3 kvíz kérdésem bukott ki a rostán, pedig próbálok érdekes kérdéseket feltenni, de ha kell a LE akkor kénytelen vagyok buta kérdésekkel dolgozni, nehogy egy valaki rossz napja miatt lecsússzak a jutalomról. Jelenleg 5 jó és 6 rosz kérdésnél tartok
ebből szerintem 1 volt nehéz, bár érdekes, hogy :
Beszélgetés közben az információ hány százalékát kapjuk szóban és mennyit a testbeszéd alapján? ( 30% verbális 70% testbeszéd)
de a többinél sokkal speciálisabb és rosszabb kérdésekkel is találkoztam már a játékban, na most kipanaszkodtam magam
ebből szerintem 1 volt nehéz, bár érdekes, hogy :
Beszélgetés közben az információ hány százalékát kapjuk szóban és mennyit a testbeszéd alapján? ( 30% verbális 70% testbeszéd)
de a többinél sokkal speciálisabb és rosszabb kérdésekkel is találkoztam már a játékban, na most kipanaszkodtam magam
Dátum: 2009.01.14. 19:19:36
Véleményem a játékról: Tetszik, érdekes, újszerű, a kvíz határozottan jó, negatívum: soknak találom, a szintkülönbséget a támadásoknál. 2 szinttel nagyobbal szemben van esély, de 4 szinttel magasabb karakterrel szemben nemsok. Kicsit elveszi az ember kedvét a játéktól amikor 4 azinttel magasabb karakterek leverik az ÉP-t róla teljesen 10-20 LE-ért, ezen lehetne finomítani
Dátum: 2008.12.22. 13:25:25
Én 16 évet húztam le állami vállalatnál amit eladtak, az uj tulajdonos 2évig használta, 6 hónapos csuszással fizetgette a dolgozókat néha, évi több millió eurós hasznot zsebelt be belőle és a céget ki se fizette, miután meghalt a cég ujra állami kézbe került természetesen lelakott állapotban, ujra eladták most legalább kifizették és keveset invesztált is bele az új tulajdonos csoport. De a lényeg az ott dolgozó több mint 1000 dolgozóból senki sem kapott pénzt a vállalat eladásából pedig a belvárosi 6 emeletes székházat például a dolgozók építették kommunista szombat keretében és a dolgzók a fizetésből "adakoztak önként" az épületre. Akkor most mi is vonuljunk fel és követeljünk fejenkét százezreket az államtól? Nem is rossz ötlet. A vasútról meg annyit, hogy múltkor Pestre kellett menni egy rendezvényre, egy főre ugyanannyiba kerül 3220 köbcentis diesel autóval mint vonattal másodosztályon és akkor még a tömegközlekedést esetleg taxit nem is számoltuk mert ki az aki öltönyben, estélyiben 4szeres átszállással bumlizik keresztül pesten, mi ketten mentünk igy sokat spóroltunk és kényelmesen is utaztunk és időhöz se voltunk kötve.
Oldal: 1