Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - BaalCain

HA viszont nem hibázol, akkor sokkal jobban jársz a 48 órás alapbeállítással.

akiket én ismerek azoknak meg az tetszett jobban-sokkal ritkábban küld el az ember 2 órára moncot ha jól meg van szervezve az állat szintlépős küldije, mint 48ra.
szerintem nagyon is jó volt a 48 órás alapbeállítás a kennelnél.
Dátum: 2012.12.10. 01:16:17
Hm...

Annak ellenére, h az event megoldható volt 1 nap alatt is, ahogy elnézem azért a legtöbben lassabb tempóban haladnak.
Én a sisakszilánkot szép nyugisan gyüjtögettem össze napról napra és így is lazán befértem a 15be. érdekes
Dátum: 2012.12.05. 14:13:10
Szó se róla birka megmondta a frankót ismét.

Őszintén ha vmi nagyon sok stato adna pl vagy szakértelmeket kinek lenne vajon hasznosabb, a gyenge karinak vagy pedig az erősnek ill gyenge tárgyasnak v erősnek?

Kinek számít jobban vajon a +20 iq annak akinek így is sok van vagy annak aki ezzel lesz képes menteni a térkapu, kaland, entitás, epikus vagy a szomszéd kari varázslatát?

ha adna pl kronokompenzációt kontinuumot 20-30at akár. Az igazán táp portyásoknak már van fejlesztve míg lehet egyes kariknak meg új lehetőséget nyújt.
Egyébként pedig egyszer Kóc elemezte és részben egyet kell vele értenem. Aki nincs erős epiket is ütő szöviben az maga választotta ezt. Baráti kör, hangulat v közösségidegen játékstílusa miatt.

nálam is van jó pár bajnoki. én sem viseltem soha a Birka listából semmit sem.
mód. végzetláncom volt
Dátum: 2012.12.05. 10:21:24
vajon ha nem veszem át a nyakit kis karival, hiszen csak addig tud elmenni és az event végéig lépem a szintet akkor logikusan erősebb statokat kapok?


Tény és való, h alacsony szinten egy olyan karinak ami értelmes szövi tárgyakat kap nagyon gyökér a nyaklánc.
fent jól jön az ellenállás ill az af ha vadászik az ember. a statok is jóra adnak, de nyilván ritkán vesszük fel mert nincs lészívás ilyesmi.-viszint kevés kari van aki mind a 4 harcistatot használja...

de odalent ahol nem kell ellenállás ill nem ad af pontot a közel használhatatlan kategória. Jó kiszúrás azokkal akik szintjükből adódóan nem tudnak tovább menni az eventben. 10 idomítás, nevetséges.
Dátum: 2012.12.04. 14:00:04
lehet nem az egy sorban felhasználható dekrétumot kellene maxolni, hanem az összeset.
így a kellően elszánt kicsik is feljebb jöhetnek pl. és az anyagiakon túl is taktikai elem lenne a dekrétum.

Én kimondottan jónak tartottam, h az elejétől láttam mire kell számítanom. tervezni szervezni kellett, aktívnak lenni átgondolni lépéseket.
durván 30 óra alatt végezhettem volna, de megoldásom a rejtvényre tartalmazza a sisakszilánk összegyűjtését...
Dátum: 2012.12.04. 12:49:01
azért is mert olyanok fejezték eddig be.

azokat nem látod akik szép nyugis tempoban haladnak és amikor kell dekrétumot használnak. pedig lehiheted ők nagyságrendekkel többen vannak mint akik 1-2 nap alatt akartak hősök lenni.
Dátum: 2012.12.03. 22:49:40
56 szinten csinálom 4 sorral fogok végezni és +os őskővel.

a 4. sorig el lehet jutni őskő használat nélkül. Befizetésekből a kövek mellé osztottak sorsjegyet állat izét meg minden.
a 4. sorban granulátom és memo szelence. aki akarja itt egyben válthat Lét őskőre ha dekrétumozik.

összegzés: 56. szinten kapok egy rakat mindent, jót játszok és +ba zárok őskőben. Mivel a szerencse a leghasznosabb tulajdonságok egyike ésa szövimre is ráfér az egyetlen kötelező Lé költést sem tartom kidobott Lének.
fel kell használnom 10 templom kristályt, arra amire a legjobb felhasználni, Lét és állat szintet kapok belőle.

a lebecsülöd az építést az írtóztató tárgy ellenállását af képességét -60. szintbe gondolkodsz csak- a szerencsét, az állat szintlépéses tk felhasználást stb stb
úgy tényleg minuszos vagy.
Dátum: 2012.12.03. 10:49:44
Most pl gyógyitalt ittam a csatáimhoz külön, h meglegyen az event küldi és nem számolta a győzelmeim.

elég fixen tudom mennyi volt, mert 2ig el tudok számolni. győztem 2 csatában és a számláló ugyanúgy állt.
úgy a 7. bugom az event alatt.

nem zavar már annyira, de lesznek akik ezen szívnak.
Dátum: 2012.12.03. 10:31:20
egyszerűen bugos C. küldije.

HA mindent ugyanakkor kezdett és tp különbség van köztük akkor tök mindegy hogyan öltözik. 2 küldi ami minden tp-t számol és eltérést mutat.

semmi meglepő nincs benne, szokvány bug.
nyugodj meg, nem csak a tp csúszik, simán láthatsz Lével is ilyet. és ehval lélekszívás közben észre sem fogod venni, h portyapontod fogyott, de Lét nem kaptál a csatádból.
mindíg is így működött. ne klikkelj túl gyorsan és a telefonos játéknak is van vmi baja.
Dátum: 2012.12.02. 19:42:16
rengeteg mindent rosszul számol.
vadászat, építés, portya, krittek

Nekem fél milla lém ment el amit nem számolt építésnek, állhattam neki újra gyűjtögetni.

Ami elég látványos, megkapom a 60 krittet üssek eventest, felveszem mellé az ismétlő küldit 60 kritt és a 2 dolog nem egyszerre fejeződik be. hm...

durván 6 alkalommal volt, h nem úgy működött a piramis ahogy kellett volna. ha top eredményre hajtanék a hajamat téptem volna közben.-ill van + is, a vadászós küldiket megkezdi magától.
Dátum: 2012.12.01. 10:29:05
Vagy pedig egy nap mert nem is olyan régen 24 óra múlva jöttek vissza.

És dekrétum ugye a lépjen állatod szintet küldi is és a gyilkolj le másik kari állatát? és a 20 portya aura sebzés? és a 10 kivégzésre is?

szerinted inkálnak aki az első helyért versenyzett lesz esélye győzni ha kilő 4+ dekrétumot a portyás küldikre?
Dátum: 2012.12.01. 10:24:33
Nálunk nincs még befejező. ÉS azzal, h a kristály elment eldőlt, h top minden eddigi gyorsabb haladásra befektetett erőforrása felesleges volt, nem nyerhet.

Túl szép is volt az event.
Dátum: 2012.12.01. 09:47:51
szerintetek is nagy kicseszés egy ilyen verseny alapú eventnél, hha elmegy a kristály és 4 portyacélpont marad lefelé ütve?
Dátum: 2012.11.29. 18:56:57
Olvas fiam, Brutus... utána írj.
Dátum: 2012.11.29. 18:31:29
Nekem van karim 160 90 és 50 és 1 szinten is...

Mindenki meg tudja csinálni az első két sort, bár ahol nincs ismétlő a küldis nem egyszerű. Minden karakteremmel ha akarom + Lébe v + őskő v-és + tárgyba zárhatom az eventet, csak meg kell találnom, meddig tudok kényelmesen eljutni.

Én gyakran felháborítónak tartom a lehúzásokat a játékba, sokat is írok erről.
Jól megválasztott játékcéllal ez az event viszont nem az.
Komolyan nem tudom megérteni, ki az akinek annyira rettenetes áldozattal járna pl az első szint, h a jutalom érte nem éri meg.
( 1 szinten nincs még állat elfogás a nézelődő karimmal fentebb kellene mennem, de nem is képzeltem azt h ő a bolygó ura)
Dátum: 2012.11.29. 18:19:24
Idézet: LanMaffia - 2012.11.29. 14:16:23
Lehet hülye kérdés, de térkapu (?) stimulátort hol / hogy lehet venni? Én anno régen megvettem azt ami 24-et ad, meg lehet venni megint?hűség szilánkért kapható az apró. ill vt is adhat az event alatt mindekinek.
Dátum: 2012.11.29. 18:14:47
föl van készülve arra a fejlesztői gárda, h jövő hét elején már kelleni fog és a végén már tömegesen szükség lesz az új épületekre ?


Igen kemény számonkérés lesz, ha az emberek begyorsítanak dekrétummal és megakasztja őket, h nincs leprogramozva a szubplazma, az új épület az ősdrágakő...
Dátum: 2012.11.29. 14:05:00
Ja kérlek.
Hha te lefelé ütésen vagy és azon drámázol, h nem kapsz elég pp-t az event alatt... akkor pajti főleg magadra vess.

50 térkapu pont? egyébként pedig te nem kaps ztérkapu pontot az event alatt?
erre is lehetett készülni. ha kis szöviben vagy, ami nem tud tartalékolni akkor is ott vannak a vt térkapu stimulátorok. aminek vásárlása még event feladat is mod: valószínűleg a sima stimulátor lehet az event feladat ... és bőven ki lehet gazdálkodni a megkapott őskő mennyiségből.
ez a feladat perceket vesz igénybe, nem napokat. persze ha széttép a térkapus monc és bizonytalan a győzelmed, akkor lehet neked van igazad és hosszú küldi.

Küldi az Af pont költés is pl. Abból megveheted ha nincs meg a+ szilánkgyüjtögetést és máris csak max 7-8 nap lett a szilánkos is.

kb tök hülyeség amit írsz. Eltekintve attól, hha nincs portyacélpont elég. de ezt írtam az elejétől

ui: megfejetettem vis mit írsz. Minden piramis szinthez úgy számolsz, h a minden erőforrásod 0 és úgy érsz oda. Nem lehet közben térkapu pontot, pp cspt gyüjteni. valamint ha egy szinthez érsz akkor kizárólag egyetlen küldit csinálsz aznap, és miután annak vége akkor állsz neki a szinten lévő többi feladatnak.
teljesen igazad van, ilyen előfeltélek mellett necces. bár még így sem lenne lehetetlen
Dátum: 2012.11.29. 13:14:04
Az event alatt is kapsz erőforrást, emese.
kb 800 portyapontot ez nem elég?

HA pedig azért nem elég a közben kapott, mert nem vagy képes GYŐZNI azokban a portyákban kellő számban, akkor nem is biztos, h neked kell a bolygó urának lennie.
Ahol nincs célpont ott sokkal nagyobb probléma lehet a küldi.

ill a Kóc által írt holnapi befejezést módosíthatja, h ritkán működik úgy egy tárgy alapból mint kellene. Márpedig ha a piramisban kapott detketorok nem működnek ill egyes küldik nem hajtódnak végre és várni kell az ügyfél szolgálatra akkor későbbi első győztes lesz.