Hozzászólások - Mogorvachei
Dátum: 2021.07.26. 13:27:53
igen, tudom, csak Landira LE-ért akartam eladni, alacsony szinten nem olyan rossz az, és nem akarok 100* kattingatni
Dátum: 2021.07.21. 11:00:46
Szerintem a tönkrementet csak LE-ért lehet eladni..
nálam aukciós házban nincs ilyen opció, meg nem is dukátért adnám el
nálam aukciós házban nincs ilyen opció, meg nem is dukátért adnám el
Dátum: 2021.07.20. 10:10:20
Köszönjük
Dátum: 2021.07.20. 10:09:05
Sziasztok!
egy javaslat: kiégett/tönkrement relikviákat el lehetne adni tömegesen, nem egyesével kellene
mod: meg feleslegessé vált italokat is, meg a többi holmit se egyesével, hanem kijelölve többet akár.
Köszi!
egy javaslat: kiégett/tönkrement relikviákat el lehetne adni tömegesen, nem egyesével kellene
mod: meg feleslegessé vált italokat is, meg a többi holmit se egyesével, hanem kijelölve többet akár.
Köszi!
Dátum: 2021.07.18. 18:07:45
Szerintem Írj ÜSz-re, holnap valszeg válaszolnak is, az ilyen kéréseket szokták pótolni
Dátum: 2021.07.07. 09:28:43
Szia!
én már kérdeztem ugyanezt az ÜSZ-től, az előző befizetési akciónál, és akkor azt írták, hogy nincs ilyen lehetőség.
jó hír, hogy most már van, így szívesebben lövöm el az 1,6e őskövet
én már kérdeztem ugyanezt az ÜSZ-től, az előző befizetési akciónál, és akkor azt írták, hogy nincs ilyen lehetőség.
jó hír, hogy most már van, így szívesebben lövöm el az 1,6e őskövet
Dátum: 2021.07.06. 09:19:33
Elrakom igen, csak 71-es szinten vagyok, a 300- még alsó hangon 3 év.... és már van 3 Isteni kockám
Dátum: 2021.07.06. 09:18:23
Szia!
ha EH-vagy- alapos tanulás (utána meg a többi EH növelő AF)
ha VF- kompenzáció
ha EH-vagy- alapos tanulás (utána meg a többi EH növelő AF)
ha VF- kompenzáció
Dátum: 2021.07.05. 09:37:38
Sziasztok!
a költési akciónál megint van egy csomó Isteni kocka....
300-as szint még sokunknak szerintem évekre van....- valami pálca helyette?
a költési akciónál megint van egy csomó Isteni kocka....
300-as szint még sokunknak szerintem évekre van....- valami pálca helyette?
Dátum: 2021.06.29. 21:13:33
köszi, akkor elhasználom a tk-kat!
Dátum: 2021.06.29. 14:33:37
Sziasztok!
lesz végül befizetési akció?
kezd elfogyni a kő, és akkor kell váltsam a tk-t:)
lesz végül befizetési akció?
kezd elfogyni a kő, és akkor kell váltsam a tk-t:)
Dátum: 2021.06.25. 12:18:57
Nekem tetszik a de hát sokan vagyunk és persze kinek hogy. Egy szavazást lehet megérne.
Unr34l azt írta h nem volt róla poll csak felvetés.
Mod:
Meg persze az aukciós házat is lehet kicsit át kell gondolni esetleg a bajnokit.
Unr34l azt írta h nem volt róla poll csak felvetés.
Mod:
Meg persze az aukciós házat is lehet kicsit át kell gondolni esetleg a bajnokit.
Dátum: 2021.06.24. 20:42:35
nekem is van (pontosabban már csak volt) több világon is karakter. - ezért írtam, hogy átgondolt.
lehet nem az összes világot, csak párat, vagy hasonló. a világok közötti utazás is jó, v1 v3, v6-on voltam, most épp csak v3.
v3 v6 egészen üres.
csak egy felvetés amúgy, izgalmasabb lenne, kicsit több kihívással, ha lenne aki ütne/ tudnák kit ütni, kicsit több interakció aktív játékosokkal. Csak ötlet.
lehet nem az összes világot, csak párat, vagy hasonló. a világok közötti utazás is jó, v1 v3, v6-on voltam, most épp csak v3.
v3 v6 egészen üres.
csak egy felvetés amúgy, izgalmasabb lenne, kicsit több kihívással, ha lenne aki ütne/ tudnák kit ütni, kicsit több interakció aktív játékosokkal. Csak ötlet.
Dátum: 2021.06.22. 17:48:47
nem kifejezetten ide, tartozik de ha már feljött.
egy átgondolt Világ összevonás tök jó lenne, tényleg nincs rengeteg játékos, kicsit talán több lehetne az interakció.
egy átgondolt Világ összevonás tök jó lenne, tényleg nincs rengeteg játékos, kicsit talán több lehetne az interakció.
Dátum: 2021.06.17. 13:57:56
Ez engem is érdekelne
Dátum: 2021.06.15. 16:29:04
Ez jó ötlet, én is hasonlóra gondoltam, hogy ha az is látszik ki hány db nagy állatot sajtolt le utána korlátozni a szintet. a sajtolás száma azért nem biztos hogy jó, mert mi van ha valaki sok 0-ás szintű állatot sajtol ki alacsony szinten talizmánból? de ha látszik hogy ki hány giga állatot sajtolt le azzal lehetne kezdeni valamit.
amúgy a fordított arányos csökkentésbe ha elég nagy a csökkentés akkor megoldja a problémát, egy idő után
amúgy a fordított arányos csökkentésbe ha elég nagy a csökkentés akkor megoldja a problémát, egy idő után
Dátum: 2021.06.11. 08:23:19
Hasonlót javasolnék én is, mint a tudásfás AF-nerf
azt lehet hogy nem tárolja a rendszer mennyi LE-t sajtolt a giga állat, de lehetne húzni egy limitet, hogy max 10-20-xx állatot lehet felhúzni a 3x ezer szintre utána már csak max 5-10 ezres szintig.
vagy felhúzhatod harchoz, de lesajtolásnál maxolja mintha 5-10 ezres szintű lenne.
így aki utol akarja érni a sajtoló mestereket utolérheti, de a játék nem csak arról fog szólni, hogy nagy állatokat sajtolsz, mert miután elérted ezt a célt maxolódik, és keresni kell új célt.
azt lehet hogy nem tárolja a rendszer mennyi LE-t sajtolt a giga állat, de lehetne húzni egy limitet, hogy max 10-20-xx állatot lehet felhúzni a 3x ezer szintre utána már csak max 5-10 ezres szintig.
vagy felhúzhatod harchoz, de lesajtolásnál maxolja mintha 5-10 ezres szintű lenne.
így aki utol akarja érni a sajtoló mestereket utolérheti, de a játék nem csak arról fog szólni, hogy nagy állatokat sajtolsz, mert miután elérted ezt a célt maxolódik, és keresni kell új célt.
Dátum: 2021.06.04. 13:15:54
Köszönjük!
Dátum: 2021.05.30. 17:20:16
Nice, hogy eddig ezt nem vettem észre köszi!
(bár itt nem látom hány db van az adott cuccból, de ne legyek telhetetlen )
(bár itt nem látom hány db van az adott cuccból, de ne legyek telhetetlen )
Dátum: 2021.05.27. 08:36:08
Sziasztok!
kettő kérdésem is lenne:
1. az esc.-kilépés meg fog valósulni?
2. a tárgyak eladására lehetne valami felhasználóbarátabb felület pl kijelölni amit el akarok adni, ha valamiből több is van akkor egybe eladni az összeset. Kicsit kezd kaotikus lenni az inventory
Üdv!
kettő kérdésem is lenne:
1. az esc.-kilépés meg fog valósulni?
2. a tárgyak eladására lehetne valami felhasználóbarátabb felület pl kijelölni amit el akarok adni, ha valamiből több is van akkor egybe eladni az összeset. Kicsit kezd kaotikus lenni az inventory
Üdv!