Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Dini2

Oldal: 1
Idézet: Rowina - 2024.06.16. 09:49:23

És te miért is akarod elvenni a tokeneket azoktól akik oda ütötték el az 5+ felesleges PP-jüket?
Végre lett rá lehetőség hogy korlátlanul el lehessen használni a PP-t (mint a veremben a CSP-t) úgy hogy ne zavarjuk vele azokat akiket még érdekel az SZB taktikázás, erre fel te sajnálod tőlünk azt a néhány tokent a PP-kért?????
Az hogy egy szövetségen mennyi játékost érdekel még az SZB taktikázás ne a létszám alapján döntsd már el! Ha egy 3 fős szöviben mindenki SZB-zik az legyen az ő dolguk, de ha egy nagy szöviben nem mindenkit érdekel az SZB akkor ott is csak azok foglalkozzanak vele akiket érdekel, ne kényszeríts rá mindenkit!

Ha jól értem, amióta gyakorló van, azt ütöd.
Akkor az elmúlt 5 hónapban kb 700-al több tókent kaptál, mint én, pedig ugyanannyi %-al járultál hozzá a szövetséged SZB eredményeihez, mint én. 0-val.

Ha valakit érdekel az SZB taktikázás, az ki fog neked tudni írni 5 ütést, a többi PP-d meg attól ellőheted a gyakorlóra.

Ha pedig egy SZÖVETSÉGben valakit annyira sem érdekel a SZÖVETSÉGI bajnokság, hogy elolvassa a SZÖVETSÉGI fórumban, hogy hova üssön 5-öt, akkor miért is kapjon tókent, amit utána SZÖVETSÉGI medálra vált?
A szövim aktív tagjainak a létszáma, ma 5 hónapja csökkent 3-ról 2-re.

- Amíg nem volt gyakorló, addig taktikáztunk. Több időt + energiát kellett beletenni + fórumozni kellett. (kicsit még sok is volt a meló vele)

- Aztán jött a gyakorló. (ami amúgy nem rossz alapötlet)
Első nap ütöttem 9 mezőre 1-eket, aztán gyakorlóztam. Mindenki más gyakorlózott végig. Aztán utolsó nap ütöttem 150-et és csináltam 95 új %-ot és borult a tábla.

Mi öli meg az SZB-t, ha nem ez?

És amúgy ehhez minek is kell, hogy 3 fős legyen egy szövi?

Ha 2 fősre csökken egy szövi, akkor 3 lehetőség van:
1.: marad 2 fős -> nincs tóken
2.: másik szövibe átmenni -> szövi halála
3.: kamu reg. 20-24. szintig felhúzni egy karit, aztán néha belépni vele, hogy ne legyen piros.

Dehát... Mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? (Márk 8,36)
Dátum: 2024.05.23. 17:07:40
A „megszüntet” szó rövid ü-vel írandó, illetve a "senki olyannak, akiket" helyesen: "senki olyannak, akit".

Nem kellene "tollat" ragadnia olyannak, akinek nem sikerült az anyanyelv maradéktalan elsajátítása és ezáltal már saját kioktató listája első pontján elbukik.

Főleg, ha eme beteges feltűnési törekvését olyasvalakivel szemben éli ki, akinél sértő módon "gyermekkori problémákat" vizionál, pedig lehet, hogy csak hosszas vívódás után jutott arra, hogy megosztja velünk érzéseit és gondolatait azt illetően, hogy 8 és fél év után miért válik meg szeretett VU karijától.

Rád, kedves (?) Szoffi, mielőtt legközelebb megragadod a "tolladat", lehet hogy vár valahol egy 0. feladat. Remélem megtalálod majd.
Dátum: 2023.12.23. 17:47:00
Nem várok se kompenzációt, se semmit, sosem panaszkodtam semmiért, csak durván lekezelőnek tartom hogy "2-3 ember kedvéért programoznak le valamit egy nap alatt" meg hogy nem történt itt semmilyen kommunikációs hiba.

De azért a 100+ napos eseménynek csak az utolsó 10 napjában írnak ki egy fontos infót, Te pedig "valahogy megláttad a felhívást", ÜSZ-re kell irogatni, illetve az utolsó napon játékkostárstól kell megtudnunk valamit.

Végül az 1. hsz:
Idézet: Miklós - 2023.09.06. 12:58:50
... A 100 nap végén pedig lesz egy nagy, a Végzet Templomához kapcsolódó feladatmátrix, amihez a bejutáshoz szükséges kulcsot a 100 nap alatt kell elkészíteni.

a 4.:
Idézet: Miklós - 2023.09.06. 14:22:58

....A 100 nap lejárta után, ha sikerült a kulcsot megszerezni, bejutsz egy 10x10-es templomba, ahol további feladatok és jutalmak várnak.

Idézet: Miklós - 2023.09.11. 14:01:48

A kulcs megszerzéséhez nem kell mind a 100 napig aktívnak lenni, aránylag könnyen megszerezhető, de nyilván az építmény tervrajzok fontosak.

Idézet: Miklós - 2023.09.12. 11:32:24
A probléma az, hogy az elmúlt 4 hónapban mi kb. éjjel-nappal ebben voltunk, ebben éltünk, kivülről fújjuk már, mi hogy van, hogy szerezhető....

Ahhoz képest 3-ból 3x csak 1 kulcsról volt szó. Ezek után azért van valami az 515. hsz-ben.

Ennyi.
Dátum: 2023.12.23. 10:19:56
Én (free-to-play játékosként) minden őskő, vagy őskőre fordítható erőforrásomat ráfordítottam erre az eventre és rengeteg időt is beletettem.
Megvan a 100 + 100 zöld pipa a jutalomlistán, ami nekem kb 12 - 14 000 tk meg ki tudja mennyi hűségszilánk volt, szóval a hűségemmel nem volt gond.

Csak a fétisre mentem volna, azt más eventeken is ki lehetett szedni anélkül, hogy teljesen mindent megcsináljunk.
Itt addig építettem, amíg meglett a hűség drágaköve, mert:

Idézet: Pixapa - 2023.11.19. 14:27:51
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy kinek mennyi hűségtókene van és hogy lehet szerezni?

Erre csak olyan válasz érkezett, hogy a napi jutalmakból.
Kb 5 nappal a vége előtt kezdtünk többen aggódni, hogy nem lesz meg a 120 tóken.

A teljes "support" végig csendben volt, pedig tudhattátok, hogy mindenki (mindenki) elsősorban a fétist célozza.

Idézet: Miklós - 2023.12.22. 12:37:30
Nyilván ha ez sokakat érintett volna, és valóban valamilyen kommunikációs hiba történik...

A 119 / 120 tókennel viszont nagyon frappánsak voltatok, azt el kell ismerni.
Dátum: 2023.12.11. 23:09:03
Azért Highlander, mert a skót felföldön született.

szósz:

https://highlander.fandom.com/wiki/Connor_MacLeod

https://en.wikipedia.org/wiki/Glenfinnan

https://en.wikipedia.org/wiki/Scottish_Highlands

Szóval annyira azért nem elmés.
Dátum: 2023.10.13. 13:23:25
Üdv!

Én V5-ön vagyok, nekem az SZB tetszik a legjobban a játékban, tök jó dolgokat írtatok.

Waulan, azt jól értettem, hogy gyakran az a taktikátok, hogy 16 db 6,25 %-os mezővel szoktatok kezdeni?
Dátum: 2022.03.09. 11:11:32
Támogatom, csak hogy én is így kezdjem.
Sőt a TF + 75 tóken végső jutalomnak sem lenne sok. Az csak +1 tul. mindenre, havonta.
Ahol most tart a játék, azért sokan 2 hetente csak kattintanak egyet a "nevezés" gombra, amivel persze csak tovább nyílik az olló.

A játékosok nagy része úgyis a tókenért csinálja, ha többet lehet kapni a végén az nekik is csak jobb.
Dátum: 2021.11.02. 10:09:14
VT-ben a monoton feladatok nullázódtak.

8x belépni egymás utan
5x Lady A.
5x Toplista
5x Épület stat.
Dátum: 2021.08.13. 18:40:14
Holnap vajon még lehet venni napi ajánlatból ilyen nyári csomagot, vagy éjfélkor bezár a bazár?
Dátum: 2021.03.08. 10:29:41
És még pár napot kellett is várni valakire a 3x-os jutalom miatt...
Csuklottam is rendesen
Dátum: 2020.12.19. 10:56:04
Egy szövetség váltás van hatással az elkezdett Végzet Templomomra?

köszi.
Dátum: 2019.09.11. 08:20:28
És tényleg. Köszönöm, köszönöm.
Dátum: 2019.09.10. 18:56:52
Feladatok:
Válaszolj 1 üzenetre amit 1 másik játékos ír neked.
Csak 1 betűt is megköszönök.
Oldal: 1