Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - RobarTigez

Oldal: 12
Dátum: 2009.04.22. 12:21:25
Helló!
Nézegettem itt a lélekkufár varázslat ajánlatait, és egy valami nem fér a fejembe.

A vakító fényténylegsokkal jobb, mint a fényrobbanés, vagy elírodott valami, mikor azt írja, ki hogy vakító fény 18 támadást szed le, fényrobbanás pedig csak 8-at. Tehát nem éri meg fényrobbanást venni?

És mégegy, mi kell ahhoz hogy legyen valkinek térkapuja?
Dátum: 2009.04.22. 12:21:09
Helló!
Nézegettem itt a lélekkufár varázslat ajánlatait, és egy valami nem fér a fejembe.

A vakító fényténylegsokkal jobb, mint a fényrobbanés, vagy elírodott valami, mikor azt írja, ki hogy vakító fény 18 támadást szed le, fényrobbanás pedig csak 8-at. Tehát nem éri meg fényrobbanást venni?

Elnézést a lejjebb levő hibákért, halehet, tudjátok törölni?
Dátum: 2009.04.22. 12:20:54
Helló!

Dátum: 2009.04.22. 12:19:53
Helló!

Dátum: 2008.11.02. 23:31:09
Szeretném, ha a következő kérdést, jkijavítanáétok, mert aki írta nagyon elírta, vagy teljesen olyankérddést írt le, aminek maga se tudja a válaszát.

Kérdés:
Az Élet, A Mindenség, meg Minden?
A válasz:
42 nem pedig 48.

Köszönöm az intézkedést.
Dátum: 2008.10.23. 07:30:37
Azért teszem fel ide ezt a kérdést, mert szerintem nem jó. Az albínó nem az jelenti, hogy valaki
fehér bőrű, hanem hogy pigmenthiéányos, nincs pikkelye, pl. az albínó patkán fehér szőrű, vörösszemű, uzgyanugy, mint az albínó nyúl...és a vörös szem is tünet, mi annak a jele, hogy nincs szivárványhártyájának színehaenm a vérerek lűtszanak.

Kit nevezünk albínónak?

aki Albániából származik
akinek bőre, szőrzete fehér X
akin sok anyajegy és szemölcs van
aki megöregszik

Emellett kiváncsiságból...nagyon rég nem osztályoztam kérdést...ez miért van?
Dátum: 2008.10.18. 08:34:57
Te hallod, HÁny A van ebben a mondatban...kérdésre a válasz nem 1 nagy és három kicsi, hanem 4 kicsi...így alapból rossz a kérdése...főleg, hogy ő nagy A t kérdezett miből egy van, de berak egy olyat, hogy lehet hogy öt és az lenne a jó válasz, de eddig a négy...miért nem tud számolni a kérdésíró?...bocs nem hagyhattam ki, te is majd picit jobban figyelj, azért;)

Mellékesen...Zafaid feltett egy olyan kérdést, hogy: Mely színész szerepelt egy filmben Bruce Lee-vel?..tudnátok úgy módosítani, hogy: Mely színész született egy évben és szerepelt egy filmben Bruce Lee-vel? Mert nemrég tudtam,meg hogy hibás volt úgy a kérdésem apámtól és ha így korigálnám, akkor már nem lenne hiba...ha megtudjátok csinálni, köci.
*Látja, hogy a kis hölgy pillanatokra feléled. Viszont kérdés tengerébe maga fullad bele. Halkan sóhajt. Feláll és a ágy palanját a lányra teríti. Feláll. Elindul az ajtó felé, és mégegyszer hátratekint. Meghajol.*
-Galetki-társ.
*Azzal becsukja a terem ajtaját és visszaindul a fogadóba, hogy mgnéze van e változás.*
~Hogy lehet ennyire egyszínű ez a hely?~
*Sóhajtja, arcán nagy vigyorral.*
*A nyöszörgésre meg is állt egy pillanatra, de utána látta, hogy reménytelen. Ez esetben lefektette az ágyra. Elővette fehér csuhájáról kulacsát, markába csepegtetet éhány cseppett és megtörölte vee a lány orcáját. Végigtekintet a lányka felszerelésén. Kicsit hümmögött is emiatt. Majd öntött markába újra, hogy megint megmossa a lány arcát. És várt. Nem tudta, van e eredménye tettének, de várt, hátha lesz hatása és jobban lesz az állapota, talán fel is kell. Talán.*
Dátum: 2008.10.11. 23:51:55
Én is onnan néztem gyorsan össze, mert nem emlékeztem tökéletesen a nevekre, és nem akatam, hogy hülyeséggekel legen tele. Legyen a kérdés méltó kérdés.
Dátum: 2008.10.11. 23:50:41
Godolom, mert jutalmat kaptam rá, de rossz itéletet kapott és sehol sincsa kérdésem:(...ennek nem örülök. De mindegy, az indok megvan:D
Dátum: 2008.10.11. 23:44:35
Olyasmi volt hogy magyarul mi a neve Thrallnak, de akkor a HKK ok miatt lett a jutalom után rossznak itélt:(..nagy kár érte.
Dátum: 2008.10.11. 23:36:38
Mostanság írtam egy Warcraftos kérdést, mit elfogadtak, majd utána nemrég törölték.
Miért?....Nem volt jóó, csak kepjam azér meg a pontot, vagy volt valami olyan ok, ami szerintem nem igaz?
*A csetepatéra tekint lés halk sóhajjal fogadja. Az hiányzott , hogy itt is elszálljon egy eszelős agya. Megroppantja nyakát és feláll*
-Bocsánat aszrtaltárs, de ezt meg kell néznem. A végén még megint kásosz lesz itt.
*Azzal elindult a pulthoz, hogy onnan figyelje, mi folyik bennt, amit egy hölgy földre kerülése követet. Pislantot egyet és végig pillantot rajta. Még nem ivott túl sokat, hogy az ilyet félállról vegye. A csaposra nézet. Halkan sóhajtot.*
-Mert be kell ide engedni mindenkit, mi?
-Egy szobát kiveszek...
*A csapos tenne egy próbálkozást, hogy szóljon, de kék szemeivel néz olyan szurosan, hogy várjon azzal, közbe oda is vett jónéháy lélekkristályt, így méár tényleg nem szól csak ad egy szobakulcsot. Megigazította fehér köpenyét és megpróbálkozott vele, hogy a lányt a karjaiba vegye. Ha nem kell fel Zirriana karjaiban, felmenne vele a szabad szobához, hogy ott egy ágyra fektesse és ráülve várjon egy kicsit, hátha a bortalan levegő megteszi a hatását.*
Dátum: 2008.09.30. 21:22:38
Idézet: Delicatesse - 2008.09.30. 13:16:47
Idézet: RobarTigez - 2008.09.30. 11:21:57
Üdv!
Az utóbbi kérdést rossznak itéltétek, de nem tudok rájönni miért. Kérlek magyarázátok meg.

A hely neve, ahol a Végzetúr online játék játszódik?
Azeroht

Azeroth. Talán ezért

Üdv!
Az utóbbi kérdést rossznak itéltétek, de nem tudok rájönni miért. Kérlek magyarázátok meg.

Azeroht
Ghalla
Középfölde
Ynev

A jó válaszolok aránya 83.56% volt. Csak emgjegyeztem mellékesen:)

És nálam is ugyanaz a gond e kérdésnél, mint Necronisnál, hogy elsőre jónak itélték, és mostanság lett belőle rossz kérdés. Ezért nem értem. Kérem segítsetek elmagyarázni.

Ez volt az eredeti szöveg!
Delicatesse! Köszönöm a gúnyolodásod. Ha lehet máskor a teljes szögveget idézd, köszönöm. Egy értelmes magyarázzatot vártam. Csak nem feltételezed, ha felteszek négy lehetőséget és köztük a jó, akkor a rossz lesz a válasz! Szeretném, ha valaki válaszolna a kérdésemre, mert elszomorító, hogy így gúnyolodnak egyesek a problémáimon, mégha nem is oly nagyok.
Dátum: 2008.09.30. 11:21:57
Üdv!

Azeroht
Ghalla
Középfölde
Ynev

A jó válaszolok aránya 83.56% volt. Csak emgjegyeztem mellékesen:)

És nálam is ugyanaz a gond e kérdésnél, mint Necronisnál, hogy elsőre jónak itélték, és mostanság lett belőle rossz kérdés. Ezért nem értem. Kérem segítsetek elmagyarázni.
*A belépővégzetúr felé tekint. Mosolyra húzza száját.*
~Ha találkoztam volna veled, megjegyzem a randa képedet.~
*Majd társa tetteire tekint. Lepillant a kristályokra és elmosolyodik. Nemrég még ő is megkrstályosította a nemrég levadászott állatok lélekenergiáját, hogy kristályokat hozva látre pénzt hozzon létre magának. Újabb mosoly járja át a rcát. A mágikus ellenőrzésre csak bólint.*
-Evidens. Első a biztonság. Ki tudja mikor találják ki azt, hogy képesek legyenek mérgeóket kotyvasztani a másikba. Bár köztünk erre kevés esély lesz...
~A gyémánt Horda tagjai ereje a lopásban és vagyonuk őrzésében rejlik. Nem a kotyvaasztásban. Arra leginkább a felcseri rubintosok képesek.~
*Egy percre elgondolkodik.*
-Fogadós..ugyanazt, mint társamnak!
*A fogados jelzésként bólint.*
-Hogy hozzáfűzem itt a bizalom egy nehéz ügy..igaz...szerinted...az istenek máég szemmel tartanak minket? Velünk vannak még mind?
*Tekint rá kék szemeivel és kortyol belesörébe, hogy ne száradjon ki torka a nagy eszmecserében.*
Dátum: 2008.09.26. 07:18:38
Szerintem a keresd fel Drakint = táamd meg Drakionnal...kivéve ha te vagy Drakin, akkor tényleg ciki küldetést kaptál:D
*Szeme megakad az újonnan érkezett Végzetúron. Egy ideig érdekesnek véli, majd elteszi a kis ládáját. Beléekortyol újra sörébe, mire leül mellé a nemrég érkezett idegen. A kámzsa alatt felhúzza szemöldökét. Végül elmosolyodik. Auratorzítása sikeresnek mondható. Az ajándék sör gondolata csak javított hangulatán.*
-Üdvözletem társuram. Zafiad vagyok, a Gyémánt Horda egyik legjelesebbike, mint ahogy ruhám is elárulja.
*Ezzel belecsíp ruhájába.*
-Honnan? Miondhatni messziről. Legutóbb a felszínen voltam Hallotam e helyről régebben a járatokban, így gondoltam a felszínen át , miután jól felszívom magam, itt megnézem milyen a kinálat. Meg kell mondjam...a folyékony kenyér még mindig oly üditő, mint rég. Mi erről a véleménye, kedves...elnézést..kit tisztelek önben?
*Hallva a részegesnek vélt beszólást emeli is karját. Így érkezik rendelése és az ajándék. Így kerül két korsóval asztalához. A kámzsa alatt elereszt egy vigyort, és ellenőrizi, hogy felismerhetetlené torzította el e az auráját. Semmi kedve nem volt úgy iszogatni, hogy utána rögtön egy végzetúr essen neki, hogy kihívja. Ezért szerette ezt a trükköt. Mivel saját fajtájukat végzetúr nem bántja...előfordul, de az egységben az erő miatt a lélekenergiához nyúlni sem mernek társaikéhoz. Amíg felimerhetetlen az aura, addig meg nyugta van, hisz senki nem mondja meg róla, hogy miféle. Kortyolgat söréből, majd kámzsája alól előkotor vékony ujjai közé egy ládaszerű dobozkát, kinyitja és megtekintgeti tartalmát.*
Oldal: 12