Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - SwarczY

Oldal: 123
Dátum: 2024.06.02. 11:58:46
A topic első hozzászólásában megtalálható a válasz:

Idézet: Miklós - 2024.04.24. 13:22:20
** FRISSÍtVE 2024.05.06. **

- Ha szintet lépsz, vagy megszűnik a VIP (azaz prémium) tagságod, a küldetéseket nem tudod tovább pörgetni (erről lesz egy üzenet is), a jutalmakat mindenképp át kell venned.
Dátum: 2024.05.07. 16:33:45
Az is direkt van, hogy a normál portya, a szövetségi bajnoki csata és a veremcsaták is ugyanúgy portyának számít?
Így egy kicsit nehéz egymás mellett pörgetni mondjuk a kábítós és a kritikus ütéses küldiket, mert ha kiválasztom, hogy a kábítós legyen portyánál számolva, akkor bárhol csinálok csatát - normál portya / szövi bajnokság / verem - csak annál számolódik amelyiket kijelöltem, hogy portyánál számolódjon.
A beholder kvíz jutalmai is beírásra kerültek a mai napon?
Dátum: 2023.09.07. 19:47:03
Nálam is jelentkezik ez a probléma mióta frissítettem a Chrome-ot, előtte nem volt ilyen gondom.
Dátum: 2023.04.24. 22:46:43
A jutalmak átvételére is figyelni kell ,az is 23 órakor ér véget ápr. 30-án.
Dátum: 2022.12.06. 13:09:39
Igen, a 16 elveszett kincsből 6 db építész könyv jött + a mai 5 db

Kár, hogy 200 TP hiányzik a 48. szinthez és azt nem lehet már sehogy sem megszerezni.

+ hogy az építész könyv azonnal kinyílik és jóváírja az 500 TP-t.
Most az 5-ből elég lett volna 4-et kinyitni a 47. szinthez és az ötödiket szívesen eltettem volna a következő eventre.
Idézet: Miklós - 2022.12.05. 14:23:48

- az alábbi tételek mindegyike minden világon elárverezésre kerül.

1. A szívósság arany öve. Szívósságod maximuma 100-ról 150-re nő. A licitálás előfeltétele, hogy leadd a szívósság övét.

2. Az Uralkodó pálcája (Hordázás szakértelmed lehetséges maximuma 100 lesz, 5 harcoló állatot megengedve.) vagy 3 kristály mytoaffinitás (utóbbira csak akkor licitálhatsz, ha 10-nél kevesebb kristály mytoaffinitásod van)

3. Aukciós fétis. Csak az élő aukción megszerezhető. szint: 150, TP: +14. Passzív képesség: minden nap, a belépéskor kapsz 1-2 aranydukátot. A 2. aranydukát esélye a csatlós szintjétől függ (150. szinten 0%, 250. szinten 50%).

4. Templomi medálgyűjtő. A végzet templomában megszerezhető templomi medálok maximális száma 20-ról 30-ra nő. vagy az idomár köve.

5. 10 templomi pálca, 3 verem pálca vagy az elveszett fétis (választhatsz egy tetszőleges fétist, kivéve végzet és auckiós fétist).

Mindazok, akik az adott világról az 5 tárgyak egyikét sem nyerték meg, választhatnak 500 aranydukátért egy retro-joker tárgyat. Ezekre külön licitálni már nem kell:

“Retro-joker1”Alternatív szimbólum (+10% AF), Biztonsági pajzs (szkarab immunitás), Halálkristály (ellenfél állatát megölő varázslat fókuszkr), Csatlós fűszer (zabáláskor a csatlósod 10%-kal több TP-t kap), Karemium csapda (+1% állatelfogás), Mentális burok (kémgömb védelem), Wyhetrqaxx képzőgyűrűje (12% spec, 8% szakértelemfejl), Pdhivqaxx mázliamulettje (15% szerencsefejl), szívósság öve, Zan (minden nap véletlenszerű relikviává alakul), Inspirátor (V5/V6-on nem választható), 5 db templomi pálca.

Sajnálattal látom, hogy hiába beszélünk minden találkozós fórumon arról, hogy kellenének új tárgyak az élő aukcióra, most még kevesebb lett mint a nyári talin volt, most még az isteni kocka csomagok is kikerültek a tételekből

Cserébe úgy látom, hogy sok templomi pálca ki lesz osztva 500 dukátért
Dátum: 2022.12.06. 00:06:28
A mai napi ajánlattal és a javítással együtt - amit korábban jeleztem, hogy 43. szint felett nem adott jutalmat az event - 47. szintig + 800 TP-ig jutottam.
Kár, hogy az a 200 TP- nem jött össze, hogy meglegyen + még egy szint.

Ilyen szempontból kicsit átgondolhatnák Miklósék, hogy hogyan legyenek a feladatok jól elosztva, hogy a végén kerek 1000 TP-re jöjjön ki, ha valaki minden feladatot megcsinál az event alatt.
Dátum: 2022.12.04. 23:47:14
Megtörtént, írtam ÜSZ-re már korábban.
CSak kíváncsi voltam, hogy más is járt-e így
Dátum: 2022.12.04. 19:20:58
Másnak is megállt a 43.szintnél az event?
Van 2300 / 1000 TP-m, ami azt jelenti, hogy még legalább 2 szintnyi jutalmat kellene tudnom átvenni de amikor kinyitottam az elveszett kincseket, akkor csak 1 szintnyi jutalmat adott és 2000 TP-t csak úgy beírt, de +szintjutalmakat nem kaptam
Relikvia javaslat: egy olyan relikvia, ami megnöveli a bűvös síp hatását, hogy a második, harmadik, stb. harcoló állat morálja se csökkenjen. Lehetne akár relikviakuponból fejleszthető relikvia is.
Dátum: 2021.11.09. 22:59:44
Igazán adhatnának +1 napot mivel az elején volt olyan nap amikor nem volt ősköves feladat és ezért kb. 2000 építés TP-vel kevesebbet lehetett szerezni, ami pont egy napnyi feladatnak felel meg...
Hogyhogy nov. 27-én lesz a találkozó?
Nyáron és a beholder honlapon is dec. 4-ét mondtátok, mint az következő tali időpontja.
A tombolán most is csak játékon belüli nyeremények lesznek, mint a legutóbbi élő találkozón?
Vagy lesznek meglepi nyeremények is?
Jól látom, hogy nem lesz a Végzetúr csapatverseny - VÚ játékosoknak?
Türelmetlenül várjuk, hogy mik lesznek a befizetési jutalmak és az aukciós tételek.
Valaki meg tudja mondani mikor lesz a novemberi találkozó pontosan?
Idézet: Miklós - 2018.06.11. 13:37:14

5. “Retro-joker1” Választhatsz egy tárgyat az alábbi listából: Alternatív szimbólum (+10% AF), Biztonsági pajzs (szkarab immunitás), Halálkristály (ellenfél állatát megölő varázslat fókuszkr), Csatlós fűszer (zabáláskor a csatlósod 10%-kal több TP-t kap), Karemium csapda (+1% állatelfogás), Mentális burok (kémgömb védelem), Wyhetrqaxx képzőgyűrűje (12% spec, 8% szakértelemfejl), Pdhivqaxx mázliamulettje (15% szerencsefejl), Zan (minden nap véletlenszerű relikviává alakul), Inspirátor (V5/V6-on nem választható)

Szerintem ez a Joker jóval kapósabb lenne ha ismét bekerülne a választható tételek listájába az Aranytallér és a Zeon gyűrűje.
Az aukciós tételeket mikor fogjátok ismertetni?
Idézet: Baraty - 2017.06.19. 10:58:29
13:00 - Beírásra kerültek a tombola és a TF-VÚ csapatverseny jutalmai

Ma, 13:06 A XLVII. Beholder Találkozón a következő jutalmat kaptad: 5 Templomkristály.

Hát ez elég lófütty a TF-VÚ csapatversenyért.
Oldal: 123