Próbálom "paraszt" szavakkal leírni, hátha segítek:
Az a "mamut" szövi, mely rendelkezik 50-es dics piramissal építhet Bűvös téglát, ennek az a célja, hogy legyen egy épület, mely nem "értelmetlen" építési lehetőséggel szolgálja a szövi küldit.
Azt a téglát ki lehet dobni a "piacra", mely a raktár funkció alatt érhető el, ahol beállítható egy ár/érték arány.
Jutalmul, ha a szövi elad téglát, úgy az érte fizetett Energiatégla auto építi a tudás fáját, mely csecsebecséket ad a tagoknak szintlépéskor
Az a "kis" szövi, mely nem bűvös téglázhat, az energiából (mindenféle napi tevékenységre esik) építhet Energiatéglát, melyért a "piacon" a raktár funkció alatt vehet bűvös téglákat. A kereskedés jutalma tégla használatkor "érkezik" (Ezt a "főnök" teheti meg), amikor a kút 1 milka lét töltődik, de max felé nem mehet.
Megvalósuló elvek?
-Nagy szöviknek van mit építeni korlátlanul a küldihez, így nem "száll el" a 10 épületszintes küldi költsége.
-A kis szövik amennyiben aktív tagokkal tevékenykednek, úgy dől be az energia, melyért vehetnek 1 milkás kúttöltéseket, ezzel segítve az építkezésüket
-A nagy szövik nem "kidobják" a lét, hanem a fa szintlépéskor ad nekik "csecsebecséket"
-Újabb interakció lesz a szövik közt, különösen ha valamelyik erőforrásból folyamatos hiánykereskedelem alakul ki.
Hozzászólások - Birka
Dátum: 2012.11.19. 20:16:17
Dátum: 2012.11.19. 19:54:08
Az rendben van, hogy előzetes vázlat alapján tiszta LE-ből épüljön. De ebbe az elkészítési árban csak maga a töltési LE számít bele, vagy ez még fel lesz szorozva az építés szakértelem (+Végzet medál adta építési bónusz (ez legalább értéket adna pluszba a VM-nek, ami már előrelépés (ezt Kóc tuti támogatná ))) által?
3 opció van az építésnél:
Saját LE-ból
Lélekkútból
Varázspontból
Gondolkozz picit programozóbb fejjel! 2 lehetőség ennél az épületnél nem fog aktiválódni, "csak" a léből építés opciót fogod tudni használni... Azaz hat rá minden építés hatásfokot növelő cucc...
Dátum: 2012.11.19. 19:51:17
Olvass, és értelmezz
Azaz a "főnök" akkor használja amikor csak akarja...
1; Bűvös tégla felhasználása.
2; X bűvös téglát veszük Y energiatégláért. (ha van energiatégla)
VAGY
3; X bűvös téglát eladunk Y energiatégláért. (ha van bűvös tégla)
Az utolsó 3 sort legalább 5 szavazattal bíró tag (5-nél kisebb taglétszám esetén legalább 2 szavazattal bíró tag) tudja használni / beállítani.
2; X bűvös téglát veszük Y energiatégláért. (ha van energiatégla)
VAGY
3; X bűvös téglát eladunk Y energiatégláért. (ha van bűvös tégla)
Az utolsó 3 sort legalább 5 szavazattal bíró tag (5-nél kisebb taglétszám esetén legalább 2 szavazattal bíró tag) tudja használni / beállítani.
Azaz a "főnök" akkor használja amikor csak akarja...
Dátum: 2012.11.19. 17:28:54
Kóc,
Azaz addig tud, amíg nem épül fel az első szint tudás fája náluk.
De ez visszafelé is le van tiltva mint látható:
A manakonsit én értem, mivel drasztikusan alacsonyabb szintre lehet "leadni" építést, ahol a szintből adódó max mana szorzó jelentősen máshogy számolódik. A nyers lé az valami, de a manakons egy léért fejlesztett mágia és egy szintből adódó szorzó eredménye. A mágia tuningolása másik topikban elindult már, ott lobbizhatunk...
Magára a "piacra" kíváncsi leszek, elvileg mindig a legolcsóbbat vesszük meg, ha jól értem, azaz még a "rabszolgázás" is védve van, kérdés az mit csinál a rendszer azzal, ha valaki kitesz egy bűvös téglát 170 energiatégláért, és a kevés ajánlat miatt senki nem veheti meg csak a "rabszolga" szövi. Szerintem ide kellene egy fék azzal, hogy korlátlan bűvös tégla és energiatégla legyen bent mondjuk 10-es árfolyamon. Vélemények?
Energiatégla
Előfeltétel: katalizátor 15. szint, nincs A tudás fája.
Előfeltétel: katalizátor 15. szint, nincs A tudás fája.
Azaz addig tud, amíg nem épül fel az első szint tudás fája náluk.
De ez visszafelé is le van tiltva mint látható:
A bűvös tégla elkészültekor az esetleges régebbről megmaradt energiatéglák megsemmisülnek.
A manakonsit én értem, mivel drasztikusan alacsonyabb szintre lehet "leadni" építést, ahol a szintből adódó max mana szorzó jelentősen máshogy számolódik. A nyers lé az valami, de a manakons egy léért fejlesztett mágia és egy szintből adódó szorzó eredménye. A mágia tuningolása másik topikban elindult már, ott lobbizhatunk...
Magára a "piacra" kíváncsi leszek, elvileg mindig a legolcsóbbat vesszük meg, ha jól értem, azaz még a "rabszolgázás" is védve van, kérdés az mit csinál a rendszer azzal, ha valaki kitesz egy bűvös téglát 170 energiatégláért, és a kevés ajánlat miatt senki nem veheti meg csak a "rabszolga" szövi. Szerintem ide kellene egy fék azzal, hogy korlátlan bűvös tégla és energiatégla legyen bent mondjuk 10-es árfolyamon. Vélemények?
Dátum: 2012.11.19. 17:19:40
Amivel szerver terhelést csökkent, mert így nem kell minden támadás előtt megnézni egy oldal letöltéssel az összes karakterlapot, hogy van-e scara nála
Syabo, amíg 2 verzió közt 1000-et bőven meghaladó install van egy scripten, addig nem nagyon kell azon izgulni, hogy az mennyire legális-e, mivel nincs az a szolgáltató aki le merné bannolni a vendégei jelentős részét. Van erről egy igen hosszú topik fórumon, szerintem olvass utána, majd dönts el, hogy a te moralitás értékrendedbe mi fér bele.
Az omniban amúgy 2 funkció van, ami "súrolja" a határokat, egyik az automatikus mosogatás, másik az automatikus napi rutin. (Nem is értem, hogy ezekre miért nincs prémes funkció a játékon belül...)
Syabo, amíg 2 verzió közt 1000-et bőven meghaladó install van egy scripten, addig nem nagyon kell azon izgulni, hogy az mennyire legális-e, mivel nincs az a szolgáltató aki le merné bannolni a vendégei jelentős részét. Van erről egy igen hosszú topik fórumon, szerintem olvass utána, majd dönts el, hogy a te moralitás értékrendedbe mi fér bele.
Az omniban amúgy 2 funkció van, ami "súrolja" a határokat, egyik az automatikus mosogatás, másik az automatikus napi rutin. (Nem is értem, hogy ezekre miért nincs prémes funkció a játékon belül...)
6,25 milka direkt töltéssel és 218 db leölt draki árán kiszedve a 3 relik.
+4,9287156% az eredmény nálam. (Ehhez erősen kell a +5 szerencse is, mely nélkül -2,7329048% a teljesítésem...)
Ez az event olyanoknál, akik kis szerencsével rendelkeznek, vagy extrém sok drakit öltek le, vagy nem akarnak egyenletes tul elosztást kapni, nem valami barátságos, de ezt eddig is tudtuk.
Ami tapasztalat a köv ilyen eventre EH-sként nálam? (Topjátékosok, és dukát gyűjtögetők valamint állat fejlesztők ne figyeljenek...)
Direkt töltésnél nagyobb hibát nehéz elkövetni, és max annyi drakónt szabad megülni, ami kell a 2 esetleg 3 relikhez, azt is csak a 3. fázisban.
+4,9287156% az eredmény nálam. (Ehhez erősen kell a +5 szerencse is, mely nélkül -2,7329048% a teljesítésem...)
Ez az event olyanoknál, akik kis szerencsével rendelkeznek, vagy extrém sok drakit öltek le, vagy nem akarnak egyenletes tul elosztást kapni, nem valami barátságos, de ezt eddig is tudtuk.
Ami tapasztalat a köv ilyen eventre EH-sként nálam? (Topjátékosok, és dukát gyűjtögetők valamint állat fejlesztők ne figyeljenek...)
Direkt töltésnél nagyobb hibát nehéz elkövetni, és max annyi drakónt szabad megülni, ami kell a 2 esetleg 3 relikhez, azt is csak a 3. fázisban.
Dátum: 2012.11.13. 00:16:01
Ha fejlesztenek az a baj, ha nem fejlesztenek az...Szept közepe óta tudjuk hogy jönnek valamikor az AF képességek, lehetett vele számolni.
Dátum: 2012.11.12. 21:54:44
Nem egészen értelek. Most is portyázhatsz nem kevés léért.
A Vf-eseknek nem 100% TP jár minden csatáért, azaz ha 20-40%-os, esetleg "mélyen" alattad lévő játékosokat támadsz akkor valami nevetséges TP-ért zsebeled be az ism küldi jutalmat. EZ a VF-es portyák LÉ nyeresége, mely LÉ/TP arányban nem vészes. Cserébe a "köztes" küldetéseket nevetséges TP-ért tudod le, amíg az az EH-snak kemény TP bevétel. (Kalandokban a csata TP, térkapu TP, elfogáshoz a szörnyű vadászat TP!)
Még mikor a Quellon által említett szintre felhozza Miklós az EH-s vadászatot, akkor se lesz egál a VF és az EH "kombó" játékmód.
Erről 4 hatás tesz jelenleg:
-Térkapuban hat a VF
-Kaland csatákban hat a VF
-A VF-es játékosnak kevesebb őskő a játék, mert lasabban lépik a szintet
-Az EH-s karakterek szélvészként húznak el a VF-esek mellet szintben!
Mindez ellen a VF egyetlen hátránnyal rendelkezik az a kevesebb AFP, mely lényegében 2 dolog miatt megint keményen sérül:
-A VF-es és EH-s karakter nem igazán csatázik, mert az EH-s hatókörön kívül TP-zi magát rövid időn belül.
-A VF-es tonna "konstans" AFP kapást kapott mostanában, melynek hatására drasztikusan lehet csökkenteni a "fajlagos" AFP hátrányát!
LAZÁN be lehetett volna tenni még +70 hasznosabb vadászatot (Még ekkor is a VF lenen a nyerő!), de egyben ennyire drasztikus lépést Miklóstol érthető okokból nem is várhatunk.
Valamint nem akarlak elszomorítani, de ígéretet tett több fronton is arra, hogy hosszabb távon "kisebb" lépésekben növeli a hasznos vadászatot, míg "értelmes" szintre nem kerül az EH-s vadászat!
A Vf-eseknek nem 100% TP jár minden csatáért, azaz ha 20-40%-os, esetleg "mélyen" alattad lévő játékosokat támadsz akkor valami nevetséges TP-ért zsebeled be az ism küldi jutalmat. EZ a VF-es portyák LÉ nyeresége, mely LÉ/TP arányban nem vészes. Cserébe a "köztes" küldetéseket nevetséges TP-ért tudod le, amíg az az EH-snak kemény TP bevétel. (Kalandokban a csata TP, térkapu TP, elfogáshoz a szörnyű vadászat TP!)
Még mikor a Quellon által említett szintre felhozza Miklós az EH-s vadászatot, akkor se lesz egál a VF és az EH "kombó" játékmód.
Erről 4 hatás tesz jelenleg:
-Térkapuban hat a VF
-Kaland csatákban hat a VF
-A VF-es játékosnak kevesebb őskő a játék, mert lasabban lépik a szintet
-Az EH-s karakterek szélvészként húznak el a VF-esek mellet szintben!
Mindez ellen a VF egyetlen hátránnyal rendelkezik az a kevesebb AFP, mely lényegében 2 dolog miatt megint keményen sérül:
-A VF-es és EH-s karakter nem igazán csatázik, mert az EH-s hatókörön kívül TP-zi magát rövid időn belül.
-A VF-es tonna "konstans" AFP kapást kapott mostanában, melynek hatására drasztikusan lehet csökkenteni a "fajlagos" AFP hátrányát!
LAZÁN be lehetett volna tenni még +70 hasznosabb vadászatot (Még ekkor is a VF lenen a nyerő!), de egyben ennyire drasztikus lépést Miklóstol érthető okokból nem is várhatunk.
Valamint nem akarlak elszomorítani, de ígéretet tett több fronton is arra, hogy hosszabb távon "kisebb" lépésekben növeli a hasznos vadászatot, míg "értelmes" szintre nem kerül az EH-s vadászat!
Dátum: 2012.11.12. 20:39:40
Még mindig lassabban haladsz, mint én, aki csak küldetésekhez fog el állatokat EH-sként. (Átlag napi 10 vadászattal megyek.)
Ezért elvesztem az autósajtos esszencia lehetőséget, a mindent elfogok/sajtolok esszenciákat, szubtéris őskő szerzést, minden eventben (ami CSP-re alapul) az értelmes részvételi lehetőséget, és ha rászt akarok venni az aukción, akkor térkapuzhatok valami horrorisztikus TP mennyiségekért...
A VF-esek kaptak VT-s, szövi küldis valamint szerencsekerekes "konstans" AFP kapást!
Az EH-sok kaptak összesen +30% ALAP vadászat LÉ-t, és mindezt 150 AFP-ért!
Továbbra se "éri meg" EH-sként vadászni (legutóbbi számításaim alapján minimum 100-as szaki kellene hozzá 500 AFP-ért!), ha csak a LÉ/TP-t nézed.
Ezért elvesztem az autósajtos esszencia lehetőséget, a mindent elfogok/sajtolok esszenciákat, szubtéris őskő szerzést, minden eventben (ami CSP-re alapul) az értelmes részvételi lehetőséget, és ha rászt akarok venni az aukción, akkor térkapuzhatok valami horrorisztikus TP mennyiségekért...
A VF-esek kaptak VT-s, szövi küldis valamint szerencsekerekes "konstans" AFP kapást!
Az EH-sok kaptak összesen +30% ALAP vadászat LÉ-t, és mindezt 150 AFP-ért!
Továbbra se "éri meg" EH-sként vadászni (legutóbbi számításaim alapján minimum 100-as szaki kellene hozzá 500 AFP-ért!), ha csak a LÉ/TP-t nézed.
Dátum: 2012.11.11. 08:41:49
Ez egy védekező tárgy, ha TÉGED megtámadnak, és nyersz, akkor nem kapsz se lét se TP-t. Azaz nem tömés céljából veszik az emberek, hanem éphogy védekezésként tömés ellen! Ha zavar, hogy olyanoktól kapsz tp-t, akik ilyen gyűrűt viselnek, akkor vegyél te is egyet, és meg van oldva a problémád!
Dátum: 2012.11.09. 22:05:41
A +15 szakit töröltem is Wikiről is!
Dátum: 2012.11.08. 00:17:43
Az egéssz módosítással semmi baj nem lenne, ha az első körben került volna be. (Sajnos akkor is engedtél a sírásnak.)
Jelenleg vannak játékosok akik szinte csak olyan ékszerekkel rendelkeznek, melyek jelen képlet mellett mind felvehetetlenné válnak.
Teljesen egyet tudok érezni azzal, hogy senki se szeretne 11% tulbónuszból vagy 7% szakibónuszból 55. szinten 0%-ra kerülni.
A %-os tárgy leképezéssel meg az a baj, hogy folyamatosan újra kell kalkulálni, és fölös szerver terhelést generál...
Jelenleg vannak játékosok akik szinte csak olyan ékszerekkel rendelkeznek, melyek jelen képlet mellett mind felvehetetlenné válnak.
Teljesen egyet tudok érezni azzal, hogy senki se szeretne 11% tulbónuszból vagy 7% szakibónuszból 55. szinten 0%-ra kerülni.
A %-os tárgy leképezéssel meg az a baj, hogy folyamatosan újra kell kalkulálni, és fölös szerver terhelést generál...
Dátum: 2012.11.08. 00:04:20
Idézet: Fecsu123 - 2012.11.07. 21:59:44
Ha szted ez csak VU legenda akkor ne adj okot ezekre a spekulációkra és pont ne érvelj olyan dolgok mellett ami téged még csak meg se legyint. Bár pár HSZ el ezelőtt még azt írtad, hogy téged is elérhet entitás szintjén, de azt meg valahogy mégis el lehetett érni, hogy aki entit üt annak legyen magasabb tárgya.
De tudom Te csak a saját igazságodat véded és aki ezt nem látja az minden csak nem normális a te szemszögedből.
Félreérthető voltam:
-A V5 szerveren semelyik szövi nem tart még annyira elől epikekben.
-Az entik kivételek az új engedmény alapján, így már engem se érint. És Yoli-nak köszönhetjük, hogy ezt kiharcolta...
-Nem tudok olyanról, hogy valakit nem normálisnak tituláltam volna, bár néha rendesen feltolom az agyam, így nem kizárt hogy írtam már ilyet
Ha szted ez csak VU legenda akkor ne adj okot ezekre a spekulációkra és pont ne érvelj olyan dolgok mellett ami téged még csak meg se legyint. Bár pár HSZ el ezelőtt még azt írtad, hogy téged is elérhet entitás szintjén, de azt meg valahogy mégis el lehetett érni, hogy aki entit üt annak legyen magasabb tárgya.
De tudom Te csak a saját igazságodat véded és aki ezt nem látja az minden csak nem normális a te szemszögedből.
Félreérthető voltam:
-A V5 szerveren semelyik szövi nem tart még annyira elől epikekben.
-Az entik kivételek az új engedmény alapján, így már engem se érint. És Yoli-nak köszönhetjük, hogy ezt kiharcolta...
-Nem tudok olyanról, hogy valakit nem normálisnak tituláltam volna, bár néha rendesen feltolom az agyam, így nem kizárt hogy írtam már ilyet
Dátum: 2012.11.07. 23:56:15
Valamiért elcsesztem az idézetet, de most kerültem gép elé megint
Term. javítottam...
Term. javítottam...
Dátum: 2012.11.07. 20:44:23
Nézd, fogalmam nincs az aktív játékosállományról. Az viszont ledöbbentett, hogy az egyik script 3000 letöltést produkált 2 hónap alatt. És még a halottbak hitt orosz egyes szerveren is majd 40 magyar játékos tolja a szekeret legalább... Törlés mindig is van-volt-lesz. Az emberek megunják, gyereket nevelnek, munkahelyet cserélnek stb. A baj azzal van, hogy utánpótlás nem érkezik különösen az élmezőnyben! Ehhez kellene sok-sok PVE elem, hogy a megmaradó játékosok célpont hiányában is használhassák a felépített karakterüket, de ez is egy végtelen csontrágás...
A bugjavítás, és a rendszer változtatása (negatív esetben nerfelése) mindig is magas prioritást kap. Az üldözési mániád része, hogy mindegyik tőlem indul szerinted. Miközben a V5-ös rendszernek hála ezen kérdéskör még meg se legyintette a szervert, így semmi késztetésem nem lehetett...
A bugjavítás, és a rendszer változtatása (negatív esetben nerfelése) mindig is magas prioritást kap. Az üldözési mániád része, hogy mindegyik tőlem indul szerinted. Miközben a V5-ös rendszernek hála ezen kérdéskör még meg se legyintette a szervert, így semmi késztetésem nem lehetett...
Dátum: 2012.11.07. 20:29:32
Idézet: LanMaffia - 2012.11.07. 20:23:35
Ad1.: Rámutatsz, hogy az epik ütés nem a szövi tevékenysége hanem a magas szintű tagok sajátossága, a többieknek csak ölébe hull a cucc.
Ad2.: Rámutatsz, hogy a kp mennyisége alapján történő elosztás nem működőképes.
Ad3.: Szerinted a szövetségnek egyetlen előnye az extrém (entitásodnál erősebb) epikus tárgyak adta bónusz. MINDEN más csak járulékos rossz???
Neked a sör se elég keserű
adjatok lehetőséget az emberekre arra, hogy mégis élhessenek a szövetség adta előnyökkel, ha eleget tesznek érte.
Gondolok itt építkezésre, szövetségi küldetésekben való hatékony részvételre, és pont ennyire, mert semmi mást nem lehet csinálni szövetségi szinten. Taps
Gondolok itt építkezésre, szövetségi küldetésekben való hatékony részvételre, és pont ennyire, mert semmi mást nem lehet csinálni szövetségi szinten. Taps
Ad1.: Rámutatsz, hogy az epik ütés nem a szövi tevékenysége hanem a magas szintű tagok sajátossága, a többieknek csak ölébe hull a cucc.
Ad2.: Rámutatsz, hogy a kp mennyisége alapján történő elosztás nem működőképes.
Ad3.: Szerinted a szövetségnek egyetlen előnye az extrém (entitásodnál erősebb) epikus tárgyak adta bónusz. MINDEN más csak járulékos rossz???
Neked a sör se elég keserű
Dátum: 2012.11.07. 20:23:55
Idézet: Kocos - 2012.11.07. 11:23:09
Nem rossz
Azaz, ha ezentúl nem csak a TOP epikusokat éri meg visszahívni, ha a szövi egészét szeretnéd szem előtt tartani, akkor a kisebb epikusokat üthetik a kisebb tagok is! Esetleg ők is csinálhatnak rajtuk templomos küldiket, részt vehetnek a szövi életének ezen részében is. Azaz a változás kihúzza a KÉNYSZERTÁPOLÁS adta méregfogat, és végre felszabadultan, bosszankodás nélkül hívhattok vissza kis epikusokat is.
NEM mindig a rendszer a hibás, nagyon sok esetben a játékosok maguknak generálják a problémát azzal, hogy nem FELSZABADULTAN játszanak, hanem kényszertápolnak!
Ha neked a magasabb szintű társaid magasabb szintű cuccot ütnek ki, amit ugyanúgy tudsz használni, mint az alacsonyabb szintűt, akkor ugyanolyan jól érzed magad, cserébe ők is jobban érzik magukat, mert a saját tápjukról sem kell ezidő alatt lemondani. Win-win.
Nem rossz
Azaz, ha ezentúl nem csak a TOP epikusokat éri meg visszahívni, ha a szövi egészét szeretnéd szem előtt tartani, akkor a kisebb epikusokat üthetik a kisebb tagok is! Esetleg ők is csinálhatnak rajtuk templomos küldiket, részt vehetnek a szövi életének ezen részében is. Azaz a változás kihúzza a KÉNYSZERTÁPOLÁS adta méregfogat, és végre felszabadultan, bosszankodás nélkül hívhattok vissza kis epikusokat is.
NEM mindig a rendszer a hibás, nagyon sok esetben a játékosok maguknak generálják a problémát azzal, hogy nem FELSZABADULTAN játszanak, hanem kényszertápolnak!
Dátum: 2012.11.07. 20:17:11
Cras, ez egy másik topikba való innen. Új AF képességekbe bármi belefér...
Abban igazat adok neked, hogy a prém költségéhez képest ár/érték arányban sokkal hasznosabb őskő költési lehetőségek is vannak.
Abban igazat adok neked, hogy a prém költségéhez képest ár/érték arányban sokkal hasznosabb őskő költési lehetőségek is vannak.
Dátum: 2012.11.07. 20:14:50
Idézet: BaalCain - 2012.11.07. 14:10:14
Minden nerfnél ugyan az a fenyegetőzés, mégis ugyan azon emberek fenyegetőznek ugyan ezzel minden újabb változtatásnál.
Teljesen egyet értek Cras-al:
Tőlünk nem kell tartania Miklósnak. nem megyünk és nem fizetünk. évi pár 100k minuszért ismét megküzdöttek és nyertek.
Minden nerfnél ugyan az a fenyegetőzés, mégis ugyan azon emberek fenyegetőznek ugyan ezzel minden újabb változtatásnál.
Teljesen egyet értek Cras-al:
Ha annyi forintom lenne (na jó, dollárom), ahányszor ezt olvastam már ebben a fórumban, gazdag lennék
Dátum: 2012.11.07. 20:09:31
Nézd, én úgy vagyok vele, hogy eldöntött tény a vezetősség részéről, hogy VÁLTOZÁS LESZ. Ilynekor egy proaktív viselkedés 2 félé tud megmozdulni:
-Sztrájkol, siránkozik, fenyegetőzik, zsarol stb... MINDEN eszközt bevet, hogy megakadályozza a neki nem tetsző változást. (Ez sikeres is volt az előző módosítás során ugye.)
-Megnézi VALÓJÁBAN mekkora a kár, mennyire érinti őt és a szövetségét, a komplex rendszerre milyen hatással van a módosítás. Javasol, alkalmazkodik, kihasznál.
A befolyásomat igen is bevetettem, mint láttad a játékélményt nem rombolja ezentúl, mivel az entitások kiskaput nyújtanak a jövőben. Aki AFP-t, erőforrást, karaktert épít erre, az igen is ki tud bújni az új korlát hatása alól!
A többi felvetésedre:
-Új épületek (Miklós még nem publikált...)
-Új AF (elkezdtük, de a "többség" eventet akart, így az letolta az asztalról jelenleg. Egyeztetés pihen addig...)
-Megaesszenciák (Több játékos is adott le terveket, en is javasoltam egy elvet, de ezt is letolt az asztalról a event a szavazáson...)
-Sztrájkol, siránkozik, fenyegetőzik, zsarol stb... MINDEN eszközt bevet, hogy megakadályozza a neki nem tetsző változást. (Ez sikeres is volt az előző módosítás során ugye.)
-Megnézi VALÓJÁBAN mekkora a kár, mennyire érinti őt és a szövetségét, a komplex rendszerre milyen hatással van a módosítás. Javasol, alkalmazkodik, kihasznál.
A befolyásomat igen is bevetettem, mint láttad a játékélményt nem rombolja ezentúl, mivel az entitások kiskaput nyújtanak a jövőben. Aki AFP-t, erőforrást, karaktert épít erre, az igen is ki tud bújni az új korlát hatása alól!
A többi felvetésedre:
-Új épületek (Miklós még nem publikált...)
-Új AF (elkezdtük, de a "többség" eventet akart, így az letolta az asztalról jelenleg. Egyeztetés pihen addig...)
-Megaesszenciák (Több játékos is adott le terveket, en is javasoltam egy elvet, de ezt is letolt az asztalról a event a szavazáson...)