Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2009.06.22. 16:04:40
Milyen böngészővel, és mekkora felbontásban nézitek az oldalt?
Dátum: 2009.06.22. 09:36:06
Igen, a viadal július 3.-án pénteken lesz, nevezni előző hét pénteken kb 14-től lehet majd.
Dátum: 2009.06.17. 10:10:34
Soha nem gondoltam volna, hogy valaha gond lesz belőle, hogy valami idő előtt készül el. 
Akinek bármi gondja van a találkozón kapott őskövekkel/medálokkal/jutalommal, az PM-ben jelezze nekem, a fórumokról nehéz kibányászni.

Akinek bármi gondja van a találkozón kapott őskövekkel/medálokkal/jutalommal, az PM-ben jelezze nekem, a fórumokról nehéz kibányászni.
Dátum: 2009.06.15. 15:08:46
A találkozón befizetett őskövek beírásra kerültek.
A végzet-medálok, ill. a kvíz-olimpián nyert tárgyak holnap délelőtt, az aukción vett tárgyak legkésőbb szerda délelőtt kerülnek be.
A végzet-medálok, ill. a kvíz-olimpián nyert tárgyak holnap délelőtt, az aukción vett tárgyak legkésőbb szerda délelőtt kerülnek be.
Dátum: 2009.06.11. 13:18:29
V3-on 50 dukátról fog indulni a licit.
Dátum: 2009.05.28. 08:45:43
A 2 elites háború bug, hamarosan összevonom őket egybe.
Dátum: 2009.05.27. 16:31:18
Idézet: Mortimer - 2009.05.27. 16:24:49
Javítva.
Baraty: A kristályhordás elégette a manámat, és az mínuszba ment. Épp most regenerálódik vissza -50-ről.
Javítva.
Dátum: 2009.05.27. 15:54:50
Volt egy apró bug, amitől néhán kristályhordástól nagyon alacsony LE jött. Ez elvileg javítva. Ha bárki győz, és hasonlót tapasztal, írjon nekem PM-et a csata ID-jével.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.05.26. 15:35:58
Idézet: FeketeS - 2009.05.25. 16:44:08
Nem lehet, az a karakter fogja megkapni, aki licitált rá. És a kiégett ősköveket sem váltja át.
Baraty!
A mostani aukción a Beho ajándékcsomagában található ősköveket át lehet ruházni másra?
Pl. V1-en licitelek érte, de V2-re szeretném kapni
A mostani aukción a Beho ajándékcsomagában található ősköveket át lehet ruházni másra?
Pl. V1-en licitelek érte, de V2-re szeretném kapni
Nem lehet, az a karakter fogja megkapni, aki licitált rá. És a kiégett ősköveket sem váltja át.
Dátum: 2009.05.25. 15:48:57
A fókusz működik viadalon is.
Igen, a következő viadal június 5.-én, pénteken lesz, és előző hét péntek délutántól lehet majd nevezni rá.
Igen, a következő viadal június 5.-én, pénteken lesz, és előző hét péntek délutántól lehet majd nevezni rá.
Dátum: 2009.05.25. 11:15:08
Sry, de ma még biztos nem fog bekerülni a kristályhorda, a múltheti "események" elvették az időmet. A lényeg kész van, de még össze kell rakni/tesztelni. Úgyhogy most úgy néz ki, legkésőbb szerda. Leállás pedig valószínűleg nem lesz miatta, be tudom rakni a játékba anélkül is.
Dátum: 2009.05.21. 15:28:43
Idézet: Csuhi - 2009.05.21. 15:07:59
Meg kell védenem a játékvezetőt, mert ezt konkrétan én írtam.
Úgy értettem, hogy én akkor, abban a pillanatban nem az exploit kihasználása miatt adtam a tiltást (és úgy éreztem írnom kell még valami magyarázatot pluszba
). Viszont ez még nem jelenti azt, hogy a kihasználás rendben van. Ha csak ennyi lett volna, a karaktereket akkor is felfüggesztjük az eset kivizsgálásának idejére, az így szerzett extrém LE-t/karakterfejlődést töröljük, stb. (ami egyébként is meg fog történni)
Erre ráéreztél. Pontosan igy van, nem büntettek volna meg, ha alszunk 8 orat ejjel es reggeltol estig ujra nyomjuk. Valoszinu, hogy elvittek volna reggelre 20-30k let, de akkor most mar olyan 30 millional jarnank és nem lehetne mibe belekötni.
"A kreatív exploit Egonnal még aránylag rendben van, de a logok alapján beléptetek egymáshoz, ami már szabálytalan."
"A kreatív exploit Egonnal még aránylag rendben van, de a logok alapján beléptetek egymáshoz, ami már szabálytalan."
Meg kell védenem a játékvezetőt, mert ezt konkrétan én írtam.

Úgy értettem, hogy én akkor, abban a pillanatban nem az exploit kihasználása miatt adtam a tiltást (és úgy éreztem írnom kell még valami magyarázatot pluszba

Dátum: 2009.05.21. 09:54:01
Most értem a hozzászólások végére.
Csuhit és Egont zároltam, de nem elsősorban a kreatív exploit miatt, hanem mert arra utaló jeleket találtunk, hogy multiznak.
Magáról a kreatív exploitról nem az én tisztem nyilatkozni, de "magányemberként" csak annyit, hogy ez már nálam is kiverte a biztosítékot, és elismerem, ha ez így mehetne tovább, teljesen értelmetlenné válna a játék. Ezért biztos teszünk ellene valamit, de majd Miklós nyilatkozik.
Csuhit és Egont zároltam, de nem elsősorban a kreatív exploit miatt, hanem mert arra utaló jeleket találtunk, hogy multiznak.
Magáról a kreatív exploitról nem az én tisztem nyilatkozni, de "magányemberként" csak annyit, hogy ez már nálam is kiverte a biztosítékot, és elismerem, ha ez így mehetne tovább, teljesen értelmetlenné válna a játék. Ezért biztos teszünk ellene valamit, de majd Miklós nyilatkozik.
Dátum: 2009.05.20. 09:25:40
A háborúk/kapituláció oldalon eddig ha nem volt háború csarnokotok, nem írta ki, hogy a háború végével mennyi plusz/minusz LE-t kaptok/vesztetek. Ezt javítottam.
Ezenkívül pontosítottam a portyátásnál a portyavégi szöveget, hogy egyértelműbb legyen ("Ha a háborút megnyeritek, a lélekkútból X lélekenergiával kevesebbet fogtok zsákmányolni. (Ha elvesztitek, az ellenfeletek pedig ennyivel többet)"-és viszont)
Olyan nem lehet, hogy ha valaki nyer egy háborúban, akkor ő veszítsen a kútból (régebben volt egy ilyen bug, de az első előforduláskor javítva lett). Extrém esetben viszont előfordulhat, hogy egy elhúzódó háború esetén senki nem veszít/ill. nem kap semmit.
Idézet: Zaccmester - 2009.05.20. 00:46:24
Erre hirtelen csak egy megoldás jut eszembe: hogy többet nem fejlesztünk.
Viccet félretéve, minden bekerülő fejlesztést letesztelünk amennyire tudunk. Igaz, csak "házon belül", de egyrészt nincs kapacitásunk komplett tesztelőgárdát foglalkoztatni, meg akkor minden 2-3x lassabban készülne csak el, és még mindig nem lenne garancia arra, hogy a tesztelők mindent észrevesznek. Több szem többet lát effektus ugye... (Nekem van négy, de nem mindig elég.
)
Ezenkívül pontosítottam a portyátásnál a portyavégi szöveget, hogy egyértelműbb legyen ("Ha a háborút megnyeritek, a lélekkútból X lélekenergiával kevesebbet fogtok zsákmányolni. (Ha elvesztitek, az ellenfeletek pedig ennyivel többet)"-és viszont)
Olyan nem lehet, hogy ha valaki nyer egy háborúban, akkor ő veszítsen a kútból (régebben volt egy ilyen bug, de az első előforduláskor javítva lett). Extrém esetben viszont előfordulhat, hogy egy elhúzódó háború esetén senki nem veszít/ill. nem kap semmit.
Idézet: Zaccmester - 2009.05.20. 00:46:24
Ez az mikor menetközben írják a játékot, tele van buggal és sok rafinált gyerkőc ezeket ki is használja, már nem is nevezem őket csalónak, mert a rendszer balfaszságát használják ki.
Erre hirtelen csak egy megoldás jut eszembe: hogy többet nem fejlesztünk.

Viccet félretéve, minden bekerülő fejlesztést letesztelünk amennyire tudunk. Igaz, csak "házon belül", de egyrészt nincs kapacitásunk komplett tesztelőgárdát foglalkoztatni, meg akkor minden 2-3x lassabban készülne csak el, és még mindig nem lenne garancia arra, hogy a tesztelők mindent észrevesznek. Több szem többet lát effektus ugye... (Nekem van négy, de nem mindig elég.

Dátum: 2009.05.20. 09:19:51
A háborúk/kapituláció oldalon eddig ha nem volt háború csarnokotok, nem írta ki, hogy a háború végével mennyi plusz/minusz LE-t kaptok/vesztetek. Ezt javítottam.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.05.18. 11:25:29
Úgy látszik, Az Ősi gyógyital szövege félreértésekre adott okot, ezért módosítottuk:
Hatás: Fertőzésed 50% lesz (akkor is, ha már 100%, vagy 0% volt)
-------------------------------------------------
Idézet: Almási Viktor - 2009.05.16. 11:48:17
Egyre jobban tetszenek a VU-s Urban Legend-ek.
Semmi ilyesmi nincs, a térkapus találati esélyek most is úgy vannak, mint az induláskor.
Hatás: Fertőzésed 50% lesz (akkor is, ha már 100%, vagy 0% volt)
-------------------------------------------------
Idézet: Almási Viktor - 2009.05.16. 11:48:17
Amikor indult az aukciós ház felnyomódott a térkapuból való kincstalálat esélye a sokszorosára.
Ezt sokmindenki tapasztalta.
Ez a növekedés visszaesett az ismételhető küldetések bejövetelével.
Ezt sokmindenki tapasztalta.
Ez a növekedés visszaesett az ismételhető küldetések bejövetelével.
Egyre jobban tetszenek a VU-s Urban Legend-ek.

Semmi ilyesmi nincs, a térkapus találati esélyek most is úgy vannak, mint az induláskor.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.05.15. 16:43:02
Idézet: Kocos - 2009.05.15. 16:40:35
Igen, az aukción szerzehető fókuszkristályt ilyenkor visszakapod, berakhatod egy másik tárgyba (de ha egy olyan tárgyba rakod be, amiben már van fk, akkor az az fk elvész).
Idézet: Baraty - 2009.05.05. 16:19:25
Igaz ez akkor is, ha uj fokuszkristalyt rakok a targyba?
Az aukción szerezhető állat-felszerelések (ill. később lesznek fókuszkristályok is) megmaradnak, ha elengeded/kisajtolod az állatot, eladod a tárgyat, vagy másik tárgyat adsz az állatnak.
Igaz ez akkor is, ha uj fokuszkristalyt rakok a targyba?
Igen, az aukción szerzehető fókuszkristályt ilyenkor visszakapod, berakhatod egy másik tárgyba (de ha egy olyan tárgyba rakod be, amiben már van fk, akkor az az fk elvész).
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.05.15. 16:36:55
Idézet: Kocos - 2009.05.15. 16:30:17
Fegyver, páncél, pajzs
A Paralizoid fokuszkristaly mibe helyezheto be?
Fegyver, páncél, pajzs
Dátum: 2009.05.13. 13:22:18
Idézet: senkise - 2009.05.13. 13:18:34
Próbáljátok most, elvileg javítva.
Nekem sem megy a több állatot harcba hivás. Ha a másodikat hivom, akkor az első pihibe kerül. Az új fülek elött még működött
Próbáljátok most, elvileg javítva.
Dátum: 2009.05.13. 13:03:12
Idézet: Anubys - 2009.05.13. 13:02:14
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,21.60#hsz80
Nekem sem enged állatot sajtolni....pedig nem vagyok láthatatlan!
Egyszerüen eltünt a sajtolás gomb!
Egyszerüen eltünt a sajtolás gomb!
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,21.60#hsz80