Hozzászólások - Dozer
nekem is 40 lett a vége...
Jutalmad az eseményben való részvételért a következő:
+35 Erő, +35 Támadás, +35 Védekezés, +35 Egészség, +34 IQ, +34 Mágia, +34 Taumaturgia
187 Kiégett őskő
(Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően kapni fogsz +5 szerencsét is)
(Ha nem veszed át most a jutalmat, a következő szintlépésedkor automatikusan beírásra kerül)
936 drakón. 184 kiégett őskő, 5 szerencse... elégedett vagyok![](images/smileys/smiley.gif)
+35 Erő, +35 Támadás, +35 Védekezés, +35 Egészség, +34 IQ, +34 Mágia, +34 Taumaturgia
187 Kiégett őskő
(Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően kapni fogsz +5 szerencsét is)
(Ha nem veszed át most a jutalmat, a következő szintlépésedkor automatikusan beírásra kerül)
936 drakón. 184 kiégett őskő, 5 szerencse... elégedett vagyok
![](images/smileys/smiley.gif)
Dátum: 2010.10.13. 14:17:06
nana, azért ez eléggé hamari kijelentés ![](images/smileys/smiley.gif)
A közeget kell vizsgálnod, ahol épp vagy...
Ha meg esetleg már az ismételhető küldetéseknél jársz, akkor elég szép LE/tp arányt lehet vele hozni...
(és a kínzókamrát még bele sem vettük..
)
A közeget kell vizsgálnod, ahol épp vagy...
Ha meg esetleg már az ismételhető küldetéseknél jársz, akkor elég szép LE/tp arányt lehet vele hozni...
Dátum: 2010.10.13. 14:10:26
igen
Dátum: 2010.10.12. 20:32:58
alapjában véve semmi baj...
Én csak azt nem értem minek "játszák" el a nagy halált itt a fórumon, EBBEN a topicban, s aztán 2-3-4 hét múlva boldogan visszatérnek...
Épp ezért tartom értelmetlennek én is ezt a topicot...![](images/smileys/smiley.gif)
Az igazán erős és aktív játékosok karaktereinek nem kell ilyen topic, ha esetleg törölnek, megérezzük a hiányukat, vagy fellélegzünk..![](images/smileys/smiley.gif)
De emlékezni mindenképp emlékszünk rájuk!
Az meg hogy "KisPista megunta" és 10.-20-30 szinten törölt, engem nem igazán érdekel...![](images/smileys/smiley.gif)
Épp ezért tartom értelmetlennek én is ezt a topicot...
Az igazán erős és aktív játékosok karaktereinek nem kell ilyen topic, ha esetleg törölnek, megérezzük a hiányukat, vagy fellélegzünk..
De emlékezni mindenképp emlékszünk rájuk!
Az meg hogy "KisPista megunta" és 10.-20-30 szinten törölt, engem nem igazán érdekel...
Dátum: 2010.10.12. 19:34:21
Idézet: Wuher - 2010.10.12. 19:30:45
Azert kivancsian varom, hogy ki lesz az elso szovi aki erre az epuletre hajlando lesz majd a 10 a sokadikon Le-t elkolteni.
MI![](images/smileys/biggrin.gif)
Egészen pontosan 10 a (-)15-en LE-t készülünk rá szánni![](images/smileys/biggrin.gif)
Azert kivancsian varom, hogy ki lesz az elso szovi aki erre az epuletre hajlando lesz majd a 10 a sokadikon Le-t elkolteni.
MI
![](images/smileys/biggrin.gif)
Egészen pontosan 10 a (-)15-en LE-t készülünk rá szánni
Dátum: 2010.10.12. 18:01:06
egy olyan épület ami kegyetlen sok LE-t fel fog emészteni, szóval csak távolról szabad bámulni ![](images/smileys/biggrin.gif)
Miccsii?? ![](images/smileys/biggrin.gif)
nekem csak 25 van![](images/smileys/biggrin.gif)
nekem csak 25 van
Dátum: 2010.10.07. 14:09:53
Opera alatt nem mükszik Baraty ![](images/smileys/smiley.gif)
Akarom mondani V3-on nem mükszik![](images/smileys/biggrin.gif)
Akarom mondani V3-on nem mükszik
Dátum: 2010.10.05. 10:55:17
Idézet: Miklós - 2010.10.05. 09:13:33
Ez a végső döntés barátom? Akkor gondolkozzunk el egy kicsit ezen a játékon ha kérhetem
V3:
- Kevesebb LE-t lehet rabolni attól akinek több a veresége mint a győzelme (tehát aki nem akar portyázni negatívba tartja magát és még rabolni is alig lehet tőle)
- A TP tömés csak részlegesen van megoldva (vereség "szerzés" céljából bármely akítv játékos célpontá válhat, nehezítve ezzel a játékát)
- Most már több LE-t is vadászhatnak azok akiknek több a vereségük (ez számomra érthetetlen)
-Háborúban a vesztett félnek az "Le kiesése" töredéke annak amit magában a győztes "kárt okoz"...
Csak egy kérdésem van: Meddig jutalmazzuk még a "rossz" játékot?
Most komolyan jelenleg az éri meg hogy legyen minél több vereségünk, mert akkor kevesebb LE-t rabolhatnak tőlünk és még jobban is vadászhatunk???
Lassan elérkezik a játék halála...![](images/smileys/sad.gif)
u.i.: csak azt látnám már egyszer hogy a megfontolt és aktív játékot is jutalmazzátok...
Összefoglalom akkor, hogy mi lett a végső döntés az ügyben.
Bekerül a játékba egy relikvia, ami már 20. szinttől megvehető (nem LGY-be fog kerülni, hanem LE-be, és 10 őskőbe), akinek ez megvan, ÉS több veresége van, mint győzelme, annak továbbra is úgy fog működni láthatatlanságban az elfogás, mint eddig. Egyéb esetben az állatelfogási esély is ugyanúgy csökkentett lesz, mint a vadászat LE.
A győzelem arány megkötés azért volt szükséges, hogy a láthatatlanságot ne a pók karakterek használják arra, hogy előnyüket még tovább növeljék, hanem ahogy ti is írtátok, ez egy esély maradjon a gyenge karakterek felzárkóztatására.
Ezzel a relikviával együtt letudjuk a másik adósságunkat is, az esszencia konvertert, amellyel a játékosok katalizátor esszenciát tudnak majd csinálni. A többi relikvia javaslat (100% fertőzötteket támogató, állat szakértelmet nullázó) végül AF képességként fog megvalósulni.
Bekerül a játékba egy relikvia, ami már 20. szinttől megvehető (nem LGY-be fog kerülni, hanem LE-be, és 10 őskőbe), akinek ez megvan, ÉS több veresége van, mint győzelme, annak továbbra is úgy fog működni láthatatlanságban az elfogás, mint eddig. Egyéb esetben az állatelfogási esély is ugyanúgy csökkentett lesz, mint a vadászat LE.
A győzelem arány megkötés azért volt szükséges, hogy a láthatatlanságot ne a pók karakterek használják arra, hogy előnyüket még tovább növeljék, hanem ahogy ti is írtátok, ez egy esély maradjon a gyenge karakterek felzárkóztatására.
Ezzel a relikviával együtt letudjuk a másik adósságunkat is, az esszencia konvertert, amellyel a játékosok katalizátor esszenciát tudnak majd csinálni. A többi relikvia javaslat (100% fertőzötteket támogató, állat szakértelmet nullázó) végül AF képességként fog megvalósulni.
Ez a végső döntés barátom? Akkor gondolkozzunk el egy kicsit ezen a játékon ha kérhetem
V3:
- Kevesebb LE-t lehet rabolni attól akinek több a veresége mint a győzelme (tehát aki nem akar portyázni negatívba tartja magát és még rabolni is alig lehet tőle)
- A TP tömés csak részlegesen van megoldva (vereség "szerzés" céljából bármely akítv játékos célpontá válhat, nehezítve ezzel a játékát)
- Most már több LE-t is vadászhatnak azok akiknek több a vereségük (ez számomra érthetetlen)
-Háborúban a vesztett félnek az "Le kiesése" töredéke annak amit magában a győztes "kárt okoz"...
Csak egy kérdésem van: Meddig jutalmazzuk még a "rossz" játékot?
Most komolyan jelenleg az éri meg hogy legyen minél több vereségünk, mert akkor kevesebb LE-t rabolhatnak tőlünk és még jobban is vadászhatunk???
Lassan elérkezik a játék halála...
![](images/smileys/sad.gif)
u.i.: csak azt látnám már egyszer hogy a megfontolt és aktív játékot is jutalmazzátok...
barátom van aki nem... ![](images/smileys/smiley.gif)
térkifordító ital: 6 db
térkifordító ital: 6 db
én EH-s vagyok, nekem megéri ![](images/smileys/smiley.gif)
Fontolgattam hogy az event után csak portyázni fogok, mert elég jól bejön jelenleg...![](images/smileys/smiley.gif)
Így már megerősített az elhatározásban, mert a csp-nek is lesz értelme egy ideig![](images/smileys/smiley.gif)
Fontolgattam hogy az event után csak portyázni fogok, mert elég jól bejön jelenleg...
Így már megerősített az elhatározásban, mert a csp-nek is lesz értelme egy ideig
Nem érdemes neki: Ne használja, vagy váltson stratégiát
Nincs neki: Szerezzen![](images/smileys/mock.gif)
Túl alacsony: tartogassa addig amíg nem lesz magasabb szintű
Nincs neki: Szerezzen
![](images/smileys/mock.gif)
Túl alacsony: tartogassa addig amíg nem lesz magasabb szintű
hihetetlen hogy bármit kapunk Miklóséktól mindig megy az elégedetlenség ![](images/smileys/sad.gif)
![](images/smileys/sad.gif)
igen...
mivel többet is lehet gyűjteni belőle így oda-vissza lehet pakolgatni...
mivel többet is lehet gyűjteni belőle így oda-vissza lehet pakolgatni...
VF-ről lehet váltani EH-ra, vagy fordítva...
mivel többet lehet belőle szerezni, így lehet vele taktikázni...
mivel többet lehet belőle szerezni, így lehet vele taktikázni...
térkifordító ital.. ![](images/smileys/smiley.gif)
érdekes taktikai elem lesz az biztos![](images/smileys/smiley.gif)
érdekes taktikai elem lesz az biztos
Dátum: 2010.10.03. 22:34:33
fölösleges tépni a szádat barátom, csak azt látják sokan hogy valamit elvesznek a játékból... ![](images/smileys/smiley.gif)
Pontosítva azt hogy TŐLÜK elvesznek valamit.. azt nem hogy mindenkitől![](images/smileys/biggrin.gif)
Sokan naívan azt hiszik hogy ha most elkezdhették volna a láthatatlan vadászatot, feljöhettek volna egy olyan karakter szintjére aki már pl 1 éve ezt csinálja...
érthetetlen számomra....
Pontosítva azt hogy TŐLÜK elvesznek valamit.. azt nem hogy mindenkitől
Sokan naívan azt hiszik hogy ha most elkezdhették volna a láthatatlan vadászatot, feljöhettek volna egy olyan karakter szintjére aki már pl 1 éve ezt csinálja...
érthetetlen számomra....
Dátum: 2010.10.02. 16:59:34
elpusztul...
na mindegy további jó vitákat kívánok nektek ![](images/smileys/smiley.gif)
Dátum: 2010.10.02. 16:49:52
Aurri: Szép az a 22 misi rabolt LE, de ennek semmi köze a láthatatlan vadászathoz nemde? Vegyük már le azt a 22 misit képzeletben és nézzük meg hogy állna láthatatlan vadászattal a mostani szintjén... ![](images/smileys/smiley.gif)
ez a példád erősen bukni látszik...
Yoli:
Majdnem 11 misi rabolt LE... vegyük le képzeletben ezt is és nézzük meg a szintjén...
Ditt 2.4 misi.. na ez az eredmény mondható a láthatatlan vadászatnak, a többi viszont erős portya karakter (ő sem gyenge azért a maga 5500 győzelmével!), hogy jön ez a láthatatlan vadászathoz????
De köszönöm hogy bemásoltad, láthatóvá vált mennyire is lehet romboló hatású egy 50 körüli pók![](images/smileys/mock.gif)
u.i.: De továbbra is az átlagjátékosokról van szó nemde? Ők lennének az átlag?![](images/smileys/biggrin.gif)
ez a példád erősen bukni látszik...
Yoli:
Majdnem 11 misi rabolt LE... vegyük le képzeletben ezt is és nézzük meg a szintjén...
Ditt 2.4 misi.. na ez az eredmény mondható a láthatatlan vadászatnak, a többi viszont erős portya karakter (ő sem gyenge azért a maga 5500 győzelmével!), hogy jön ez a láthatatlan vadászathoz????
De köszönöm hogy bemásoltad, láthatóvá vált mennyire is lehet romboló hatású egy 50 körüli pók
![](images/smileys/mock.gif)
u.i.: De továbbra is az átlagjátékosokról van szó nemde? Ők lennének az átlag?