Hozzászólások - Dozer
nekem is 40 lett a vége...
Jutalmad az eseményben való részvételért a következő:
+35 Erő, +35 Támadás, +35 Védekezés, +35 Egészség, +34 IQ, +34 Mágia, +34 Taumaturgia
187 Kiégett őskő
(Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően kapni fogsz +5 szerencsét is)
(Ha nem veszed át most a jutalmat, a következő szintlépésedkor automatikusan beírásra kerül)
936 drakón. 184 kiégett őskő, 5 szerencse... elégedett vagyok
+35 Erő, +35 Támadás, +35 Védekezés, +35 Egészség, +34 IQ, +34 Mágia, +34 Taumaturgia
187 Kiégett őskő
(Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően kapni fogsz +5 szerencsét is)
(Ha nem veszed át most a jutalmat, a következő szintlépésedkor automatikusan beírásra kerül)
936 drakón. 184 kiégett őskő, 5 szerencse... elégedett vagyok

Dátum: 2010.10.13. 14:17:06
nana, azért ez eléggé hamari kijelentés 
A közeget kell vizsgálnod, ahol épp vagy...
Ha meg esetleg már az ismételhető küldetéseknél jársz, akkor elég szép LE/tp arányt lehet vele hozni...
(és a kínzókamrát még bele sem vettük..
)

A közeget kell vizsgálnod, ahol épp vagy...
Ha meg esetleg már az ismételhető küldetéseknél jársz, akkor elég szép LE/tp arányt lehet vele hozni...

Dátum: 2010.10.13. 14:10:26
igen
Dátum: 2010.10.12. 20:32:58
alapjában véve semmi baj...
Én csak azt nem értem minek "játszák" el a nagy halált itt a fórumon, EBBEN a topicban, s aztán 2-3-4 hét múlva boldogan visszatérnek...
Épp ezért tartom értelmetlennek én is ezt a topicot...
Az igazán erős és aktív játékosok karaktereinek nem kell ilyen topic, ha esetleg törölnek, megérezzük a hiányukat, vagy fellélegzünk..
De emlékezni mindenképp emlékszünk rájuk!
Az meg hogy "KisPista megunta" és 10.-20-30 szinten törölt, engem nem igazán érdekel...

Épp ezért tartom értelmetlennek én is ezt a topicot...

Az igazán erős és aktív játékosok karaktereinek nem kell ilyen topic, ha esetleg törölnek, megérezzük a hiányukat, vagy fellélegzünk..

De emlékezni mindenképp emlékszünk rájuk!
Az meg hogy "KisPista megunta" és 10.-20-30 szinten törölt, engem nem igazán érdekel...

Dátum: 2010.10.12. 19:34:21
Idézet: Wuher - 2010.10.12. 19:30:45
Azert kivancsian varom, hogy ki lesz az elso szovi aki erre az epuletre hajlando lesz majd a 10 a sokadikon Le-t elkolteni.
MI
Egészen pontosan 10 a (-)15-en LE-t készülünk rá szánni
Azert kivancsian varom, hogy ki lesz az elso szovi aki erre az epuletre hajlando lesz majd a 10 a sokadikon Le-t elkolteni.
MI

Egészen pontosan 10 a (-)15-en LE-t készülünk rá szánni

Dátum: 2010.10.12. 18:01:06
egy olyan épület ami kegyetlen sok LE-t fel fog emészteni, szóval csak távolról szabad bámulni 

Miccsii?? 
nekem csak 25 van

nekem csak 25 van

Dátum: 2010.10.07. 14:09:53
Opera alatt nem mükszik Baraty 
Akarom mondani V3-on nem mükszik

Akarom mondani V3-on nem mükszik

Dátum: 2010.10.05. 10:55:17
Idézet: Miklós - 2010.10.05. 09:13:33
Ez a végső döntés barátom? Akkor gondolkozzunk el egy kicsit ezen a játékon ha kérhetem
V3:
- Kevesebb LE-t lehet rabolni attól akinek több a veresége mint a győzelme (tehát aki nem akar portyázni negatívba tartja magát és még rabolni is alig lehet tőle)
- A TP tömés csak részlegesen van megoldva (vereség "szerzés" céljából bármely akítv játékos célpontá válhat, nehezítve ezzel a játékát)
- Most már több LE-t is vadászhatnak azok akiknek több a vereségük (ez számomra érthetetlen)
-Háborúban a vesztett félnek az "Le kiesése" töredéke annak amit magában a győztes "kárt okoz"...
Csak egy kérdésem van: Meddig jutalmazzuk még a "rossz" játékot?
Most komolyan jelenleg az éri meg hogy legyen minél több vereségünk, mert akkor kevesebb LE-t rabolhatnak tőlünk és még jobban is vadászhatunk???
Lassan elérkezik a játék halála...
u.i.: csak azt látnám már egyszer hogy a megfontolt és aktív játékot is jutalmazzátok...
Összefoglalom akkor, hogy mi lett a végső döntés az ügyben.
Bekerül a játékba egy relikvia, ami már 20. szinttől megvehető (nem LGY-be fog kerülni, hanem LE-be, és 10 őskőbe), akinek ez megvan, ÉS több veresége van, mint győzelme, annak továbbra is úgy fog működni láthatatlanságban az elfogás, mint eddig. Egyéb esetben az állatelfogási esély is ugyanúgy csökkentett lesz, mint a vadászat LE.
A győzelem arány megkötés azért volt szükséges, hogy a láthatatlanságot ne a pók karakterek használják arra, hogy előnyüket még tovább növeljék, hanem ahogy ti is írtátok, ez egy esély maradjon a gyenge karakterek felzárkóztatására.
Ezzel a relikviával együtt letudjuk a másik adósságunkat is, az esszencia konvertert, amellyel a játékosok katalizátor esszenciát tudnak majd csinálni. A többi relikvia javaslat (100% fertőzötteket támogató, állat szakértelmet nullázó) végül AF képességként fog megvalósulni.
Bekerül a játékba egy relikvia, ami már 20. szinttől megvehető (nem LGY-be fog kerülni, hanem LE-be, és 10 őskőbe), akinek ez megvan, ÉS több veresége van, mint győzelme, annak továbbra is úgy fog működni láthatatlanságban az elfogás, mint eddig. Egyéb esetben az állatelfogási esély is ugyanúgy csökkentett lesz, mint a vadászat LE.
A győzelem arány megkötés azért volt szükséges, hogy a láthatatlanságot ne a pók karakterek használják arra, hogy előnyüket még tovább növeljék, hanem ahogy ti is írtátok, ez egy esély maradjon a gyenge karakterek felzárkóztatására.
Ezzel a relikviával együtt letudjuk a másik adósságunkat is, az esszencia konvertert, amellyel a játékosok katalizátor esszenciát tudnak majd csinálni. A többi relikvia javaslat (100% fertőzötteket támogató, állat szakértelmet nullázó) végül AF képességként fog megvalósulni.
Ez a végső döntés barátom? Akkor gondolkozzunk el egy kicsit ezen a játékon ha kérhetem
V3:
- Kevesebb LE-t lehet rabolni attól akinek több a veresége mint a győzelme (tehát aki nem akar portyázni negatívba tartja magát és még rabolni is alig lehet tőle)
- A TP tömés csak részlegesen van megoldva (vereség "szerzés" céljából bármely akítv játékos célpontá válhat, nehezítve ezzel a játékát)
- Most már több LE-t is vadászhatnak azok akiknek több a vereségük (ez számomra érthetetlen)
-Háborúban a vesztett félnek az "Le kiesése" töredéke annak amit magában a győztes "kárt okoz"...
Csak egy kérdésem van: Meddig jutalmazzuk még a "rossz" játékot?
Most komolyan jelenleg az éri meg hogy legyen minél több vereségünk, mert akkor kevesebb LE-t rabolhatnak tőlünk és még jobban is vadászhatunk???
Lassan elérkezik a játék halála...

u.i.: csak azt látnám már egyszer hogy a megfontolt és aktív játékot is jutalmazzátok...
barátom van aki nem... 
térkifordító ital: 6 db

térkifordító ital: 6 db
én EH-s vagyok, nekem megéri 
Fontolgattam hogy az event után csak portyázni fogok, mert elég jól bejön jelenleg...
Így már megerősített az elhatározásban, mert a csp-nek is lesz értelme egy ideig

Fontolgattam hogy az event után csak portyázni fogok, mert elég jól bejön jelenleg...

Így már megerősített az elhatározásban, mert a csp-nek is lesz értelme egy ideig

Nem érdemes neki: Ne használja, vagy váltson stratégiát
Nincs neki: Szerezzen
Túl alacsony: tartogassa addig amíg nem lesz magasabb szintű

Nincs neki: Szerezzen

Túl alacsony: tartogassa addig amíg nem lesz magasabb szintű

hihetetlen hogy bármit kapunk Miklóséktól mindig megy az elégedetlenség 

igen...
mivel többet is lehet gyűjteni belőle így oda-vissza lehet pakolgatni...
mivel többet is lehet gyűjteni belőle így oda-vissza lehet pakolgatni...
VF-ről lehet váltani EH-ra, vagy fordítva...
mivel többet lehet belőle szerezni, így lehet vele taktikázni...
mivel többet lehet belőle szerezni, így lehet vele taktikázni...
térkifordító ital.. 
érdekes taktikai elem lesz az biztos

érdekes taktikai elem lesz az biztos

Dátum: 2010.10.03. 22:34:33
fölösleges tépni a szádat barátom, csak azt látják sokan hogy valamit elvesznek a játékból... 
Pontosítva azt hogy TŐLÜK elvesznek valamit.. azt nem hogy mindenkitől
Sokan naívan azt hiszik hogy ha most elkezdhették volna a láthatatlan vadászatot, feljöhettek volna egy olyan karakter szintjére aki már pl 1 éve ezt csinálja...
érthetetlen számomra....

Pontosítva azt hogy TŐLÜK elvesznek valamit.. azt nem hogy mindenkitől

Sokan naívan azt hiszik hogy ha most elkezdhették volna a láthatatlan vadászatot, feljöhettek volna egy olyan karakter szintjére aki már pl 1 éve ezt csinálja...
érthetetlen számomra....
Dátum: 2010.10.02. 16:59:34
elpusztul...
na mindegy további jó vitákat kívánok nektek 

Dátum: 2010.10.02. 16:49:52
Aurri: Szép az a 22 misi rabolt LE, de ennek semmi köze a láthatatlan vadászathoz nemde? Vegyük már le azt a 22 misit képzeletben és nézzük meg hogy állna láthatatlan vadászattal a mostani szintjén... 
ez a példád erősen bukni látszik...
Yoli:
Majdnem 11 misi rabolt LE... vegyük le képzeletben ezt is és nézzük meg a szintjén...
Ditt 2.4 misi.. na ez az eredmény mondható a láthatatlan vadászatnak, a többi viszont erős portya karakter (ő sem gyenge azért a maga 5500 győzelmével!), hogy jön ez a láthatatlan vadászathoz????
De köszönöm hogy bemásoltad, láthatóvá vált mennyire is lehet romboló hatású egy 50 körüli pók
u.i.: De továbbra is az átlagjátékosokról van szó nemde? Ők lennének az átlag?

ez a példád erősen bukni látszik...
Yoli:
Majdnem 11 misi rabolt LE... vegyük le képzeletben ezt is és nézzük meg a szintjén...
Ditt 2.4 misi.. na ez az eredmény mondható a láthatatlan vadászatnak, a többi viszont erős portya karakter (ő sem gyenge azért a maga 5500 győzelmével!), hogy jön ez a láthatatlan vadászathoz????
De köszönöm hogy bemásoltad, láthatóvá vált mennyire is lehet romboló hatású egy 50 körüli pók

u.i.: De továbbra is az átlagjátékosokról van szó nemde? Ők lennének az átlag?