Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2016.09.26. 10:02:10
@Azazel: úgy látom lassan egy hullámhosszra kerülünk
Dátum: 2016.09.26. 02:29:09
- nálam nem eszi. Még csak turbózott vastag bőr se kell. Fogadni mernék amúgy hogy vastag bőrre költeni luxus sok embernél
- hát nem 15.-re kell megölni -> lásd amit Miklós írt
- a támadást sem árt húzni. De ez igazából 8 éve így van. Találati esély növelés = támadás növelés
- ezt még soha nem olvastam. De a +50/50 igen sokat tud dobni ha szoros a csata. Abnormálisnak tartanám hogy egyetlen egy itallal bárki bármikor verhető legyen. De itt nem akarok ellenkezni, én az egészet kivenném.
- mint kiderült bőven nem a tárgyakon múlt
- de vannak olyanok amik segítenek (amúgy pont beb@szna ha egy AF-fel minden csatát nyerni lehetne)
- hát nem 15.-re kell megölni -> lásd amit Miklós írt
- a támadást sem árt húzni. De ez igazából 8 éve így van. Találati esély növelés = támadás növelés
- ezt még soha nem olvastam. De a +50/50 igen sokat tud dobni ha szoros a csata. Abnormálisnak tartanám hogy egyetlen egy itallal bárki bármikor verhető legyen. De itt nem akarok ellenkezni, én az egészet kivenném.
- mint kiderült bőven nem a tárgyakon múlt
- de vannak olyanok amik segítenek (amúgy pont beb@szna ha egy AF-fel minden csatát nyerni lehetne)
Dátum: 2016.09.23. 09:06:22
Szerintem ellőtt egy pár epikus ládát és jó pár sorsjegyet
Dátum: 2016.09.22. 16:43:12
Az EH tuti közbejátszik erősen.
Nálam így van:
A jutalmad 8112 lélekenergia és 34 TP.
Te nyerted a csatát.
A jutalmad 15211 lélekenergia és 33 TP.
Nálam így van:
A jutalmad 8112 lélekenergia és 34 TP.
Te nyerted a csatát.
A jutalmad 15211 lélekenergia és 33 TP.
Dátum: 2016.09.21. 11:12:44
Szerintem nem. V1-en nekem semmit nem számított az inspirátor. (természetesen visszaadok mindent ha ez így nem jó )
Dátum: 2016.09.21. 01:36:44
Hajrá srácok, alakul ez
Dátum: 2016.09.19. 19:17:31
Neked úgyis mindegy, úgysem fogod használni
Dátum: 2016.09.19. 14:14:57
\o/ Hajrá!
Dátum: 2016.09.19. 11:13:11
De pont azt mondja, hogy az ő vadászat itala kevesebbet ér, mert inspirációs büntetéssel használhatja el, míg mi nem.
Dátum: 2016.09.18. 14:41:22
Ezt oldjátok már meg privátban pls Itt maradjon a csatlós aréna.
Dátum: 2016.09.18. 13:24:59
Az egyetlen gond az, hogy te minden miatt sírsz
A legszámottevőbb előnye a mostani napi ajánlatnak, hogy azok is fel tudják szerelni a csatlósaikat komoly felszereléssel, akiket eddig csak ütöttek. És ez ki is fog tartani jó ideig. A jutalom esetleg növekedése itt 1-3 dináriumban mérhető, de ez is csak a középmezőnynek és a toplista aljának. Azoknak, akik full gőzzel pörgetik az arénát ez meg sem látszik.
A legszámottevőbb előnye a mostani napi ajánlatnak, hogy azok is fel tudják szerelni a csatlósaikat komoly felszereléssel, akiket eddig csak ütöttek. És ez ki is fog tartani jó ideig. A jutalom esetleg növekedése itt 1-3 dináriumban mérhető, de ez is csak a középmezőnynek és a toplista aljának. Azoknak, akik full gőzzel pörgetik az arénát ez meg sem látszik.
Dátum: 2016.09.18. 12:30:07
Én is így gondolom. A szelence amúgy is szintén a felzárkóztatás miatt lett betéve. Igen, másnak baromi sok őskő meg baromi sok idő volt a megaesszenci gyűjtés, megint másnak meg csak x őskő és kész is. Szerintem örülni kéne hogy van ilyen lehetőség
Dátum: 2016.09.18. 09:32:43
Tekinthetjük egyfajta esélykiegyenlítésnek is egyébként
Dátum: 2016.09.18. 00:03:05
A napi ajánlat biztos csak tréfa... vagy elütés
Dátum: 2016.09.17. 20:00:58
Továbbá ahogy tanult kollégám előttem megjegyezte, az sem feltétlenül igaz, hogy megéri vásárolgatni a drága felszereléseket, mert magunk alatt vágjuk a fát.
Dátum: 2016.09.16. 23:13:25
Tesztszerver volt kb. 2 hétig kb. 20 játékossal, de sajnos borzasztó kevés volt a visszajelzés. Amit adtunk azok alapján fejlesztettek és javítottak, de az alap koncepciót természetesen már nagy munka lenne változtatni.
Egyébként nekem az is belefér, hogy 1 hónap után restart az egész finomhangolás után. De akkor igazi javaslatok kellenek, nem olyanok hogy nem akarok játszani, meg mocskos őskövesek
Egyébként nekem az is belefér, hogy 1 hónap után restart az egész finomhangolás után. De akkor igazi javaslatok kellenek, nem olyanok hogy nem akarok játszani, meg mocskos őskövesek
Dátum: 2016.09.16. 12:39:29
Szerintem de, erre van az adatelemzés. Kategorizálom azokat, akik aktívan használják és azokat akik nem. A két csoportnak külön kérdéseket teszek fel. Adatot gyűjtök az aktivitásról, és ha egy régen aktív játékos már nem aktív, rákérdezek hogy mi vette el a kedvét. Azoktól akik pörgetik ezerrel megkérdezem hogy lehetne még jobb. Akik nem játszanak megkérdezem hogy hozná meg a kedvét.
Dátum: 2016.09.16. 11:50:26
Egyetértünk, szerintem is van mit csiszolni rajta. De nekem ezzel semmi bajom nincs.
Az én saját álláspontom szerint nem szavaztatnék így, csak célzottan. Tehát csak a célcsoport véleménye számít. (x db csatlós, valamilyen szintű őskőfelhasználás, aktivitás, csatlósaréna aktív használata) Nem megbántva senkit, de megfelelő kérdés megfelelő embereknek.
Az én saját álláspontom szerint nem szavaztatnék így, csak célzottan. Tehát csak a célcsoport véleménye számít. (x db csatlós, valamilyen szintű őskőfelhasználás, aktivitás, csatlósaréna aktív használata) Nem megbántva senkit, de megfelelő kérdés megfelelő embereknek.
Dátum: 2016.09.16. 10:52:49
Egyébiránt ez jelenlegi gazdasági és informatikai világban egyáltalán nem működő üzleti model. Hónapokig - évekig fejleszteni valamit, addig csiszolni míg hibátlan nem lesz, rááldozni egy csomót és a végén kiderült hogy senkinek sem kell. Ezzel szemben sokkal eredményesebb az, ha egyfajta prototípust kapnak a felhasználók / ügyfelek viszonylag, és a visszajelzések alapján gyorsabb iterációkban lehet fejleszteni a terméket. Rövidebb idő alatt nagyobb haszon, nagyobb elégedettség.
Dátum: 2016.09.14. 10:27:42
Szia!
Ha minden igaz a jövő kedden, az utolsó fordulót kezdtük tegnap délben
Ha minden igaz a jövő kedden, az utolsó fordulót kezdtük tegnap délben