Hozzászólások - Putty
Dátum: 2013.02.28. 15:17:24
A láthatatlanságnak nem lehetne valami alternatívát csinálni? Abszurdnak tartom, hogy 1,5 napra ki kell essek az eventből. Pedig az én szintemen nem olyan nagyon egyszerű megszerezni 300 győzelmet.
Dátum: 2013.02.26. 20:12:54
Jóvanna! Olyan komolyan veszed magad soxor, nem bírtam megállni egy kis kötözködést
Dátum: 2013.02.26. 12:21:19
Szívesen segítenék a kölcsönösség jegyében, de sajnos eltart még egy darabig, amíg utolérlek...
Dátum: 2013.02.22. 20:00:02
Nem egy sűrűn használt topik, de ez ide való:
Mi hiányzik a következő felsorolásból? Kosztolányi Annája, a bakonyi betyár, Jóska, a tenger és likőrök íze.
A négy számhalmaz: egész, természetes, komplex, valós
A négy alapszín: kék, sárga, cián, magenta
A négy halmazállapot: szilárd, folyékony, légnemű, plazma
A négy alapíz: édes, savanyú, sós, keserű
Mi hiányzik a következő felsorolásból? Kosztolányi Annája, a bakonyi betyár, Jóska, a tenger és likőrök íze.
A négy számhalmaz: egész, természetes, komplex, valós
A négy alapszín: kék, sárga, cián, magenta
A négy halmazállapot: szilárd, folyékony, légnemű, plazma
A négy alapíz: édes, savanyú, sós, keserű
Dátum: 2013.02.21. 10:59:55
Szerintem nem értetted meg, amit Craslorg írt.
Ha a kufár ablakban van 5 támadható játékos, akkor azok klónjai is ott vannak, ez már ugyebár 10. A sima portyaablakban pedig lehet támadni az eventet kihagyó játékosokat. Mi ezzel a baj?
Ha a kufár ablakban van 5 támadható játékos, akkor azok klónjai is ott vannak, ez már ugyebár 10. A sima portyaablakban pedig lehet támadni az eventet kihagyó játékosokat. Mi ezzel a baj?
Dátum: 2013.02.20. 13:36:13
Köszi a választ.
Dátum: 2013.02.20. 11:43:47
Ha mínuszban portyázok, az a cuccokból eredő bónuszaimat is redukálja?
Igazad van.
Csak arra utaltam, hogy ha szeretnék eljutni egy feladatsor végére, akkor bizony át kell ütemeznem a terveimet. Emlékeim szerint ez a fejlesztés az alacsony szintűeknek készült alapvetően. Én kétlem, hogy átlagos játékos alacsony szinten boldogul egy teljes feladatsorral két szintlépés között. Főleg V5-ön...
Csak arra utaltam, hogy ha szeretnék eljutni egy feladatsor végére, akkor bizony át kell ütemeznem a terveimet. Emlékeim szerint ez a fejlesztés az alacsony szintűeknek készült alapvetően. Én kétlem, hogy átlagos játékos alacsony szinten boldogul egy teljes feladatsorral két szintlépés között. Főleg V5-ön...
Nem tudom, hogy kinek miért problémás, de nekem az a gondom vele, hogy a feladat teljesítéséhez fel kellene húznom olyan szakikat, amiket még nem tartanék annyira fontosnak. Az elfogás rapszódikusságát látva nem hátrány, ha van vagy 25-30-as vezetőm de a csapdázás is jó, ha legalább 20-as, de inkább maxos. Meg persze az idomítás se pár százasával menjen, mert akkor sokáig tart. Ha ez meg van (ami itt V5-ön, 26-os szintről indulva kb 1,5-2 szint), akkor jön az a része a dolognak, hogy pont akkor, amikor kell, sikerül-e elfogni a kellő számú állatot, és beidomítani.
Nem pontosítottam, hogy alacsony szintre gondoltam. Itt, huszonpáradik szinten pár nap alatt lehet szintet lépni. Ha nem költök őskőre, és csak az ingyenes pörgetést csinálom a keréken, az a feladat 10 nap. Ha emellett ott van a kalandos feladat is, akkor nincs értelme 10 napra megállni, mert az úgyis teljesíthetetlen. Egyszerűen nem jön össze ennyi alacsony szinten teljesíthető kaland.
Valahogy nem tűnik arányosnak a dolog. De lehet, hogy én érzem rosszul.
Valahogy nem tűnik arányosnak a dolog. De lehet, hogy én érzem rosszul.
Tökéletesen egyetértek. A V5-ös tempó mellett nem igazán fér bele egy szintbe a feladatsor teljesítése.
Köszi a tippet! Kipróbálom.
Próbálkozom a kalandokkal (25.szint). Azt nem értem, hogy mire vannak méretezve az ellenfelek? Nem vagyok egy csúcskarakter, de a jobbak közé tartozom, mégis jó, ha 1 kaland csatát sikerrel meg tudok vívni. Így lényegében teljesíthetetlen a "Teljesíts 7 kalandot" feladat. Mire az ehhez szükséges 15-20 kalandot megtalálom, lépek két szintet...
Jók ezek a kalandok. Háromból egy lett meg, közben elvesztettem az ÉP-m és a VP-m 2/3-át. Így eléggé sanszos, hogy még jópár szintig esély sincs a nagy jutalomra...
Akkor itt különböző feladatok vannak. Nekem "Teljesíts 7 kalandot" van.
Én biz Isten megpróbáltam. Egy nyüves goblin levert, a feladatba meg nem számolták. Vagy arra utaltál, hogy "A részvétel a fontos."?
Oké. Délután már találtam pár kalandot. Most már csak meg kéne tudnom oldani őket
Te mikor?
Ma, 15:42:19
Itt a jutalmad! - ezzel kinyújtja kezét, mire bőséges lélekenergia áramlik beléd (+1162). +54 TP A szerzett lélekenergiából 115 a helyes válaszért kapott LE.
A vadászat során egy kalandra bukkantál: Az Alkímista titkos receptes könyve
Tényleg érdekelne, hogy állítottatok valamin, vagy csak véletlenül így alakult?
Itt a jutalmad! - ezzel kinyújtja kezét, mire bőséges lélekenergia áramlik beléd (+1162). +54 TP A szerzett lélekenergiából 115 a helyes válaszért kapott LE.
A vadászat során egy kalandra bukkantál: Az Alkímista titkos receptes könyve
Tényleg érdekelne, hogy állítottatok valamin, vagy csak véletlenül így alakult?
Köszönjük!
A 40 alattiak kalandtalálásával kapcsolatos észrevételünkről, mármint, hogy nem találunk, mi a véleményetek?
A 40 alattiak kalandtalálásával kapcsolatos észrevételünkről, mármint, hogy nem találunk, mi a véleményetek?