Hozzászólások - Freez
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2010.08.08. 18:23:18
Én is igen régen nem láttam a v1-es aukción tárgynyereményt, csak direkt VU nyereményeket.
Dátum: 2010.08.07. 19:41:30
10 pontos ötlet!
Dátum: 2010.08.06. 10:38:19
Én a pénzzel kapcsolatos összes kérdést az Egyéb tudományok-> gazdaságba rakom.
Szerk.:
Grat Yaksee, én még csak 1390-nél tartok de már közel a vége!
Szerk.:
Grat Yaksee, én még csak 1390-nél tartok de már közel a vége!
Dátum: 2010.08.05. 22:07:12
Égek mint a rongy, de azért köszi!
Máskor jobban szétnézek...
Máskor jobban szétnézek...
Dátum: 2010.08.05. 19:28:12
"A kreatív affinitással naponta szerezhető lélekenergia maximalizálva van a karakter szintje és valóságformázás szakértelme függvényében."
Valaki erről tudna bővebben nyilatkozni?
Köszönet az előző kérdésemre adott válaszért Semelyiknek.
Valaki erről tudna bővebben nyilatkozni?
Köszönet az előző kérdésemre adott válaszért Semelyiknek.
Dátum: 2010.08.05. 15:33:30
A meg nem kapott eszenciákat is beírta Baraty, köszönet érte!
Dátum: 2010.08.02. 21:31:31
A térkaput a megfelelő legendában (24.) találod amit akkor olvashatsz el ha már meglépted a 25-ös szintet.
Keress rá a szövegben a térkapu kifejezésre vagy olvasd el az egészet és kattints a megfelelő szóra.
Keress rá a szövegben a térkapu kifejezésre vagy olvasd el az egészet és kattints a megfelelő szóra.
Dátum: 2010.07.30. 16:11:46
Felgyűlt a LGY-om és költenék egy kicsit a jószágokra de nem tudom hogy megéri-e?
Csak a biztonság kedvéért (és mert lusta vagyok ténylegesen utánajárni) a kérdésem a következő:
Az aranyhám lélekenergia (+3%) bónusza mire értendő, számítandó? Kalandokban érvényesül ez a bónusz?
[Miklós posztja szerint működik a térkapuban.]
Előre is köszi!
Csak a biztonság kedvéért (és mert lusta vagyok ténylegesen utánajárni) a kérdésem a következő:
Az aranyhám lélekenergia (+3%) bónusza mire értendő, számítandó? Kalandokban érvényesül ez a bónusz?
[Miklós posztja szerint működik a térkapuban.]
Előre is köszi!
Dátum: 2010.07.28. 12:25:33
Dozer, egy "nehéz" kaland mivel sok ép-t és egy kevés vp-t is elbukik az ember. Így találta ki a kalandíró. Ennyi.
Ha nem szereted az ilyen szívatós kalandokat dobd el.
Itt vannak a megismert kalandok remélem segít a szemezgetésben.
http://vegzetur.wikidot.com/kalandlista
Én személy szerint jobban szeretem a 8 próbás kalandokat (legyen benne akármilyen próba) mintha 1-2 próba után adna 30 LGY-ot.
Mellesleg lehet az élen lévő játékosok még örülhetnek is az ilyennek hiszen nem képességpróbákkal van tele ami ott fent igencsak sok KP vesztéssel járhat.
szerk.: kimaradt egy nem szócska így az utolsó mondat értelmetlenné vált.
Ha nem szereted az ilyen szívatós kalandokat dobd el.
Itt vannak a megismert kalandok remélem segít a szemezgetésben.
http://vegzetur.wikidot.com/kalandlista
Én személy szerint jobban szeretem a 8 próbás kalandokat (legyen benne akármilyen próba) mintha 1-2 próba után adna 30 LGY-ot.
Mellesleg lehet az élen lévő játékosok még örülhetnek is az ilyennek hiszen nem képességpróbákkal van tele ami ott fent igencsak sok KP vesztéssel járhat.
szerk.: kimaradt egy nem szócska így az utolsó mondat értelmetlenné vált.
Dátum: 2010.07.26. 14:25:48
Én úgy tudom gradulátummal:
1+lépett szint/20=eszencia
1+(60/20)=4
Az alapszint nem játszik.
1+lépett szint/20=eszencia
1+(60/20)=4
Az alapszint nem játszik.
Dátum: 2010.07.26. 13:30:19
Altair, ez pont olyan mint a gyorsítás szövege:
"A maximális portyapontok megnövelése, kínzókamrába vitt játékosok jelölése a portyalistán, öltözet váltás egy gombnyomással, a befogott állatok automatikus kisajtolása (csak min. 60-as léleksajtolással)"
A sajtolásnak is 60 a maximuma normál esetben.
"A maximális portyapontok megnövelése, kínzókamrába vitt játékosok jelölése a portyalistán, öltözet váltás egy gombnyomással, a befogott állatok automatikus kisajtolása (csak min. 60-as léleksajtolással)"
A sajtolásnak is 60 a maximuma normál esetben.
Dátum: 2010.07.23. 21:48:49
Kettőt kérek!
Dátum: 2010.07.23. 13:23:20
Köszi! Akkor megvárom a prém végét.
Dátum: 2010.07.23. 12:42:05
Ha jól tudom zárolás alatt nem nő a csp.
A kérdésem, hogy ha prémium tagság alatt zárolnak akkor a tagság x napja is el van bukva a csp regennel együtt?
A kérdésem, hogy ha prémium tagság alatt zárolnak akkor a tagság x napja is el van bukva a csp regennel együtt?
Dátum: 2010.07.18. 16:17:55
Respecializációs ital
Az állat/ok szakértelmei újraoszthatóak
2 őskő vagy 2000 Lgy Szint: 10
Kalandozó modul
+1 kaland tárolható (összesen 11)
4000 LGY 10 őskő Szint: 45
Szerk.:
Átszerkesztettem kicsit a pongyola fogalmazás miatt
Az állat/ok szakértelmei újraoszthatóak
2 őskő vagy 2000 Lgy Szint: 10
Kalandozó modul
+1 kaland tárolható (összesen 11)
4000 LGY 10 őskő Szint: 45
Szerk.:
Átszerkesztettem kicsit a pongyola fogalmazás miatt
Dátum: 2010.07.18. 13:28:20
Pesszimizmus, rosszindulat (még mindig) on:
A legjobb az egészben, még ha meg is találnánk a megoldást így varázsütésre, akkor sem történne semmi. Nincs fórumadmin aki leadja a drótot. Miklós nem olvas fórumot (vagy igen?). Baraty gondolom hegeszti a Mágia mestereit és a TF online és a Végzetúr őszig elfekvőpályát kap mert kaptunk néhány új épületszintet állatszakikat (amiket ezúton is KÖSZÖNÖK!) na jó lehet még szeptember előtt beteszik az alkimista tornyot és a hozzá tartozó ősköves motyót. Ennyi! Ubiszezon van, kint pedig forróság.
Én itt ötleteltem egyet:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,270.1006
Befejeztem a topic szétoffolását (egyenlőre).
Szerk.:
Új gombok a térkapuban, köszönjük Baraty!
Viva Végzetúr! Talán még nincs minden veszve?
A legjobb az egészben, még ha meg is találnánk a megoldást így varázsütésre, akkor sem történne semmi. Nincs fórumadmin aki leadja a drótot. Miklós nem olvas fórumot (vagy igen?). Baraty gondolom hegeszti a Mágia mestereit és a TF online és a Végzetúr őszig elfekvőpályát kap mert kaptunk néhány új épületszintet állatszakikat (amiket ezúton is KÖSZÖNÖK!) na jó lehet még szeptember előtt beteszik az alkimista tornyot és a hozzá tartozó ősköves motyót. Ennyi! Ubiszezon van, kint pedig forróság.
Én itt ötleteltem egyet:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,270.1006
Befejeztem a topic szétoffolását (egyenlőre).
Szerk.:
Új gombok a térkapuban, köszönjük Baraty!
Viva Végzetúr! Talán még nincs minden veszve?
Dátum: 2010.07.18. 13:02:44
Szőrszálhasogatás de 2 hónap különbség alatt ki is érhetnek egymás ütőtávjából és akkor nesze neked statok jobb felszerelés mivel nem egy légtérben játszanak egyáltalán nem számít a kettőjük szempontjából.
Rosszindulat on.
Bocsánat!
Rosszindulat on.
Bocsánat!
Dátum: 2010.07.17. 13:59:16
Érdemes minél lentebb támadni a kevés tp-ért csak emiatt ütnek.
Fejlessz sebgyógyítást és legalább visszagyógyulsz egy ilyen pofon után valamennyire.
Fejlessz sebgyógyítást és legalább visszagyógyulsz egy ilyen pofon után valamennyire.
Dátum: 2010.07.16. 22:42:38
Miért nem éri meg portyázni? - teszi fel a halandó végzetúr a kérdést.
Mert nem nagyon van benne LE inkább csak Tp! - válaszolják rá a többiek.
Már értem! Az üres Tp nem kell! - válaszolja a visszafogott végzetúr. Mert az nem túl optimális...
Mit lehetne kezdeni a portyával? Mivel bárki vadászhat nyugodtan 15% alatt és ha elkölti mielőtt ütőtávba gyógyul nem veszít csak kiégett őskövet már ha van. Ezért nem mindenkinek éri meg sima portyában elverni a pp-ot. Erre könnyebb megoldás a kihívás ott 8 csata zsinórban lemegy és az ember semmit sem veszít maximum egy kevés tp-t az állatoknak és néhány kp-t. Én már arra se veszem az energiát, hogy megnézzem kinek több a szakiösszege fogom magam és lezongorázom a kihívásokat. Néha veszítek, ennyi!
A portyát fel lehetne dobni ha a másodlagos erőforrásokból is lehetne rabolni.
Kristálypont
Lélekgyémánt
Aranydukát
Miért ezek?
Mert ezen erőforrásokból legalább 1-et mindig tart magánál az ember, mert általában gyűjti az ember.
Itt sem az a cél, hogy valakit teljesen kifosszon az ember hanem az, hogy legyen zsákmány amiért érdemes ép-t vp-t időt áldozni. Csak akkor lehessen a másodlagos készletből lopni ha a portyában veszített LE vagy (nyert) LE egy bizonyos szinthez kötött értéket alulmúl. Teszem azt a védekező 300 LE-t veszít és a szintjén 500 a fix érték akkor a támadó tovább kutat nála kincsek után. Valamekkora eséllyel találhat nála egy kevés (itt akár lehet egy szaki vagy képesség próba is vagy akármi) kp-t vagy lgy-t.
Mondjuk ellenfeled átkutatása közben feltörtél egy védő pecsétet veszítesz X életpontot. Ügyesen tértél ki a pecsét pusztító sugara elöl a jutalmad y lélekgyémánt vagy z kristálypont vagy mindkettő.
Az aranydukát ellopása igencsak exploit szagú így csak támadó portyánál történhet és maximum 1 darab ellopására van lehetőség portyánként amire 1% esély van inkább csak optikai tuning mint valódi lehetőség.
Fejvadászat: Ellenfeled legyilkolt állataiért a hordaparancsnokod fizet neked b mennyiségű fabatkát
Igen egyszerűen lebeszéléssel exploitolható.
Ez megint csak egy kósza ötlet ha nagyon szörnyű akkor kukába vele.
Mert nem nagyon van benne LE inkább csak Tp! - válaszolják rá a többiek.
Már értem! Az üres Tp nem kell! - válaszolja a visszafogott végzetúr. Mert az nem túl optimális...
Mit lehetne kezdeni a portyával? Mivel bárki vadászhat nyugodtan 15% alatt és ha elkölti mielőtt ütőtávba gyógyul nem veszít csak kiégett őskövet már ha van. Ezért nem mindenkinek éri meg sima portyában elverni a pp-ot. Erre könnyebb megoldás a kihívás ott 8 csata zsinórban lemegy és az ember semmit sem veszít maximum egy kevés tp-t az állatoknak és néhány kp-t. Én már arra se veszem az energiát, hogy megnézzem kinek több a szakiösszege fogom magam és lezongorázom a kihívásokat. Néha veszítek, ennyi!
A portyát fel lehetne dobni ha a másodlagos erőforrásokból is lehetne rabolni.
Kristálypont
Lélekgyémánt
Aranydukát
Miért ezek?
Mert ezen erőforrásokból legalább 1-et mindig tart magánál az ember, mert általában gyűjti az ember.
Itt sem az a cél, hogy valakit teljesen kifosszon az ember hanem az, hogy legyen zsákmány amiért érdemes ép-t vp-t időt áldozni. Csak akkor lehessen a másodlagos készletből lopni ha a portyában veszített LE vagy (nyert) LE egy bizonyos szinthez kötött értéket alulmúl. Teszem azt a védekező 300 LE-t veszít és a szintjén 500 a fix érték akkor a támadó tovább kutat nála kincsek után. Valamekkora eséllyel találhat nála egy kevés (itt akár lehet egy szaki vagy képesség próba is vagy akármi) kp-t vagy lgy-t.
Mondjuk ellenfeled átkutatása közben feltörtél egy védő pecsétet veszítesz X életpontot. Ügyesen tértél ki a pecsét pusztító sugara elöl a jutalmad y lélekgyémánt vagy z kristálypont vagy mindkettő.
Az aranydukát ellopása igencsak exploit szagú így csak támadó portyánál történhet és maximum 1 darab ellopására van lehetőség portyánként amire 1% esély van inkább csak optikai tuning mint valódi lehetőség.
Fejvadászat: Ellenfeled legyilkolt állataiért a hordaparancsnokod fizet neked b mennyiségű fabatkát
Igen egyszerűen lebeszéléssel exploitolható.
Ez megint csak egy kósza ötlet ha nagyon szörnyű akkor kukába vele.
Dátum: 2010.07.16. 16:53:26
OFF:
Hát ezt sajnálattal hallom.
Én ott látnék benne potenciált, hogy akinek neadj isten van felesleges ősköve bajnokira entitáshoz állatgyógyításhoz vesz külön felszerelést. A relikviával lehetne őket cserélgetni büntetlenül. Ergo többet költ az állataira mint egyébként a felszerelése is megmarad és leadhatja az új állatoknak. Ez szerintem egy kis pozitív visszacsatolástis kiválthat játékosok részről.
Persze aki mindig a legjobb felszerelést veszi meg a jószágnak annak lehet nem számít, főleg ha még ezeknek az ideiglenes dögöknek is vesz tárgyat.
(Nálam pl. 2 tudatserkentő van 1 implantátum és 1 arany korona a lények érkezési sorrendjében.)
Hát ezt sajnálattal hallom.
Én ott látnék benne potenciált, hogy akinek neadj isten van felesleges ősköve bajnokira entitáshoz állatgyógyításhoz vesz külön felszerelést. A relikviával lehetne őket cserélgetni büntetlenül. Ergo többet költ az állataira mint egyébként a felszerelése is megmarad és leadhatja az új állatoknak. Ez szerintem egy kis pozitív visszacsatolástis kiválthat játékosok részről.
Persze aki mindig a legjobb felszerelést veszi meg a jószágnak annak lehet nem számít, főleg ha még ezeknek az ideiglenes dögöknek is vesz tárgyat.
(Nálam pl. 2 tudatserkentő van 1 implantátum és 1 arany korona a lények érkezési sorrendjében.)