Melyik NEM katonai rendfokozat ?
Őrnagy
Káplár
Hadnagy
Zászlós
A káplár a megoldás, pedig az is katonai rendfokozat, csak régies. A tizedes megfelelője.
Hozzászólások - Titus Pullo
Dátum: 2009.01.12. 14:47:06
Dátum: 2009.01.12. 12:48:01
Melyik autómárka japán?
Fiat
Honda
Suzuki
Mercedes
NO COMMENT! Kuka!
Fiat
Honda
Suzuki
Mercedes
NO COMMENT! Kuka!
Dátum: 2009.01.12. 10:32:46
Melyik cég gyárt laptopot?
1 ...
2 Msi
3 ...
4 Samsung
Bejelöltem a Samsungot. Az Msi volt a jó. Több megoldás! Javaslom törlésre. (Tele a net Samsung laptoppal...)
1 ...
2 Msi
3 ...
4 Samsung
Bejelöltem a Samsungot. Az Msi volt a jó. Több megoldás! Javaslom törlésre. (Tele a net Samsung laptoppal...)
Dátum: 2009.01.10. 14:02:40
Melyik nem ynevi istenség?
Tharr
Thor
Darton
Ranagol
Mi van???? Havaslom törlésre. Spec.
Tharr
Thor
Darton
Ranagol
Mi van???? Havaslom törlésre. Spec.
Dátum: 2009.01.09. 22:32:49
Van-e Magyarországon amerikai foci liga?
Mi az a Magyarország?
Mi az az amerikai foci?
Van.
Nincs.
Javaslom törlésre! Már az első "válaszlehetőség" miatt is. Amúgy pedig miért kell eldöntendő kérdést feltenni? Hogy két "hú de vicces" marhaságot be kelljen tanni a válaszok közé? Ugyan már!
Mi az a Magyarország?
Mi az az amerikai foci?
Van.
Nincs.
Javaslom törlésre! Már az első "válaszlehetőség" miatt is. Amúgy pedig miért kell eldöntendő kérdést feltenni? Hogy két "hú de vicces" marhaságot be kelljen tanni a válaszok közé? Ugyan már!
Dátum: 2009.01.09. 12:23:08
Melyik egy fénymásoló papír márka?
canon
cenon
kanon
conan
Vicces kérdés, de ha már márka, akkor tulajdonnév. Nagybetűvel kéne kezdeni, nem? Amúgy sztem maradhat...
canon
cenon
kanon
conan
Vicces kérdés, de ha már márka, akkor tulajdonnév. Nagybetűvel kéne kezdeni, nem? Amúgy sztem maradhat...
Dátum: 2009.01.07. 23:06:11
Nincs több kérdésem. Köszönöm.
Dátum: 2009.01.07. 19:17:41
Érdeklődnék, hogy most mi van a kvízolimpiával. Csak a toplistát látom. Most akkor (épp) nincs kvízolimpia?
Dátum: 2009.01.07. 12:21:26
A fogyókúra egy marhaság! Ésszerűen kell étkezni és megfelelő mennyigégben MOZOGNI! Kit érdekel, mennyit eszel, ha a bevitt táplálékot (vagy kicsit többet=fogyás) feldolgozza a szervezet. Én sem vagyok könnyűsúlyú, sőt kissé "lustoid" is vagyok, de azért próbálkozom a testmozgással. Valahol olvastam, hogy csak elkezdeni nehéz. Felhúzni a sportruházatot, kilépni az ajtón. Onnan már könnyű. Nem kell futóbolondnak lenni. Megteszi egy fél óra séta is kezdetben. Aztán beletenni egy kis kocogást, majd futást, ami mindig hosszabb lesz. (Én így csináltam. Működik.)
Pusztán az, hogy kutatgatunk a neten és olvassuk az okos recepteket, csodatornákat, neadjisten edzésterveket, az kevés. Annyi a titka, hogy fel kell állni a karosszékből.
Sok faldumát hallok, hogy "persze jó lenne, de magas a vérnyomásom, meg fáj itt, meg ott", de azt nem teszi hozzás senki, hogy mitől is vannak ezek a bajok? A bazi nagy hamburger vásárlásakor senki nem mondja...
Még valami. Némi edzettségi állapot elérése után (főleg, ha akad egy-két cimbora, kolléga stb.) érdemes elmenni egy futórendezvényre (szándékosan nem versenyt írtam!), vagy túrára. (Tele a net ilyen programokkal!) Mindenhol vannak rövid távok, amit bárki teljesíthet, bármennyi idő alatt. Eszméletlen hangulata van, csupa pozitív energia az egész! Csak bátorítást és gratulációt kaphat, aki elmegy egy ilyenre! Aztán nincs megállás!
Pusztán az, hogy kutatgatunk a neten és olvassuk az okos recepteket, csodatornákat, neadjisten edzésterveket, az kevés. Annyi a titka, hogy fel kell állni a karosszékből.
Sok faldumát hallok, hogy "persze jó lenne, de magas a vérnyomásom, meg fáj itt, meg ott", de azt nem teszi hozzás senki, hogy mitől is vannak ezek a bajok? A bazi nagy hamburger vásárlásakor senki nem mondja...
Még valami. Némi edzettségi állapot elérése után (főleg, ha akad egy-két cimbora, kolléga stb.) érdemes elmenni egy futórendezvényre (szándékosan nem versenyt írtam!), vagy túrára. (Tele a net ilyen programokkal!) Mindenhol vannak rövid távok, amit bárki teljesíthet, bármennyi idő alatt. Eszméletlen hangulata van, csupa pozitív energia az egész! Csak bátorítást és gratulációt kaphat, aki elmegy egy ilyenre! Aztán nincs megállás!
Dátum: 2009.01.07. 12:07:36
Hmmm... Jó sokan írnak a Windows-ról és a Linux-ról. Már azt hitem, a Mac szóba sem kerül, de csati777 végre bedobta.
Hihetetlen, de szó szerint igaz, amit ír. Illetva MAJDNEM. Ugyanis nem igaz, hogy drága! Mihez képest? Ugyanis a PPC (pl. G4) processzoros gépek (eMac, iMac, MacMini) ma már meglehetősen olcsók(!!!), miközben hihetetlenül megbízhatóak. Persze, tudom, "csak" 1-1.7GHz közötti processzor teljesítményt tudnak felmutatni. Csak hogy jár a géphez egy TELJESÉRTÉKŰ op.rendszer, ami egy XP-hez (a Vistát nem is írom) képest icipici és atomstabil. Reklámdumának hangzik, de egy "maces" nemismeri azt a szót, hogy újratelepítés. (A vírus szót sem, de ezt a pécések úgysem hiszik... )
Szóval érdemes kicsit utánanézni!
Hihetetlen, de szó szerint igaz, amit ír. Illetva MAJDNEM. Ugyanis nem igaz, hogy drága! Mihez képest? Ugyanis a PPC (pl. G4) processzoros gépek (eMac, iMac, MacMini) ma már meglehetősen olcsók(!!!), miközben hihetetlenül megbízhatóak. Persze, tudom, "csak" 1-1.7GHz közötti processzor teljesítményt tudnak felmutatni. Csak hogy jár a géphez egy TELJESÉRTÉKŰ op.rendszer, ami egy XP-hez (a Vistát nem is írom) képest icipici és atomstabil. Reklámdumának hangzik, de egy "maces" nemismeri azt a szót, hogy újratelepítés. (A vírus szót sem, de ezt a pécések úgysem hiszik... )
Szóval érdemes kicsit utánanézni!
Dátum: 2009.01.07. 11:58:47
A könnyűipar még hagyján! Nézzetek utána, hogy a teljes magyar GDP hány százalékát adja a mezőgazdaság! Előtte azért magatokban tippeljetek. Le fog esni az állatok!
Dátum: 2009.01.07. 11:33:45
Rendben. Akkor ezentúl kikopizom az ilyeneket! (A helyesírásra meg amúgy is háklis vagyok)
Dátum: 2009.01.07. 10:56:41
Bocs, ha már írta valaki az alábbi problémámat, de nem volt időm 197 oldalt visszaolvasni...
Szóval: Akad egy-két olyan kérdés a kvízben, ami egy állapotra kérdez rá, de dátum, idő nélkül. Hogy világos legyen: "Ki a Real Madrid edzője?" Mikor? Most? Aha. És ha holnap kirúgják? Gondolom, attól a kérdés bentmarad. Így viszont nem lesz helyes megoldása. (Illetve lesz, de nem takarja a valóságot)
Az ilyen kérdéseket szerintem mindjárt az elején ki kéne szűrni, vagy pontosítani.
Szóval: Akad egy-két olyan kérdés a kvízben, ami egy állapotra kérdez rá, de dátum, idő nélkül. Hogy világos legyen: "Ki a Real Madrid edzője?" Mikor? Most? Aha. És ha holnap kirúgják? Gondolom, attól a kérdés bentmarad. Így viszont nem lesz helyes megoldása. (Illetve lesz, de nem takarja a valóságot)
Az ilyen kérdéseket szerintem mindjárt az elején ki kéne szűrni, vagy pontosítani.