Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - EMTyb

Oldal: 123456
Dátum: 2009.12.31. 16:20:55
Értem, csak játszotok. Viszont még egy játékban is, a tetteknek bizony következményei vannak. Nem tudom elhinni, hogy nem gondoltatok bele, hogy a tornyozásnak bizony árnyoldalai is lehetnek. Bizony, ezzel jár a megnövekedett portya szám és a szállingózó hadüzenetek. Igazat adok Mortimernek, nőjetek fel a feladathoz, ha már bevállaltátok.
Dátum: 2009.11.18. 23:47:55
Ezt hívják úgy, hogy befektetés.
A lehetőség mindenki előtt nyitva állt. 2 hónapja vittem el, 516 dukátért, azért az akkor szerintem nem volt kis összeg. Mindenki maga dönti el, hogy mi mennyit ér meg neki. Én például azóta is naponta kiváltom a két dukátot. (Megjegyzem, a rendszeres napi dukátvételezést kb. egy hónappal az aukció elindulása után kezdtem, ismétlőkben sem vagyok egy fenomén, LE-ért pedig még egy darabot sem vettem, szóval nem hiszem, hogy másnak nem volt akkor több dukátja a bérletre.)

Amúgy meg tiltakozom, a fókuszkristályokat csak 1 dukátért lehet beváltani, tiszta antitáp az egész.
Dátum: 2009.11.16. 09:01:23
Íme a hivatalos végeredmény:

Ellenfél | Győzelem | Vereség | Háború kezdete | Háború vége
Tökéletes Gyémánt | 1630 | 1590| 2009. November 02. | Ma, 07:59

Ma, 07:59 a Tökéletes Gyémánt szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +198012 töltődés a szövetség Lélekkútjába.
Dátum: 2009.11.10. 16:43:08
Egy kis érdekesség a számok bűvöletében élőknek a Tyrant "Háborúk / kapituláció" oldaláról:

Ellenséges szövetség neve | Győzelem / Vereség | Háború kitörése
Tökéletes Gyémánt | 1014 / 1004 | Nov. 02. 07:58

Lehet számolgatni, hány "frag" fér még bele a két hetes zárásig. (Feltételezve, hogy az egyik szövetség behúzza a 10 előnyt.)
Dátum: 2009.08.30. 09:15:21
V1-en elindult a 3. fázis!

- SPOILER -

"Zarknod ébredése: 3. fázis

A manapilonok energiáját most direktben arra kell használnotok, hogy Zarknod elgémberedett testét energiacsóvákkal bombázzátok, meginduljon a vérkeringés, és a hatalmas teremtmény lassan felébredjen! Ehhez nem kevés energiára lesz szükség. Az utolsó fázis végén - ha mindent jól csináltok - a hatalmas teremtmény felébred! Vajon melyik lesz az a horda, amely az ügy érdekében a legtöbbet teszi, és elnyeri jutalmát a nagyúrtól?
A pilonokat lélekenergia segítségével tudod aktiválni, minél több lélekenergiát használsz fel, annál nagyobb energiát fogsz koncentrálni. (a győztes horda tagjai közül azok kapnak jutalmat, akik legalább 30 alkalommal aktiválták a pilont)"

- SPOILER -
Dátum: 2009.08.11. 08:30:16
Sziasztok!

Az alábbi jelent meg ma reggel a szövetségi eseményeink között:

Elvesztettétek a hatalom tornyából járó bónuszt! Ma, 06:11
Mostantól ti birtokoljátok a hatalom tornyáért járó bónuszt! Ma, 04:37

A világeseményekben ez elvesztés nem szerepel, sem, hogy valaki más átvette volna, viszont az épületeknél is úgy látszik, hogy nincs nálunk a bónusz (plusz a torony szint is csökkent).

Már írtam a bug@vegzetur.hu-ra, de úgy tudom Baraty a héten szabizik, szóval aki tudja más módon is jelezni a bug-ot az illetékeseknek, kérem tegye meg.

Előre is köszi!
Dátum: 2009.07.13. 23:24:18
Mint egy felbolydult vörös méhkas, úgy zúgott a Horda tábora. Végzeturak és hölgyek csapata menetelt a mező felé, hogy újra megküzdjenek az agresszor harcosaival. eMTyb érezte, a szerencse most mellé szegődött. Már órák óta követte vadászata közben Nexo-t, a gyűlölt vörösök hadvezérét. Remegő ámulattal nézte, mily könnyedén ejti el áldozatait. Óriások, sárkányok, homokférgek, sorra buktak el a vezér előtt.

Nehezen teltek a percek a hadvezéri sátor mellett rejtőzve, de erőt adott neki, hogy eddig észrevétlenül követte a hatalmasságot. Tudta, hogy csak így, álnok módon lehet esélye ellene. Villás nyelve ki-kibukkant csuklyája alól, hegyes karmával apró lyukat tépett a sátor falán. A vörös vezér épp kiemelkedett egy szépen faragott dézsából, megszabadulván a vadászat mocskától. eMTyb ezerszer elátkozta a nő aranyszínű haját, mely elrejtette hamuszín kebleit. A háború minden zaja egyszerre elhalkult körülötte, megigézte a harcos nő tökéletes teste. Az ősi ösztönök okozták majdnem a vesztét, mire felocsúdott, Nexo már a páncélját húzta magára.

Őrült düh gyúlt a kígyóképű szemében, egy kataklizma igéit kezdte maga elé motyogni, egyre hangosabban, míg az utolsó varázsszót már a nő képébe ordította. Ám eMTyb legerősebb varázslata sem volt elég ahhoz, hogy leterítsen egy ekkora őserőt. A sátor kettészakadt, törmelékek hevertek mindenfele. Nexo térdelt a kupac tetején, reflexből egy energialövedéket lőtt eMTyb felé, ám az könnyedén védte az erőtlen varázslatot, majd ellentámadásba lendítette Hóförgetegét. Nexo lázasan forgolódott, majd egy fegyvert rántott elő a ponyva alól. Mindketten meglepődtek, mikor megpillantották a kopott buzogányt.

eMTyb cserzett, pikkelyes szája vigyorba fordult, érezte, egyenlőtlen küzdelem lesz, persze az ő javára. Pont, ahogy szereti. Magasba lendítette karját, majd lesújtott. Újra és újra. Nexo satnya buzogánya nem tudott versenyre kelni a Hóförgeteg hatalmával. A vezért őrjítette a tudat, hogy Végzetpengéje ott hever valahol a törmelékek alatt. eMTyb látván a nő kétségbeesett tekintetét, csak még erősebbnek érezte magát, tudta, eljött a kegyelemdöfés ideje.

A végső kardcsapás célt tévesztett, az álnok mellett egy friss kráter jelezte, közelednek a vörös szolgák. eMTyb maga mellé köpött, átkot sziszegett üldözőire, majd eltűnt a célt tévesztett eltörlés okozta füst és hamu leplében...

Ma, 18:42 EMTyb Nexo Te nyerted a csatát.
A csatában összesen 1617 sebzést okoztál, és 119 sebzést kaptál.
- eMTyb teljes harci díszben - Nexo buzogánnyal, energialövedékkel
Dátum: 2009.07.13. 08:13:48
Hadat üzentetek az ELIT HORDA szövetségnek. A háború 2009.07.13. 07:45:18-kor kezdődik.

A háború elkezdődött az ELIT HORDA szövetséggel. Ma, 07:45

"Let's get ready to rumble!"
Dátum: 2009.07.09. 13:03:26
Brühühüüüü, ha nem adnak plusz helyeket, azonnal törlök! Így vagy úgy, de lesz szabad hely, win-win.
Dátum: 2009.06.20. 00:48:40
Azért van némi remény :

"Crimson is a strong, bright, deep red color combined with some blue, resulting in a tiny degree of purple."

Forrás: Wikipedia
Dátum: 2009.06.20. 00:33:40
Dehogynem! Nálunk még van egy hely, hamarosan hadba is vonulunk, ha megfelel, hogy egy ideig a malteres vödörtől izmosodsz a csaták helyett, csatlakozz hozzánk!

Káosz úúúúr! Merre vaaan? Tesssék szépen visszajönni és építkezni, ne ráncigálja itt az oroszlán bajszát!
Dátum: 2009.04.22. 16:41:35
Idézet: Dr_Faktor - 2009.04.22. 16:24:25

jómagam egy amoylan magekiller karaktert viszek direkt azé mert nincs annál jobb érzés amikor valaki rádver egy 400as varázst te meg beleversz 40et a saját bűbájoddal mégis a harc további köreiben dirib darabra szaggatod a vajákos állatját...

Nos ha te "magekiller" karakterre gyúrsz, akkor nem lehet, hogy mégiscsak létezik varázsló a játékban?
Nem lenne szerencsés ez a fejlesztés szerintem, megint csak a karakterkópiák felé vinné el az egész játékot. Ha egy út van az gáz, ha már akad egy másik is, máris jobb a helyzet.

Idézet: Dr_Faktor - 2009.04.22. 16:33:36

de azt se hiszem hogy most azé mer majd mittomén egy állat elnyel egy 400as varázslásból 30at vagy akármennyit azzal már tönkrevágták itt pár ember karakterét...merezmegmármegint a lol kategoria...má elnézést...

A te szinteden lehet, de magasabb szinten mint már írtam tobzódnak a nagyobb állatok és a mágia tulajdonságra rágyúrok (manakonstrukció). Egy átlagos 700-as varázslatsebzésből 100 felettit elnyelni nem lenne nagy művészet, az pedig már nem csekélység szerintem...
Dátum: 2009.04.22. 15:57:07
Én egy Mortimer által felvázolt karaktert építgetek épp, szóval ha egyetlen igazi "fegyverem", a varázslat sebzésén mentene az állat és a mágia tulajdonság - magas szinten azért szerintem általánosságban elmondható, hogy elég nagy mindkettő szintje a kimaxolt szakértelmek miatt - intelligens kedvenc, manakonstrukció... -, az eléggé földhöz csapna az biztos.
Dátum: 2009.04.21. 20:12:23
Szerintem a háborúhoz hozzá tartozik minden játék adta lehetőség kihasználása, legyen ez védelem itala, katakomba vagy a 15%-os határ. A nyílt sisakos jelzőt nem értem, ezek szerint egy öt szinttel magasabb játékos nyugodtan menjen neki egy bónuszokkal nem rendelkező (nyílt sisakos) játékosnak, mert milyen az már, hogy a kisebb elbújik, védekezni próbál...
Attól még hogy ők támadtak, védekezniük már nem is szabad?

Más:
Ha az "Elit" Horda nem tartja presztízs csatának a jelenlegi háborút, miért is nem kapitulált az első percben?
Dátum: 2009.01.18. 09:37:47
Igen egy volt tagunk "megcsinálta" a 2. világban is a szövetségünket (Serpents of the Destiny), igen nagy fantáziáról tanúskodva egy 2-est biggyesztett a név végére. Ha jól tudom azóta már onnan is kilépett. Az 1-es és a 2-es világbéli SotD között semmiféle kapcsolat nincsen, a névhasználaton kívül...
Dátum: 2009.01.06. 14:00:16
Na ha már a katakombánál járunk, véletek is megosztom amire Arquis utalt, pár napja esett meg velem, miközben kintről fegyverek csörgése verődött be én elindultam unalmamban a hátsó folyosók felé:

"Egyre beljebb és beljebb kerülsz a sötét járatokban, a nyirkos, dohos szag eltompítja érzékeidet. Az egyik fordulóban mintha egy árny mozgolódna, harci állásba helyezkedsz, s mint már annyiszor életed során, várod a találkozást az elkerülhetetlennel. Nem kell sokáig várnod, az árnyjáték egyre közelebb dereng, hamarosan megpillantod a gazdáját. Egy óriási elszáradt karácsonyfa áll előtted. Fonnyadt tüskéit neked szegezi, csúcsán megcsillan korábbi áldozatának vére. Persze, ha tudta volna, hogy te nem egy vagy a könnyű prédának számító patkányok és a katakomba kisebb lakói közül. Lassan elmormolsz egy Mennyből az angyalt, s mivel már nincs szezonja, a fa semmivé lesz.
Jutalmad 1081 szaloncukor. (A szerzett szaloncukorból 182 a hibátlanul kiénekelt magas C-ért jár.)"

Látjátok, nem is annyira unalmas ez a katakomba buli.
Idézet: Superbad - 2008.12.18. 08:49:51
Csodálkozom hogy alapvető kérdéseim rossz kérdés minősítést kapnak. Lehet pont vérpistikék szaladtak bele akik ha már egy kicsit google-zni kellene (vagy kinyitni az agyi csakráit) egyből x-elnek a rossz kérdésre. Úgy látom a végén csak a "kék az ég, zöld a fű" jellegű kérdések maradnak amikre a sárgakártyás felhasználók is reflexből tudják a választ.

Ebben a kérdésben mi a nehéz? Áruljátok már el:

Melyik egy jégen használható "sportezköz"?

Fakutya
Bronzmajom
Vasmacska
Kőkecske

Szerintem ehhez még google sem kell, más kérdés, hogy megindokolták-e a rossz kérdés minősítést. Helyesírási hiba ugyanis van benne: sporteszköz.
Dátum: 2008.12.07. 19:43:33
Idézet: Danka33 - 2008.11.29. 23:54:41
Üdv.
Ma használtam a keresőt az oldalon. Rájöttem, hogy rosszul írtam be a kulcsszót, miután kerestem. Kijavítom, erre kiírja, hogy 30 másodperc 2 keresés között. Erre mi szükség van? Kérném a megszüntetését ha lehetséges.

Szerintem csak technikai elővigyázatosság. Ha épp egy spambot vagy ne adj isten egy kíváncsi kis kölyök sűrűbben nyomogatná a keresés gombot, ne lohassza le a szervert.
Dátum: 2008.11.05. 14:05:59
Sziasztok!

Örömmel vettem észre, hogy 24-es szakértelem szinten megjelenik az Építés (Nagy köszönet a http://vegzetur.wikidot.com szerkesztőinek!).

A szakértelem szövege:
A szövetségi épületek építésénél megnő az elköltött lélekenergia hatékonysága, szintenként 5%-kal. Ha pl. építés szakértelmed 2, és elköltesz 1000 LE-t építésre, akkor az épület készenléte 1100-zal nő meg.

Kérdés:
A szakértelem csak az épületbe épített LE méretet növeli és a saját építésbe nem számít bele? (A Lélekkútból építéshez hasonlóan.) Magyarul a szakértelemmel beépített plusz százalékos építés növeli-e a szerencse tulajdonságot?

Remélem érthetően sikerült feltennem a kérdést.
A válaszokat előre is köszi!
Dátum: 2008.10.27. 23:49:19
Idézet: Draglov - 2008.10.27. 23:34:59
1 ok, hogy miert is kell tenni a mostani helyzet ellen. (Igen Hordas vagyok )
Adott 1 szovi tele 77 es szintu karakterrel, es van 5 szovi 9es karikkal. A kis szovik mind hadat uzennek a nagy szovinek.
A nagy szovetseg kapitulal 1 kicsivel szemben, hogy tudjon massal is harcolni. HOPPa "elore nem tervezett aktivalas bejovo feregjarat"
Jon egy masik szovetseg es a helyere lep...
Folytassam?

Nos, én úgy tudom 5 kezdeményezett háború lehet, a "bejövő féregjáratok" száma pedig korlátlan. Magyarul, ha B hadat üzen A szövetségnek, attól A szövetség indított háborúinak száma nem növekszik, csak ha hadat üzen C szövetségnek.
A kis szövetségek pedig nagy szintkülönbség esetén úgysem tudnak érdemlegesen felfele ütni, tehát nekik is értelmetlen PP valamint "háború opció" pazarlás.
Oldal: 123456