Én kb. egy hónapja nem pörgetek pirosat napi háromból.
Evvan..
Hozzászólások - Maci
Dátum: 2012.05.19. 07:36:17
Dátum: 2012.05.03. 21:07:43
főleg, ha megmondja mire kell
Dátum: 2012.05.03. 18:34:24
Semmi gond, add meg az email címét Mr. Hoffmannak, holnapra már nem lesz gondod, mikorra utalja a pénzt.. egészen más jellegű dolgok fognak foglalkoztatni.
Dátum: 2012.05.03. 18:27:14
Vásárolj ötödikén.
"doktor úr, fáj a kezem, ha rázom. Mit tegyek?
-Ne rázza."
Ha érted mire gondolok..
"doktor úr, fáj a kezem, ha rázom. Mit tegyek?
-Ne rázza."
Ha érted mire gondolok..
Dátum: 2012.04.30. 07:46:18
Nekem ebből kettő volt. De örültem neki, majdnem kijön belőle egy mágia.
Dátum: 2012.04.26. 09:23:45
lepörgettem a napi hármat, majd befizettem. Tehát kérdésedre a pontos válasz:
nem tudom.
nem tudom.
Dátum: 2012.04.26. 07:01:02
Az hagyján, de mennyit kell költeni?
Szerintem az 500 LGY irdatlan durva. Tudom, hogy van egy része a játékosoknak, akik semmit nem tudnak az LGY-vel kezdeni, de a nagy részénél nem így van.
Persze, ha ez fent említett játékosoknak lett kitalálva, nem szóltam..
Szerintem az 500 LGY irdatlan durva. Tudom, hogy van egy része a játékosoknak, akik semmit nem tudnak az LGY-vel kezdeni, de a nagy részénél nem így van.
Persze, ha ez fent említett játékosoknak lett kitalálva, nem szóltam..
Dátum: 2012.04.26. 06:32:36
Elpörgettem a 35 sorsjegyet, plusz a három napi lehetőséget:
+1 kritikus ütés
+1 AF pont
+1 AF pont
+ 9600 LE
Nem vagyok meggyőződve, hogy extra esély volt széttápolni magam.
üdv
maci
+1 kritikus ütés
+1 AF pont
+1 AF pont
+ 9600 LE
Nem vagyok meggyőződve, hogy extra esély volt széttápolni magam.
üdv
maci
Dátum: 2012.04.24. 07:25:27
üdv,
Állítottatok valamit a drakónok erősségén?
Iq-ra öltözve lefelezik a varimat, én az övékét nem. Majd jön hét harci kör, ahol nem találom el.
Majd a végén bever.
Azért ez már a LOL kategória...
Állítottatok valamit a drakónok erősségén?
Iq-ra öltözve lefelezik a varimat, én az övékét nem. Majd jön hét harci kör, ahol nem találom el.
Majd a végén bever.
Azért ez már a LOL kategória...
Dátum: 2012.04.24. 06:14:14
Mindig meglepődök, hogy te még vagy
Dátum: 2012.04.24. 06:12:15
Április 22. 10:20 Sikeresen befizettél PayPal-al 5200 forintot, ez 350 őskövet jelent. (pluszban még 350 kiégett ősköved változott át igazi őskővé.) Köszönjük
Dátum: 2012.04.22. 10:35:37
Én veszek neked egyet. Abból tudsz háromszor sajtolást gyorsítani.
Ha van kiégett ősköved, duplázhatod az élményt.
Ha van kiégett ősköved, duplázhatod az élményt.
Dátum: 2012.04.19. 08:53:43
Úgy emlékszem, ha HT napon landragórozol, számít a HT.
Kérlek erősítsétek meg ebbéli elképzelésemet..
Vagy törjetek le, mint a bili fülét.
maci
Kérlek erősítsétek meg ebbéli elképzelésemet..
Vagy törjetek le, mint a bili fülét.
maci
Dátum: 2012.04.18. 08:47:52
No azért azt is vegyük figyelembe, hogy régen egy-egy komolyabb fejlesztés nem egy-két hónap volt!
Sok időt kellett rá várni. Most az elmúlt fél év új fejlesztései messzemenőleg sűrűbbek jöttek, mint pl. a játék első évében.
Számomra már ez is bőven elég, biztos van mit még javítani (szerverlag), ezt-azt finomítani, de több olyan fejlesztés, amivel még többet ülhetek a játék előtt mostanság nekem nem kell .
Sok időt kellett rá várni. Most az elmúlt fél év új fejlesztései messzemenőleg sűrűbbek jöttek, mint pl. a játék első évében.
Számomra már ez is bőven elég, biztos van mit még javítani (szerverlag), ezt-azt finomítani, de több olyan fejlesztés, amivel még többet ülhetek a játék előtt mostanság nekem nem kell .
Dátum: 2012.04.18. 08:23:34
Az állatfelszerelés olcsóbbításán megspórolok kb. 100 követ havonta. Azt elszórhatom kerékre, és templomra.
Az a baj, hogy egy dolgot nem tudnak, vagy nem szeretnének megérteni az ilyen, és ehhez hasonló netes játékokat játszók.
A prémium szolgáltatásokat igénybe vevő, a játékért komolyabban fizetők mindig is előnyben lesznek minden játékban. Hidd el, hogy a végzetúr a legtöbb játékhoz képest még nem is ad akkora előnyt.
Az a baj, hogy egy dolgot nem tudnak, vagy nem szeretnének megérteni az ilyen, és ehhez hasonló netes játékokat játszók.
A prémium szolgáltatásokat igénybe vevő, a játékért komolyabban fizetők mindig is előnyben lesznek minden játékban. Hidd el, hogy a végzetúr a legtöbb játékhoz képest még nem is ad akkora előnyt.
Dátum: 2012.04.18. 08:13:57
Szép elemzés, komolyan.
Mindamellett megjegyezném, hogy olyan sokat használtad a fejés szót, hogy kedvem támadt tehenet fejni.
Mindamellett megjegyezném, hogy olyan sokat használtad a fejés szót, hogy kedvem támadt tehenet fejni.
Dátum: 2012.04.18. 07:42:46
Valójában nyugodtan játszhatsz úgy, hogy nem minden nap lépsz be, de akkor valóban csak játéknak kell felfogni, és valószínűsíthetően hobby karaktered lesz
Nézzünk azért más internetes játékokat is meg..
A real time építsünk bázisokat, rohanjuk le egymást típusúak sokkal több idő, folyamatosan ott kell lenni gyakorlatilag,
a búzát vetek, szántok- aratok játékokban már hetente érik egymást az események, ahol gyak. kötelező részt venni, ráadásul terménybetakarítás mondjuk óránként van..
shakesandfidgetben meg durván kell költeni, ráadásul rohadt sokat kalandozni a játékban, ami kurta sok idő.
Most csak hirtelen ennyi saját tapasztalatból, nem láttam még olyan játékot, amivel keveset kell foglalkozni, ha jó akarsz lenni benne.
Nézzünk azért más internetes játékokat is meg..
A real time építsünk bázisokat, rohanjuk le egymást típusúak sokkal több idő, folyamatosan ott kell lenni gyakorlatilag,
a búzát vetek, szántok- aratok játékokban már hetente érik egymást az események, ahol gyak. kötelező részt venni, ráadásul terménybetakarítás mondjuk óránként van..
shakesandfidgetben meg durván kell költeni, ráadásul rohadt sokat kalandozni a játékban, ami kurta sok idő.
Most csak hirtelen ennyi saját tapasztalatból, nem láttam még olyan játékot, amivel keveset kell foglalkozni, ha jó akarsz lenni benne.
Dátum: 2012.04.18. 07:34:55
Nálam az epikus cuccok vannak felül, minden más alul.
Logikusnak tűnik.
Logikusnak tűnik.
Dátum: 2012.04.17. 13:25:53
Szerintem Tuloknak az alábbiak jobban tetszenének:
- lépj be a játékba.
- lépj ki a játékból.
- kattints a karakterlapra.
- támadj meg valakit. Vagy ne.
- írj a fórumra.
- vadássz egyet. Ez évben.
- lépj be a játékba.
- lépj ki a játékból.
- kattints a karakterlapra.
- támadj meg valakit. Vagy ne.
- írj a fórumra.
- vadássz egyet. Ez évben.
Dátum: 2012.04.17. 13:06:18
Némileg álldogáltam egy ideje, de valamilyen perverz módon ez a fejlesztés meghozta a kedvemet az aktív játékhoz.
Fizetett hirdetésünket hallották.
Egyébiránt valóban meghozta, a színes ábrák tetszenek, ahogy töltődik fel a százalék, úgy érzem egyre keményebbnek magam, csak a meztelen csajos képekből van kevés.
uff
maci
Fizetett hirdetésünket hallották.
Egyébiránt valóban meghozta, a színes ábrák tetszenek, ahogy töltődik fel a százalék, úgy érzem egyre keményebbnek magam, csak a meztelen csajos képekből van kevés.
uff
maci