Hozzászólások - Truth80
Dátum: 2012.02.06. 10:17:47
Csak a legnagyobbal számol a rendszer. Hiába van kettő ugyanabból nem számít. Ráadásul éppen nem régen javították, hogy ha esetleg valakinél még bent maradt a kisebbik relikvia képe, azt automatikusan kiszedi a rendszer.
Dátum: 2012.02.03. 12:58:37
Ha jól értem 10-es kereskedelem szakid van. Nem értelmetlen az arany fokozatot választanod, mert akkor ha felnöveled 30-ra a kereskedelmed (amit nagyon is érdemes) akkor 30+30, azaz 6 szinttel magasabb tárgyat vehetsz. Utólag is megnövelheted valamikor később, a relikvia akkor is ki fogja fejteni a hatását. De valóban, amíg csak 10-es a szakértelem addig csak 10+10-et ad. Legfeljebb annyit, amennyid van alapból.
Dátum: 2012.02.02. 16:01:58
Mármint az irányított vadászaté 

Dátum: 2012.02.02. 15:23:04
A méretmódosítók arányát az IV nem befolyásolja. Told fel minél előbb ha vadászol. A vadászós küldiket ugyanannyi idő alatt fogod megcsinálni.
Dátum: 2012.02.02. 10:28:34
Nem iktatja ki. Arányaiban ugyanannyi kisebb-nagyobb szörny fog jönni. Az csak a szerencsédtől függ hogyan módosulnak a méretmódosítók.
Az irányított ha megfelelő szintre van tolva, akkor a nagyon kicsi vadászatokért járó LE megnövekszik elég kellemesen és a nagyon nagyokért járó lecsökken kisebb mértékben. Én úgy vettem észre hogy a szórást csökkenti. A normál szörnyek közel ugyanannyi LE-t (kb. 5 %-kal többet) fognak hozni.
Az epikus specnek semmilyen hatása nincsen a térkapus szörnyekre.
Az irányított ha megfelelő szintre van tolva, akkor a nagyon kicsi vadászatokért járó LE megnövekszik elég kellemesen és a nagyon nagyokért járó lecsökken kisebb mértékben. Én úgy vettem észre hogy a szórást csökkenti. A normál szörnyek közel ugyanannyi LE-t (kb. 5 %-kal többet) fognak hozni.
Az epikus specnek semmilyen hatása nincsen a térkapus szörnyekre.
Dátum: 2012.02.01. 10:16:11
Miért nem sajtolod inkább? Azt hiszem az egyetlen fölösleges gomb a játékban a szabadon engedés 

Dátum: 2012.01.31. 12:25:29
Nem tudja valaki hogy Landragór eseményen mennyi drakónt kell leölni ahhoz hogy 5-tel lehessen csökkenteni a fertőzést és 5-tel növelni a szerencsét?
Csak 99. szinttől? Akkor egy jó darabig még fedetlen fővel fogok mászkálni 

Dátum: 2012.01.27. 12:52:07
Na ez így most már kerek. Akkor hajnalban kell portyázni ezek szerint. Ezt nem tudtam. Köszi!
Dátum: 2012.01.27. 12:16:23
Tehát ha mondjuk délután 4-kor kamrázom az elsőt és aztán később megtöltöm a kamrát akkor csak délután 4-től hajnali 3-ig kapom meg a 15 ember LE-je után járó 1 %-kot?
Dátum: 2012.01.27. 10:20:52
9 millás kúthoz 9M * 1,2 töltés kell tehát 10,8M össz építéssel kell rendelkezned. A 43 milliós építéseddel lazán átléphetsz, kapásból fel lesz töltve a kútjuk.
Dátum: 2012.01.26. 19:08:49
Ezt tanúsíthatom én is. Biztosan nem lehet tőlük lopni.
Dátum: 2012.01.26. 14:49:00
Idézet: McMad - 2012.01.26. 14:46:05
...harmadrészt meg sikerélménynek sem utolsó mikor a környezetedet széjjelvered. Nekem pl. eszembe sem jutna rabszolgázni, hogy nem csinálok semmit csak "csináltatok". Akkor minek játszani?
No lássuk csak, hogy mondjuk ha 5-6 "rabszolga" napi 2x tol, akkor az mire elég: Kb. 245 Gy.
Hűűűűű... Hát ezért érdemes erőlködni.
HANGSÚLYOZNÁM, hogy EP/PP nélkül nem szabad, hogy Gy-t lehessen kapni. Ebben megegyezik az álláspontunk.
Aki meg tolatná magát "kényelmi" szempontból, az vagy egy igenbéna kari, vagy hihetetlenül "bot" rabszolgái vannak...
Juteszemvan... A legutóbbi legyőzött támadóm Bubihuszár. Méééég inkább előnyös számára a vereség gyűjtögetés... :S
Hűűűűű... Hát ezért érdemes erőlködni.
HANGSÚLYOZNÁM, hogy EP/PP nélkül nem szabad, hogy Gy-t lehessen kapni. Ebben megegyezik az álláspontunk.
Aki meg tolatná magát "kényelmi" szempontból, az vagy egy igenbéna kari, vagy hihetetlenül "bot" rabszolgái vannak...
Juteszemvan... A legutóbbi legyőzött támadóm Bubihuszár. Méééég inkább előnyös számára a vereség gyűjtögetés... :S
...harmadrészt meg sikerélménynek sem utolsó mikor a környezetedet széjjelvered. Nekem pl. eszembe sem jutna rabszolgázni, hogy nem csinálok semmit csak "csináltatok". Akkor minek játszani?
Dátum: 2012.01.25. 15:40:46
Megmarad. 

Dátum: 2012.01.25. 11:47:34
Hoppá. Akkor azt hiszem ezt benéztem. Volt rajtam Preventopikszpuksz.
Ez eszembe se jutott.
Ez eszembe se jutott.Dátum: 2012.01.25. 11:01:19
Nekem volt bejövő támadásom ahol én nyertem. Az eseménypontot tuti levonta, a győzelmeimhez viszont nem számolta hozzá ha jól emlékszem. Ez is elég bosszantó egyébként. Ha már bejövő és 0 LE 0 TP, ne kelljen már eseménypontot bukni miatta. Természetesen győzelemnek se számolja.
Dátum: 2012.01.23. 13:43:29
Ott a relikvia 70-től
Azalatt is van ám élet bőven.
Egyébként példának hoztam fel, de mondhatok másik csoportból is.
Azalatt is van ám élet bőven.
Egyébként példának hoztam fel, de mondhatok másik csoportból is.
Dátum: 2012.01.23. 13:29:08
Örülök, hogy ez felmerült.
Nekem pont a katalizátor az, ami egyszerűen nem akar jönni. A speciális csoportból egyébként most 70 db esszenciám van. Már rosszul vagyok ha azt látom hogy feltámasztás vagy biztonság esszenciát találtam. A katalizátor tudom hogy speckó, de mivel 10x olyan fontos mint a többi ezért lehetne rá külön figyelmet szentelni. De jöhet a konverter is alacsonyabb szinttől.
Nekem pont a katalizátor az, ami egyszerűen nem akar jönni. A speciális csoportból egyébként most 70 db esszenciám van. Már rosszul vagyok ha azt látom hogy feltámasztás vagy biztonság esszenciát találtam. A katalizátor tudom hogy speckó, de mivel 10x olyan fontos mint a többi ezért lehetne rá külön figyelmet szentelni. De jöhet a konverter is alacsonyabb szinttől.
Dátum: 2012.01.22. 13:50:59
Igen azt lefelejtettem az okfejtésemből hogy a 180 LE/TP nekem 50-es EH-val van. Nyilván a nem fertőzötteknek ez magasabb.
Dátum: 2012.01.21. 14:39:22
Több az LE valóban, de több a TP is. EH-val 180 LE/TP körüli az arány, minimális különbségek vannak.
Ez nálam úgy néz ki hogy mondjuk 44-47-ig kapok ugyanannyi TP-t, de nyilván 47-ért a legtöbb LE-t. Aztán ugyanez 48-51-ig, szóval ki lehet számolni az ismert képletből hogy hol lehet a legnagyobbat kaszálni. A különbség nem túl nagy, néhány száz LE csak, dehát sok kicsi sokra megy. Általában saját szintre ütve jó az arány
Ez nálam úgy néz ki hogy mondjuk 44-47-ig kapok ugyanannyi TP-t, de nyilván 47-ért a legtöbb LE-t. Aztán ugyanez 48-51-ig, szóval ki lehet számolni az ismert képletből hogy hol lehet a legnagyobbat kaszálni. A különbség nem túl nagy, néhány száz LE csak, dehát sok kicsi sokra megy. Általában saját szintre ütve jó az arány