Hozzászólások - ADZSI76
Dátum: 2011.02.08. 14:04:33
Felépítet csapdákba hogyan akarsz még építetni?Érdekelne......
Dátum: 2011.02.08. 13:15:40
Hát a külömbözö szabályok miatti egyéni fejlesztések miatt nagy lenne a felháborodás,egyébként nem lenne rossz.A törlések viszont kellenének,ideértve az építö rabszolgákat is,bár ki tudja direkt épít mert ezt élvezi,vagy megunt játék miatt átadott az ilyen kari.Ez is ellenörizhetö könnyen ha át is adta a karit csak egy emailt kell írni ha a tulaj viszi válaszol,ha pedig más akkor sejtelme sem lesz az emailröl hacsak az eredeti tulaj nem értesíti öt.
Dátum: 2011.02.08. 12:46:48
Erröl beszéltem a V5-ön a gyenge építés nem aktivitási probléma,egyszerüen sokkal kevesebben vannak.
Megkérem a fejlesztöket ha már a xenók erején arányosan tudtak csökkenteni a kisseb karakterekhez viszonyítva akkor a csapdákba betöltendö LE-t is kompenzálják a V5 létszámához és lehetöségeihez.
Megkérem a fejlesztöket ha már a xenók erején arányosan tudtak csökkenteni a kisseb karakterekhez viszonyítva akkor a csapdákba betöltendö LE-t is kompenzálják a V5 létszámához és lehetöségeihez.
Dátum: 2011.02.08. 12:22:13
A V5-ön sokkal kevesebben vannak mint a többi szerveren ennek arányában vannak beállítva a csapdák is?
Mert ha minden szerón ugyan olyan a beállítás a V5-ön nem lesznek betöltve a csapdák........
Erre gondolt valaki?Hiába nyomatják azon a szerón,messze kevesebbet tudnak építeni mint a 3 régi szerveren ahol rengetegen vannak,még idöben kompenzálni kellene a dolgot.
Mert ha minden szerón ugyan olyan a beállítás a V5-ön nem lesznek betöltve a csapdák........
Erre gondolt valaki?Hiába nyomatják azon a szerón,messze kevesebbet tudnak építeni mint a 3 régi szerveren ahol rengetegen vannak,még idöben kompenzálni kellene a dolgot.
Dátum: 2011.02.02. 18:12:48
Nem rossz és ehhez milyen tudás kell?.......no comment
Dátum: 2011.02.02. 14:58:42
Még az érdekelne ha lecsaptuk a nagy Xenokat,utána segíthetünk a kicsiknek is?
Dátum: 2011.02.02. 14:56:28
Hát szó ami szó a legmagasabb szintü szörnynél erösen be kell segíteni,csak ott már akkora pofonokat osztogat a középmezönynek a xeno mint egy erös epikus ellenfél.Igencsak belassul majd az event,hacsak a sok kicsi sokra nem megy majd.
Dátum: 2011.02.02. 14:42:11
Azt értem hogy kevesebben vannak,de a szintösszevonások miatt azért keveslem a szörnyek ütését,az építés pedig egyenesen siralmas.....lehet hogy a szintjük adta lehetöségek miatt nem is vonzó nekik a jutalom?
Dátum: 2011.02.02. 14:33:07
A magas szintüek direkt nem csapkodják a szörnyeket? Nem hiszem hogy inaktívak lennének mindannyian,hiszen akkor mit keresnek olyan magas szinteken..........(V3)
Arra várnak hogy a középmezöny üsse le az összes szörnyet és töltse fel a csapdákat????
Ne is mondjak semmit miféle számító taktikának tartom az ilyet...ha tetszik nekik ha nem!!
Tisztelet a kivételnek........
Arra várnak hogy a középmezöny üsse le az összes szörnyet és töltse fel a csapdákat????
Ne is mondjak semmit miféle számító taktikának tartom az ilyet...ha tetszik nekik ha nem!!
Tisztelet a kivételnek........
Dátum: 2011.01.31. 20:25:34
A POK-karakterek az EH végett kapnak LE-t és tp-t...mi VF szakisok csak a csp-ért kapunk.Ott a lehetöség hogy térkifordítót igyál,ha kell a +4-es jutalom tegyél is érte,csak hogy tudd sokkal jobban fizet a csp-böl ütni a Xenokat mintha vadászna az ember.Gondolom ha POK vagy akkor van böven tartalékban csp-d amiböl simán megszerezheted rövid idö alatt mindegyik jutalmat......persze gondolom nem akarod gyengíteni a TP/LE arányodat.Csak rajtad áll mennyire kellenek a jutalmak mi sem a varázstarisznyában talátuk a 400 gyözelmet és az 1600 pontot az építésre,elöttünk majdnem mindent PP-böl és csp-böl egyaránt.
Dátum: 2011.01.25. 12:43:42
"1651 hozzászólás
Re: Végzetúr friss hírek
234. hozzászólás - 2011.01.20. 15:49:13
A közelmultban történt további események:
- V5-ön megérkezett a KH, és némi korrekció után reális kihivást állít az élmezőnnyel szemben."
------------------------------------------------
Lenne a V5-ön egy észrevételem,mint tudott aki mostanában indít/indított karaktert az bónuszt kap a TP-re/LE-re és sajtolásra ez rendben is volna viszont a Kvízmedálok+minden 100.helyes válaszért kapott LE megszerzése a felére csökken a gyors fejlödés miatt.Nincs VF ez oké de a gyorsított felzárkóztató fejlödés miatt elég sok táptól elesek amit a normál fejlödéssel simán a karakterem erösítésére fordíthatnék.
Ez az újítás egyáltalán nem jó,nagyon nem a normál fejlödési sebességgel már jobban állna a szintjéhez képest a karakterem mint most......nem értem miért kell kicseszni az újonnan indult játékosokkal a V5-ön.
Nem egyenlöek az esélyek fejlödésben azokkal akik viszonylag idöben regisztráltak a szerveren.
Ennyi erövel az összes világon be lehetne ezt vezetni,az újrakezdöknek ott sem igen tettszene. Azoknak akik direkt rámennek a kvíz adta +tápokra,mert ugyebár törlöm a karimat indítok egy újat aztán meg pislogok hogy dupla TP-t kapok a kvíz helyes válaszom és besorolási lehetöségem meg a felére csökken.....na hogy is van ez? Egy szóval szívás!
Nyugodtan lehet pontozni,sem a pozitív sem pedig a negatív pontozás nem érdekel ha lepontoztok is attól még ez az igazság.
Re: Végzetúr friss hírek
234. hozzászólás - 2011.01.20. 15:49:13
A közelmultban történt további események:
- V5-ön megérkezett a KH, és némi korrekció után reális kihivást állít az élmezőnnyel szemben."
------------------------------------------------
Lenne a V5-ön egy észrevételem,mint tudott aki mostanában indít/indított karaktert az bónuszt kap a TP-re/LE-re és sajtolásra ez rendben is volna viszont a Kvízmedálok+minden 100.helyes válaszért kapott LE megszerzése a felére csökken a gyors fejlödés miatt.Nincs VF ez oké de a gyorsított felzárkóztató fejlödés miatt elég sok táptól elesek amit a normál fejlödéssel simán a karakterem erösítésére fordíthatnék.
Ez az újítás egyáltalán nem jó,nagyon nem a normál fejlödési sebességgel már jobban állna a szintjéhez képest a karakterem mint most......nem értem miért kell kicseszni az újonnan indult játékosokkal a V5-ön.
Nem egyenlöek az esélyek fejlödésben azokkal akik viszonylag idöben regisztráltak a szerveren.
Ennyi erövel az összes világon be lehetne ezt vezetni,az újrakezdöknek ott sem igen tettszene. Azoknak akik direkt rámennek a kvíz adta +tápokra,mert ugyebár törlöm a karimat indítok egy újat aztán meg pislogok hogy dupla TP-t kapok a kvíz helyes válaszom és besorolási lehetöségem meg a felére csökken.....na hogy is van ez? Egy szóval szívás!
Nyugodtan lehet pontozni,sem a pozitív sem pedig a negatív pontozás nem érdekel ha lepontoztok is attól még ez az igazság.
Dátum: 2011.01.19. 13:09:43
Köszönöm akkor beruházok néhány ösköre.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2011.01.19. 12:45:32
Úgy legyen........... Én legalább is nagyon reménykedek benne.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2011.01.19. 12:13:24
Az lehet hogy kivon sok dukátot,de sosem a kicsik (50.szint és alatta) fogják elvinni mert az alacsonyabb szintüek és a kisebb szövetségek tagjai hosszú hónapokat töltenek dukátszerzéssel mire összejön egy "szép összeg" és licitálna jön egy 80.+ szinten lévö jól kiröhög és 300 dukáttal túllicitál...........nagyon fair a licit mondhatom.A mostani karakterszinteket tekintve a 3.világon(de a többin is) el kéne gondolkodni nem e lenne érdemes 2 aukciós házat nyitni az elsö 60.szintüeknek és az alatta lévöknek a második pedig értelem szerüen a magasabb szintü karaktereknek.
Ha lenne valami hasonló sokan nem csorgatnánk a nyálunkat amíg mint megfigyeltem ugyan azon karakterek havonta másfél havonta horribilis összegekért mindíg visznek valamit.
Amíg ez a rendszer megy tovább csak a toplista elsö oldalas szövetségek tagjai fognak liciten vinni.
Nemrég kerültem ilyen szövibe de még így is hónapok fognak eltelni mire "versenyképes" leszek(talán sosem)Még az egy tulajdonság növelö cuccokat is marha drágán viszik el...amit a szintemen pár ezer LE-böl simán fejlesztem,egyszerüen esélyem sincsen a magas szintüek ellen a licit harcban.Azért jó lenne ha drasztikusan változtanátok ezen mert nagyon nem jó ez így......
Lesznek akik lepontoznak,de gondolom azok közül egy sem 50. és az alatti szinteken mozog és nem 500K-s kúttal rendelkezö szövikben feszítenek.(vagy az alatt) Az ilyenek reakcióira nem is fogok válaszolni.Valahol olvastam hogy az alacsonyabb szintüeknek több az esélye.........ember akárki is vagy kapj már a fejedhez!
Ha lenne valami hasonló sokan nem csorgatnánk a nyálunkat amíg mint megfigyeltem ugyan azon karakterek havonta másfél havonta horribilis összegekért mindíg visznek valamit.
Amíg ez a rendszer megy tovább csak a toplista elsö oldalas szövetségek tagjai fognak liciten vinni.
Nemrég kerültem ilyen szövibe de még így is hónapok fognak eltelni mire "versenyképes" leszek(talán sosem)Még az egy tulajdonság növelö cuccokat is marha drágán viszik el...amit a szintemen pár ezer LE-böl simán fejlesztem,egyszerüen esélyem sincsen a magas szintüek ellen a licit harcban.Azért jó lenne ha drasztikusan változtanátok ezen mert nagyon nem jó ez így......
Lesznek akik lepontoznak,de gondolom azok közül egy sem 50. és az alatti szinteken mozog és nem 500K-s kúttal rendelkezö szövikben feszítenek.(vagy az alatt) Az ilyenek reakcióira nem is fogok válaszolni.Valahol olvastam hogy az alacsonyabb szintüeknek több az esélye.........ember akárki is vagy kapj már a fejedhez!
Dátum: 2011.01.18. 19:25:59
Köszönöm azt tudom,tehát ha kiváltottam a gyorsítást a V5-n prém nélkül nem lesz 800 a csp-m?
A V3-on prémes vagyok ott a kiváltott gyorsításal 800-ig megy fel...tehát akkor hiába pancsoltam be 600csp-t a V5-ön? Vagy ott az alap csp 250 és a gyorsítástól lesz 400? Azért érdekel mert a gyorsításnál 2 variációt látok az egyik 250/400 a másik 400/800 melyik variáns melyik világhoz passzol?Ez az amit nem tudok.
A V3-on prémes vagyok ott a kiváltott gyorsításal 800-ig megy fel...tehát akkor hiába pancsoltam be 600csp-t a V5-ön? Vagy ott az alap csp 250 és a gyorsítástól lesz 400? Azért érdekel mert a gyorsításnál 2 variációt látok az egyik 250/400 a másik 400/800 melyik variáns melyik világhoz passzol?Ez az amit nem tudok.
Dátum: 2011.01.17. 13:08:11
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a V5-ön kicsit tudatlan vagyok az ottani szabályokkal kapcsolatban.
Kiváltottam 200 Csp-ként az összes gyorsítást.arra vagyok kíváncsi az 5-s világban mennyi a maximális csp mennyiség amit kaphatok a kiváltott gyorsítással.
Lehet hogy megválaszolom most,nekem 400 csp van jelenleg...ez a plafon?
Nemrég kezdtem a V5-ön kicsit tudatlan vagyok az ottani szabályokkal kapcsolatban.
Kiváltottam 200 Csp-ként az összes gyorsítást.arra vagyok kíváncsi az 5-s világban mennyi a maximális csp mennyiség amit kaphatok a kiváltott gyorsítással.
Lehet hogy megválaszolom most,nekem 400 csp van jelenleg...ez a plafon?
Dátum: 2011.01.14. 19:02:50
Idézet: Craslorg - 2011.01.10. 15:48:47
---------------------------
Ez tetszik Ha ezeket a témákat mind kihagyom a jövöben semmilyen kérdést nem írhatnék.Egy kicsit át kellene nézni a besorolás kategóriáit mert amit a fentiekben felsoroltál azok mind szerepelnek a besorolások kategóriáiban.Tehát akkor hogyan van ez?
Nem kekeckedek csak a játékban teljesen ellentmondás van a kérdésfeltevési segítség és a jelenleg futó és új kérdésekkel amit nap mint nap kapunk a vadászatok mellé....
Pár kérdésem átment a rostán a 3 világon ahol elöfordulok kb 15 darab,ebböl legalább 3 a kapkodásom miatt óriási helyesírási hibákkal is jó értékelést kapott.Itt minden az értékelökön múlik teljesen mindegy hogy mit írunk rengeteg olyan kérdést kapok ugyanabban a témában amikor vadászom csak egy szó vagy betü a külömbség.
Ne olyan kérdést tegyél fel, ami népszerű, elsőre beugrós, mert azt már feltették (vagy az adott típusból van már rengeteg). Ha már szerepelt az értékelés, akkor nem vesztettél semmit.
Amit semmiképpen ne tegyél fel:
- könyvek/filmek írói, rendezői, szereplői, színészei
- ugyanez zeneszerző/szám kapcsolatban
- földrajzi hol található/melyik nem ott található/melyik a leghosszabb, legnagyobb, legnépesebb, stb
- Végzeturas kérdések
- sportolók/focisták klubbjai, világbajnokok, Európa bajnokok, stb...
Amit semmiképpen ne tegyél fel:
- könyvek/filmek írói, rendezői, szereplői, színészei
- ugyanez zeneszerző/szám kapcsolatban
- földrajzi hol található/melyik nem ott található/melyik a leghosszabb, legnagyobb, legnépesebb, stb
- Végzeturas kérdések
- sportolók/focisták klubbjai, világbajnokok, Európa bajnokok, stb...
---------------------------
Ez tetszik Ha ezeket a témákat mind kihagyom a jövöben semmilyen kérdést nem írhatnék.Egy kicsit át kellene nézni a besorolás kategóriáit mert amit a fentiekben felsoroltál azok mind szerepelnek a besorolások kategóriáiban.Tehát akkor hogyan van ez?
Nem kekeckedek csak a játékban teljesen ellentmondás van a kérdésfeltevési segítség és a jelenleg futó és új kérdésekkel amit nap mint nap kapunk a vadászatok mellé....
Pár kérdésem átment a rostán a 3 világon ahol elöfordulok kb 15 darab,ebböl legalább 3 a kapkodásom miatt óriási helyesírási hibákkal is jó értékelést kapott.Itt minden az értékelökön múlik teljesen mindegy hogy mit írunk rengeteg olyan kérdést kapok ugyanabban a témában amikor vadászom csak egy szó vagy betü a külömbség.
Dátum: 2011.01.02. 11:31:33
Idézet: Felicia - 2010.12.31. 10:25:45
-------------------------------------------------------
A 0 Vp-s küldi kétszer van,ne költs öskövet erre.
1.Nyisd meg 2 oldalon a játékot.
2.Az 1.oldalon lépj be a küldetések menübe.
3.A 2. oldalon építsed el a Vp-at,utána azonnal frissítsed az 1.oldalt.
Ez a legegyszerübb módja a küldi teljesitésének,persze nem árt egy gyors böngészö erre a legalkalmassabb az opera böngészö.Mivel lassú internet esetében is kivitelezhetö vele ez a küldetés.
Küldetéssel kapcsolatos kérdésem lenne. V4-ről írok
Legyen 0 VP-d ha belépsz a küldetések menüpontba. Nem sikerült. 100 őskő császári tekercs kész.
Most újra itt a küldi. Miért?
Pedig a teljesített küldetések között ott van.
Köszönöm, ha megmagyarázza valaki.
BUÉK mindenkinek! Sziaztok jó játékot Felicia
Legyen 0 VP-d ha belépsz a küldetések menüpontba. Nem sikerült. 100 őskő császári tekercs kész.
Most újra itt a küldi. Miért?
Pedig a teljesített küldetések között ott van.
Köszönöm, ha megmagyarázza valaki.
BUÉK mindenkinek! Sziaztok jó játékot Felicia
-------------------------------------------------------
A 0 Vp-s küldi kétszer van,ne költs öskövet erre.
1.Nyisd meg 2 oldalon a játékot.
2.Az 1.oldalon lépj be a küldetések menübe.
3.A 2. oldalon építsed el a Vp-at,utána azonnal frissítsed az 1.oldalt.
Ez a legegyszerübb módja a küldi teljesitésének,persze nem árt egy gyors böngészö erre a legalkalmassabb az opera böngészö.Mivel lassú internet esetében is kivitelezhetö vele ez a küldetés.
Dátum: 2010.12.31. 09:01:52
Köszönöm szépen,ez kielégítö válasz volt.
BOLDOG ÚJÉVET MINDEN VÉGZETÚRNÖNEK ÉS VÉGZETÚRNAK!
BOLDOG ÚJÉVET MINDEN VÉGZETÚRNÖNEK ÉS VÉGZETÚRNAK!
Dátum: 2010.12.31. 08:20:15
Sziasztok!
Most léptem be egy nagyobb szövibe.Érdekelne ha megveszem a kényelmi funkciót akkor a Palota adta plussz öltözetek mit takarnak?
Sajnos a szövimböl nem tudja senki mert a kényelmi funkcióra nem költött eddig öskövet egy tag sem.Hol találok ezzel kapcsolatban információt?
Most léptem be egy nagyobb szövibe.Érdekelne ha megveszem a kényelmi funkciót akkor a Palota adta plussz öltözetek mit takarnak?
Sajnos a szövimböl nem tudja senki mert a kényelmi funkcióra nem költött eddig öskövet egy tag sem.Hol találok ezzel kapcsolatban információt?