Persze, hogy lehet.
Viszont ugyanezt te megcsinálod két fegyverrel, +25 erővel alapból, ha a sebzésed növeled, a LEszívásod is nő.
Védekező portyát pedig ritkán kezdeményezünk.
Hozzászólások - Darah
Dátum: 2010.04.22. 19:24:08
Dátum: 2010.04.22. 18:46:27
Ez még mindig esetleges.
A portyák (nagyon alulbecsülöm) 70 %-a 0-s.
Ott pedig lehet 600 %-os LEszívás is.
Még mindig az egyik bónusz "ha" típusú, míg a másik direkt.
Edit:
Arról nem szólva, hogy az elszívott LE-t a saját bónuszunk alól húzzuk ki.
Mármint ha a csata végén marad olyan rész, amit nem véd a projekció.
A portyák (nagyon alulbecsülöm) 70 %-a 0-s.
Ott pedig lehet 600 %-os LEszívás is.
Még mindig az egyik bónusz "ha" típusú, míg a másik direkt.
Edit:
Arról nem szólva, hogy az elszívott LE-t a saját bónuszunk alól húzzuk ki.
Mármint ha a csata végén marad olyan rész, amit nem véd a projekció.
Dátum: 2010.04.22. 18:27:48
A kinyeréshez győzni is illene, és mondjuk 70-es szinten a kivégzés max 15 %-on operál, és nem ártana LE sem, egyikben sem jeleskedik a portya.
Egyiknek direkt erősödés, ha a két fegyvert nézem meg pláne, másiknak nagyobb lehetőség rá, ha még így is nyer, vihesse amit eddig, 0-t?
Valami nem stimmel.
Egyiknek direkt erősödés, ha a két fegyvert nézem meg pláne, másiknak nagyobb lehetőség rá, ha még így is nyer, vihesse amit eddig, 0-t?
Valami nem stimmel.
Dátum: 2010.04.22. 17:53:39
Na most... csak kettőt hasonlítanék össze.
Egyik a gyémánt, (milyen meglepő ) a másik a rubin.
Tegyünk fel egy mondjuk 5 plusz szintes kamratúlnövelést a mostani maxon.
Az azt jelenti, hogy a rubinnak +25 erő és 5 % krit ütés, a gyémántnak +25 kivégzés, vagyis 5*25= 125 ÉP-vel többről végzi ki az ellenfelét, + 5 szerencse?
Jól számolom?
Egyik a gyémánt, (milyen meglepő ) a másik a rubin.
Tegyünk fel egy mondjuk 5 plusz szintes kamratúlnövelést a mostani maxon.
Az azt jelenti, hogy a rubinnak +25 erő és 5 % krit ütés, a gyémántnak +25 kivégzés, vagyis 5*25= 125 ÉP-vel többről végzi ki az ellenfelét, + 5 szerencse?
Jól számolom?
Gondoltam ti most túl elfoglaltak vagytok a HT bebetonozással az elkövetkező három évre is ahhoz, hogy csip-csup akasztásokra képviselőt delegáljatok.
Olyan ez, mint az ismétlősök, kell néha egy kis változatosság.
És erről természetesen csakis Craslorg tehet.
Lincseljük meg!
Lincseljük meg!
Dátum: 2010.04.20. 22:50:43
"Minden állat gyakoroljon"
Cseréljük már le ezt a gombot erre a formára:
"Minden harcoló állat gyakoroljon"
Mert a mostani formában használhatatlan.
Mind a nyolc(?) állatot nem küldjük el gyakorolni egyszerre, pláne nem azonos időre, kivéve ha nyaralni megyünk, vagy kombázunk. A harcik csak aludni mennének esetleg, míg a küldis állatok akkor épp ne menjenek velük, ha nem aktív a küldi.
Ha véletlen mégis mindet el kéne küldeni, két kattal el lehet a harcolót és a nemharcolót is.
Tudom, már írtam, de inkább mégegyszer, hátha észrevevődik, hogy ez nem sikerült jól.
Cseréljük már le ezt a gombot erre a formára:
"Minden harcoló állat gyakoroljon"
Mert a mostani formában használhatatlan.
Mind a nyolc(?) állatot nem küldjük el gyakorolni egyszerre, pláne nem azonos időre, kivéve ha nyaralni megyünk, vagy kombázunk. A harcik csak aludni mennének esetleg, míg a küldis állatok akkor épp ne menjenek velük, ha nem aktív a küldi.
Ha véletlen mégis mindet el kéne küldeni, két kattal el lehet a harcolót és a nemharcolót is.
Tudom, már írtam, de inkább mégegyszer, hátha észrevevődik, hogy ez nem sikerült jól.
Dátum: 2010.04.20. 22:48:42
Idézet: Miklós - 2010.04.19. 21:31:21
Kincseskamrás felvetések:
Én nem érzem szükségét, hogy támadás pluszt adjunk az epikusok ellen, 2-3 fős szövetségek is könnyedén tudják az epikusokat verni, tehát kinek lenne erre szüksége?
A tókenezéshez nem ragaszkodunk (programozása úgysem lenne túl egyszerű), lehet akár arról is szó, hogy a magas kincskamra azt teszi lehetővé, hogy az aktuális epikus helyett egy korábbit hívjon vissza a szövetség.
És olyan verzió nem lenne lehetséges, hogy visszahívás és tóken rendszer?
Ha a visszahívott epikus is beleszámítana a 4 napos tókenidőbe, akkor semmivel nem gyorsulna az epikusozás, sőt, bőven lassulna, legalábbis a legnagyobb szintű szöviepik haladása.
Kincseskamrás felvetések:
Én nem érzem szükségét, hogy támadás pluszt adjunk az epikusok ellen, 2-3 fős szövetségek is könnyedén tudják az epikusokat verni, tehát kinek lenne erre szüksége?
A tókenezéshez nem ragaszkodunk (programozása úgysem lenne túl egyszerű), lehet akár arról is szó, hogy a magas kincskamra azt teszi lehetővé, hogy az aktuális epikus helyett egy korábbit hívjon vissza a szövetség.
És olyan verzió nem lenne lehetséges, hogy visszahívás és tóken rendszer?
Ha a visszahívott epikus is beleszámítana a 4 napos tókenidőbe, akkor semmivel nem gyorsulna az epikusozás, sőt, bőven lassulna, legalábbis a legnagyobb szintű szöviepik haladása.
Jó, hát ha te így tudod, máris többet tudsz, mint én.
Dátum: 2010.04.20. 18:20:16
Idézet: Destroyer96 - 2009.07.13. 08:55:45
A 10. Legendában, 11-es szinten.
Nincs konkrét darabszám megadva.
Dátumig tart a verseny, nem adott darabot kell találni.
Az egyetlen darabmegkötés, hogy neked 10 darab legyen, mire véget ér, hogy részesülj a jutalomból.
Dátumig tart a verseny, nem adott darabot kell találni.
Az egyetlen darabmegkötés, hogy neked 10 darab legyen, mire véget ér, hogy részesülj a jutalomból.
Dátum: 2010.04.20. 14:17:24
Pl azt sem tudom mit keres a karakterlapon a karakter bemutatkozása.
Én írtam, csak tudom tán mit.
Ha meg nem, bemegyek a beállításokba, és megnézem.
Csinálni karakterlapon úgysem lehet vele semmit, lehet viszont görgőzni rajta, avagy üresen hagyni, akkor meg minek?
A beállításokban lenne szerintem a helye, ott, ahol szerkeszteni lehet, oda kellene egy kívülnézeti kép róla, hogyan látják mások.
Vagy simán mentés előtt egy előnézeti kép.
Én írtam, csak tudom tán mit.
Ha meg nem, bemegyek a beállításokba, és megnézem.
Csinálni karakterlapon úgysem lehet vele semmit, lehet viszont görgőzni rajta, avagy üresen hagyni, akkor meg minek?
A beállításokban lenne szerintem a helye, ott, ahol szerkeszteni lehet, oda kellene egy kívülnézeti kép róla, hogyan látják mások.
Vagy simán mentés előtt egy előnézeti kép.
Dátum: 2010.04.20. 13:00:11
Ha belenyúlsz, eltűnhetne a kiemelés.
Aztán ha szenilis vagy, mint pl én, akkor max megnézed, hogy most neglizsében csapkodod az entitást, vagy azért ver agyon, mert csak?
Aztán ha szenilis vagy, mint pl én, akkor max megnézed, hogy most neglizsében csapkodod az entitást, vagy azért ver agyon, mert csak?
Dátum: 2010.04.20. 12:55:43
Állatoknál lehetne egy olyan opció is, hogy csak a most harcoló állatok menjenek kennelbe.
Mert pl nem örülnék neki, ha épp nem az állatszintlépős küldi aktív, és a vágóállatkáim lépkednének spontán.
Sőt, igazándiból a minden állat menjen egyszerre sokkal speciálisabb helyzet, általában nem is egyforma időkre küldjük a "hízóállományt" és a "harci állományt".
Mert pl nem örülnék neki, ha épp nem az állatszintlépős küldi aktív, és a vágóállatkáim lépkednének spontán.
Sőt, igazándiból a minden állat menjen egyszerre sokkal speciálisabb helyzet, általában nem is egyforma időkre küldjük a "hízóállományt" és a "harci állományt".
Dátum: 2010.04.20. 10:12:56
Nem, ehhez elég lenne, ha a cucclista a karakterlap tetejére kerülne, felvennéd az ideálishoz legközelebb álló öltözetet, és belejavíthatnál egy plusz kattal, ha egy cucc más.
Vagy ismét csak a kompakt nézetek.
Beállításoknál lehetne olyan, akarom-e egyáltalán folyamatosan nézni a saját leírásomat.
Esetleg annak szerkesztése alatt látható lehetne a leírás kinézete, ahogy mások látják.
Ezzel a karilapról teljesen ki lehetne venni.
Vagy ismét csak a kompakt nézetek.
Beállításoknál lehetne olyan, akarom-e egyáltalán folyamatosan nézni a saját leírásomat.
Esetleg annak szerkesztése alatt látható lehetne a leírás kinézete, ahogy mások látják.
Ezzel a karilapról teljesen ki lehetne venni.
Dátum: 2010.04.20. 09:45:44
[Harc] [Epikus] [Manakonsti]
[Fittyfene1] [Fittyfene2] [Fittyfene3]
Így?
És az épp használt más színű?
[Fittyfene1] [Fittyfene2] [Fittyfene3]
Így?
És az épp használt más színű?
Dátum: 2010.04.20. 09:24:13
Palotaszint emelkedésnél nő az öltözetek száma.
Tudom, nem holnap lesz, de hat-hét már nem fér el egymás mellett.
Tudom, nem holnap lesz, de hat-hét már nem fér el egymás mellett.
Dátum: 2010.04.20. 08:36:46
Azt nem szerezni lehet, hanem építeni.
Itt nézelődj.
http://vegzetur.wikidot.com/epueletek
Itt nézelődj.
http://vegzetur.wikidot.com/epueletek
Dátum: 2010.04.20. 08:25:10
Ha kattra egy lenyíló lenne ott, ami alaphelyzetben csak az aktuálist mutatná, mint a turbó, máris meg lenne oldva.