Hozzászólások - cirip
Dátum: 2009.08.07. 14:20:50
jó, hát az egy klasszikus, nehéz felülmúlni
Dátum: 2009.08.07. 13:56:37
tök régen kaptatok amv-t
most megint egy picit más
most megint egy picit más
Dátum: 2009.08.07. 13:55:54
Szia Bobolysza
Dátum: 2009.08.06. 19:21:35
Nem lehetne hogy ezt máshol folytassátok? Vannak szép v3-ommal foglalkozó topicok, de csinálhattok akár egy újat is neki.
Zarknodról pedig.....
azon összeesküvés elméletekben jártasaknak, akik kifigyelték, hogy márpedig a zafírok mindenről tudtak, teljesen igazuk volt!
Mikor hordát váltottam (egyértelműen azért hogy részt vehessek a manóöldögélésben), ez a szöveg fogadott: Készülj Zarknod ébresztésére, tartalékolj csp-t, lélekenergiát, mert bíza szükséged lesz rá!
Szintek óta erre várok, 400-on áll a csp-m már mióta! De majd most elköltöm jól, kettesével.
Egyértelmű hogy egyénenként nem túl ösztönző a kisebb szorzó, de hogy lehetne máshogy figyelembe venni a hordák létszámában fennálló különbséget?
Még arra is figyeltek, hogy csak aktív játékosokat vegyenek számba.
Az nagyon nem lenne fair, ha a negyedannyi zafírnak kellene ugyanannyit bedobálni a pilonokba, mint mondjuk a rubinoknak. Az ugye négyszer akkora teher lenne...
Így most mindenkinek egyformán kellene teljesítenie.
Zarknodról pedig.....
azon összeesküvés elméletekben jártasaknak, akik kifigyelték, hogy márpedig a zafírok mindenről tudtak, teljesen igazuk volt!
Mikor hordát váltottam (egyértelműen azért hogy részt vehessek a manóöldögélésben), ez a szöveg fogadott: Készülj Zarknod ébresztésére, tartalékolj csp-t, lélekenergiát, mert bíza szükséged lesz rá!
Szintek óta erre várok, 400-on áll a csp-m már mióta! De majd most elköltöm jól, kettesével.
Egyértelmű hogy egyénenként nem túl ösztönző a kisebb szorzó, de hogy lehetne máshogy figyelembe venni a hordák létszámában fennálló különbséget?
Még arra is figyeltek, hogy csak aktív játékosokat vegyenek számba.
Az nagyon nem lenne fair, ha a negyedannyi zafírnak kellene ugyanannyit bedobálni a pilonokba, mint mondjuk a rubinoknak. Az ugye négyszer akkora teher lenne...
Így most mindenkinek egyformán kellene teljesítenie.
Dátum: 2009.08.06. 11:26:59
100 helyes válasz után, a kvíz menüpontban
Dátum: 2009.08.06. 10:47:14
Kijön, úgyhogy valószínű
Dátum: 2009.08.06. 10:34:16
Látondi Zan - Dani Zoltán
Alzanni Mátka - Mazán Katalin
Rabi Vastitán - Barati István
Táncos Vozálk - help, nem találtam több nevet Beho honlapon
Zanti Rumivác - Maturicz Iván
Viskóti Dán - Dikó István
Moróki Thils - Tihor Miklós
Meg kell küzdeni egész Beholder Kft-vel
Alzanni Mátka - Mazán Katalin
Rabi Vastitán - Barati István
Táncos Vozálk - help, nem találtam több nevet Beho honlapon
Zanti Rumivác - Maturicz Iván
Viskóti Dán - Dikó István
Moróki Thils - Tihor Miklós
Meg kell küzdeni egész Beholder Kft-vel
Dátum: 2009.08.05. 23:45:34
szuper
Dátum: 2009.08.05. 20:59:27
megtennéd hogy ezeket beírod a kvíz 4 topicba?
Dátum: 2009.08.05. 15:27:35
mondjuk ne egy megtámadott szövetségen kérd számon a gerincességet
Ha már a támadó szövetség játszik ilyesmikkel az más tészta, hiszen ott maguk idézték elő azt a szituációt, amikor a tagság egy része inkább káros, mint hasznos tag
Ha már a támadó szövetség játszik ilyesmikkel az más tészta, hiszen ott maguk idézték elő azt a szituációt, amikor a tagság egy része inkább káros, mint hasznos tag
Dátum: 2009.08.05. 15:06:34
elég az is hozzá, ha sok hasonló van
Dátum: 2009.08.05. 14:59:34
A rendőrség az állammal egyidős. Sok nyelvben hasonló a megnevezése: policia, police, polizei. Mely korból, birodalomból eredhetnek ezek?
Nagy valószínűséggel a középkori Anglia udvari őrségének nevéből.
Nem kétséges, hogy az Inka Birodalom papjait nevezték így, amit a spanyol hódítók terjesztettek el.
Legbiztosabb, hogy az ókori Görögország "városi rend" szavából származik.
Az ókori Perzsa Birodalom zsoldosainak nevéből ered.
Nagy valószínűséggel a középkori Anglia udvari őrségének nevéből.
Nem kétséges, hogy az Inka Birodalom papjait nevezték így, amit a spanyol hódítók terjesztettek el.
Legbiztosabb, hogy az ókori Görögország "városi rend" szavából származik.
Az ókori Perzsa Birodalom zsoldosainak nevéből ered.
szép
Dátum: 2009.08.04. 17:24:16
Idézet: Pietrus - 2009.07.24. 17:16:11
A Kvíz 4. topicba másold be legközelebb a rossz kérdéseket, mert itt nem biztos, hogy megtalálják.
Dátum: 2009.08.04. 16:37:08
szóköz a kérdőjel előtt
amúgy van erre egy topic, ahol nagyobb eséllyel kapsz az ilyen jellegű kérdéseidre választ
amúgy van erre egy topic, ahol nagyobb eséllyel kapsz az ilyen jellegű kérdéseidre választ
Dátum: 2009.08.04. 12:27:54
ha beírsz valamit akkor csak azt az állatot próbálod meg levadászni...
dupla eséllyel
azonban a többivel nem is próbálkozol
vagyis ha nagyon-nagyon szeretnél valami konkrét állatkát, akkor esetleg érdemes használni..
(de úgyis pottyan egy, szal felesleges szerintem )
dupla eséllyel
azonban a többivel nem is próbálkozol
vagyis ha nagyon-nagyon szeretnél valami konkrét állatkát, akkor esetleg érdemes használni..
(de úgyis pottyan egy, szal felesleges szerintem )
Dátum: 2009.08.04. 12:07:34
1 - helyesírási hiba, plusz sajnos előfordulhat hogy más is komoly sérüléseket szenved a Hungaroringen, így igen pontatlan a kérdésed
2 - legyőzte? mikor, miben?
3 - sok helyesírási hiba, plusz nem értem mit is akartál kérdezni.
ha a méretre kérdezel, akkor melyik a kakukktojás, a legkisebb, vagy a legnagyobb?
2 - legyőzte? mikor, miben?
3 - sok helyesírási hiba, plusz nem értem mit is akartál kérdezni.
ha a méretre kérdezel, akkor melyik a kakukktojás, a legkisebb, vagy a legnagyobb?
Dátum: 2009.08.03. 21:53:34
inkogni-tó? által-ér?
tök jó
tök jó
Dátum: 2009.08.03. 17:45:14
bármelyik játékos esetleg?
vagy másik eset hogy még senki
remélem választ kaptál a kérdésedre
vagy másik eset hogy még senki
remélem választ kaptál a kérdésedre
Dátum: 2009.08.03. 15:05:23
persze, a kérdések nagy részénél előfordulhat hogy már szerepeltet kapsz rá, na de attól még nem vesztesz kérdésírási jogot...
ugyanúgy mint a helyesírási hibánál, visszakapod a lehetőséget hogy feltedd a kérdést
szerintem jelen esetben ez át is menne, ha nem mint univerzális szokást kezelnéd, legalábbis én így gondolom
ugyanúgy mint a helyesírási hibánál, visszakapod a lehetőséget hogy feltedd a kérdést
szerintem jelen esetben ez át is menne, ha nem mint univerzális szokást kezelnéd, legalábbis én így gondolom
Dátum: 2009.08.03. 14:56:07
Miért kell méterre pontosan tudni milyen magas az Angel vízesés?
A kreativítás a kérdés írásnál szükséges, ahhoz hogy egy adatot kibogarász a világhálóról azonban nem.
Bár, bevallom Angel vízeséses kérdéssel már rakattal találkoztam, szal ha nem lexikális, akkor is már szerepelt értékelést kapott volna szerintem.
A kreativítás a kérdés írásnál szükséges, ahhoz hogy egy adatot kibogarász a világhálóról azonban nem.
Bár, bevallom Angel vízeséses kérdéssel már rakattal találkoztam, szal ha nem lexikális, akkor is már szerepelt értékelést kapott volna szerintem.