Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2008.12.17. 19:35:08
Valóban. Kissé elkapta a harci láz. Lehet már felhúzták?
Dátum: 2008.12.17. 19:32:56
Szia!
Rengeteg összetevője lehet a dolognak. Teljesség igénye nélkül:
-karakterének tulajdonságai jobban vannak összerakva (hordájának erősségét kihasználva mondjuk)
-van olyan szakértelme, amit használni is tud.
Jobban nem mennék bele, mert túlzottan összetett a dolog.
Rengeteg összetevője lehet a dolognak. Teljesség igénye nélkül:
-karakterének tulajdonságai jobban vannak összerakva (hordájának erősségét kihasználva mondjuk)
-van olyan szakértelme, amit használni is tud.
Jobban nem mennék bele, mert túlzottan összetett a dolog.
Dátum: 2008.12.17. 19:28:35
Nézd, véleményem szerint ezt a kérdést sem kötelező a rosszindulat felől nézni.
Lehet ellenkező oldalról is. Pl.: szövetségünkben is van 1-2 nagyon lelkes és jóindulatú (!) tagunk, aki nem gondolja át teljesen a dolgokat, ezért teljesen felesleges (szövetségi szinten az) épületbe elkezdi betolni az LE-t. Mivel olcsó, és milyen jót tesz ezzel a társainak.
Volt ilyen esetünk, 5,5k LE betolása után vettük észre mibe teszi a zsetont...
Lehet ellenkező oldalról is. Pl.: szövetségünkben is van 1-2 nagyon lelkes és jóindulatú (!) tagunk, aki nem gondolja át teljesen a dolgokat, ezért teljesen felesleges (szövetségi szinten az) épületbe elkezdi betolni az LE-t. Mivel olcsó, és milyen jót tesz ezzel a társainak.
Volt ilyen esetünk, 5,5k LE betolása után vettük észre mibe teszi a zsetont...
Dátum: 2008.12.17. 18:55:05
Szia!
A háború utáni békekötés nem választott dolog, hanem van. Szóval nincs miről szavazgatni mindkét szövetségnek, hiszen a választása sem közös megegyezéssel történt...
A háború utáni békekötés nem választott dolog, hanem van. Szóval nincs miről szavazgatni mindkét szövetségnek, hiszen a választása sem közös megegyezéssel történt...
Dátum: 2008.12.17. 12:28:02
Ööö, én a nem tudomra tippelnék!
Dátum: 2008.12.17. 02:52:10
Kénytelen vagyok itt is beleszólni, előre bocs!
Én egy másik játék után kezdtem a Végzeturat, ahol működik már alaposan a fegyelmezés.
Csalás azonnali és végleges törlést von maga után, ezt én már nem is ragoznám tovább.
Viszont az u.n. multizást (egy játékos több néven tevékenykedik, és tápolja saját magát) is szigorúan büntetik visszaépítéssel, vagy kizárással. Természetesen ezeket a műveleteket maguktól ellenőrzik és büntetik az illetékesek. Ez a tevékenység itt sem ártana véleményem szerint. Két vagy több egymással bíbelődő, azonos gépről belépő karakter kérdés nélkül törlésre kellene kerüljön, a becsületes (többségi) játékosok érdekében!
Uff
Én egy másik játék után kezdtem a Végzeturat, ahol működik már alaposan a fegyelmezés.
Csalás azonnali és végleges törlést von maga után, ezt én már nem is ragoznám tovább.
Viszont az u.n. multizást (egy játékos több néven tevékenykedik, és tápolja saját magát) is szigorúan büntetik visszaépítéssel, vagy kizárással. Természetesen ezeket a műveleteket maguktól ellenőrzik és büntetik az illetékesek. Ez a tevékenység itt sem ártana véleményem szerint. Két vagy több egymással bíbelődő, azonos gépről belépő karakter kérdés nélkül törlésre kellene kerüljön, a becsületes (többségi) játékosok érdekében!
Uff
Dátum: 2008.12.17. 01:34:40
Bizony, ez nem a pihenéstől függ! Pihenni akkor küld, ha óvni akarod a maradék 3 életpontját. Neked a gyógyítás szakértelemre lenne szükséged, amit bizony tanulni és fejleszteni kell.
A szükséges szinteket (is) itt megtalálod:
http://vegzetur.wikidot.com
A szükséges szinteket (is) itt megtalálod:
http://vegzetur.wikidot.com
Dátum: 2008.12.16. 19:57:55
Késik a szerveridő kb. 3 percet!
Dátum: 2008.12.16. 19:09:04
Bejött! Máris megdöglött az egész...
Megint elveszik az eddigi eredmény, akkor kardomba dőlök!
Megint elveszik az eddigi eredmény, akkor kardomba dőlök!
Dátum: 2008.12.14. 22:16:17
Jelen formájában a kvízolimpia alkalmatlan a céljára. Én is csak a +LE miatt kezdek egyáltalán neki...
Kaptam 2 rossz kérdést, valamint 11 speciálist!!! Sajnos fogalmam sincs pl. fantasy könyvekben szereplő sárkányok nevéről, és számítógépes játékok fejvadászainak származásáról.
Az már csak hab a tortán, hogy a szerver 15-17s idővel reagál válaszaimra. Szóval csúcsidőben sem érdemes nekiállni.
Tehát:
javasolnám az olimpiára ELLENŐRZÖTT kérdéscsomagok összeállítását!
Szabad kapacitás hiányának esetén cégem szívesen vállalja a kérdések lektorálását. Szerintem megegyezünk valami barátságos összegben gond nélkül, a megkeresést privát üzenetben kérném.
Kaptam 2 rossz kérdést, valamint 11 speciálist!!! Sajnos fogalmam sincs pl. fantasy könyvekben szereplő sárkányok nevéről, és számítógépes játékok fejvadászainak származásáról.
Az már csak hab a tortán, hogy a szerver 15-17s idővel reagál válaszaimra. Szóval csúcsidőben sem érdemes nekiállni.
Tehát:
javasolnám az olimpiára ELLENŐRZÖTT kérdéscsomagok összeállítását!
Szabad kapacitás hiányának esetén cégem szívesen vállalja a kérdések lektorálását. Szerintem megegyezünk valami barátságos összegben gond nélkül, a megkeresést privát üzenetben kérném.
Dátum: 2008.11.26. 00:58:56
Idézet: Lanmandragoran - 2008.11.25. 23:49:26
Mivel itt dobták fel a témát, hát itt reagálunk! Egyértelmű, nem? Ezért lepontozni kicsinyesség...
Egyébként pedig ez szerintem hiba. Kvízrendszer hiba...
És a kvízkérdéseknek mi köze a hibatopichoz? Ha már nem olvastok el több oldalt, legalább a kezdő hsz-t célszerű lenne elolvasni, hogy milyen dolgokkal foglalkozik az adott topic.
Mivel itt dobták fel a témát, hát itt reagálunk! Egyértelmű, nem? Ezért lepontozni kicsinyesség...
Egyébként pedig ez szerintem hiba. Kvízrendszer hiba...
Dátum: 2008.11.25. 23:38:27
Teljes mértékben egyetértek a fentiekkel!
Csupán a mai napon két olyan kérdést értékeltem jónak, ami rossz!
A jelenlegi formában teljes mértékben alkalmatlan az értékelésre a kvízkérdés. Hiába értékelek valamit jónak, ha UTÓLAG derül ki, hogy téves volt a helyes válasz megjelölése. Feltétlenül utólagosan kellene valahogy értékelnünk. Lenne tippem a hogyanra is, de nem én vagyok a fejlesztő...
Csupán a mai napon két olyan kérdést értékeltem jónak, ami rossz!
A jelenlegi formában teljes mértékben alkalmatlan az értékelésre a kvízkérdés. Hiába értékelek valamit jónak, ha UTÓLAG derül ki, hogy téves volt a helyes válasz megjelölése. Feltétlenül utólagosan kellene valahogy értékelnünk. Lenne tippem a hogyanra is, de nem én vagyok a fejlesztő...
Dátum: 2008.11.25. 22:54:13
Sziasztok!
Ezúton szeretnék gratulálni Az IMP nagyjai szövetség helytállásáért!
Ők üzentek hadat, mi nyertünk, de mindenképpen kemény csata volt.
Most pedig folytatjuk utunkat, hogy bebizonyítsuk meglévő ellenfelünk hazudik a nyerése érdekében:
- nem vagyunk a gyémánt horda ellensége (hadat sem üzentünk soha!)
- nem vagyunk LE gyár, nincs mit vinni tagjainktól.
Letelt a két hét, szenvednek és nem megy a győzelem, de ez akkor is gusztustalan húzás!
Zaccmester
A Fehér Kígyó testvérisége
Ezúton szeretnék gratulálni Az IMP nagyjai szövetség helytállásáért!
Ők üzentek hadat, mi nyertünk, de mindenképpen kemény csata volt.
Most pedig folytatjuk utunkat, hogy bebizonyítsuk meglévő ellenfelünk hazudik a nyerése érdekében:
- nem vagyunk a gyémánt horda ellensége (hadat sem üzentünk soha!)
- nem vagyunk LE gyár, nincs mit vinni tagjainktól.
Letelt a két hét, szenvednek és nem megy a győzelem, de ez akkor is gusztustalan húzás!
Zaccmester
A Fehér Kígyó testvérisége
Dátum: 2008.11.25. 07:26:36
Sziasztok!
Ezt a gyöngyszemet már 1,5 hónapja kérték kivenni, erre most betalált engem is:
Ki a HKK világának "nagy felfedezője"?
Zén
Mén
Tén
Dén
Egyébként a "Zén" volt helyes válasz, beletippeltem.
Ezt a gyöngyszemet már 1,5 hónapja kérték kivenni, erre most betalált engem is:
Ki a HKK világának "nagy felfedezője"?
Zén
Mén
Tén
Dén
Egyébként a "Zén" volt helyes válasz, beletippeltem.
Dátum: 2008.11.24. 15:58:38
Szia Miklós!
A "jó kvízkérdés" értékelésért járó LE elmaradást sem tudjátok loggolni?
Ugyan nem sok, de a semminél mégis több.
A "jó kvízkérdés" értékelésért járó LE elmaradást sem tudjátok loggolni?
Ugyan nem sok, de a semminél mégis több.
Dátum: 2008.11.23. 23:21:58
Idézet: Miklós - 2008.11.23. 22:43:34
Köszönjük Miklós!
A jó kvízkérdés jutalom eltűnését se feledjük a felsorolásból!
U.i.: amennyiben ezt a káoszt kibogózzátok, valamint mindenkinek kiosszátok az elmaradt jussát, hát én utalok megint egyet!
sziasztok, türelmet kérek, az emlitett problémáknak (van ,aki nem kap kvizkérdést, ill. nem tud portyázni) utánanézük hétfőn reggel.
Köszönjük Miklós!
A jó kvízkérdés jutalom eltűnését se feledjük a felsorolásból!
U.i.: amennyiben ezt a káoszt kibogózzátok, valamint mindenkinek kiosszátok az elmaradt jussát, hát én utalok megint egyet!
Dátum: 2008.11.23. 22:23:15
Nos, lassan 2-3 napja mindenki csak vár a javításra és kárpótlásra. A hibák pedig már akkora károkat okoznak a játékosoknak, hogy mire előkerül a 7végi pihiből valami írástudó, addigra már teljesen követhetetlen lesz a kinek és mi jár dolog...
Nekem már csak két gondolat jár a fejemben ezek után:
- mi a csudának kellett új világot indítani, ha az első is csak most készül, de egyébként sincs idő és kapacitás karbantartani?
- továbbá mi a jó fenének utaltam lóvét őskőre szombaton? No comment...
Nekem már csak két gondolat jár a fejemben ezek után:
- mi a csudának kellett új világot indítani, ha az első is csak most készül, de egyébként sincs idő és kapacitás karbantartani?
- továbbá mi a jó fenének utaltam lóvét őskőre szombaton? No comment...
Dátum: 2008.11.22. 22:50:20
Idézet: Imbandi - 2008.11.22. 22:41:23
Jó a kérdés. A gépkocsik maximális sebessége van elektronikusan lekorlátozva, nem a közúti sebességkorlátozásra vonatkozik a kérdés. Egyébként 250 a jó válasz
A német autók milyen maximális sebességre vannak lekorlátozva?
180 km/h
280 km/h
200 km/h
250 km/h
tudtommal nincs németországban sebesség korlátozás...
180 km/h
280 km/h
200 km/h
250 km/h
tudtommal nincs németországban sebesség korlátozás...
Jó a kérdés. A gépkocsik maximális sebessége van elektronikusan lekorlátozva, nem a közúti sebességkorlátozásra vonatkozik a kérdés. Egyébként 250 a jó válasz
Dátum: 2008.11.22. 20:38:06
Szerintem nem személyeskedés a dolog. A hibabejelentés topikban már többen reklamáltunk, hogy valami nem működik a kvízekkel kapcsolatban. Kinek ez, kinek az.
Tapasztalat máris akad, ezzel kapcsolatban:
7végén kutya sem törődik a hibajavításokkal...
Tapasztalat máris akad, ezzel kapcsolatban:
7végén kutya sem törődik a hibajavításokkal...
Dátum: 2008.11.22. 16:44:26
Így van, én is az olimpia után nem kapom meg a kvízkérdés jutalmat...