Hozzászólások - Archibald Cunningham
Dátum: 2009.10.30. 11:20:47
Oké, hogy javítottad, de akkor most mi van? Továbbra sem jelenik meg semmi. Holnap lehet újranyomni? Vagy esetleg más?
Dátum: 2009.10.30. 09:55:08
Sötétség medálja - IQ, csata, csata, kvíz. Minden megvan, de valamiért nem kapok lélekgyémántot, se azt, hogy nem sikerült a kaland. öö?
Dátum: 2009.10.29. 12:18:58
Üdv! Mindenkinek. Régóta foglakoztat egy kérdés, ha elrángatsz valakit kamrába, akkor megkapod az általa szerzett LE x%-át. MI történik akkor, ha az illető aznap csak veszít? Negatív lesz az ajánlás?
Dátum: 2009.10.29. 05:44:34
Ha játékvezetés/kérdés törlés szempontjából nézed akkor semmi értelme. Ha segít levezetni a tehetetlen dühöt, amit egynémely kérdés olvastán érzel, akkor már megérte!
Jó lenne, ha legalább a kvíz olimpián nem lennének speciális és helyesírási hibás kérdések, mert nagyon el tudják rontani az ember kedvét.
szerk. ui.: Elnézést az OFFért.
Jó lenne, ha legalább a kvíz olimpián nem lennének speciális és helyesírási hibás kérdések, mert nagyon el tudják rontani az ember kedvét.
szerk. ui.: Elnézést az OFFért.
Dátum: 2009.10.28. 14:44:58
Mitől gond a 3 hozzászólás? Ha valakinek van teszem azt 3000 akkor Ő az igazság letéteményese? Akinek, meg nincs 100 az csak hazudhat? Illetve mondhat akármit, nem lehet igaza?
Dátum: 2009.10.28. 13:00:25
Melyik növény levele egyszikű?
Nem csak a levele egyszikű, hanem maga a növény, ugyanis az "egyszikű" megnevezés egy rendszertani osztályt jelöl, a zárvatermők törzsén belül. Biológia. Általános iskola. Törlés.
*szerk. kieg.: Értem én, hogy az adminok sem érthetnek mindenhez, de ez tényleg nagyon alap.
Nem csak a levele egyszikű, hanem maga a növény, ugyanis az "egyszikű" megnevezés egy rendszertani osztályt jelöl, a zárvatermők törzsén belül. Biológia. Általános iskola. Törlés.
*szerk. kieg.: Értem én, hogy az adminok sem érthetnek mindenhez, de ez tényleg nagyon alap.
Dátum: 2009.10.27. 09:44:09
Mi nem tartózik a számitógéphez?
kutya
monitor
egér
billentyűzet
És ez a kérdés átment! Bakker.
kutya
monitor
egér
billentyűzet
És ez a kérdés átment! Bakker.
Dátum: 2009.10.27. 09:13:16
Köszönöm az aggódók nevében is!
Dátum: 2009.10.27. 07:19:01
Bassz, akkor most leshetem mikor konstruáltam utoljára. A tegnap az biztos...
*kieg. És EZT hol sikerült kihirdetni?
*kieg. És EZT hol sikerült kihirdetni?
Dátum: 2009.10.27. 06:49:16
Most akkor visszaállt arra, hogy csak 24 h-ként lehet konstruálni?
Dátum: 2009.10.27. 05:55:24
Ugye ez még nem a "Manakonstrukció, és minden, amit tönkretett" topic eredménye?
Dátum: 2009.10.27. 05:33:46
Csatlakoznék az előttem szólókhoz: mi törtét a manakonstrukcióval?
Dátum: 2009.10.26. 15:34:21
HA senki sem rezzen az epikus cuccra, akkor mi történik? Addig nem jön új dög, amíg valaki mégiscsak el nem viszi? Vagy, ha lejárt az idő, akkor megy a levesbe és jön a következő jószág?
*kieg.: Köszönöm a gyors reakciót!
*kieg.: Köszönöm a gyors reakciót!
Dátum: 2009.10.25. 05:27:22
Azon gondolkodom, hogy tavaly is ekkora problémát okozott e az átállás. Ha igen, akkor fel lehetett volna készülni, ha nem akkor meg mondhatna/írhatna valaki valamit.
Dátum: 2009.10.24. 15:45:28
http://vegzetur.wikidot.com/ illetve:
Legendák 7. fejezet, asszem 8. szint.
Legendák 7. fejezet, asszem 8. szint.
Dátum: 2009.10.23. 13:53:44
Nincs azzal semmi gond, ha gyengébbet támadtok, viszont a kilépegetés az egy bevett háborús technika. Ígí azt án senki sem mehet biztosra, hiszen könnyen lehet döntetlen a "legártatlanabbnak" tűnő háborúból is. A PC csapás meg vele jár: gyenge az ellenfél, viszont nem szeretné, ha sűrűn rájárnátok. Így mindent elkövet azért, hogy ne legyen érdemes megtámadni. Csak a villámháborús taktika segíthet, még az előtt kell 50 győzelmet szerezni, mielőtt az ellenfél tagjai kilépnek.
Dátum: 2009.10.23. 11:13:11
Zseniális! Az előttem szólókat nem ismételném. Szóval én támogatom. Egyrészt nem olyan nagy befektetés, másrészt hamar megtérül...
(Az eszem megáll a sok önjelölt feltalálótól, akik felfedezik a meleg vizet, de azt is rosszul.)
(Az eszem megáll a sok önjelölt feltalálótól, akik felfedezik a meleg vizet, de azt is rosszul.)
Dátum: 2009.10.14. 06:51:30
Hol nincs ókori piramis?
Mexico
Kina
Anglia
Egyirtom
Ez a kérdés átment...
Mexico
Kina
Anglia
Egyirtom
Ez a kérdés átment...
Dátum: 2009.10.09. 20:42:11
FIGYELEM!
Profilváltás miatt a Kubla Kánságban megüresedett jó néhány hely, ezért nyílt pályázaton új jelentkezőket keresünk. Jelentkezés MasterV-nél lehetséges.
Amit kínálunk:
(A mellett, hogy dinamikusan fejlődő csapat és versenyképes fizetés, stb.)
- Segítség a támadásban és a védekezésben (+51 );
- Könnyebb varázspont visszaszerzés és plusz IQ (+15);
- Térkapu (12. szint);
- Pompás ékszerek és megengedő hozzáférés (epikus emlékmű) általában heti háromszor van lehetőség - egyelőre;
- Plusz LE szerzési lehetőség, ha elég rátermett vagy (8. szintű kínzó kamra);
- Az állataid fergeteges módon fejlődhetnek és a gyógyításuk is egyszerűbb (10. szintű bűvös kunyhó, 7. szintű kennel);
- Olcsóbb vásárlási lehetőség (15. szintű Palota);
Amit elvárunk mindezért:
- Minimum 40. szint;
- Versenyképes tulajdonság összeg és szerzett LE arány;
- A Kutat egy hét alatt fel kell tölteni (ez lehet alku tárgya);
- A fórum rendszeres látogatása;
- Aktív és a Klán érdekeit szem előtt tartó háborús részvétel;
- Aktivitás általában.
Ha úgy érzed meg tudsz felelni jelentkezz.
Profilváltás miatt a Kubla Kánságban megüresedett jó néhány hely, ezért nyílt pályázaton új jelentkezőket keresünk. Jelentkezés MasterV-nél lehetséges.
Amit kínálunk:
(A mellett, hogy dinamikusan fejlődő csapat és versenyképes fizetés, stb.)
- Segítség a támadásban és a védekezésben (+51 );
- Könnyebb varázspont visszaszerzés és plusz IQ (+15);
- Térkapu (12. szint);
- Pompás ékszerek és megengedő hozzáférés (epikus emlékmű) általában heti háromszor van lehetőség - egyelőre;
- Plusz LE szerzési lehetőség, ha elég rátermett vagy (8. szintű kínzó kamra);
- Az állataid fergeteges módon fejlődhetnek és a gyógyításuk is egyszerűbb (10. szintű bűvös kunyhó, 7. szintű kennel);
- Olcsóbb vásárlási lehetőség (15. szintű Palota);
Amit elvárunk mindezért:
- Minimum 40. szint;
- Versenyképes tulajdonság összeg és szerzett LE arány;
- A Kutat egy hét alatt fel kell tölteni (ez lehet alku tárgya);
- A fórum rendszeres látogatása;
- Aktív és a Klán érdekeit szem előtt tartó háborús részvétel;
- Aktivitás általában.
Ha úgy érzed meg tudsz felelni jelentkezz.
Dátum: 2009.10.05. 09:45:41
Ki volt a legeredményesebb német mesterlövész a II. világháborúban 345 igazolt találattal?
Sepp Allerberger
Matthäus Hetzenauer
Heinz Thorvald
Helmut Wirnsberger
Érdektelen lexikális tudás. Tudom wiki, vagy google, de akkor is.
Sepp Allerberger
Matthäus Hetzenauer
Heinz Thorvald
Helmut Wirnsberger
Érdektelen lexikális tudás. Tudom wiki, vagy google, de akkor is.