Re: Fogd a lányt és fuss
21. hozzászólás - 2009.10.30. 11:10:40 (Válasz Maci #3 hozzászólására.)
21. hozzászólás - 2009.10.30. 11:10:40 (Válasz Maci #3 hozzászólására.)
Idézet: Maci - 2009.10.30. 00:10:30
Hihetetlenül jól megírt és szórakoztató, nagy grat a szerzőnek, a legjobb amivel eddig találkoztam. Köszönjük.
A "Fogd a lányt és fuss"
kaland írójának gratulálok! Nagyon szórakoztató, jól megírt kaland, öröm volt részt venni benne
Még több ilyet!
üdv
maci
kaland írójának gratulálok! Nagyon szórakoztató, jól megírt kaland, öröm volt részt venni benne

Még több ilyet!
üdv
maci
Hihetetlenül jól megírt és szórakoztató, nagy grat a szerzőnek, a legjobb amivel eddig találkoztam. Köszönjük.
Pontszám: 5.75

Nem a szívatás volt a célom hanem a szórakoztatás, 1,5 óráig írtam a kalandot. tényleg úgy jöttek próbáról próbára az ötletek, így utólag már a Lélekgyémánt megszerzése címet adnám neki, mert lopás se volt benne. A 3 új szakit se azért tettem bele, mert sokan elhasalhatnak vele(köztük én is), hanem mert így hatásos a történet. 1-2 hét múlva úgyis az emberek 80-90%-a tesz pontokat a szakikra, mert csomó küldetéshez kell. Ezek a kalandok elvileg örökre szólnak, így szerintem inkább legyen 1 kaland jól kidolgozott mint 2 próbás gagyi amiben van 1 kvíz és 1 csata(elnézést azoktól akik ilyet csináltak/csinálnak). Én nem tápra mentem sohase így élvezni akarom a kalandokat és nem gyorsan pár lélekgyémánthoz jutni.