Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2012.08.08. 15:33:51
A beállítások oldalra raktunk egy chat kikapcsolása gombot, és mégegyet, amivel az egész oldal balra igazítva jelenik meg. (hogy jobboldalon jobban elférjen a chat)
Dátum: 2012.08.08. 10:41:39
A kufármedálok beírása a következő belépéskor történik.
Dátum: 2012.08.08. 10:18:59
Próbáljatok meg frissíteni, vagy törölni a böngésző cache-ét.
Dátum: 2012.08.03. 15:59:35
Kicsit hibásan működött az a rutin, ami a végzet templomban az át nem vett jutalmakat új templom generálásakor automatikusan beírta:
azok, akik már átvették korábban a végső jutalmat, a generáláskor megkapták mégegyszer. A hibát javítottam, azoknál a karaktereknél fordult elő, akik tegnap 11:08 és ma 11:40 között kaptak új templomot úgy, hogy már átvették egyszer a végső jutalmat. Akikkel ez történt, azoktól visszavettük a hibásan beírt jutalmakat. (néhányan költöttek a relikviakuponból/af-pontból/templomkiristályból, azoknál visszaállítottam a régebbi állapotot)
azok, akik már átvették korábban a végső jutalmat, a generáláskor megkapták mégegyszer. A hibát javítottam, azoknál a karaktereknél fordult elő, akik tegnap 11:08 és ma 11:40 között kaptak új templomot úgy, hogy már átvették egyszer a végső jutalmat. Akikkel ez történt, azoktól visszavettük a hibásan beírt jutalmakat. (néhányan költöttek a relikviakuponból/af-pontból/templomkiristályból, azoknál visszaállítottam a régebbi állapotot)
Dátum: 2012.07.31. 11:14:44
Idézet: Ariel - 2012.07.31. 11:05:51
Már megy. (ha valami nem működne, PM-ben jelezzétek)
A toplistánál és a portyánál sem működik a keresőbe beírva a karakter nevének kiegészítése.
Már megy. (ha valami nem működne, PM-ben jelezzétek)
Dátum: 2012.07.31. 10:24:06
Valóban a chat miatt van a szerverleállás, sok helyen frissíteni kellett a javascript kódot, de ma még biztosan nem kerül be, előbb tesztelni akarjuk az éles szerveren is.
Dátum: 2012.07.30. 12:11:15
Már javítva van. (sőt bónuszként bekerült a választható relikviák közé a Hűség záloga )
Dátum: 2012.07.20. 12:23:36
Változtattunk pár dolgot az új karakterlapnál:
- az eredményeket most már nem kell lenyitni, mindig ott vannak, saját karakterlapon, portyánál és kémkedésnél is.
- a varázs- és gyógyitaloknál már kiírja a program a darabszámot is.
- bizonyos tárgyak cseréjénél nem frissültek a spec-képességek (bufa gyűrűje és társai). ez csak kiírási gond volt,de korrigáltuk.
Ami még biztosan bekerül előbb-utóbb:
- öltözködéskor maradjon azon az oldalon a program, ahol volt. (öltözetváltásnál is)
- az eredményeket most már nem kell lenyitni, mindig ott vannak, saját karakterlapon, portyánál és kémkedésnél is.
- a varázs- és gyógyitaloknál már kiírja a program a darabszámot is.
- bizonyos tárgyak cseréjénél nem frissültek a spec-képességek (bufa gyűrűje és társai). ez csak kiírási gond volt,de korrigáltuk.
Ami még biztosan bekerül előbb-utóbb:
- öltözködéskor maradjon azon az oldalon a program, ahol volt. (öltözetváltásnál is)
Dátum: 2012.07.19. 16:37:06
Az állatbónuszoknál a kiírás volt hibás, csatában számolta, korrigáltam.
A Relikviakuponos hibát is javítottam. (Aveo, válaszolj az üzenetemre!)
A Relikviakuponos hibát is javítottam. (Aveo, válaszolj az üzenetemre!)
Dátum: 2012.06.27. 10:58:07
Bekerült a játékba egy új gyorsítás-funkció, a huzalozott reflexek:
Elérhető ez Egyéb->Gyorsítás oldalon.
Ha szakértelmet v. tulajdonságot növelsz, idomítasz, gyógyítasz, sajtolsz, vásárolsz vagy építesz, akkor a megfelelő szakértelmet nem kell turbóznod előtte: ezt automatikusan megteszed. (Transzplantácó, ultraspecializáció, idomítás, sebgyógyítás /csak az állatok oldalon gyógyításnál/, lélekenergia sajtolás, építés, mágikus regeneráció, manakonstrukció szakértelmek esetén). Ha a meghatározott időn belül akarsz újra turbózni, az továbbra is 1/3 őskőbe vagy 1 CSP-be kerül (beállíthatás alapja, hogy az automata sajtolásért mivel fizetsz, ha nincs beállítás, CSP-vel, ha nincs CSP, őskővel), azonban az oda-vissza turbózásért összesen csak 1x kell fizetned. A turbózás mindenképpen megtörténik, ha nincs az egyik erőforrásod, használod a másikat. Az oda turbózásnak van VP költsége (de ha nincs elég VP-d, akkor is sikerül).
Elérhető ez Egyéb->Gyorsítás oldalon.
Dátum: 2012.06.26. 16:02:21
A Huzalozott reflexek holnap reggel kerülnek be.
Dátum: 2012.06.25. 17:33:29
Beírtam vasuti őskő kedvezményt és az aukciós tárgyakat is. (a császári kegy kivételével, azokat holnap kapják meg az illetékesek)
Dátum: 2012.06.25. 16:15:14
Beírtam a szerencsekerekes jutalmakat is.
Idézet: Baraty - 2012.06.25. 15:36:31
Idézet: Baraty - 2012.06.25. 15:36:31
A Lehetetlen küldetésen csak egy vigaszdíj volt, 5 AF pontot csak a 4. helyezett csapat kapott.
Erről félretájékoztattak engem, szóval be fogom írni a többieknek is az 5 AF pontot, de valószínűlg már csak holnap.Dátum: 2012.06.25. 15:36:31
A Lehetetlen küldetésen csak egy vigaszdíj volt, 5 AF pontot csak a 4. helyezett csapat kapott.
Dátum: 2012.06.25. 15:22:47
Sry, próbáljátok most. Közben bekerültek a Kvíz-olimpián nyert dolgok is.
Dátum: 2012.06.25. 14:54:03
Beírtam a Lehetetlen küldetés, a TF/VU csapatjáték és a Végzetúr Kvíz jutalmait is. (a szokásos újrabelépés szükséges hozzá)
Dátum: 2012.06.25. 12:45:40
Beírásra kerültek a befizetett ősövek, az akciós jutalmak, és a részvételért járó medálok. (a jutalmakért és a medálokért újra be kell lépni, akkor íródnak be)
Ha valaki ezek közül nem kapott meg valamit/nem annyit kapott, stb. akkor PM-ben jelezze nekem.
A többi dolog is érkezik, várhatóan még a mai nap folyamán.
Ha valaki ezek közül nem kapott meg valamit/nem annyit kapott, stb. akkor PM-ben jelezze nekem.
A többi dolog is érkezik, várhatóan még a mai nap folyamán.
Dátum: 2012.06.05. 14:59:51
Nem, volt egy rövid ideig tartó bug, néhányan lélekgyémánt csomagocska helyett koponyazúzót kaptak. Nekik beírtam a csomagot.
Dátum: 2012.04.17. 09:52:40
Elnézést a hibákért, valóban volt egy olyan, hogy ha belépétél, addig nem számolta a küldiket, amíg meg nem nyitottad a Végzet Temploma aloldalt. Ezt javítottam.
A "lépj be egy más után 8 napon" küldetést aktualizáltam mindenkinél, a többiről a bug{kukk}vegzetur{ponty}hu -ra küldjétek a reklamációt, a pontos adatokkal: világ, karakterszám/karakternév, melyik küldetést nem számolta, mikor növelted meg.
Amelyik reklamáció nem erre az email címre jön, annál nem ígérem, hogy tudok foglalkozni vele! (amit már elküldtetek máshova, azt is küldjétek el mégegyszer erre)
A reklamációknál prioritásuk van azoknak a küldiknek, amiket nehéz teljesíteni, ill. speciális erőforrás kell hozzá (lépj 2 szintet, válts prémium tagságot 1 hétre, stb), utána azok jönnek, amik erőforrást igényelnek (tulajdonság/szakértelem növelés és hasonlók), ezek után pedig az összes többi. Kérlek olyanokat ne jelezzetek, amiket egy kattintás újra megcsinálni (új bemutatkozás írása, stb)
A "lépj be egy más után 8 napon" küldetést aktualizáltam mindenkinél, a többiről a bug{kukk}vegzetur{ponty}hu -ra küldjétek a reklamációt, a pontos adatokkal: világ, karakterszám/karakternév, melyik küldetést nem számolta, mikor növelted meg.
Amelyik reklamáció nem erre az email címre jön, annál nem ígérem, hogy tudok foglalkozni vele! (amit már elküldtetek máshova, azt is küldjétek el mégegyszer erre)
A reklamációknál prioritásuk van azoknak a küldiknek, amiket nehéz teljesíteni, ill. speciális erőforrás kell hozzá (lépj 2 szintet, válts prémium tagságot 1 hétre, stb), utána azok jönnek, amik erőforrást igényelnek (tulajdonság/szakértelem növelés és hasonlók), ezek után pedig az összes többi. Kérlek olyanokat ne jelezzetek, amiket egy kattintás újra megcsinálni (új bemutatkozás írása, stb)
Dátum: 2012.03.21. 10:09:33
A vasárnapi óraátállítás bekavart kicsit a programnak, átírtam hogy ma 11-ig lehet átlépni.