Miért szeretjük a könnyű kérdéseket ebben a játékban?
Mitudomén:...
ide nem írok semmit mert összezavar
Természetesen a +10% lélekenergia miatt :-)*
Mert nem kell gondolkodni
Mi pedig miért nyomjuk meg az "azonnal töröljétek" gombot, ha ilyeneket olvasunk?
Mert századszor olvasni ilyet már unalmas
Mert nem szeretjük a vicces fiúkat
Mert gyűlöljük azokat, akik szándékosan tönkreteszik mások szórakozását (pl. 10 kérdéses küldetés)
Mert szeretjük az érdekes, elgondolkodtató kérdéseket
Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.02.06. 07:36:42
Dátum: 2009.02.04. 20:48:50
Azt kell, hogy mondjam, gyanús, de nem lehetetlen. Annyira buta áldozatok is játszanak, hogy az borzasztó. Egy ilyen madártól már több ezer LE-t raboltam, mikor írt, hogy "Légyszi, hagyd abba, mert így nem tok fejlődni!". Megesett rajta a szívem, kezdő, segítsünk rajta, megírtam neki a szokásos tippeket (ne tárolj sok LE-t, fejleszd a transzcendális projekciót, stb), majd békén hagytam. Két hét múlva benéztem hozzá, erre vittem 1000LE-t! A válasza: "Megkértelek, hogy hagyál békén, erre te mindenféle kifogásokkal meg nagy képű tanácsokkal válazsoltál. Most megin megtámadsz, pont mikor öszegyűjtök egy csomó elét. A hozád hasonló bunkók miatt hagyja abba annyi ember a játékott!" Jól van, öcsém -gondoltam,- akkor mostantól lesz egy jó kis fejőstehenem, akihez mindig beléphetek egy kis potya LE-ért-de sajnos törölte a karakterét. És rengeteg ilyen tudatlan szerencsétlen van még rajta kívül is. Persze az alapvető technikák nekünk egyértelműek, de tíz játékosból jó esetben talán egy olvassa a fórumot. A többiből sajnos préda lesz, és bár gonosz dolog ilyet mondani, de megérdemlik a sorsukat...
Dátum: 2009.02.04. 20:28:27
Gatyám nincsen, semmi kincsem, keresd meg a bilincsem. Ki írta?
A helyes válasz az "ÉN"! Kérem a tisztelt költő úr medvék elé vetését!
Hogy hívják a star wars első részében a sötét oldal harcosát?
darth moul*
leia hercegnő
luke skywalker
darth Vader
JAJJ!!! Őt pedig az űrbe lőjük ki!
Mennyi a súlyod? (ha fél mázsa vagy)?
100kg
50kg
500N*
500kg
No comment. Törölni, a kérdés feltevőjét pedig dezintegrálni! Egyébként mi az az N?
Ki a NAGY HÁZALAKÍTÁS csapatvezetője??
Tracy Hutson
Ed Sanders
Ty Pennington*
Paul DiMeo
Akkor se tudnám, ha nézném az ilyen mély értelmű sorozatokat.
Melyik magyar városban van az Audi Motors-nak kirendeltsége?
Kecskemét
Győr*
Debrecen
Budapest
A kérdés becsapós, mert "kirendeltség" lehet egy márkaképviselet vagy márkaszerviz is. Legyen inkább "gyár", és kész.
Mit jelent angolul hat?
kalap
motor bicikli
ember
sapka
Ez még mindig kvíz, és nem szótárjáték. Törcsi!
Melyik nem cola?
Pepsi
Dr. Pepper
Bomba*
Coca
A Bomba tényleg nem cola, de a Dr. Pepper sem! Ittál te már egyáltalán olyat? Közelében sincs a kólának, inkább gyümölcsízű, nem tartalmaz sem kóladió-kivonatot, sem koffeint. Ott van az RC Cola, nálunk ugyan ismeretlen márka, de legalább tényleg kóla.
Az ezertrillió (Z) 10-nek hányadik hatványa?
3
-18
21*
15
Hogy a "Valahol Európában" egyik szereplőjét idézzem: "Könyörgöm, akasszuk fel!"
Minek a rövidítése a DRNS?
sósav
nitrogén per oxid
Dezoxi ribo nukleén sav*
metil alkohol
A dezoxiribonukleinsav rövidítése mindig is DNS volt, és az is marad. Egyébként a másik kettő nitrogén-peroxid, és metilalkohol. Csoda, hogy a sósavat sikerült helyesen leírnia.
A helyes válasz az "ÉN"! Kérem a tisztelt költő úr medvék elé vetését!
Hogy hívják a star wars első részében a sötét oldal harcosát?
darth moul*
leia hercegnő
luke skywalker
darth Vader
JAJJ!!! Őt pedig az űrbe lőjük ki!
Mennyi a súlyod? (ha fél mázsa vagy)?
100kg
50kg
500N*
500kg
No comment. Törölni, a kérdés feltevőjét pedig dezintegrálni! Egyébként mi az az N?
Ki a NAGY HÁZALAKÍTÁS csapatvezetője??
Tracy Hutson
Ed Sanders
Ty Pennington*
Paul DiMeo
Akkor se tudnám, ha nézném az ilyen mély értelmű sorozatokat.
Melyik magyar városban van az Audi Motors-nak kirendeltsége?
Kecskemét
Győr*
Debrecen
Budapest
A kérdés becsapós, mert "kirendeltség" lehet egy márkaképviselet vagy márkaszerviz is. Legyen inkább "gyár", és kész.
Mit jelent angolul hat?
kalap
motor bicikli
ember
sapka
Ez még mindig kvíz, és nem szótárjáték. Törcsi!
Melyik nem cola?
Pepsi
Dr. Pepper
Bomba*
Coca
A Bomba tényleg nem cola, de a Dr. Pepper sem! Ittál te már egyáltalán olyat? Közelében sincs a kólának, inkább gyümölcsízű, nem tartalmaz sem kóladió-kivonatot, sem koffeint. Ott van az RC Cola, nálunk ugyan ismeretlen márka, de legalább tényleg kóla.
Az ezertrillió (Z) 10-nek hányadik hatványa?
3
-18
21*
15
Hogy a "Valahol Európában" egyik szereplőjét idézzem: "Könyörgöm, akasszuk fel!"
Minek a rövidítése a DRNS?
sósav
nitrogén per oxid
Dezoxi ribo nukleén sav*
metil alkohol
A dezoxiribonukleinsav rövidítése mindig is DNS volt, és az is marad. Egyébként a másik kettő nitrogén-peroxid, és metilalkohol. Csoda, hogy a sósavat sikerült helyesen leírnia.
Dátum: 2009.01.31. 20:56:09
Melyik cég gyártja a LifeCam VX-1000-es webkamerát?
Microsoft*
Hama
Samsung
Logitech
Ez aztán általános műveltség! És melyik cég gyártja a JEC-422 típusú fejőgépet?
Melyik nem része az 5 elemnek?
Víz
Villám*
Föld
Tűz
Melyik világkép, vallás, tudomány vagy szerepjáték szerint?
A ''Csillagok háborúja'' cimű filmben ki állt át a sötét oldalra?
Obi Van Kenobi
Han Solo
Anakin Skywalker*
Luke Skywalker
Anakin Skywalker "A Sith-ek Bosszúja" című filmben állt át a sötét oldalra. Csillagok Háborúja című film nincs (a 4. rész címe "Egy Új Remény"), pontosabban mindegyiknek az a főcíme.
A single layer Blu-ray lemez mekkora kapacitású?
100GB
10GB
25GB*
30GB
Nem lehetne EGYRÉTEGŰ? Tényleg nem?
melyik futball csapat?
fórum
chelsea
lórum
póker
Kérem, kapcsolja ki!
Microsoft*
Hama
Samsung
Logitech
Ez aztán általános műveltség! És melyik cég gyártja a JEC-422 típusú fejőgépet?
Melyik nem része az 5 elemnek?
Víz
Villám*
Föld
Tűz
Melyik világkép, vallás, tudomány vagy szerepjáték szerint?
A ''Csillagok háborúja'' cimű filmben ki állt át a sötét oldalra?
Obi Van Kenobi
Han Solo
Anakin Skywalker*
Luke Skywalker
Anakin Skywalker "A Sith-ek Bosszúja" című filmben állt át a sötét oldalra. Csillagok Háborúja című film nincs (a 4. rész címe "Egy Új Remény"), pontosabban mindegyiknek az a főcíme.
A single layer Blu-ray lemez mekkora kapacitású?
100GB
10GB
25GB*
30GB
Nem lehetne EGYRÉTEGŰ? Tényleg nem?
melyik futball csapat?
fórum
chelsea
lórum
póker
Kérem, kapcsolja ki!
Dátum: 2009.01.31. 20:07:56
Mennyi 100-10*10*0 ?
1
11
100*
10
Én úgy tanultam, hogy a nullát bárhogy szorozgatjuk, nulla marad...
1
11
100*
10
Én úgy tanultam, hogy a nullát bárhogy szorozgatjuk, nulla marad...
Dátum: 2009.01.31. 16:36:44
Jaj, srácok, senkitől sem várhatjuk el, hogy beleolvasson a fórumba, mielőtt panaszkodni kezd olyan dolgokról, amit már hónapokkal ezelőtt kitárgyaltunk!
Dátum: 2009.01.31. 16:30:55
Hol talalhato az ekcsont?
Fejen*
Labon
Kezen
Nyakon
Ékezetek...
mi a gyilkos bálna másik elnevezése?
palack orrú delfin
abrás cet
orka
igló
Csúnya. Nagyon csúnya.
Hol található a Csemő nevű falu?
Ausztrália
Belgium
Magyaroszág*
Finnország
Mivel a felsorolt országok közül egyik nyelvében sincs Ő betű, meglepne, ha Ausztrália lenne a helyes-a Magyaroszágot pedig Magyarországnak írják. Jó, tudom, elütés, de semmi sem tiltja, hogy elküldés előtt leellenőrizze Wordben...
Fejen*
Labon
Kezen
Nyakon
Ékezetek...
mi a gyilkos bálna másik elnevezése?
palack orrú delfin
abrás cet
orka
igló
Csúnya. Nagyon csúnya.
Hol található a Csemő nevű falu?
Ausztrália
Belgium
Magyaroszág*
Finnország
Mivel a felsorolt országok közül egyik nyelvében sincs Ő betű, meglepne, ha Ausztrália lenne a helyes-a Magyaroszágot pedig Magyarországnak írják. Jó, tudom, elütés, de semmi sem tiltja, hogy elküldés előtt leellenőrizze Wordben...
Dátum: 2009.01.30. 10:57:42
Látod, pont erről beszéltem. Nekem az a videojáték a szép, amin több tucat festő dolgozik olajjal és pasztellel, neked az, ha a renderelt 3D objectek minél jobban hasonlítanak a valósághoz. Én meg pont azért játszom, hogy egy pár órán át NE legyek a valóságban!
Dátum: 2009.01.30. 09:05:47
Csak két megjegyzés:
A "80-100 millió Everquest játékos" adattal vitába szállnék (és a Forbes is, akik szerint a WoW a legtöbb előfizetővel rendelkező MMO) de tény, hogy az EQ jóval népszerűbb, mint azt sokan gondolnák. Nálunk jószerivel ismeretlen, de sokan térnek át rá (vagy vissza)-pont azért, mert annyira más, mint a WoW.
Grafikai téma... Jézusom, mikor szabadultok már ki ebből a hülye grafikabetegségből? A WoW szerintem gyönyörű-(pedig nem is játszom vele)! Sokan a szépséget még mindig az élethűséggel és a nagy felbontású textúrákkal azonosítják, pedig a WoW maga a nagybetűs STÍLUS! Az ormótlan arányokkal rendelkező karakterek, amik mintha megelevenedett ólomfigurák lennének egy stratégiai játékból, a színek, az eltúlzott épületek és természeti képződmények-maguk a fantasy esszenciái. Keressetek rá a Ragnarok Online-ra a Google-ban. A grafikája egy röhej. Olyan klánszisztéma és tárgyalkotási rendszer van benne, amit a mai napig nem bírtak leutánozni a nyugati fejlesztők. 30-40 millió játékosa van. Mert van, ahol nem a grafikájától jó a játék... (És ha már a Google felé jártok, keressetek rá az Odin Sphere-re is-gyönyörű, mint egy álom!)
A "80-100 millió Everquest játékos" adattal vitába szállnék (és a Forbes is, akik szerint a WoW a legtöbb előfizetővel rendelkező MMO) de tény, hogy az EQ jóval népszerűbb, mint azt sokan gondolnák. Nálunk jószerivel ismeretlen, de sokan térnek át rá (vagy vissza)-pont azért, mert annyira más, mint a WoW.
Grafikai téma... Jézusom, mikor szabadultok már ki ebből a hülye grafikabetegségből? A WoW szerintem gyönyörű-(pedig nem is játszom vele)! Sokan a szépséget még mindig az élethűséggel és a nagy felbontású textúrákkal azonosítják, pedig a WoW maga a nagybetűs STÍLUS! Az ormótlan arányokkal rendelkező karakterek, amik mintha megelevenedett ólomfigurák lennének egy stratégiai játékból, a színek, az eltúlzott épületek és természeti képződmények-maguk a fantasy esszenciái. Keressetek rá a Ragnarok Online-ra a Google-ban. A grafikája egy röhej. Olyan klánszisztéma és tárgyalkotási rendszer van benne, amit a mai napig nem bírtak leutánozni a nyugati fejlesztők. 30-40 millió játékosa van. Mert van, ahol nem a grafikájától jó a játék... (És ha már a Google felé jártok, keressetek rá az Odin Sphere-re is-gyönyörű, mint egy álom!)
Dátum: 2009.01.29. 09:37:24
Már alig várom azt az időt, mikor ilyen gondok fognak nyomasztani...
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2009.01.29. 09:24:32
Ha még magyarul sem tudsz, miért kell angol nevet adnod a szövetségednek? Nagyon remélem, hogy legalább a Dragon Blade-et sikerül helyesen leírnod...
Dátum: 2009.01.28. 09:23:33
Nem, de neked van a leghosszabb kukid...
Engem is idegesíteni tud, mikor valaki a játékeredményeivel henceg. Dicsekedjen azzal, hogy szült egy gyereket, hogy nyert a lottón, hogy sikeres a vállalkozása, azt el fogom ismerni. Hogy 17. szinten 4-et támad, az rajta kívül senkit sem érdekel, de azért leírja...
Engem is idegesíteni tud, mikor valaki a játékeredményeivel henceg. Dicsekedjen azzal, hogy szült egy gyereket, hogy nyert a lottón, hogy sikeres a vállalkozása, azt el fogom ismerni. Hogy 17. szinten 4-et támad, az rajta kívül senkit sem érdekel, de azért leírja...
Dátum: 2009.01.28. 09:19:12
Attól, hogy mindenhová bepostolod, nem lesz nagyobb hatása, csak idegesíted az embereket...
Az LE rablós küldetésekről: 30. szintű gyémánt vagyok, és az utóbbi egy hónapban a legnagyobb rablásom 148 LE volt (kb. 80%-a pedig 0 LE). Vajon mikor fogom én teljesíteni a 2000 LE-s rablást megbeszélés nélkül?
Az LE rablós küldetésekről: 30. szintű gyémánt vagyok, és az utóbbi egy hónapban a legnagyobb rablásom 148 LE volt (kb. 80%-a pedig 0 LE). Vajon mikor fogom én teljesíteni a 2000 LE-s rablást megbeszélés nélkül?
Dátum: 2009.01.28. 09:13:22
Nagyon nemes kezdeményezés, de sajnos ebben a játékkörnyezetben halálra van ítélve. A Világ1 és Világ2 jelen állapotában a gyengébbek farmolásából áll, aki nem igazodik ehhez, annak teljesen ellehetetlenedik a játéka. Próbáld meg a Világ 3-on, bár a közvélemény-kutatások szerint a többségnek tetszik a másokat szívatós stílus, ezért ott is lesz farmolás és citadellázás, csak a több LE és a korlátozások miatt nem lesz annyira hangsúlyos.
Dátum: 2009.01.28. 09:05:39
És a Beholder igazán adhatna pár ezer őskövet mindenkinek, amiért hajlandóak játszani a játékukkal!
Hihetetlen álomvilágban élnek egyesek...
Hihetetlen álomvilágban élnek egyesek...
Dátum: 2009.01.26. 16:33:03
Az ember hány % használja az agyának?
7%*
50%
13%
32%
Komolyan érdekelne ki találta ki ezt a baromságot, mert az utóbbi 30 év alatt már hallottam rá egy-két variációt! Stephen Hawking valószínűleg nagyobb hányadát használja, mint a kérdés feltevője.
Mi az oxigén vegyjele ?
H2
H2O*
HO2
O2Hg
Én úgy tanultam, hogy a H2O a víz vegyjele, de lehet, hogy az utóbbi 20 évben megváltoztatták!
Hol nyugszik a nap?
Nyugaton*
Északon
Keleten
Délen
Remek kérdés! Most én jövök: Milyen színű a narancs? Kék, fekete, lila vagy narancs?
Ugye nem baj, ha "Törölni"-t nyomtam rá?
7%*
50%
13%
32%
Komolyan érdekelne ki találta ki ezt a baromságot, mert az utóbbi 30 év alatt már hallottam rá egy-két variációt! Stephen Hawking valószínűleg nagyobb hányadát használja, mint a kérdés feltevője.
Mi az oxigén vegyjele ?
H2
H2O*
HO2
O2Hg
Én úgy tanultam, hogy a H2O a víz vegyjele, de lehet, hogy az utóbbi 20 évben megváltoztatták!
Hol nyugszik a nap?
Nyugaton*
Északon
Keleten
Délen
Remek kérdés! Most én jövök: Milyen színű a narancs? Kék, fekete, lila vagy narancs?
Ugye nem baj, ha "Törölni"-t nyomtam rá?
Dátum: 2009.01.24. 08:51:48
Ha neked annyira fáj, hogy valamivel, amiért megdolgoztál, előnyt szerzel, akkor valami gond lehet veled. Kérd meg a tanárodat, hogy jó feleletnél rontsa le a jegyed, a főnöködet, hogy ha jól dolgozol, csökkentse a fizetésed...
Szerintem az már elég "életszerűtlen", hogy egy kitalált világban játszol lélekenergia-szívó szörnyeteg humanoidokkal...
Szerintem az már elég "életszerűtlen", hogy egy kitalált világban játszol lélekenergia-szívó szörnyeteg humanoidokkal...
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2009.01.22. 15:27:09
Na, ez az, amit a SirNyhöz hasonlóknak soha nem fogsz megmagyarázni...
Dátum: 2009.01.20. 23:03:53
Nekem 2-es a Csapdakészítésem, és 10-12 vadászatonként fogok be valamit. Mázli lenne, vagy programhiba? Remélem, az előbbi...
Dátum: 2009.01.20. 08:57:39
Na, ez az, ami a szövetségeket nem nagyon érdekli. Ha jó a győzelem/vereség arányod és a szerzett LE differenciád, akkor sokkal esélyesebb vagy a felvételre. Az már elég szomorú, ha nem a társaság és a szórakozás miatt vagy egy szövetségben-de ha a tiéd tényleg ilyen , lépj ki belőle!