A V5-ön erre megvan a megoldás....akinek kevesebb az építése a szövetségi átlagépítés felénél az cseszheti a szövetségi bónuszokat mert %-os arányban csökkennek az épületbónuszok a karakterek építéséhez mérten.
Ha ezt minden világon bevezetnék,akkor sok ilyen magas szintüek által körbeépített karakter elkezdené vakarni a fejét.
Teljesen igazad van,az alacsony szintüeknek akiket körbeépítenek a magasabb szintü ismeröseik túl nagy az elönye a többiekkel szemben.A V5 ezen szabálya megszüntetné az ilyen eseteket.
A többi világon a lekiismeretesen építkezö karaktereket nem érintené túlzottan a dolog,de az ilyen "Müvi bajnokok" nem tudnának érvényesülni ha nem építenek.
Hozzászólások - ADZSI76
Dátum: 2011.05.11. 16:06:45
Dátum: 2011.05.10. 21:35:47
Azért kicsit igaza van Semelyiknek.A Kufáros eventen rengeteg karit nem lehet neki sima portyán se kihívni se pedig küzdeni ellenük.
Az event mint esemény eddig a legjobb amin részt vettem,de mint írták pár hsz-el hátrébb meghatározott ideig tart és szükség van az ilyen "vérpezsdítö dolgokra"....
Ez nekünk is jó meg a VU fejlesztöinek is,gyorsabb szintlépések=több öskö fogy az egyéb szükséges kiadásokra.
Valamit valamiért,nekem nagyon tetszik az event.
Az event mint esemény eddig a legjobb amin részt vettem,de mint írták pár hsz-el hátrébb meghatározott ideig tart és szükség van az ilyen "vérpezsdítö dolgokra"....
Ez nekünk is jó meg a VU fejlesztöinek is,gyorsabb szintlépések=több öskö fogy az egyéb szükséges kiadásokra.
Valamit valamiért,nekem nagyon tetszik az event.
Dátum: 2011.05.09. 20:02:54
A végzetmedált azok automatikusan megkapják akiknek egyik jutalmat sem tudták megszerezni.200 feletti gyözelemnél már nem kapsz ilyet. De ha erre akarsz utazni válts kufárt... Szerintem a jutalom jobban érdekel téged,vagy nem?
Legalább 400 győzelem: arany fokozatú díj
Legalább 300 győzelem: ezüst fokozatú díj
Legalább 200 győzelem: bronz fokozatú díj
Legalább 100 győzelem: végzet medál
Legalább 400 győzelem: arany fokozatú díj
Legalább 300 győzelem: ezüst fokozatú díj
Legalább 200 győzelem: bronz fokozatú díj
Legalább 100 győzelem: végzet medál
Dátum: 2011.05.07. 21:59:12
V5 állása
1.
Marietta
47777 győzelem
2.
Agnaesh
20916 győzelem
3.
Ericath
11017 győzelem
4.
Katherin
10930 győzelem
1.
Marietta
47777 győzelem
2.
Agnaesh
20916 győzelem
3.
Ericath
11017 győzelem
4.
Katherin
10930 győzelem
Dátum: 2011.05.06. 10:09:49
Az hogy sokan ellöttek 100-150 csp-t nem meglepö...
Miért is lenne az,jó elöre tudtuk mi kell az eventhez sokan felkészültünk elöre.Begyüjtöttük a PP-t,CSP-t ellötük az alacsonyabb szintü karakterek ellen utána váltottunk 30 PP-s beállításra és nyomatjuk ezerrel,ezt bárki aki nyomon követi a fórumon az eseményeket és a várható eventeket utánunk csinálhatja.Ugyanúgy megteheti mindenki hiszen ugyanazon lehetösége mindenkinek megvan a vonatkozó szakik kifejlesztésére.Az hogy az alacsony szintüek nem állnak még megfeleö szakiháttérrel az egy dolog,az elözö eventen én sem tudtam sikert elérni,akkor tudomásul vettem hogy ez van a mostanira már kifejlesztettem a karimat sikeresen eventezem tettem is érte sokat.
A sikertelenségnek sok oka lehet alacsony szint,rosszul fejlesztett karakter stb-stb... de ennek nehogy már mi igyuk meg a levét hogy akiknek nem megy itt ki akarnak egyéb könnyítéseket "kisírni."
Miért is lenne az,jó elöre tudtuk mi kell az eventhez sokan felkészültünk elöre.Begyüjtöttük a PP-t,CSP-t ellötük az alacsonyabb szintü karakterek ellen utána váltottunk 30 PP-s beállításra és nyomatjuk ezerrel,ezt bárki aki nyomon követi a fórumon az eseményeket és a várható eventeket utánunk csinálhatja.Ugyanúgy megteheti mindenki hiszen ugyanazon lehetösége mindenkinek megvan a vonatkozó szakik kifejlesztésére.Az hogy az alacsony szintüek nem állnak még megfeleö szakiháttérrel az egy dolog,az elözö eventen én sem tudtam sikert elérni,akkor tudomásul vettem hogy ez van a mostanira már kifejlesztettem a karimat sikeresen eventezem tettem is érte sokat.
A sikertelenségnek sok oka lehet alacsony szint,rosszul fejlesztett karakter stb-stb... de ennek nehogy már mi igyuk meg a levét hogy akiknek nem megy itt ki akarnak egyéb könnyítéseket "kisírni."
Dátum: 2011.05.05. 17:40:23
Sztázisbuborék relikviak Ha láthatatlanul vadászol, és portyavereségeid száma nagyobb, mint győzelmeid száma, ugyanakkora esélyed lesz állatot elfogni, mintha nem láthatatlanul vadásznál.
Dátum: 2011.05.05. 13:51:44
Írj a szövik vezetöségének 1-1 levelet ez ügyben.
Bár...amennyire szeretik a "bubisokat" a fórum egy másik topicjában olvasottak szerint,lehet hogy öneröböl kell megoldanod a dolgot.
Bár...amennyire szeretik a "bubisokat" a fórum egy másik topicjában olvasottak szerint,lehet hogy öneröböl kell megoldanod a dolgot.
Dátum: 2011.05.02. 14:50:06
Sok sikert hozzá,én talán bennmaradok a top 10-ben.Nyomom ezerrel,bár a medál meglesz enélkül is,ami inspirál az a jó bevétel,a vadik messze nem hoznak ennyit a konyhára mint az event.
Dátum: 2011.05.02. 14:42:21
Jaja,nem is baj így izgalmasabb ha ritkábban tudjuk meg ki hogyan áll.
Dátum: 2011.04.30. 19:09:27
Nekem is volt ilyen de szerencsére nem vont le semmit.
Dátum: 2011.04.29. 19:24:50
Birka jó módszert javasolt a problémádra.
Nem hülyézek le senkit,az összegyüjtött 150 PP-t az alacsonyabb szintüeken használtam el...miután elfogyott,30-as beállításon vagyok és még így is van böven verhetö ellenfél az eventen.
A Klónokat már nem is támadom nem lopom a manapontot,beosztással élek.
Az hogy 6-7 szintröl feljebb lévöktöl kikapunk egy dolog,erösebbek és a szabályok szerint megtehetik.Ennek ellenére a top 10-ben vagyok egyenlöre a gyözelmeket tekintve és ott is szeretnék maradni.A Birka által említett módszer nem is rossz,alkalmazom is ha sokan támadnának a jövöben.
Nem hülyézek le senkit,az összegyüjtött 150 PP-t az alacsonyabb szintüeken használtam el...miután elfogyott,30-as beállításon vagyok és még így is van böven verhetö ellenfél az eventen.
A Klónokat már nem is támadom nem lopom a manapontot,beosztással élek.
Az hogy 6-7 szintröl feljebb lévöktöl kikapunk egy dolog,erösebbek és a szabályok szerint megtehetik.Ennek ellenére a top 10-ben vagyok egyenlöre a gyözelmeket tekintve és ott is szeretnék maradni.A Birka által említett módszer nem is rossz,alkalmazom is ha sokan támadnának a jövöben.
Dátum: 2011.04.29. 15:43:31
Az indulástól számítva 3 hét azaz 21 nap.
Dátum: 2011.04.29. 13:08:52
Idézet: Mantra - 2011.04.28. 19:41:41
-------------------------------------------------------------
Nagy igazságot írtál akit péppé vernek az eventen azt simában is péppé verik....
Csak tudnám mi ez az örökös panaszkodás,örökké ez megy a gyengék meg a vadászni nem akaró bivaly portyás karakterek állandóan pocskondiáznak mindent.
Akiket "agyonvernek" az erösebb karakterek azok elgondolkoztak már rajta hogy miért is van így?
Változtassunk ezt+azt....uncsi.
A panaszkodók kedvéért végzetúr lottót kéne bevezetni 4 havonta x karakter között kisorsolni Y mennyiségü reliket az eventek helyett.
Ugyan már,fogakat összeszorítani,jatszatok,fejlesszetek mint mindenki más!
Ha nem jöttetek még rá akkor nagy baj van valahol.
Nem sportszerű?
Mindenki ugyanazokkal az energiaforrásokkal rendelkezik.Ha te nem pvp re fejlesztetted a karakteredet, hanem másra, akkor ne csodálkozz már azon, hogy alulmaradsz a csatákban.De gondolom ha nincs event és megtámadnak ugyan úgy kikapsz a csatában, akkor miért az event a rossz?
Mindenki ugyanazokkal az energiaforrásokkal rendelkezik.Ha te nem pvp re fejlesztetted a karakteredet, hanem másra, akkor ne csodálkozz már azon, hogy alulmaradsz a csatákban.De gondolom ha nincs event és megtámadnak ugyan úgy kikapsz a csatában, akkor miért az event a rossz?
-------------------------------------------------------------
Nagy igazságot írtál akit péppé vernek az eventen azt simában is péppé verik....
Csak tudnám mi ez az örökös panaszkodás,örökké ez megy a gyengék meg a vadászni nem akaró bivaly portyás karakterek állandóan pocskondiáznak mindent.
Akiket "agyonvernek" az erösebb karakterek azok elgondolkoztak már rajta hogy miért is van így?
Változtassunk ezt+azt....uncsi.
A panaszkodók kedvéért végzetúr lottót kéne bevezetni 4 havonta x karakter között kisorsolni Y mennyiségü reliket az eventek helyett.
Ugyan már,fogakat összeszorítani,jatszatok,fejlesszetek mint mindenki más!
Ha nem jöttetek még rá akkor nagy baj van valahol.
Dátum: 2011.04.27. 16:39:57
Nem rossz ötlet csak ezt az elején kellett volna javasolni az indulás elött.Erre mindenki számíthtott hogy a vezetö csapatokhoz tódul a többség...
Szerintem ezt számításba is vették,ezért vannak a klónok is berakva.
Tehát az event úgy jó ahogy van,akik nem a gyözelemre álló kufárnál vannak azoknak sokkal több a célpontja...simán be tudják zsákolni a 400 gyözelmet míg a vezetö csapat tagjainak nem valami sok célpont jut az ellenfél játékosai közül.Nem kell elkeseredni a nagy fölényü gyözelemtöl ez mögött nagy létszámú csapat is van,majd a végén kiderül ki milyen jutalmat tudott szerezni.
Aki a gyöztes csapatban lesz a végén annak még nem tuti hogy maxos lesz a jutalom,nemhogy még medált is kapjon.
Szerintem ezt számításba is vették,ezért vannak a klónok is berakva.
Tehát az event úgy jó ahogy van,akik nem a gyözelemre álló kufárnál vannak azoknak sokkal több a célpontja...simán be tudják zsákolni a 400 gyözelmet míg a vezetö csapat tagjainak nem valami sok célpont jut az ellenfél játékosai közül.Nem kell elkeseredni a nagy fölényü gyözelemtöl ez mögött nagy létszámú csapat is van,majd a végén kiderül ki milyen jutalmat tudott szerezni.
Aki a gyöztes csapatban lesz a végén annak még nem tuti hogy maxos lesz a jutalom,nemhogy még medált is kapjon.
Dátum: 2011.04.27. 14:42:11
Hát az hogy kit támadnak és kit nem az egy dolog.Vannak tapasztalt jól fejlesztö karakterek ezen belül is van aki prémiumos dolgok nélkül játszik és van aki igen. Emellett vannak a tapasztalatlan szakikra nem költekezö hobbista játékosok is...
No már most ne azok ellen lobbizatok már akik mindent megtesznek azért hogy a szintjükön viszonylag erösek legyenek,söt...
Nem védem az erös karikat,úgy játszom sikeresen az eventen hogy nem vagyok portyázó karakter kízárólag a vadászat a fö bevételi forrásom.Így is lehet sikeres egy játékos persze ha az elején szinteken keresztül csak szakértelmekre költi a LE-t.
Nos valakiknek ez megy valakiknek nem,ez a külömbség mindíg meglesz,akinek nem tetszik siránkozás helyett fejlesszen.
Ezt meg kellett írnom ha tetszik egyeseknek ha nem. +7 szintröl engem is levernek mégsem panaszkodom érte,szabály szerint cselekszenek hát én is így teszek.
No már most ne azok ellen lobbizatok már akik mindent megtesznek azért hogy a szintjükön viszonylag erösek legyenek,söt...
Nem védem az erös karikat,úgy játszom sikeresen az eventen hogy nem vagyok portyázó karakter kízárólag a vadászat a fö bevételi forrásom.Így is lehet sikeres egy játékos persze ha az elején szinteken keresztül csak szakértelmekre költi a LE-t.
Nos valakiknek ez megy valakiknek nem,ez a külömbség mindíg meglesz,akinek nem tetszik siránkozás helyett fejlesszen.
Ezt meg kellett írnom ha tetszik egyeseknek ha nem. +7 szintröl engem is levernek mégsem panaszkodom érte,szabály szerint cselekszenek hát én is így teszek.
Dátum: 2011.04.27. 08:19:26
Ember,abban mi az üzlet ha úgy nyomatom az eventet hogy beszedek egy csomó vereséget?
Ahogy mi is lefelé verekszünk úgy neked is megadatott a lehetöség,naná hogy mindenki olyat támad akit 100% hogy legyöz.Ez nem az üdvhadsereg senki kedvéért nem fogok kímélni senkit engem sem kímélnek.Ez benne van a játékban,aki nem bírja a meleget ne menjen a napra.
Ahogy mi is lefelé verekszünk úgy neked is megadatott a lehetöség,naná hogy mindenki olyat támad akit 100% hogy legyöz.Ez nem az üdvhadsereg senki kedvéért nem fogok kímélni senkit engem sem kímélnek.Ez benne van a játékban,aki nem bírja a meleget ne menjen a napra.
Dátum: 2011.04.26. 21:16:52
V5 jelenleg:
1.
Marietta
4490 győzelem
2.
Agnaesh
1614 győzelem
3.
Ericath
995 győzelem
4.
Katherin
802 győzelem
1.
Marietta
4490 győzelem
2.
Agnaesh
1614 győzelem
3.
Ericath
995 győzelem
4.
Katherin
802 győzelem
Dátum: 2011.04.26. 21:13:09
Mindenki magából indul ki... (bugyi téma)
Nem sokat jártam még böriben csak tüzvédelmet ellenörizni a kollegákkal,a bentlakókkal meg nem beszélhet senki. Már azt hittem hogy valami csúnya szó...
(Nem mintha nem tudnám a jelentését,de pont ilyen jelzös hsz-ek tüntek el a lányokkal kapcsolatban. Visszaolvashatod Miklós kérését ezzel kapcsolatban. Javításra kértelek nem törlésre.)
A "18+" meg biztos én vok hogy ilyen "alpári" stílusban válaszolsz....
Nem sokat jártam még böriben csak tüzvédelmet ellenörizni a kollegákkal,a bentlakókkal meg nem beszélhet senki. Már azt hittem hogy valami csúnya szó...
(Nem mintha nem tudnám a jelentését,de pont ilyen jelzös hsz-ek tüntek el a lányokkal kapcsolatban. Visszaolvashatod Miklós kérését ezzel kapcsolatban. Javításra kértelek nem törlésre.)
A "18+" meg biztos én vok hogy ilyen "alpári" stílusban válaszolsz....
Dátum: 2011.04.26. 20:16:50
Kinek a pap kinek a papné,nekem a LE mellé jól jön a relik is......
Mellesleg,javítsad ki a lányokra írt jelzöd.Miklós már törölt érte pár hszt,teljesen jogosan.
A testvéremtöl sem türném el az ilyeneket.
Mellesleg,javítsad ki a lányokra írt jelzöd.Miklós már törölt érte pár hszt,teljesen jogosan.
A testvéremtöl sem türném el az ilyeneket.
Dátum: 2011.04.26. 19:44:47
EZ A LEGJOBB EVENT AMIBEN VALAHA IS RÉSZT VETTEM.....
KÖSZÖNÖM A FEJLESZTÖKNEK,KIRÁLYOK VAGYTOK!
---------------------------------------
Azért kíváncsi lennék miért pontoztatok le,kell nekem igazat írni mindjárt megvan érte a jutalom...
KÖSZÖNÖM A FEJLESZTÖKNEK,KIRÁLYOK VAGYTOK!
---------------------------------------
Azért kíváncsi lennék miért pontoztatok le,kell nekem igazat írni mindjárt megvan érte a jutalom...