Magyarországon milyen államforma van ?
Császárság
Köztársagág
Királyság
Diktatura
a masodik es negyedik valasznal helyesirasi hibak, azonkivul a lehetseges valaszok lehetnenek kevesbe egyertelmuen rosszak (pl. nepkoztarsasag, stb), igy nem sok ertelme van
Hozzászólások - bokorn
Dátum: 2009.04.18. 17:12:13
Dátum: 2009.04.18. 14:18:14
A legenda menűben a 16.fejezetben mi látható a képen?
piros sárkány
kék szalamandra
zöld sárkány
fekete sárkány
ma alig talalkoztam meg epeszu jatekos altal feltett kerdessel
piros sárkány
kék szalamandra
zöld sárkány
fekete sárkány
ma alig talalkoztam meg epeszu jatekos altal feltett kerdessel
Dátum: 2009.04.18. 13:06:34
Miért kell zöldséget és gyümölcsöt is fogyasztanunk?
Mert vitaminokban gazdag, ezért is rendkívül egészséges!
Csak hogy sose az legyen amit én akarok!
Mert egyszer egy farmer kitalálta, hogy eladhassa a terményeit!
Mert addig nem adnak csokoládét
ujabb idiota
Ki írta a CSALÁDI KÖR című verset?
József Attila
Petőfi Sándor
Arany János
Ady Endre
MIERT KELL UVOLTENI?
Mert vitaminokban gazdag, ezért is rendkívül egészséges!
Csak hogy sose az legyen amit én akarok!
Mert egyszer egy farmer kitalálta, hogy eladhassa a terményeit!
Mert addig nem adnak csokoládét
ujabb idiota
Ki írta a CSALÁDI KÖR című verset?
József Attila
Petőfi Sándor
Arany János
Ady Endre
MIERT KELL UVOLTENI?
Dátum: 2009.04.18. 09:02:32
Idén milyen napra esik(esett) Március 15?
vasárnap
hétfő
szerda
kedd
idiota
vasárnap
hétfő
szerda
kedd
idiota
Dátum: 2009.04.17. 12:33:50
Hány éves Avril Lavigne?
25
24
23
22
no comment, torolni...
25
24
23
22
no comment, torolni...
Dátum: 2009.04.17. 11:18:34
Melyik kontinensen zajlik át a Bamaco rally?
Ázsia
Ausztrália
Afrika
Dél-Amerika
zajlik at??
Ázsia
Ausztrália
Afrika
Dél-Amerika
zajlik at??
Dátum: 2009.04.15. 16:23:50
Mit jelent az "általános műveltség kifejezés" ????
minden szóköz és vessző stb...a megfelelő helyen van
Ha "jó kérdés"-nek minősíted meghívlak egy sörre/bambira
Azt a műveltségi szintet , amellyel egy magyar átlagpolgár rendelkezik
analfabéta,kiscsoportos gyerekeknek is tudniuk kell válaszolni a kérdésre
minden szóköz és vessző stb...a megfelelő helyen van
Ha "jó kérdés"-nek minősíted meghívlak egy sörre/bambira
Azt a műveltségi szintet , amellyel egy magyar átlagpolgár rendelkezik
analfabéta,kiscsoportos gyerekeknek is tudniuk kell válaszolni a kérdésre
Dátum: 2009.04.02. 15:20:15
"ALEX,NOÉMI,EMMA,ERIK"MELYIK SOROZATBAN SZEREPELNEK?
JÓBAN ROSSZBAN
SZERESS MOST
BARÁTOK KÖZT
JÓBARÁTOK
az egy dolog hogy mar a kerdestol is rezeg a lec, de mi a retkes halalert kell uvolteni?
JÓBAN ROSSZBAN
SZERESS MOST
BARÁTOK KÖZT
JÓBARÁTOK
az egy dolog hogy mar a kerdestol is rezeg a lec, de mi a retkes halalert kell uvolteni?
Dátum: 2009.03.29. 12:06:35
Ki a magyarok védőszentje?
Szent József
Én vagyok:))
Szent Jakab
Szent lőrinc
idiota
Szent József
Én vagyok:))
Szent Jakab
Szent lőrinc
idiota
Dátum: 2009.03.27. 18:18:18
Hova sorolnád a kutya?
hüllő
emlős
bútor
kavics
eltiltani
hüllő
emlős
bútor
kavics
eltiltani
Dátum: 2009.03.24. 21:24:47
legenda, 42. fejezet utolso mondat:
Addig is, pihenj le nálam, #nev!
Addig is, pihenj le nálam, #nev!
Dátum: 2009.03.24. 10:39:27
Mi vol Isten igazi neve?
Ádám
Tádé
ez, Isten
Jézus
egyreszt nem "vol", masreszt miert a mult ido, talan igaza volt Nietzschenek, es Isten halott?
harmadreszt meg Isten neve a Biblia alapjan Jehova ill. Jahve (a heber massalhangzos atirat szerint JHVH)
szoval idiota kerdes, keretik torolni...
Ádám
Tádé
ez, Isten
Jézus
egyreszt nem "vol", masreszt miert a mult ido, talan igaza volt Nietzschenek, es Isten halott?
harmadreszt meg Isten neve a Biblia alapjan Jehova ill. Jahve (a heber massalhangzos atirat szerint JHVH)
szoval idiota kerdes, keretik torolni...
Dátum: 2009.03.15. 18:17:20
az szandekos, hogy gyogyulas/kennelezes alatt allo allatra nem lehet cuccot adni?
Dátum: 2009.03.13. 07:50:36
Idézet: winnie - 2009.03.13. 00:39:07
elvileg lehet
na de mindharomszor? meg koran reggel is?
Idézet: bokorn - 2009.03.13. 00:22:05
100%-os volt? nem volt leverve, illetve senki nem támadta az elmúlt 3 órában?
a 30 tp-s kuldetesem aktiv, es egyszeruen nem ertem...
megtamad valaki (mikozben pihenek), legyozom, kapok erte 28 tp-t (4-es szingularissal)
megturbozom a szingularist (4+4), visszatamadom, legyozom, es kapok 19 (!!!) tp-t
probalkoztam mar regebben is, kaptam mar 24 tp-t is erte, de mindig lenyegesen kevesebbet mint amennyit akkor, amikor o tamadott
ez hogy lehet? a turbozott szingularissal elvileg meg tobbet kene kapnom, tehat siman meg kene hogy legyen a 30 tp-s kuldetes, nem hogy 30%-kal kevesebb legyen... vagy nagyon nem ertek valamit?
megtamad valaki (mikozben pihenek), legyozom, kapok erte 28 tp-t (4-es szingularissal)
megturbozom a szingularist (4+4), visszatamadom, legyozom, es kapok 19 (!!!) tp-t
probalkoztam mar regebben is, kaptam mar 24 tp-t is erte, de mindig lenyegesen kevesebbet mint amennyit akkor, amikor o tamadott
ez hogy lehet? a turbozott szingularissal elvileg meg tobbet kene kapnom, tehat siman meg kene hogy legyen a 30 tp-s kuldetes, nem hogy 30%-kal kevesebb legyen... vagy nagyon nem ertek valamit?
100%-os volt? nem volt leverve, illetve senki nem támadta az elmúlt 3 órában?
elvileg lehet
na de mindharomszor? meg koran reggel is?
Dátum: 2009.03.13. 00:22:05
a 30 tp-s kuldetesem aktiv, es egyszeruen nem ertem...
Dátum: 2009.03.05. 07:48:23
Melyik ünnep lóg ki a sorból?
Húsvét
Karácsony
Újév
Pünkösd
Húsvét
Karácsony
Újév
Pünkösd
Dátum: 2009.03.05. 07:47:52
meg mindig hibas az a kerdes, hogy hany napos a legrovidebb idotartamra veheto autopalyamatrica
a valaszok kozott ott az 1 nap is, ami a jo valasz lenne, de a 4-et tartja helyesnek
vagy at kene irni a kerdest, hogy csak szemelyautokra vonatkozzon, vagy az 1 kene hogy legyen a jo valasz (teherautokra veheto 1 napos matrica is)
a valaszok kozott ott az 1 nap is, ami a jo valasz lenne, de a 4-et tartja helyesnek
vagy at kene irni a kerdest, hogy csak szemelyautokra vonatkozzon, vagy az 1 kene hogy legyen a jo valasz (teherautokra veheto 1 napos matrica is)
Dátum: 2009.03.02. 23:28:39
Mi Swájc fővvárosa?
Basel
Lugano
Genf
Zürih
erre mar nem tudok mit mondani
Basel
Lugano
Genf
Zürih
erre mar nem tudok mit mondani
Dátum: 2009.03.01. 12:46:33
azon gondolkodtam ma, erdemes lenne egy kis eselyt adni a nem-premiumos karaktereknek is, hogy szerezzenek egy-ket jofajta cuccot
pl. a lelekkufarnal lehetne fizetni kiegett oskovel is, mondjuk 1:10 aranyban (tehat egy vedelem itala mondjuk 2 oskoert VAGY 20 kiegett oskoert lenne megveheto)
ezzel anyagiaktol nem esik el a beholder, hiszen aki eddig vett oskovet, ezutan is fog, nem fog szintenkent 150-200 kiegett oskovet begyujteni hogy megvehesse az uj spellt/fegyvert, stb, viszont erosen novelne a jatek elvezeti faktorat a "nem penzes" jatekosok szamara is, hogy neha-neha azert meg tudja venni az ahitott felszerelest ha sokat sporol ra
arrol nem beszelve, hogy vegre lenne ertelme a lopas szakertelemnek
(megjegyzem, a kezdetek ota premiumoskent jatszom, es ezen nem is akarok valtoztatni)
pl. a lelekkufarnal lehetne fizetni kiegett oskovel is, mondjuk 1:10 aranyban (tehat egy vedelem itala mondjuk 2 oskoert VAGY 20 kiegett oskoert lenne megveheto)
ezzel anyagiaktol nem esik el a beholder, hiszen aki eddig vett oskovet, ezutan is fog, nem fog szintenkent 150-200 kiegett oskovet begyujteni hogy megvehesse az uj spellt/fegyvert, stb, viszont erosen novelne a jatek elvezeti faktorat a "nem penzes" jatekosok szamara is, hogy neha-neha azert meg tudja venni az ahitott felszerelest ha sokat sporol ra
arrol nem beszelve, hogy vegre lenne ertelme a lopas szakertelemnek
(megjegyzem, a kezdetek ota premiumoskent jatszom, es ezen nem is akarok valtoztatni)
Dátum: 2009.02.17. 16:22:36
az szandekos, hogy az epikusba bevitt kritikus utest nem szamolja a 20 kritikusos kuldetesnel?