Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Becksim

Oldal: 1234567891011
Dátum: 2011.08.25. 11:45:55
A végén nézi a szakikat, addig még lehet rajta gyúrni, ha kell.
Dátum: 2011.08.24. 21:38:37
Erre megintcsak a napi 1x előzetes eredménykijelzést tudnám ajánlani.
Baraty, nagyon nagy macera lenne betenni az event oldalra? Én biztos többet nézegetném, mint az "effektív töltés"-t!
Dátum: 2011.08.24. 18:45:14
Szerintem is megéri eventezni, csak ki kell várni a végét.

Azért látva a sok ismétlődően felvetődő kérdést, szerintem nagyon jót tenne az általános játékos morálnak, ha az event lapon látszana, hogy nagyjából mekkora tulajdonságnövelésre lehet számítani az eddigi részvételed alapján. Hogy ne terhelje a szervert, bőven jó, ha naponta 1x frissül. A képlet megvan, én úgy gondolom, nem lenne túl bonyolult betenni egy ilyen kijelzőt.

Akkor mindenki látná, hogy nem vész el a betöltött lé, csak átalakul, nem csak a demoralizáló TP hegyek jönnének.
Mindenki eldönthetné, megéri-e neki (meg fogja), megnyugodnának a kétkedők, jókedvvel, bőséggel ütnénk szét a drakónok arcát.
Dátum: 2011.08.24. 15:00:35
De. A végelszámolásnál minden vadász szaki beleszámít, a lehetséges maximumon, tehát elég, ha turbóval meglenne a maxod, akkor már maxként fogja számolni.
Ez alól kivétel az irányított vadászat, ha jól emlékszem. Ott a végén nem a turbózott érték számít, hanem a sima szakiszint.
Dátum: 2011.08.24. 14:09:36
Az eddigi szövis tapasztalataink szerint nem ad több lét a nagyobb spekivel leölt drakón. Kicsi az elemszám, de a nulla spekis póknak is szinte teljesen ugyanaz az arány jött ki mint a fullos vadásznak, 10-10 csata alapján. Azért a 100% plusznak itt már jelentkeznie kellett volna, ha tényleg számítana a speki.

Azért figyeljük tovább.
Dátum: 2011.08.24. 11:17:36
Ezek szerint most ezt az X-et nem befolyásolják a szakaik, csak a végén számítanak? Ha így van akkor az X mitől függ? Szinttől?

Mod: már látom Miklós kiegészítését, tehát akkor speki most is számít, köszönjük az infót!
Dátum: 2011.08.24. 11:05:08
Akkor tehát érdemes turbózott spekivel nekikmenni vagy sem?
Dátum: 2011.08.24. 11:03:56
A drakónok erejét a karaktered tulajdonságaiból számolja. Jó felszereléssel és turbózott harci szakival tudod növelni az esélyedet ellenük.
Dátum: 2011.08.22. 22:52:45
A "valószínűleg hány" az nem túl jó kérdésnek, inkább állításnak menne el, mikor a matematikus a kocsmában rosszul számolja ki testének alkohol-dehidrogenáz enzimaktivitását.
Dátum: 2011.08.19. 10:06:09
Nem található meg, mert még turbózva sincs akkora felejtésem, hogy elég legyen. De ha jól sejtem, hiába is lenne...
Dátum: 2011.08.19. 09:02:20
Én szinte mindig karlapról támadok, és 20 ból 1x előfordul, hogy ugyan kiírja, hogy nincs elég ép, de ha újratöltöm a karlapot (back gombbal visszamegyek a portyázásról), azonnal megjelenik a támadás, és üthetem.
Mikor tényleg nincs elég ép-je, akkor 1 percig meg sem jelenik a támadás gomb, és utána sem lesz üthető, újra írja, hogy nincs ép. De ezeknél a bugos eseteknél rögtön ott a támadás.

Akkor fordul leginkább elő, ha szintet lép a delikvens, de volt már olyan is, hogy nem, sőt, gömböztem előtte és bőven 15 felett volt, mégis jelentkezett a bug.

Erről most ennyit, amiért idejöttem: A 60as tanulást már lefelejthetem, vagy inkább ne, mert akkor eltűnnek a szakik is?
Dátum: 2011.08.18. 22:34:23
Köszi mindkettőtöknek, megnyugtató a válasz!
Dátum: 2011.08.18. 22:09:52
Végignyálaztam a topikot, az világos, hogy az event végén kell résen lenni, mikor kiszámolásra kerül a jutalom.
Nekem se a spekim se a sajtom, se az ultraspecem nem maxos, normál üzemben ez ugye nem gond, mert turbóval mindig azt maxolom ami számít, gyűjtéskor speki, költéskor ultra, sajtra sajt.
Itt viszont ha egy adott pillanatban lesz a végelszámolás, akkor nem turbózhatom egyszerre mindet. Tehát az a kérdésem, hogy a turbó végülis hogyan szerepel a jutalom kiszámításakor, számít-e, hogy az event végén hová teszem, vagy mindegyik kérdéses szaki turbózva számít, vagy egyik sem?
Kösz Cras, lehet, hogy tényleg ez a gond, újrázom kérdő mondattal, oszt meglássuk.

mod: Ééééééssss, siker! Mégegyszer kössz!
A szépséges golgotavirágok termései a passiógyümölcsök. Egyik legismertebb képviselőjük a zamatos...

maracuja
mangó
ananász
papaya

Helyesírási hibával kaptam vissza. Hol a hiba? Tegyek a válaszok végére pontot?
Golgotavirágból sok különféle faj van, azért a többesszám.
Dátum: 2011.08.09. 20:13:44
Légyszi csepegtessetek némi infót a közelgő "Landragór jellegű" eventről, ez a nevezés dolog felpiszkálta a kíváncsiságomat!
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki tűkön ül, és indulásig akkor legalább tudunk készülni!
Sentinel78: Pontosan. De csak a szerencsésebbje jut el egyáltalán 30. szintig, mert a 2. pont pókjai már az ötödik szint környékén tárt karokkal várják, rommá verik a kariját és minden sikerélményét.

Arinadottir: Az egy portyára szóló tulajdonság bónusz számomra egyáltalán nem "életszerűtlen", hisz már most is bent van a játékban superlight formában, a támadás italaként. Csak az tényleg annyira light, hogy így kb semmire sem jó.
Birka, én nem a két AF képesség ellen vagyok, ezek is abszolut szükségesek, csak a jelen helyzetben az a szitu, hogy rengeteg játékos el sem jut odáig, hogy legyen AF képessége.

Hány olyan sokszorosan lealázott, lerabolt kezdő kari van, aki a sok kudarc ellenére új karit indít? És hány olyan, aki 15 szinten besokall, és otthagyja az egészet? Szerintem jó, ha minden 10 elveszített kezdőre jut egy kitartó. (Miklós és valamennyi aktív kari nagy bánatára)

Azzal, hogy az inspirátor effektet kiterjesztenénk a portya tp-re is, szerintem csak egy elmaradt, de amúgy jogos elemet pótolnánk a szerveren. Magam ellen beszélek, mert van kispók karim v5ön!
Én igent nyomtam.

Nem tudom, más szervereken mi a helyzet, de V5ről lassan kihalnak a klasszikus komótosan építgető stílusú játékosok. Akiket nem hoz lázba a PVP, de örömüket lelik a karijuk nevelgetésében, az új cuccokban. És ezen nem biztos, hogy AF képességgel segíteni lehet.

Az inspirátor effekt miatt a v5 kánanán a kispókoknak. Jön a kezdő játékos, evezzük Józsinak, aki lehet, hogy egy VU géniusszá válna a későbbiekben, ha lenne rá némi ideje és kedve... Józsi kezdetben nyilván vadászatból építkezik, és mivel a frissen regisztrált kari jó kis bónuszt kap az egy csp-re járó lére, egy kör vadászatból jóval nagyobb summát gyűjt, mint más világon. Aztán Józsit felhívja a barátnője, hogy menjenek el ebédelni, elmennek, szépen el is felejti a vadászó kariját, ami helyes, ha már ilyen szép barátnője van... Másnap este aztán eszébe jut, á, milyen jó lesz új páncélt venni, de login után csak 2 kispókot talál a spájzban, akik az eltelt idő alatt 5x levették. Nyilván más világon is alapsztori, de ott nem felszorzott mennyiségű TP jár a kifosztás mellé, és a kispók is be kell érje szerényebb vacsival.

Szóval a Józsi effektus következtében V5ön igazi havajfíling kispóknak lenni, soha nem látott összegű rablásokat produkálni, minimális TP mellett. Ebből következően rengeteg is a kispók, akik szépen felzabálják a Józsikat, hiszen ezek után kinek van kedve újra játszani, pláne, ha megint hív a csaj. Hol van innen még az AF...

A dolog némileg orvosolható lenne azzal, ha az inspirátor effekt a portya TP-re is hatna, méghozzá a vesztes fél késése alapján számolva! Hisz ettől függ, hogy mennyivel több lére lehet számítani az áldozattól!
Dátum: 2011.08.01. 16:51:01
340*0,8=272
340*0,6=204
Egyik sem 255.
Oldal: 1234567891011