Hozzászólások - AranyAlma
Dátum: 2009.03.12. 10:51:01
Ez a dolog miert bant teged?
Dátum: 2009.03.12. 10:25:03
Ha lehet azt is bele kene tenni, hogy milyen hordas milyet fejleszt. koszonom.
Dátum: 2009.03.11. 14:17:39
Igen. Mondjuk lehetne az Ariel fele masodik torespont, hogy a gyemant kapjon bonuszt a kinzokamrara. Az elso torespont, ami a gyemantot segiti, hogy kapaszkodjon az elszalado harcibonuszok utan az a terkapubonusz ugye. Kinzokamrabonusz lehetne a masodik. Jo otlet. Nem is ertem miert nincs ra, hisz LE szerzes harc aran.
Dátum: 2009.03.11. 13:46:08
Nezd meg, ki vitazik. Mindenki a sajat erdekeit vedi. Aki sziv mert bevezettek, es aki szivna ha elvennek.
Dátum: 2009.03.10. 16:55:18
Nem latom, hogy ertenetek mi a problema.
Te kivalasztod azokat a gyemantokat, akiknek nem ellened szolo gyulolete van es utod oket jo esellyel. Gyemant nem tud ilyet tenni, hanem aki ellen kifejleszti azzal ugyanugy van mint eddig, a masiktol meg sziv. Nem azert mert nem tudja megtamadni, hanem mert a masik akivel eddig mondjuk pariban volt, most szetveri.
15IQ, 15 tamadas pedig nem egy picit valtoztat az eroviszonyokon. Ez jelenleg tobb mintha lathatatlanba mennek at, tobb mint a 10% erre a 2 tulajdonsagra es meg jo sokaig az lesz.
Irok egy konkret peldat: egyik szovitarsad ellen eddig 12:8 volt az javamra. Ilyen eslynel ritkan tamadok, csak ha nagyon nincs mast utni. Gyuloletet kimaxolta, kicsit tolt az IQjan. Most egy 5-el jobb mint az enyem. Es lass csodat 18:2re siman ver innetol. Es ahhoz, hogy pariban legyek vele tobb szazezer LEt kene elkoltenem. Akkor, amikor egy masik topikban kitargyaltuk, hogy a gyemant bonusz kezd lemaradni a harcibonuszoktol.
Te kivalasztod azokat a gyemantokat, akiknek nem ellened szolo gyulolete van es utod oket jo esellyel. Gyemant nem tud ilyet tenni, hanem aki ellen kifejleszti azzal ugyanugy van mint eddig, a masiktol meg sziv. Nem azert mert nem tudja megtamadni, hanem mert a masik akivel eddig mondjuk pariban volt, most szetveri.
15IQ, 15 tamadas pedig nem egy picit valtoztat az eroviszonyokon. Ez jelenleg tobb mintha lathatatlanba mennek at, tobb mint a 10% erre a 2 tulajdonsagra es meg jo sokaig az lesz.
Irok egy konkret peldat: egyik szovitarsad ellen eddig 12:8 volt az javamra. Ilyen eslynel ritkan tamadok, csak ha nagyon nincs mast utni. Gyuloletet kimaxolta, kicsit tolt az IQjan. Most egy 5-el jobb mint az enyem. Es lass csodat 18:2re siman ver innetol. Es ahhoz, hogy pariban legyek vele tobb szazezer LEt kene elkoltenem. Akkor, amikor egy masik topikban kitargyaltuk, hogy a gyemant bonusz kezd lemaradni a harcibonuszoktol.
Dátum: 2009.03.10. 16:34:06
Hehe latom nem kell szakertelem, a gyulolet anelkul is megvan.
Innetol azthiszem meg sem probalok ertelmesen ervelni.
Innetol azthiszem meg sem probalok ertelmesen ervelni.
Dátum: 2009.03.10. 16:21:23
En nem vagyok a nagy tobbseg, de engem zavar. Es azthiszem a gyemantok nagyreszet zavarja.
Kocos:
Kiegyenlitodes? Igy szeretnel toborozni?
Itt 'fent' ELIT,Legio,TGY harmasban nektek ez nagyon jol jott.
Kocos:
Kiegyenlitodes? Igy szeretnel toborozni?
Itt 'fent' ELIT,Legio,TGY harmasban nektek ez nagyon jol jott.
Dátum: 2009.03.09. 22:18:27
Draglov: masodiknal? En mar 4. vagy 5. alkalommal. Es egyre nehezebb megtenni. Most vagyok masodszor annal a pontnal, hogy torlom a karaktert. Mondjuk a topik rossz, mert nem az ÁEÜR miatt.
Csak egy megjegyzes: Jeriko altal megfogalmazott egyik szovetsegi felveteli kovetelmeny: erd el, Miklos miattad valtoztasson a szabalyokon (vagy valami hasonlo).
Csak egy megjegyzes: Jeriko altal megfogalmazott egyik szovetsegi felveteli kovetelmeny: erd el, Miklos miattad valtoztasson a szabalyokon (vagy valami hasonlo).
Dátum: 2009.03.06. 07:38:36
Idézet: Craslorg - 2009.03.05. 23:13:31
Vagy valaki volt, aki erre fektette a hangsúlyt, bevállalta, hogy szívhat, ha mégsincs benne, főleg a végén tápos skill, valaki meg a hatalomra épített.
Ezt mondatot a politikusaink is megirigyelhetnek!
Vagy valaki volt, aki erre fektette a hangsúlyt, bevállalta, hogy szívhat, ha mégsincs benne, főleg a végén tápos skill, valaki meg a hatalomra épített.
Ezt mondatot a politikusaink is megirigyelhetnek!
Dátum: 2009.03.05. 10:04:56
Es meg az elnyeleshez. Mar most is gond, hogy 2-3 csata alatt elfogy az EP. Milesz, ha az allatok sebzes elnyelese a szintvesztes miatt drasztikusan visszaesik?
Dátum: 2009.03.04. 11:51:11
Idézet: Ariel - 2009.03.04. 10:40:26
Es voltak akik mintha elore tudtak volna, pontosan mire kell keszulni az uj skillekkel kapcsolatban.
Ha kikerül egy küldetés általában az is az információt megosztó beleegyezésével történik és senki nem nézi jó néven, ha egy kotnyeles aki épp olvasta a szövetségi fórumukon kifecsegi minden felé. A küldetések elenyésző információ értéke pedig össze sem mérhető az akadémia stratégiai jelentőségével.
Es voltak akik mintha elore tudtak volna, pontosan mire kell keszulni az uj skillekkel kapcsolatban.
Dátum: 2009.03.03. 20:39:55
Jo lenne egy hasonszuru gyemantet is latni.
Dátum: 2009.03.03. 18:03:24
Enyem jo lesz? 47.szint minden csata ma volt
A jutalmad 1561 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1844 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1361 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1187 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1475 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1226 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1410 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1633 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1514 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1484 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1561 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1844 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1361 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1187 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1475 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1226 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1410 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1633 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1514 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
A jutalmad 1484 lélekenergia és 30 TP. Csata leírása
Dátum: 2009.03.03. 16:19:38
En mar sz@rok bele, de ugye ebbol az ollo szetnyilasa jol latszik...
Dátum: 2009.03.03. 14:40:02
Nem kardoskodom mar semmi mellett. Belefardtam. Megtalaltam a helyem a vakolokanal mellett. Arra talan meg jo vagyok.
Dátum: 2009.03.03. 13:28:26
Elkezdtem matematikus lenni:
Tulajdonsag fuggveny: y=x^2-100
Gyemant bonusz(legyen mondjuk 100%) fuggveny y=2x.
Tulajdonsagbonusz: 0.05*(x^2-100)
Kerdes: x mely erteke mellett lesz a gyemant a beka segge alatt?
Tulajdonsag fuggveny: y=x^2-100
Gyemant bonusz(legyen mondjuk 100%) fuggveny y=2x.
Tulajdonsagbonusz: 0.05*(x^2-100)
Kerdes: x mely erteke mellett lesz a gyemant a beka segge alatt?
Dátum: 2009.03.03. 13:08:04
Idézet: Kocos - 2009.03.03. 13:05:09
Irj egy peldat legyszi. Valosat ha lehet.
Nekem most minden tulajdonsagom megnovelese eggyel kb 70-80 ezer LE. Ez 7 tulajdonsagonovelest jelent. Az ordo itt tobb mint 1000 lenne.
Idézet: AranyAlma - 2009.03.03. 11:39:47
Nem is ezt mondtam, hanem hogy O(X) (nagy ordo) tulajdonsagot. Azaz ha a szerzett le X^2, akkor az ebol elerheto tulajdonsagnoveles X fuggvenye lesz.
Rossz az alap felallas. X^2 LEbol nem X tulajdonsagot fejlesztesz.
X=100. Ezt te 10000LEbol valositod meg???
Nem is ezt mondtam, hanem hogy O(X) (nagy ordo) tulajdonsagot. Azaz ha a szerzett le X^2, akkor az ebol elerheto tulajdonsagnoveles X fuggvenye lesz.
Irj egy peldat legyszi. Valosat ha lehet.
Nekem most minden tulajdonsagom megnovelese eggyel kb 70-80 ezer LE. Ez 7 tulajdonsagonovelest jelent. Az ordo itt tobb mint 1000 lenne.
Dátum: 2009.03.03. 12:53:38
Idézet: Ariel - 2009.03.03. 12:30:21
Ez igy szep lenne, ha igy lenne, de nem igy van.
A gyémánt tulajdonságokban nem lesz jobb mint a többi horda az adott bónuszálval vett tulajdonsága, de az összes többi tulajdonságban jobb lehet nála.
Még egy példa:
Míg a zafírnak a bónusszal nagyobb lesz az egészsége, addig a gyémánt megelőzi a zafírt erőben, támadásban, iq-ban, stb. de az előnye az egyes tulajdonságokban kisebb lesz mint a zafír egészség előnye. Ha pedig nem akarja a gyémánt ezeket a kisebb tulajdonság előnyöket, még mindig dönthet úgy, hogy a szakértelmeivel előzi meg a zafírt. Egyetlen dolgot nem tud megtenni, a zafírt megelőzni egészségben.
Még egy példa:
Míg a zafírnak a bónusszal nagyobb lesz az egészsége, addig a gyémánt megelőzi a zafírt erőben, támadásban, iq-ban, stb. de az előnye az egyes tulajdonságokban kisebb lesz mint a zafír egészség előnye. Ha pedig nem akarja a gyémánt ezeket a kisebb tulajdonság előnyöket, még mindig dönthet úgy, hogy a szakértelmeivel előzi meg a zafírt. Egyetlen dolgot nem tud megtenni, a zafírt megelőzni egészségben.
Ez igy szep lenne, ha igy lenne, de nem igy van.
Dátum: 2009.03.03. 11:39:47
Rossz az alap felallas. X^2 LEbol nem X tulajdonsagot fejlesztesz.
Dátum: 2009.03.03. 11:06:27
Idézet: Kocos - 2009.03.03. 10:33:02
Nekem ebbol az jon le, hogy a szerezheto tulajdonsag differencial fuggvenyunk konstans szorzoban kulonbozik. Magyaran te gyorsabban fejlodsz mint en. (Es ha hozza vesszuk, hogy gyakorlatilag 0 a szerezheto LE, meg rosszabb a hekyzet.)
Nem stimmel nekem ez az elso foku masodfoku magyarazat.
Legyen a szerzett LE X^2, akkor a tulfejlesztes ami kihozhato belole O(X), amire jon ugye a 0,05, tehat meg mindig O(X) a bonuszunk.
Ehhez kepest A gyemant feltetelezve, hogy a bonusza a szerzett osszLE fugvenyeben valtozik O(X^2) nagysagrendu, amibol a fejlesztheto tulbonusza O(X). Ha valamiben tevedek javitsatok.
(Ettol meg lehet konstans szorzos elteres a ket bonusz hatasfoka kozott, csak epp a masodfoku magyarazatot nem ereztem korrektnek.)
Legyen a szerzett LE X^2, akkor a tulfejlesztes ami kihozhato belole O(X), amire jon ugye a 0,05, tehat meg mindig O(X) a bonuszunk.
Ehhez kepest A gyemant feltetelezve, hogy a bonusza a szerzett osszLE fugvenyeben valtozik O(X^2) nagysagrendu, amibol a fejlesztheto tulbonusza O(X). Ha valamiben tevedek javitsatok.
(Ettol meg lehet konstans szorzos elteres a ket bonusz hatasfoka kozott, csak epp a masodfoku magyarazatot nem ereztem korrektnek.)
Nekem ebbol az jon le, hogy a szerezheto tulajdonsag differencial fuggvenyunk konstans szorzoban kulonbozik. Magyaran te gyorsabban fejlodsz mint en. (Es ha hozza vesszuk, hogy gyakorlatilag 0 a szerezheto LE, meg rosszabb a hekyzet.)