Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - LanMaffia

Nekem a szörnyidézésre van egy okosságom, írtam már 4-5 oldalnyi szöveget. Szívesen megosztanám veletek majd, hátha ki tudunk belőle hozni belőle hozni közösen valami jót. Marcsának meg Offsnak most mutattam, építhető ötletnek tűnik.
Dátum: 2017.11.24. 14:19:04
Köszi az új relikeket! Nekem a lopásos kifejezetten hasznos, mivel nagyon nincs kit ütni idefenn, ha meg kiégettet akarok, akkor PP-t kell váltani és lefele ütve másoktól kell mocskos módom ellopkodnom.

Egyébként aki lopni akar az tud is. Amikor én lopni akartam feltoltam a lopást 2000-re, rá a turbó, aztán hadd szóljon.

A kalandos is jó relik, iszonyat módon meg fogja könnyíteni így a BU-t, lehet érdemes lesz újragondolni a feladatokat

A kvízes is jó, kellett már valami motiváció a kvízolimpiára is.
Szia Miklós!

Köszönjük az előzetes terveket a csapatversenyhez, sajnos csak most tudok hozzászólni

A nehezedő feladatsoros ötlet jól hangzik. Ez akkor kb. úgy fog működni, hogy először minden csapat kap egy könnyű feladatsort, kap időlimitet a megoldásra, ezt beadjuk, leellenőrzitek, meglesz, hogy csapatonként abban a körben mennyit támadhatunk. Ezután minden csapat bejelöli valamilyen formában titokban, hogy hova szeretne ütéseket mérni, ezek felkerülnek a táblára, majd a lenti 4 pont szerint kiértékeljük az eredményeket?

És akkor gondolom már betett ütéseket nem veszünk le a tábláról. A kő-papír-ollós játékot szerintem valamilyen formában ad-hoc kellene kivitelezni, mivel több csapat esetén simán lehet hogy ugyanazt választjuk előre. Sőt az is lehet, hogy valamelyik erkölcstelen odajön és megnézni hogy mit választottunk
Dátum: 2017.11.18. 20:58:03
Az első két hétben én is így éreztem. Utána viszont rájöttem, hogy először is így kaptam kihívást, amit szépen-lassan végig le is dolgoztam. Ráadásul akik így átjönnek 0 kihívással szembesülnek, hipphopp beleunnak a témába. Egyre többet hibáznak, egyre kevésbé játszanak optimálisan... és előbb-utóbb már nem is erősebb.
Dátum: 2017.11.17. 22:30:42
Én sem támogatom túlzottan az ide-oda ugrálást.
Dátum: 2017.11.16. 11:53:44
Szerintem a világösszevonással nem nyerünk semmit.

A szürkeállományt most is lehetne használni, ha akarja az ember. Én kicsit tartok attól, hogy ha komplikálódna a játék még többen csömörlenének be tőle. Meg most kinek komplikáljuk? Annak a max 15-20 embernek aki nagyon komolyan veszi a játékot? Vagy annak a pár száznak akik játszogatnak, kattintgatnak
Dátum: 2017.11.16. 10:24:47
Hát azért én elég sokszor éreztem a WOW-ban, hogy toljam, mert lemaradok Igaz nálunk több hetes felvételi meg csomó követelmény is volt szövetségben
Dátum: 2017.11.15. 16:00:01
Szuper! Céges buli után letesztelgetem jobban és írok javaslatokat
Dátum: 2017.11.15. 12:44:40
Itt azért van egy kis ellentmondás, illetve nem értek mindennel egyet

Pl. nagyon nehéz meghúzni azt a határt, ami még elég kihívást ad azoknak, akik sok energiát fektetnek a játékba, illetve azoknak is, akik kevesebbet. Pl. a megaesszenciák. Párunknak már régen max vagy max közeli, míg mások 35-nél sem járnak. Most mit csináljon a fejlesztő? Legyenek plusz szintek, vagy várjon még? Ha lesznek plusz szintek, akkor a lemaradók azt sosem fogják beérni. És ez minden fejlesztésre igaz. Nagyon sokszor azért nincs már talaj a lábunk alatt, mert túljátszottuk a fejlesztéseket, de újak sem kerülhetnek be, mert a régieknek még bőven adnak célt a régebbi fejlesztések.

Egyébként nekem nagyon bejön a csatlós téma, de lehet egyedül vagyok. Tetszik a csatlósok oldal is, és számomra egyáltalán nem releváns, hogy mennyi bónuszt ad, így azokat a tulajdonságokat húzom, amik a csatákhoz és a viadalgyőzelemhez kell. És nem is kell mindent felhúzni mytokronitból, csak azt, ami neked a saját játékod szempontjából a legfontosabb. Én sem költök mindenre. Tehát szerintem van taktikázási és tervezési lehetőség mind a sima csatlós - mytokronit vonalban, mind a csatlóscsaták vonalban. És én élvezem is.

A SZB szerintem szükséges. A játékosok közötti interakció nálunk szövetségen belül igenis megvan, de ehhez is az kell, mint az előzőhöz, hogy foglalkozzon vele az ember. Ráadásul én arra is emlékszem, mikor még pörgött a portya rendesen azért töröltek játékosok nagy számmal, mert ütöttük őket rendesen.

A megaesszenciákra meg azt tudom mondani, amit bevezetőnek írtam. Egyszerűen nem lehet mit és hova. Az első 35 szint adja a legnagyobb tápot, utána 200 szintig az a legjelentősebb, hogy többet ad az EH és a valform. De ez is csak annak fontos, aki el tudja magát képzelni úgy, mint aki 80-100 PP-t eltol egy nap. Aki nem akar ilyet játszani, annak ez nem is annyira fontos.

Tehát nálam az SZB is játszik meg a csatlóscsaták is, mint élvezeti érték. Mivel a vadászat 1 sec, már ez sem okoz problémát. A kalandokat meg a térkaput kéne még lerövidíteni, plusz betenni 1-2 komolyabb interakciót igénylő feladatot és teljesen jó lenne ez a játék kikapcsolódásnak.

*mod: elgépelés. És zagyvaságok kerekítése
Dátum: 2017.11.15. 01:16:36
lóf@szt

Mondjuk értelmes ember lévén senkit nem kényszerítenék arra, hogy minden értelmes cél nélkül hetekig, hónapokig, évekig (?) kattintgasson minden egyes nap rohadt sokat.
Státusz:

Idézet: LanMaffia - 2017.10.24. 23:01:58

- elhasználni minden templomi pálcát értelmesen (mission impossible)

Még mindig van 41...

- elhasználni minden térkapu stimulátor értelmesen (mission impossible)

Még mindig van vagy 4000 térkapu pont

- értelmes felhasználási módot találni a smaragdszelencének

Nope. Semmire se tudom használni, de azért mindig potyog még innen-onnan.

- meg az összes többi felhalmozott esszenciának is

Nope. De azért a valform, EH és építés pörög. Ha beváltogatnám mindet ezekre, akkor hipp-hopp elfogyna viszont.

- 1.000 mytokronit csomag / nap

Esélytelen. Unr34l nem röhög

- csatlós harci erő: 10.000

Majdnem 7k. Ez alakul szépen lassan.

- szerencse: 3.000

ready Viszont mivel nagyon sok minden mást nem lehet csinálni, ez még nőni fog szépen.
Dátum: 2017.11.07. 15:14:27
Hogy áll most a V4 urak? Érdemes menet közben csatlakozni még? És/Vagy mikor indul a következő?
Köszönjük a 20%-ot!
Dátum: 2017.10.31. 11:13:16
Ó de rég olvastam ilyet Szinte örülök, hogy van még ilyen a játékban
Dátum: 2017.10.30. 23:48:03
A szerencsét vállalom, de az IQ-hoz semmi közöm
Ugyanígy jártam 3-4 hete, csak nekem még ennyi affinitás se jött
Nekem 28 van, de a cimbora bőven rám ver így is. Minden szarból affinitást kap Kipörgette keréken csomószor, adja a ládika, néha a verem, találkozón is behúzta már. Máker
Na nem mintha ez akkora rohadt nagy táp lenne. 5 passzív bónuszos csatlósom is maxon áll. Kettő nem: ebből az egyik az, ami +TP-t ad a csatlós csatákra. Ne ez aztán a 0. szintű bónusz kategória. Nem ér semmit.
Miért is nem? Csilliárd milliárd TP kell egy csatlós szintlépéshez. És majd ha már méltóztatnak szintet lépni, akkor most, hogy megvan a lehető legmagasabb szintű lekódolt hűség fétis, minden 46. ilyen összesített szintlépésre kapok +1-et az elnyelésre, meg ilyesmi. Na ugye...

A másik meg ami +%LÉ-t ad. Arra a LÉ-re, amit évek óta nem tudok elkölteni hasznosan semmire. Miért is nem? Mert a játékosok 99%-a SZB-t üt, a klónok gyengék, én akkor vagyok jó, ha minél jobb hatékonysággal tudom pörgetni rajtuk a küldetéseket. Tehát bármilyen tulajdonságot növelek magamat szívatom. Szakértelmet meg nincs hova húzni... csak a végtelennél is tovább. Marad a szerencse meg az építkezés. Tehát ez a +%LÉ se való semmire a gyakorlatban.

Így hát ami ebből a zsák mytokronitból kiesik az mind megy egyelőre a gyűjtőbe, hátha jó lesz még valamire. Egyelőre azon agyalok, hogy felhúzom a csatlósaimat még jobban. Jelenleg 90-es barna szinten áll 3 darab is, van mellé 5500 barna mytokronit, így akár ezzel ki is élhetem magam 1 egész hónapig
Csatlós bónusz: +1009

Új célok:
- elhasználni minden templomi pálcát értelmesen (mission impossible)
- elhasználni minden térkapu stimulátor értelmesen (mission impossible)
- értelmes felhasználási módot találni a smaragdszelencének
- meg az összes többi felhalmozott esszenciának is
- 1.000 mytokronit csomag / nap
- csatlós harci erő: 10.000
- szerencse: 3.000

Na, hibátlan lista. 1 év múlva jövök
Dátum: 2017.10.20. 01:17:35
Szerintem elfelejtették lelőni őket. ÜSZ-re írt valaki? Mondjuk minek is írt volna, mindenki jobban jár, ha vannak xenók