Én szeretem winnie-t...én nagyon szeretem winnie-t.
Vitatkozzak? Vagy hagyjam? Hmm...rendben...olvass a sorok között kérlek (bár lehet, hogy erre még nem terjed ki a programod)...az alapkérdésem csak kíváncsiságból fakad. De sebaj.
Érdekelt volna, hogy a 35-ös taglétszám limit honnan jött...bár valahol sejtem a választ...
Edit:
csati: köszi...
Hozzászólások - Piciklon
Dátum: 2009.07.09. 00:05:13
Dátum: 2009.07.08. 23:58:38
Ugyan Maeddy!
Nem mindenkinek adatik meg hőn szeretett IKCS-nk közelében élni és az ő áldásával hadba vonulni!
Nem mindenkinek adatik meg hőn szeretett IKCS-nk közelében élni és az ő áldásával hadba vonulni!
Dátum: 2009.07.08. 23:50:19
Am...komolyan elgondolkoztam azon, hogy miért pont 35 fő egy szövetség maximális létszáma?
Miért nem 24 vagy 45?
Vajon miért pont 35?
Csak halkan megjegyzem: ha van egy 40 fős társaság aki együtt akar játszani hosszabban...akkor miért ne lehetnének egy csapatban? Csak azért mert koppan egy épület?
Miért nem 24 vagy 45?
Vajon miért pont 35?
Csak halkan megjegyzem: ha van egy 40 fős társaság aki együtt akar játszani hosszabban...akkor miért ne lehetnének egy csapatban? Csak azért mert koppan egy épület?
Dátum: 2009.07.08. 23:38:28
A piciknek már kb. januárban (na jó...februárban) kakukk volt
Bocsi...
Bocsi...
Dátum: 2009.07.08. 20:52:12
Sajnos nem bízza a véletlenre
Dátum: 2009.07.07. 10:30:29
Nálam is van kis ikon és nincs irányított vadászatom...szerintem az a maxolt vezetőkészség és a szabad állat slotokkal van összefüggésben...talán
*Edit: Baraty mester gyorsabb...
*Edit: Baraty mester gyorsabb...
Dátum: 2009.07.05. 10:22:46
winnie: sajnos igazuk van...elég sokan agyalnak a törlésen, sokan már meg is tették...csendesen lebontva fél év fejlesztését...és nem csak 50+ szinten igaz ez...beszélgetek olyanokkal (mily meglepő), akik a 40-50 szint között (a középmezőnyben?) haladnak és játszanak...de tőlük is azt hallani, hogy egyre jobban fogynak körülöttük a játékosok.
És ez így nem jó.
És ez így nem jó.
Dátum: 2009.07.03. 14:06:47
Én csak az elsőt , de ez már régi vágyam volt
Dátum: 2009.07.01. 14:54:21
Nem bírom megállni...ezt közkincsé kell tennem
Melyik szám nagyobb?
7
5
8
6
7
5
8
6
Dátum: 2009.06.30. 20:08:25
Egy apró javaslat: én Miklósék helyében ezt a betát meghagynám a 3 hét után tiszta tesztszervernek...persze "lezárva", így akik most bent vannak segítenek/elbohóckodnak (azaz megborítják Miklós elképzeléseit ) és utána kerülne élesítésre a többi világon (így nem kéne tódozgatni-fódozgatni)
Mellesleg ott nekem tényleg olyan játszani, mint egy amolyan "örömzenélés".
(Ezen a topikon kívűl igen sok helyre illene ez a HSZ, de azt hiszem itt van a legjobb helye )
Mellesleg ott nekem tényleg olyan játszani, mint egy amolyan "örömzenélés".
(Ezen a topikon kívűl igen sok helyre illene ez a HSZ, de azt hiszem itt van a legjobb helye )
Dátum: 2009.06.25. 16:11:27
Bennem most már csak egy kérdés merült fel...vajon Miklós mikor adja be a derekát a háborús rendszer megreformálására
Dátum: 2009.06.22. 13:11:25
Illetve a regisztrációnál, ha nincs kitöltve rendesen minden mező, az is magyar...
Dátum: 2009.06.20. 23:41:29
Azt nem is láthattad, mert nem itt oldottuk meg a problémát
Amúgy helyes dolog, tessék csak a felhőkről olvasni, szépek
Amúgy helyes dolog, tessék csak a felhőkről olvasni, szépek
Dátum: 2009.06.20. 07:21:04
Idézet: Kocos - 2009.06.20. 06:04:07
Bocsáss meg, Koc igen megtisztelő, hogy nem hagyod szó nélkül a dolgokat...Pláne szerény személyem bukott kérdését...De nem gondolod, hogy egy két napos problémára (ami hála Craslorg segítségenek megoldódott ) hozzá kell fűznöd?
Úgy alapjáraton nem zavar...csak nem értem...de végülis igaz Egy ciklon ne értsem mindent, mert akkor hova lenne a világ
Mellesleg, ahogy később is mondtam, meteomókus az én családomban sem volt...mindössze csak egy repülős...aki nagyon hiányzik.
Elnézést az OFF-ért... mielőtt megint vérmókusokkal fegyelmeznének
Idézet: Piciklon - 2009.06.18. 13:45:57
Volt az indexen par napja egy cikk az uj felhotipusokrol, ott olvastam eletemben eloszor ezeket a felhoket. Nevesles ugyben egyikunk valoban a szovanyostol eltero palyan mozgott. En az anyatejjel a barany, gomoly meg esőfelhő szavakat szivtam magamba. Lehet, hogy a csaladomban egy főre jutó meteorológusok alacsony száma miatt.
Most egy kissé morcos vagyok...nem jókedvemből, de tettem fel egy kérdést (V2-n, küldi, eddig tudtam halasztani)
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Árulja már el valaki szuperzseni, hogy a felhők típusai miért is speciális? Amikor azt még egy egyszerű lélek is tudja, hogy ha cirrusokat lát az égen, akkor 2-3 napon belül időváltozás jön. Vagy már megint az én nevelésem csúszott félre?
Jah és ennek örömére a következő kérdés a vadászaton az ombrográf mibenlétére vonatkozott...hát kösz.
Hol használják a következő kifejezéseket: cirrus, stratocumulus, cumulonimbus?
meteorológia
teológia
geológia
biológia
meteorológia
teológia
geológia
biológia
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Árulja már el valaki szuperzseni, hogy a felhők típusai miért is speciális? Amikor azt még egy egyszerű lélek is tudja, hogy ha cirrusokat lát az égen, akkor 2-3 napon belül időváltozás jön. Vagy már megint az én nevelésem csúszott félre?
Jah és ennek örömére a következő kérdés a vadászaton az ombrográf mibenlétére vonatkozott...hát kösz.
Volt az indexen par napja egy cikk az uj felhotipusokrol, ott olvastam eletemben eloszor ezeket a felhoket. Nevesles ugyben egyikunk valoban a szovanyostol eltero palyan mozgott. En az anyatejjel a barany, gomoly meg esőfelhő szavakat szivtam magamba. Lehet, hogy a csaladomban egy főre jutó meteorológusok alacsony száma miatt.
Bocsáss meg, Koc igen megtisztelő, hogy nem hagyod szó nélkül a dolgokat...Pláne szerény személyem bukott kérdését...De nem gondolod, hogy egy két napos problémára (ami hála Craslorg segítségenek megoldódott ) hozzá kell fűznöd?
Úgy alapjáraton nem zavar...csak nem értem...de végülis igaz Egy ciklon ne értsem mindent, mert akkor hova lenne a világ
Mellesleg, ahogy később is mondtam, meteomókus az én családomban sem volt...mindössze csak egy repülős...aki nagyon hiányzik.
Elnézést az OFF-ért... mielőtt megint vérmókusokkal fegyelmeznének
Dátum: 2009.06.18. 19:13:42
Nem kötözködés, hanem idézek (az orrom előtt a papír):
"A legtöbb találatos szelvények tulajdonosai között őskövet osztunk szét szintjüktől függően."
(Sorsolásról szó nem esett...)
"A legtöbb találatos szelvények tulajdonosai között őskövet osztunk szét szintjüktől függően."
(Sorsolásról szó nem esett...)
Dátum: 2009.06.18. 14:12:19
Köszi...de mindegy...majd megoldom
Dátum: 2009.06.18. 13:54:40
http://www.atmosphere.mpg.de/enid/de565fd36d533d9ceb2820cd4ea96cd2,0/1__Felh_k/- _Felh_t_pusok_348.html
Mindegy...majd valami faék tipusút keresek a küldihez...utána felejtős.
Bár nagyapám repülős volt (többek között vitorlázó) így lehet, hogy ez is baj , illetve általánosban is tanították...ehh...mindegy...
Mindegy...majd valami faék tipusút keresek a küldihez...utána felejtős.
Bár nagyapám repülős volt (többek között vitorlázó) így lehet, hogy ez is baj , illetve általánosban is tanították...ehh...mindegy...
Dátum: 2009.06.18. 13:45:57
Most egy kissé morcos vagyok...nem jókedvemből, de tettem fel egy kérdést (V2-n, küldi, eddig tudtam halasztani)
Hol használják a következő kifejezéseket: cirrus, stratocumulus, cumulonimbus?
meteorológia
teológia
geológia
biológia
meteorológia
teológia
geológia
biológia
Dátum: 2009.06.17. 22:57:42
Csak aztán nehogy az enyémet hackeld meg helyette!
Dátum: 2009.06.16. 15:36:06
Azért azt a lelkesedést megnézném!
Vajon fogadni is lehetne ?
Vajon fogadni is lehetne ?