Hozzászólások - Butchman
Dátum: 2009.03.01. 20:56:14
Nagyon örülök a dolognak. Hidd el, ez hosszú távon meg fog térülni, még Nektek is. Szerintem is a sebgyógyítás szakértelem legyen az alapja. Ha már szerepjátékosan és "életszerűen" nézzük a dolgot, akkor teljesen nyilvánvaló: aki a lényét tudja kezelni, az magát is kell tudja. Ha lehet, akkor 3:1 legyen az arány. Az már elég csúnya vereség!
Dátum: 2009.03.01. 15:34:48
Egyébként senki se csodálkozzon, hogy mostanában el fog szabadulni a pokol! A "győzz 50 portyában egymás után, amit te indítassz" küldetés nagyon szomorú napok elé fogja állítani kisebbeket. Sajnos én is elkezdem, és még a 20%-osakat is fogom ütni, sokkal a szintem, TÖ-m alatt. Ez a küldetés NAGYON fokozza a kicsik szenvedését...
Máshogy nem lehet megoldani, és még így is tuti többször neki kell majd futni... 
Máshogy nem lehet megoldani, és még így is tuti többször neki kell majd futni... 
Dátum: 2009.03.01. 14:49:40
Miklós,
Nagyon sokminden van itt ami nem életszerű, mégis így van. Jelenleg a játékosok nagy részének ez a problémája. Javasoltunk is pár ötletet. A jók tényleg nyerjenek és mindig, egyszerűen csak ne annyival, hogy a "kisebbek" ne tudjanak semmit sem játszani. Szerintem egyébként nem kellene az italok árát csökkenteni. Az, hogy a csata végén mikortól és mennyit gyógyuljon vissza, csak egy pár matematikai művelet végrehajtani. Nem értek hozzá, de ez nekem nem nagyon tűnik megvalósíthatatlannak. Mindegy, tégy belátásod szerint, a jövő majd igazol vagy Téged, vagy minket.
Nagyon sokminden van itt ami nem életszerű, mégis így van. Jelenleg a játékosok nagy részének ez a problémája. Javasoltunk is pár ötletet. A jók tényleg nyerjenek és mindig, egyszerűen csak ne annyival, hogy a "kisebbek" ne tudjanak semmit sem játszani. Szerintem egyébként nem kellene az italok árát csökkenteni. Az, hogy a csata végén mikortól és mennyit gyógyuljon vissza, csak egy pár matematikai művelet végrehajtani. Nem értek hozzá, de ez nekem nem nagyon tűnik megvalósíthatatlannak. Mindegy, tégy belátásod szerint, a jövő majd igazol vagy Téged, vagy minket.
Dátum: 2009.03.01. 12:58:33
Az a baj, hogy meg sem akarod érteni a problémát, hanem csak egy demagóg dolgot fújsz. Lehet 1 milliós plusszal lehet én is ezt tenném. 

Dátum: 2009.03.01. 10:51:59
Devil,
Az ügyesebb játékosok, nagyobb szövetségek ellen ne akard felvenni a versenyt. Keress más kihívásokat. Én már rég beláttam, hogy nem fogom tudni velük tartani a lépést. Szerintem nem feltétlenül az esélytelenség a fő gond, hanem ahogy már mondtam, hogy nem teljesül az "élni és élni hagyni" elve. Ha a nagyhalak kipusztítják a kicsiket, akkor előbb-utóbb kihalnak a nagyok is.
Az ügyesebb játékosok, nagyobb szövetségek ellen ne akard felvenni a versenyt. Keress más kihívásokat. Én már rég beláttam, hogy nem fogom tudni velük tartani a lépést. Szerintem nem feltétlenül az esélytelenség a fő gond, hanem ahogy már mondtam, hogy nem teljesül az "élni és élni hagyni" elve. Ha a nagyhalak kipusztítják a kicsiket, akkor előbb-utóbb kihalnak a nagyok is.
Dátum: 2009.03.01. 10:47:29
Viktor, értem én, hogy a Te pók karaktered egyik fontos tulajdonsága az egészség, de az én szintemen senki sem azt fejleszti. Ha az egészségre költenék (és az 53+7 sem átlagon aluli), akkor méginkább elvernének, mert másra nem maradna LE. Ördögi kör, és hidd el nem csak én látom így!
Dátum: 2009.03.01. 07:00:58
Viktor,
53-as egészségem van, de biztos ez is alulfejlesztett (2600ÉP). TB és a többiek LEGALÁBB 1200-at visznek le belőle. Ha csak ők támadnak, és én nem ütök senkit, akkor KETTŐ támadás után KO. Szerinted csak az egészség kérdése?
53-as egészségem van, de biztos ez is alulfejlesztett (2600ÉP). TB és a többiek LEGALÁBB 1200-at visznek le belőle. Ha csak ők támadnak, és én nem ütök senkit, akkor KETTŐ támadás után KO. Szerinted csak az egészség kérdése?
Dátum: 2009.02.28. 22:44:34
Mivel?Dátum: 2009.02.28. 22:35:49
Gau,
Ha kintről ütnek, akkor sem lesz több ÉP-d, mint volt... Mi ezzel a probléma? Csak kevesebbet vesztettél attól, akivel nem háborúzol. Gyógyulni nem fogsz semmit. Erről nem is volt szó egyik esetben sem, csak a sebzést "kompenzálják" a csata végén.
Ha kintről ütnek, akkor sem lesz több ÉP-d, mint volt... Mi ezzel a probléma? Csak kevesebbet vesztettél attól, akivel nem háborúzol. Gyógyulni nem fogsz semmit. Erről nem is volt szó egyik esetben sem, csak a sebzést "kompenzálják" a csata végén.
Dátum: 2009.02.28. 22:14:45
Meghallgatva itt sok okos véleményt, szerintem csak az automatikus felgyógyulás lenne a legjobb. Igaza van Seligennek, hogy az egyszerre megkapott ÉP-vel csúnyán meg lehetne viccelni mindenkit.
Dátum: 2009.02.28. 22:08:23
Gau,
A második. És hiszem, hogy meg lehet valósítani. Ugyanúgy, ahogyan a háborúban nem működik a transz.projekció. Ha nem háborúzó ellenfél üt, visszagyógyulsz valamennyit. Miért kéne 2 életpont. Most én nem értelek...
A második. És hiszem, hogy meg lehet valósítani. Ugyanúgy, ahogyan a háborúban nem működik a transz.projekció. Ha nem háborúzó ellenfél üt, visszagyógyulsz valamennyit. Miért kéne 2 életpont. Most én nem értelek...

Dátum: 2009.02.28. 21:35:46
Szerintem is minél egyszerűbbé kellene tenni ezt, mert akkor Miklós sem tud nagyon sok érvet hozni ellene. A csaták eredményébe nem szabad, hogy beleszóljon ez az új rendszer. Arra ott a védelem itala. Aki nyerni akar mindenáron, használja, lelke rajta.
Dátum: 2009.02.28. 21:04:54
Gau, azzal mi bajod van, ha háborúban nem működik? Mert hogy leportyáznak háborún kívül sokszor, de nem vesztesz sok ÉP-t, azzal az ég egy adta világon semmi bajod nem lehet.
Dátum: 2009.02.28. 20:17:01
Gau,
Ha a háborúban "szenved" az ember, akkor arra van megoldás... Úgy hívják kapituláció. A háború igenis fájjon!
Ha a háborúban "szenved" az ember, akkor arra van megoldás... Úgy hívják kapituláció. A háború igenis fájjon!
Dátum: 2009.02.28. 20:13:43
Most komolyan kérdem: mi a gond akkor?
Itt van mindkét tábor 1-1 jeles képviselője: A földbe döngölt és a földbe döngölő... és megegyeztünk. Nem lehetne akkor meglépni ezt a dolgot. Bár félek akkor a védelem italára illetve gyógyitalokra nem fog senki őskövet szánni. De a fejlesztők is gondoljanak bele: minél jobban érzi magát a vevő egy szórakozóhelyen, annál többet fogyaszt és annál tovább próbál maradni... Érdemesebb lenne hosszú távú kapcsolatban gondolkodni nem?
Itt van mindkét tábor 1-1 jeles képviselője: A földbe döngölt és a földbe döngölő... és megegyeztünk. Nem lehetne akkor meglépni ezt a dolgot. Bár félek akkor a védelem italára illetve gyógyitalokra nem fog senki őskövet szánni. De a fejlesztők is gondoljanak bele: minél jobban érzi magát a vevő egy szórakozóhelyen, annál többet fogyaszt és annál tovább próbál maradni... Érdemesebb lenne hosszú távú kapcsolatban gondolkodni nem?
Dátum: 2009.02.28. 20:08:36
De. Legelőször én is ezt mondtam.
Vagy legalábbis gondoltam.
Vagy legalábbis gondoltam.Dátum: 2009.02.28. 20:05:42
Ok, akkor nem Neked, hanem Seligennek szólt! 

Dátum: 2009.02.28. 20:05:00
Nekem ez is jó lenne, de azért mondták, hogy ne, mert valaki elalszik 40k LE-vel, és mire felkel addigra a hiénák szétszaggatják. Még az a fék sincs benne, hogy 15% alá ütik. Nekem minden megoldás jó, csak LEGYEN VALAMI...
Dátum: 2009.02.28. 19:55:21
Remélem az irónia mellett valamilyen szinten komolyan is vesztek, mert ez egy elég égető probléma. Seligen: hidd el, ha több ÉP-m lenne, nem kellene támadjak kisebbeket nekem sem. Mielőtt beküzdöttem magam a TOP 100-ba, hasonlóan TrueBlood-hoz én is csak pár szintet ütöttem lefelé. Amióta az ÉP-m csak arra elég, hogy napi 4-5 portyát nyomjak el, hogy a nyomoronc állataim ne sírják el magukat, én is SOKKAL szintem alatt, és TÖ-m alatt kell, hogy portyázzak. Aki próbál sikeresen játszani, az tudja, hogy miről beszélek, mert ő is hasonló gondokkal van elfoglalva azt hiszem. Az állat kérdés persze lehet, hogy meg fog oldódni az új szabályokkal. (remélem nem lesz még rosszabb a helyzet, azáltal, hogy most már nem napi pár, hanem 10 portyával lehet csak vidáman tartani a jószágokat.)
Dátum: 2009.02.28. 12:19:54
Benőke, remélem neked nincsenek ilyen gondjaid, mert ügyesebb játékos vagy mint én. Az egészségnek meg lenne szerepe. Az határozná meg, hogy mennyi a maximumod, milyen gyorsan gyógyulsz, stb. Hangsúlyozom: nem azzal van gond, hogy megvernek, nem azzal, hogy valaki jobb, hanem azzal hogy nincs mit megoldani, mert nem tudom a játék fő funkcióit használni: portya, térkapu, epikus. És én még csak el is vagyok valahogyan, de a tápláléklánc legalján nagyon szomorú ez a játék!