Hozzászólások - Eliteninja
Dátum: 2010.01.06. 22:23:56
Az mind1. A lényeg ugyanaz. Ráadásul megint szarakodik az adatbázis 

Dátum: 2010.01.06. 22:17:34
Birka is bekaphatja 
edit: sőt, lehet sorszámot húzni
nah ki jelentkezik az 1-esért? 

edit: sőt, lehet sorszámot húzni
nah ki jelentkezik az 1-esért? 
Dátum: 2010.01.06. 22:15:32
Az AL bekaphatja tövig. Még a máját is megvakarhatja vele.
Edit: igen valószínű megint ez lesz. És szerinted ez megint mennyire lesz demoralizáló a játékosok számára? Szerinted mennyire van tele a tökük az ilyen hozzáállással? Hát elárulom, hogy baromira, ha nem tűnt volna még fel. Jobb is, hogy nem idézek a belső fórumokról
Edit: igen valószínű megint ez lesz. És szerinted ez megint mennyire lesz demoralizáló a játékosok számára? Szerinted mennyire van tele a tökük az ilyen hozzáállással? Hát elárulom, hogy baromira, ha nem tűnt volna még fel. Jobb is, hogy nem idézek a belső fórumokról

Dátum: 2010.01.06. 21:34:46
Mind a két szakinak van előnye és hátránya, de ugyanúgy a LE/TP arányt borítja. a VF kb a szingu ellentéte, mert lassít és így jutsz több LE-hez a szingu meg gyorsít. Akkor miért kell kizárni a VF-et? Ez olyan ostobaság...
Dátum: 2010.01.06. 21:07:43
Hmm. VF-ezem, hogy jobb legyen a LE/TP arányom, de ugyanakkor elköltöm az összes PP-met(napi 25). Hogy miért? Egyrészt élvezetből, még akkor is, ha 0 LE jön(mondjuk azért jobban örülnkék, ha csorogna. Mondjuk néha otthagyom a mikuláscsomagot másnak, meg pattanok, meg néha bejön egy 80k-s rablás
), valamint a dögök miatt. Persze célszerűbb lenne csak kamrát tölteni és utána hagyni a francba. De a portya az portya
és lehet élvezni is 
), valamint a dögök miatt. Persze célszerűbb lenne csak kamrát tölteni és utána hagyni a francba. De a portya az portya
és lehet élvezni is 
Dátum: 2010.01.06. 20:44:11
Aham. Az 55 nem?
Dátum: 2010.01.06. 20:42:11
Ja akad ilyen, csak kamra töltés másra nem kell a portya.
Dátum: 2010.01.06. 19:42:42
Félre érted. A max megmarad. De a két szakinak az összege lehetne max 60->50es VF-el kinyomhatnád a szakit 10-re.
Dátum: 2010.01.06. 19:39:27
Szerintem a kettő összege az egy jó ötlet, ez már bennem is felmerült. De egyetértek Prismával, ha a VF ki van zárva akkor legyen a szingu.
Miért kell büntetni a szingust?
A VF-re az volt a válasz, hogy el lehet felejteni. Szerintem mehet a macskaköröm
Miért kell büntetni a szingust?
A VF-re az volt a válasz, hogy el lehet felejteni. Szerintem mehet a macskaköröm

Dátum: 2010.01.06. 18:42:02
Azért mert a szingura nem hat és az a szaki ugyanúgy megbolygatja a LE/TP arányt. Mindkét szakinak vannak előnyei, hátrányai, de ezek közül az egyik mégsincs kizárva, pedig mindkettővel előnyre tesz szert a játékos.
Dátum: 2010.01.06. 18:29:07
Ti, mert már kifarmoltatok belőlük mindent
:D
:DDátum: 2010.01.06. 07:19:49
Milyen összefüggés? 
hogy megint a top kap tápot? A KH már így is brutális táp, ha még a 0-ás portyából is kapsz LE-t mellé...
Ha a VF ki van csukva akkor a szingut is ki kell zárni. Ez így igazságos.

hogy megint a top kap tápot? A KH már így is brutális táp, ha még a 0-ás portyából is kapsz LE-t mellé...
Ha a VF ki van csukva akkor a szingut is ki kell zárni. Ez így igazságos.
Dátum: 2010.01.06. 00:18:03
Lesz időd.
Dátum: 2010.01.05. 23:25:28
Ne legyünk már radikálisak 
De azt hiszem jogos az, hogyha a VF-el nem kompatibilis akkor a szinguval se legyen az
edit: plusz a topnak ott a KH, ami miatt igazán egy szava nem lehet

De azt hiszem jogos az, hogyha a VF-el nem kompatibilis akkor a szinguval se legyen az

edit: plusz a topnak ott a KH, ami miatt igazán egy szava nem lehet

Dátum: 2010.01.05. 23:19:22
Szerintem olyan kérdés nem volt, hogy a VF-eseket kizárjuk-e vagy sem...
Dátum: 2010.01.05. 23:05:13
Aham. nehogymár a toppot rosszul érintse valami. Nameg a KH nem volt elég az agyontápolásra 

Dátum: 2010.01.05. 22:58:30
Ja. A VF kb a szingu ellentéte(az 1ik lassít a másik gyorsít). Ha kizárja a VF-et akkor a szingut is zárja ki.
Dátum: 2010.01.05. 22:50:39
Én pvp fan vagyok. A rekord az 9 óra latt egy lvl 86os bone nec volt neten
nem tudom, hogy ez szégyen vagy dicsőség
de azt hiszem kicsit mindkettő 
nem tudom, hogy ez szégyen vagy dicsőség
de azt hiszem kicsit mindkettő 
Dátum: 2010.01.05. 22:47:01
hehe
mik ki nem derülnek 
de gyűlöltem a trapassát, főleg, ha enigma is volt rajta....böüeh:D
kedvenc kari: clawos druid(werebear+fireclaw kombó), de a legkedvencebb(ha van ilyen szó
)az a bone nekró volt. Amikor az tárgyarkból annyira fel volt tápolva, hogy a bone spear skillje 57-es volt....nah akkor a pala nem ért oda a charge-al sem
nomeg ehhez kell a maxos fcr(faster casting rate) ami 130% 
Persze vannak olyan buildek amiket el sem képzel az ember, de kellő anyagi háttérrel frankón össze lehet hozni
Enchantos sorci widowmakerrel és guided arrowokat lövöldöz+teleport. Nah azt nagyon nehéz megverni...
mik ki nem derülnek 
de gyűlöltem a trapassát, főleg, ha enigma is volt rajta....böüeh:D
kedvenc kari: clawos druid(werebear+fireclaw kombó), de a legkedvencebb(ha van ilyen szó
)az a bone nekró volt. Amikor az tárgyarkból annyira fel volt tápolva, hogy a bone spear skillje 57-es volt....nah akkor a pala nem ért oda a charge-al sem
nomeg ehhez kell a maxos fcr(faster casting rate) ami 130% 
Persze vannak olyan buildek amiket el sem képzel az ember, de kellő anyagi háttérrel frankón össze lehet hozni
Enchantos sorci widowmakerrel és guided arrowokat lövöldöz+teleport. Nah azt nagyon nehéz megverni...
Dátum: 2010.01.05. 22:41:19
SP-ben teljsen más a játék, mint bneten. Össze nem lehet hasonlítani 
neten egyszerűen nem lehet ugyanolyat PVP-zni és, ha elég burzsuj vagy akkor a legbetegebb buildeket is össze lehet rakni

neten egyszerűen nem lehet ugyanolyat PVP-zni és, ha elég burzsuj vagy akkor a legbetegebb buildeket is össze lehet rakni