Dátum: 2008.12.06. 18:49:52
Idézet: Over - 2008.12.06. 13:25:39 Volt ilyen kérdés 1+1*0=?
És a 2 a helyes. válasz
Nos csak kérdezem ha nullával szorzunk valamit akkor az nem 0?
de az 1 lett volna a jó.
Dátum: 2008.12.06. 18:49:06
Idézet: Roseprincess - 2008.12.06. 13:25:04 Ma kaptam egy kétdést...
Milyen színű a piros Mikulás?
aszem ilyen válaszok voltak:
barna, piros, zöld, fehér
aszem ehhez nem kell különösebb komment...
Hány kilogramm, 1gramm?
100
10
1000
kevesebb
Hát igazán vehette volna a fáradságot és beírhatta volna az értéket is(pl: 1*10^-3 vagy 0.001), vagy visszafelé már nem megy a számolás?
így szerintem kevesebben fogják tudni, mivel a harmadik, nem számokból álló, az általában nem szokott jó lenni.
Dátum: 2008.12.06. 15:39:07
Idézet: ArkAngyal75 - 2008.12.06. 09:59:05
Melyik kutyafajtára jellemző a lilás színű nyelvezet?
Német juhászkutya
Chow-chow
Dobberman
Labrador Retriever
A gugliban nem találtam erre utalást, ezt csak olyan kutyabuzi tudja, akinek Chow-chow kutyája van.
mert guglizni tudni kell. nekem első keresésre első oldalra kiadta:
erre kerestem: kutyafajták kék nyelve van
Idézet: gugli
kutyafajták és betegségek - G-Portál
KUTYAFAJTÁK NAGYOBB CSOPORTJAI ... mindkét fajta jellegzetes tulajdonságaival, azonban ezt a származáselméletet igencsak cáfolja a chow-chow kék nyelve. ...
Dátum: 2008.12.06. 08:55:09
És az, hogy az állat a tőlünk elrabolt LE-ból fejlődjön? Ha kiütnek minket, akkor nem tudunk odafigyelni, és az állatka is lop a LE-nkból.
Dátum: 2008.12.06. 08:38:59
Idézet: Marius Glenius - 2008.12.06. 08:22:38 Nem másoltam be az egészet, de akérdés az volt, hogy hány sejt van az emberben, helyes válasznak 60 milliárdot írt, ellenben utánanéztem, 100 billió környékén van.
gondolom az bacilusokkal és vírusokkal együtt volt számolva...
a barátnőm szerint 100 billió, de a barátom szerint a 60 milliárd a jó. a sulinet szerint meg a 100 billió, az a bélben élő bacik száma. rossz, pontatlan kérdés.
Dátum: 2008.12.06. 08:05:47
Idézet: Bekas - 2008.12.05. 23:48:30 Hogy Irjak helyesen a Coca-Cola-t?
Coca-Cola
Cacao Kola
Cola Koca
Koca Cola
Gratulálok, meg annak is aki jónak értékelte.
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Dátum: 2008.12.06. 08:04:58
Idézet: R3dNeX - 2008.12.05. 23:22:18 2,3,4,6,9,14,22,35, Mi a következő szám a sorozatban?
44
50
55
56
ennek mi a logikája? (56 a jó válasz)
van egy elméletem, de az sehogy se jó
lehet h hülye vagyok hozzá
vagy csak álmos, mert mindjárt elalszok
szerencsére a kérdés feltevő elég hülye, és nem tud egy saját ilyet kitalálni, ezért csak be kell írni a gugliba idézőjelekkel közrezárva.
2, 1, 2, 2, 3, 4, 6, 9, 14, 22, 35, 56, 90, 145, 234, 378, 611, 988, 1598, 2585, 4182, 6766, 10947, 17712
Dátum: 2008.12.05. 21:06:49
Idézet: Hauer92 - 2008.12.05. 20:33:42 Nem t'om nekem is nagyon tetszik a játék és a prémiumosokkal sincs semmi bajom (csak kicsit sok tápot kapnak de nnyi pénzért bőven belefér hiszen tényleg nem sok)csak épp a sikerélmény az ami nekem úgy 3-as szintől hiányzik azóta sok minden történt hiába megyek rá a tulajdonságokra szakikra sose tudok többetnyerni mint veszteni (ezért már több mint -200 az átlagom
) az állatom jóformán annyira nem tudom használni hogy szintet épjen (elfogtam 5-ös szinten és most én vok 16-os ő meg 5-ös és állandóan ájultra van verve pedig amíg nincs 90% fölött az ÉP-je addig nem viszem magammal de kb 5-10 csata és újra ájult akárhogy gyógyítgatom pedig elég sokat tudok rajt gyógyítani ráadásul szerintem irreálisan sokat kell költeni a morálra pláne hogy a sok ájultság miatt szinte mindig a padlón van) és akkor 7-9-es szinttől a szövetség is csak nyüg állandóan háborúzunk (most mentünk 0 fölé és egyből 4-en jöttek nekünk) esélyünk sincs nyerni (egyedül egy csatát nyertünk azt is hatalmas szerencsével és sok kitartással)
szóval kérdem én hol itt a sikerélmény??? mert én hiába keresem már jó ideje semmit nem láttam belőle maxannyit ha egyszer ne adj isten a random mellém áll és még az ellenfelem is über szerencsétlen akkor talán meg tudok verni egy 20-as szintű embert de aztán ez hatalmas sikerélmény mondhatom osszam be egy hétre mi??? hát már csak azért jáccom mert azért még mindig jobb mint a többi de sikerélmény itt se nagyon ér pedig azt azért ég el kell mondanom hogy ahhoz képest hogy 200-zal többet vesztettem mint amennyit nyerztem ahhoz képest csak -1500-2000 a Le- dif-em szóval a taktikám se lehet olyan rossz ha nem vesztek el minden LE-t amiért keményen megküzdök
növeld a gyógyításodat. habár minek, úgyis hamar leesik az állat morálja, felesleges felfejleszteni. én 100-zal többet vesztettem mint nyertem, és plusz 3.5k -ban vagyok.
Dátum: 2008.12.05. 21:02:00
Idézet: Ricardo - 2008.12.05. 20:26:49
U.i.: Ha a Te karaktered Sir Nyeteg, akkor szerintem nem mások rontják el a játékodat, csupán Te a vadászgatós taktikát válsztottad a portyázós helyett. Az azon a szinten még jóval gyengébb taktika.
nem, nem az én karakterem Sir Nyeteg.
Dátum: 2008.12.05. 20:42:00
Idézet: Bitkiller - 2008.12.05. 20:32:17 Tökéletesen igazad van, azzal a kitétellel, hogy ha a következő mondatrész megmagyarázza, akkor nem szükséges kétszer elismételni, hogy Borsodi. Egyébként pedig a kizárás oka a specializált rétegre való hivatkozás lenne, és ez csapta ki nálam a biztosítékot. Ennél bonyolultabb kérdést pedig már nem merek feltenni, mert kiesik a 75%-os szűrő -valamint a válaszadók tudatlansága és/vagy lustasága- miatt.
mivel túl könnyű opció, vagy reklám opció nincs, helyesírás gondolom nem volt benne, hát akkor mit csináljon szegény értékelő? hát fogjuk rá, hogy csak azok tudhatják akik tévéznek, vagy kocsmába járnak...
Dátum: 2008.12.05. 20:23:13
Milyen nemű a Közönséges földigiliszta?
semleges
hím
nő
hímnős
közönséges
Dátum: 2008.12.05. 20:23:05
Idézet: Csuhi - 2008.12.05. 20:11:22 Ha rajtam múlna, akkor visszavonnám a segélyt, nem fizetnék a 3. gyerek után több családipótlékot. A ki nem dobott pénzeket, amiket a kisebbség úgyis cigire és piára költene, befektetném és hatalmas gyárakat hoznék létre, amibe a dolgozni utáló, de mostmár rákényszerített lakosságot dolgoztatnám.
anyád!
Dátum: 2008.12.05. 20:21:03
Idézet: Kyron - 2008.12.05. 20:03:25 Ezt fúj prémiumos/tápos/gazdag csávó dumát már vagy ezerszer felhozták, és kezd egy kicsit fárasztó lenni!
Ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek aki még lovagol ezen a témán. Értsétek már meg, hogy ingyen nem adnak semmit, itt mégis játszhatsz ingyen is!!! Ha valaki meg megteheti, hogy költsön egy kicsit arra, ami színesíti ezeket a rohadt szürke hétköznapokat, azt miért kell piszkálni? Én nem értem meg! Vagyunk vagy hatezren, akik játszunk ezzel a játékkal férjünk már el egymás mellett!
A bajnokiról meg annyit, hogy az egy óriási random, ahol a mérleg nyelve a jobban kifejlesztett karakter felé áll, de nem biztos a sikere!!!
Amúgy meg a pRÉMEK is normálisan játszanak, csak ők fizetnek is a játékért! Mellesleg a pRÉM és prém is között is van különbség, van aki csak a prémiumos bónuszok miatt költ egy minimális összeget rá, és vannak akik mindenben a legjobbak akarnak lenni és nyomják a lóvét a Beholdernek! Remélhetőleg az ő "adakozásuk" miatt még több javaslat fog belekerülni a játékba, amivel egy kicsit csökkenni fognak a "kicsi" és a "nagy" (normálisan játszó és prémiumos) közötti különbségek.
Amúgy meg olvasgasd a fórumot át rendesen, és mindenki aki szidni szeretné a "gazdag csajokat/srácokat", észreveheted, hogy sok prémiumos próbál javítani azon, hogy ne legyen ilyen nagy farmolás és ne az legyen a cél, hogy a verd ki a szuszt a kicsikből, hanem próbálkozz a saját súlycsoportoddal!!!
Ne érts félre! Tudom milyen érzés amikor átmennek rajtad a nagyok és te csak nézel, hogy most mi van, de ez ellen lehet tenni és aki tesz is, az majd látni fogja a eredményét!!! Aki meg nem, az írja csak a negatív hozzászólásait, majd valaki ír egy hasonlót rá mint én most!
te meg értsd már meg, hogy ez a játék azért készült hogy én ingyen játszhassam, és azok akik pénzért játszanak, elrontják a játékomat, tehát a játék célját!
Dátum: 2008.12.05. 18:40:00
Melyik a legnehezebb fém?
ozmium*
arany
ólom
vas
ezt nem tudom, de nem az a legnehezebb ami a legsűrűbb? mert a barátnőm szerint az Irídium sűrűbb...
Melyik pilóta lett illetve "lessz" a 2008-as Formula 1-es világbajnokság győztese?
Felipe Massa
Lewis Hamilton
Fernando Alonso
Kimi Räikkönen
hö?
és a lessz az egy sz.
Dátum: 2008.12.05. 17:48:15
Hány pontot ér egy mezőnygól (field-gól) az NFL-ben (amerikai foci)?
1
4
3*
2
kit érdekel?
Szegednek külföldi városokról elnevezett útjai vannak, miért?
Térképről választották
Testvérvárosok
Csak
A nagy árvíz utáni segítségekért hálából
.
és egy kicsit fantáziadúsabb válaszok kénének...
Melyik város amerikaifutball csapata a Packers?
Green Bay
Pittsburgh
Cleveland
Tampa Bay
khmmm.
Melyik alant felsorolt szóval lesz helyes a következő mondás"A türelem ... terem."?
torna
bort
románc
rózsát
románcot
Hálózatépítésnél használt az MLM rövidítés mit is jelent?
Modern Light Marketing
Multi Level Marketing
Make Low Money
My Love Money
???
Dátum: 2008.12.05. 17:38:11
Hány pontot ér egy mezőnygól (field-gól) az NFL-ben (amerikai foci)?
1
4
3*
2
kit érdekel?
Szegednek külföldi városokról elnevezett útjai vannak, miért?
Térképről választották
Testvérvárosok
Csak
.
és egy kicsit fantáziadúsabb válaszok kénének...
Dátum: 2008.12.05. 15:31:11
Idézet: Bitkiller - 2008.12.05. 14:49:02 "A szlogen: "Borsodi...
... a Hold sötét oldala."
... a torta habos oldala."
... az élet habos oldala."
... az Erő sötét oldala."
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ."
Na ez kicsapta nálam a biztosítékot. Miért rétegkérdés ez?????????? Kimegyek az utcára, három plakát vigyorog rám ezzel a szlogennel. Bekapcsolom a tévét, ez dől belőle.
Miazhogy a szlogen? A szlogenről csak akkor beszélhetsz, ha már beszéltél róla, így "egy szlogen" vagy "A Borsodi szlogene:" különben is ez a kérdés kiesett volna magától is 100%-os jó válasszal, kábé olyan szintű mint a mennyi a 36 négyzetgyöke.
Dátum: 2008.12.05. 15:31:00
[törölve]
Dátum: 2008.12.05. 15:29:38
Európát Ázsiától elválasztó hegység. A neve?
Krím
Altaj
Urál
Kaukázus
érdekes szóhasználat...
Melyik ország válogatottjában játszik Olisadebe?
Lengyelország.
Svájc.
Nigéria.
Ghana.
milyen sportág?
Mivel álmodik az éhes disznó?
böllérrel
kocával
makkal
mivel hogy alszik
apád!
Hol található az adventi vásár?
Tatabánya
Pécs
Esztergom
Bécs
Esetleg:
Tatabányán
Pécsett
Esztergomban
Bécsben
Dátum: 2008.12.04. 16:51:28
Idézet: Rosszqtya - 2008.12.04. 16:48:48 nem említettem félnótást, de innen rögtön kivilágít, hogy szövegértelmezi problémáid is vannak...
gúgliba meg talán úgy kéne beírni, ahogy az eredeti kérdés hangzott! "Melyik a világ leghosszabb folyója?" de ehhez megintcsak agyakapacitás kéne, ami nálad hiányzik.
további jó baszakodást, veled befejeztem a tárgyalást egy életre
és mért úgy kéne beírni?