Attól még simán hazavághatja ÉP szinten a másikat a portyázós ismételhető küldik pörgetésével.
20k+ LE egy küldetésért (az én szintem környékén) lefelé támadva pár TP-ből simán megéri egy VF-esnek is arány szempontjából. (Ismerek ilyen karaktert.)
Azt gondoltam, hogy a Tapasztalat arra jó, hogy kicsit redukálja a támadó kedvet magasabb szintről. (Mindegy miért támad az illető, Le-ért vagy küldi miatt.)
Ilyen szempontból kicsit nem értem, hogy miért csak egy amúgy is szűk réteget (=EH) szűkít.
Hozzászólások - Ezüstszél
Dátum: 2010.12.31. 12:53:07
Dátum: 2010.12.31. 10:09:14
Érdeklődnék, hogy a Tapasztalat AF képesség miért csak az EH-s támadóknak ad extra TP-t?
Magasról támadó VF-esek nincsenek?
Magasról támadó VF-esek nincsenek?
Dátum: 2010.12.29. 22:35:10
Nice.
Dátum: 2010.12.29. 20:43:16
Első kérdés kvízolimpián:
A zenei hang elé írt
1. undefined
2. undefined
3. ('kereszt') hogyan módosítja a hangot?
4. undefined
Ez mégis mi a POKOL? Sehogy sem javul meg. Kiléptem-beléptem, ugyanez.
Edit: Gondoltam betippelem, vigye kánya, max lesz egy rossz válaszom, de a tetü olimpia még csak tovább sem lép a kérdésről!
Edit2: És amikor lejár, újraindul! Óriási! Szeretném megköszönni az élményt mindenkinek.
- Köszönöm annak aki a kérdéseket fáradságosan összeválogatta. Sajnos nem élvezhettem, pedig az itteni hsz-ek alapján jó móka lett volna.
- Köszönöm az engine-t hegesztőknek, akik felfedezték hogyan lehet a kérdést fúzionálni a válasszal, hogyan lehet belecsempészni az ismeretlen misztikus hangulatát a válaszok közé, továbbá sikeresen applikálták az infinite loop-ot a kvízolimpiába.
- Köszönöm, hogy nem kell viselnem a lelki terhét annak, hogy esetleg kiszorítok másokat az értékes, kvízmedált érő helyekről.
- Köszönöm azoknak, akik úgy gondolták, hogy minek tesztelni az ilyen kipróbált, stramm részét a játéknak.
- Köszönöm a pápának, hogy nincs védőszentje az online játékoknak, szegény beleroppanna a feladatba, míg az összes negatív indulatot semlegesíti.
- Végül köszönöm a barátaimnak, hogy tegnap elhívtak társasozni, így csak ma este jutottam az olimpiához, és csak 1-2 órát mérgelődtem az egészen. Nem kell tovább idegelnem magam, és órákig lógni a neten, hogy hátha egyszer megjavul.
A zenei hang elé írt
1. undefined
2. undefined
3. ('kereszt') hogyan módosítja a hangot?
4. undefined
Ez mégis mi a POKOL? Sehogy sem javul meg. Kiléptem-beléptem, ugyanez.
Edit: Gondoltam betippelem, vigye kánya, max lesz egy rossz válaszom, de a tetü olimpia még csak tovább sem lép a kérdésről!
Edit2: És amikor lejár, újraindul! Óriási! Szeretném megköszönni az élményt mindenkinek.
- Köszönöm annak aki a kérdéseket fáradságosan összeválogatta. Sajnos nem élvezhettem, pedig az itteni hsz-ek alapján jó móka lett volna.
- Köszönöm az engine-t hegesztőknek, akik felfedezték hogyan lehet a kérdést fúzionálni a válasszal, hogyan lehet belecsempészni az ismeretlen misztikus hangulatát a válaszok közé, továbbá sikeresen applikálták az infinite loop-ot a kvízolimpiába.
- Köszönöm, hogy nem kell viselnem a lelki terhét annak, hogy esetleg kiszorítok másokat az értékes, kvízmedált érő helyekről.
- Köszönöm azoknak, akik úgy gondolták, hogy minek tesztelni az ilyen kipróbált, stramm részét a játéknak.
- Köszönöm a pápának, hogy nincs védőszentje az online játékoknak, szegény beleroppanna a feladatba, míg az összes negatív indulatot semlegesíti.
- Végül köszönöm a barátaimnak, hogy tegnap elhívtak társasozni, így csak ma este jutottam az olimpiához, és csak 1-2 órát mérgelődtem az egészen. Nem kell tovább idegelnem magam, és órákig lógni a neten, hogy hátha egyszer megjavul.
Dátum: 2010.12.28. 13:59:27
Idézet: Idont'Care Atall - 2010.12.28. 13:38:27
Rövid válasz egy hosszan nyúló problémára:
SPEC.!
Zeuszt tanítják általánosban, Sívát is. Lilith egy széles körben nem ismert "legenda" szereplője, amivel csak az foglalkozik, akit a témakör érdekel.
Nem általános műveltség. Ennyi.
szerintem Lilithnek legalább annyi helye van itt mint Zeusznak, Sivának vagy Ahura Mazdának.
Rövid válasz egy hosszan nyúló problémára:
SPEC.!
Zeuszt tanítják általánosban, Sívát is. Lilith egy széles körben nem ismert "legenda" szereplője, amivel csak az foglalkozik, akit a témakör érdekel.
Nem általános műveltség. Ennyi.
Dátum: 2010.12.28. 13:50:39
Hmmm, még egy AF képesség, ami kihullott a rostán...
Köszi az infót, nem figyeltem.
Köszi az infót, nem figyeltem.
Dátum: 2010.12.28. 11:37:09
Hatékony pihenés AF képesség kimaxolása csak 12 AF pont, és duplázza a pihenés hatékonyságát.
Ez tekinthető úgy is, hogy effektíve kétszer annyi pihenésed van egy nap.
Sztem valami ilyesmit kerestél.
Ez tekinthető úgy is, hogy effektíve kétszer annyi pihenésed van egy nap.
Sztem valami ilyesmit kerestél.
Dátum: 2010.12.28. 11:15:23
Nem törlik, hanem lesz "Szigorú nézés" AF képesség, ami elnémít minden szitkozódási hajlamot. Aki kifejleszti, arra nem fog hatni az átokszórás.
Dátum: 2010.12.27. 13:01:41
Idézet: Buttgereit - 2010.12.26. 11:41:02
Akkor miért lovagol itt mindenki A Gyűrűk Urából származó kérdéseken, hogy azok mennyire spec.-ek? Gyakorlatilag a fantasy alapműve...
Szerintem a Skandar Graunra vonatkozó kérdés nem számi specnek egy fantasy játék kvízében. Elvégre ha valaki egy fantasy online rpg-t játszik elvárható hogy a témát legalább alapfokon ismerje.
Akkor miért lovagol itt mindenki A Gyűrűk Urából származó kérdéseken, hogy azok mennyire spec.-ek? Gyakorlatilag a fantasy alapműve...
Dátum: 2010.12.21. 22:29:51
Kíváncsian várom.
Dátum: 2010.12.21. 22:09:00
Nem.
Ma mászkáltam a városban (ajándékvásárló körút), és egyszer csak emellett az üzlet mellett mentem el.
Mondanom sem kell, nem bírtam ki vigyorgás nélkül.
Most este már csak rákerestem, hogy van-é honlapja, és volt...
Ma mászkáltam a városban (ajándékvásárló körút), és egyszer csak emellett az üzlet mellett mentem el.
Mondanom sem kell, nem bírtam ki vigyorgás nélkül.
Most este már csak rákerestem, hogy van-é honlapja, és volt...
Dátum: 2010.12.21. 21:31:48
Dátum: 2010.12.17. 21:00:42
Idézet: S0laris - 2010.12.17. 12:20:18
Támogatom.
Idézet: Baraty - 2010.12.17. 10:57:39
Baraty, nem lehetne bent hagyni? Átírod a cucc nevét Kiégett Térképkereső varázsvesszőre, a leírást meg valami ilyesmire: "Az előző térképkereső világesemény során elhasználódott relikvia. Nincs funkciója." A leírás miatt egyértelmű, hogy használhatatlan, így nem piszkálják az újak a supportot, hogy ilyet hol lehet szerezni, nekünk meg megmarad a +1 plecsni (amit adott esetben reaktiválni lehet a következő térkép eventen).
A jutalom akkor jelenik meg a karakternél, amikor 10 után először online.
A térképkereső pálcát jövőhét elején fogom levenni.
A térképkereső pálcát jövőhét elején fogom levenni.
Baraty, nem lehetne bent hagyni? Átírod a cucc nevét Kiégett Térképkereső varázsvesszőre, a leírást meg valami ilyesmire: "Az előző térképkereső világesemény során elhasználódott relikvia. Nincs funkciója." A leírás miatt egyértelmű, hogy használhatatlan, így nem piszkálják az újak a supportot, hogy ilyet hol lehet szerezni, nekünk meg megmarad a +1 plecsni (amit adott esetben reaktiválni lehet a következő térkép eventen).
Támogatom.
Dátum: 2010.12.14. 21:57:06
55 térképdarab betárazva. Hátradől. Ezüst cucc garantálva. Nomen est omen.
"Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően eggyel erősebb jutalmat fogsz kapni (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyeri)"
"Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően eggyel erősebb jutalmat fogsz kapni (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyeri)"
Dátum: 2010.12.11. 22:51:21
Javaslat AF képességre:
Domináns kihívás: Kiválaszthatsz egy darab szakértelmet, és annak a próbája mindig benne lesz a kihívásban, amit kezdeményezel. (Ha más hív ki téged, akkor nem működik a szakértelem.)
Domináns kihívás: Kiválaszthatsz egy darab szakértelmet, és annak a próbája mindig benne lesz a kihívásban, amit kezdeményezel. (Ha más hív ki téged, akkor nem működik a szakértelem.)
Dátum: 2010.12.11. 12:29:07
Idézet: ViktoriuSS - 2010.12.11. 09:29:34
mivel vagy 10 éve ismerem.
Hát valahol itt a probléma gyökere. Miért írsz be 10 éves vicceket? Vagy miért ekkora mennyiségben?
Én is elkezdhetném beírni a fejemben lévőket, és annak se lenne se vége, se hossza. [Nemtom Cras ahhoz mennyire vágna jó képet, ha egyszerre hárman-négyen is elkezdenék ezt a metódust. ]
Ha 1-2 viccet egyszerre beírsz, az elmegy. Most sem a második vicced után írtam a hsz-t. De ennek már spam szaga van, ráadásul 10 éves spam szaga.
Nekem ez csak elveszi a kedvem ettől a topictól.
mivel vagy 10 éve ismerem.
Hát valahol itt a probléma gyökere. Miért írsz be 10 éves vicceket? Vagy miért ekkora mennyiségben?
Én is elkezdhetném beírni a fejemben lévőket, és annak se lenne se vége, se hossza. [Nemtom Cras ahhoz mennyire vágna jó képet, ha egyszerre hárman-négyen is elkezdenék ezt a metódust. ]
Ha 1-2 viccet egyszerre beírsz, az elmegy. Most sem a második vicced után írtam a hsz-t. De ennek már spam szaga van, ráadásul 10 éves spam szaga.
Nekem ez csak elveszi a kedvem ettől a topictól.
Dátum: 2010.12.10. 13:02:29
Ahem.
Ha tovább folytatod az ezeréves, áporodott viccek bemásolását ide, akkor kénytelen leszek 1-esekkel végigmenni minden vicceden.
Ha tovább folytatod az ezeréves, áporodott viccek bemásolását ide, akkor kénytelen leszek 1-esekkel végigmenni minden vicceden.
Dátum: 2010.12.06. 13:52:04
Bőven véd.
Tőlem még nem szívtak LE-t támadók, pedig szívós tárgyakkal támadnak, és van is nálam LE, csak levédve.
Transz projekció rulez. Aki meg értelmetlennek tartja, az ne fejlessze, oszt jónapot.
Tőlem még nem szívtak LE-t támadók, pedig szívós tárgyakkal támadnak, és van is nálam LE, csak levédve.
Transz projekció rulez. Aki meg értelmetlennek tartja, az ne fejlessze, oszt jónapot.
Dátum: 2010.12.06. 07:41:56
Vivát, Mikulás!
Dátum: 2010.11.29. 22:47:25
Esetleg a plazma: Atominál mélyebb szinten felbomlott anyag állapota.
Ilyen pl a Nap, ahol az elektronok és az atommagok egymástól függetlenül mozognak. (És ez a tűzhöz kiválóan passzol.)
Edit: Engem picit a "négy apostol" válasz piszkál, mivel apostolból volt vagy 12. Inkább lehetne a 4 evangélista. Vagy bármi, amiből tényleg 4 van.
Ilyen pl a Nap, ahol az elektronok és az atommagok egymástól függetlenül mozognak. (És ez a tűzhöz kiválóan passzol.)
Edit: Engem picit a "négy apostol" válasz piszkál, mivel apostolból volt vagy 12. Inkább lehetne a 4 evangélista. Vagy bármi, amiből tényleg 4 van.