Persze, elmesélem...
Kaptam El Diablotol egy levelet, hogy váltani szeretne a Chaosból...megkérdeztem miért...erre írta hogy mert az egyik szövitársa ráuszította Nephilát...kicsi a világ, engem is ő "üldözött" el a Chaosból..,utána érdeklődtem Nephilától..
Figyeljétek a levelet, amit Dark Wolf nyomott Nephilának:
Szia Nephila!
Nem gondoltam volna hogy valaha találkozunk...háborúban ... Mi volt az ami motivált titeket ,hogy megtámadjatok egy ilyen kis szövit mint a Chaos?...Gondolom nem reméltetek nagy kihívást ....Egy ember tőletek végig veri az egész mezőnyt ...a többiek nyugodtan alhatnak ....Volt esetleg valaki nálatok akinek szúrta a szemét valamelyikünk..Vagy ez nem egy ember miatt van,hanem az egész szövinek szól?....
És még lenne egy kérésem...VAn egy tagunk..El Diablo...meg tennéd hogy párszor betámadod?... ...Kicsit nagy a szája.
Előre is köszi a választ...és a fenyítést!
Szép napot! Üdv! Wolf
Erre kicsit bedühöttem, hogy lehet valaki ilyen sunyi? Hordát váltanék, és elverném párszor, csak sajnálom rá a pénzt, ahogy a neve is utal rá, egy sötét állat...
Inkább kitettem a karakterlapomra ezt a levelet, hogy nálam elnyerte a leggerinctelenebb ember díját a játékban.És ezt mindenki így gondolja.1-2 ember el is akar menni miatta a Chaosból..
Erre ő felkapta a vizet, kilépett a Chaosból, és irt nekem egy levelet, az ilyenkor már megszokott hülye paraszt, gyere válts hordát, addig foglak ütni amíg nem törölsz, címszóval...
Ami miatt levettem a levelét, az az hogy Hege megkért...
Hát röviden ennyi...
Hozzászólások - Szabinho
Dátum: 2009.05.01. 14:52:26
Dátum: 2009.05.01. 13:36:36
Remélem Tanult Dark Wolf!
Van aki tudja miről beszélek!
Aki másnak vermet ás, maga esik bele...!!!
A Chaosból legalább többen nem fognak miatta távozni!
Van aki tudja miről beszélek!
Aki másnak vermet ás, maga esik bele...!!!
A Chaosból legalább többen nem fognak miatta távozni!
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.30. 20:22:09
Úgy látom nem csak én nem értem:)
Nem lehetne ezeknél az Aukciós cuccoknál egy terjedelmesebb leírást adni, hogy még az olyan elmefogyottak is megértsék mint én?!(blush)
Nem lehetne ezeknél az Aukciós cuccoknál egy terjedelmesebb leírást adni, hogy még az olyan elmefogyottak is megértsék mint én?!(blush)
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.30. 19:18:29
Köszi a lepontozást, arik vagytok, de inkább írjatok valami értelmeset, aztán pontozhattok
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.30. 19:00:46
Ez a hűség záloga a legnagyobb hülyeség szvsz
Ha valaki hordát vált, valszeg másik szövibe is akar menni...
Meg az hogy néz ki, hogy egy rubin, smaragd szöviben van, és tegyük fel, a Smaragd szövi háborúzik egy Rubinnal...akkor a Rubin kari nem tudja támadni a Rubint....ez mekkora őrültség
Vagy ha én írtam hülyeséget, magyarázza már el valaki legyen olyan szíves
Ha valaki hordát vált, valszeg másik szövibe is akar menni...
Meg az hogy néz ki, hogy egy rubin, smaragd szöviben van, és tegyük fel, a Smaragd szövi háborúzik egy Rubinnal...akkor a Rubin kari nem tudja támadni a Rubint....ez mekkora őrültség
Vagy ha én írtam hülyeséget, magyarázza már el valaki legyen olyan szíves
Dátum: 2009.04.29. 16:57:56
Én visszaszívtam mindent, sikerült regelnem, bár a Vegzetur Freerollra csak 1-én lehet majd:P
Dátum: 2009.04.29. 16:39:23
ugy van ott hogy Vegzetur Freeroll...nekem nem a freerollra való regisztrációval van bajom, hanem hogy amikor az Új Felhasználóra megyek, kitöltöm az űrlapot, még előjön egy Sporting-betes ablak, ahol bekell fizetni min. 1000et...csak ugy lesz teljes a Reg?
E nélkül nem is lehet játszani?
E nélkül nem is lehet játszani?
Dátum: 2009.04.29. 16:00:20
Szerintem befizetés nélkül is lehet regisztrálni a paradise pokerre.....ez egy FREEROLL, akkor lehessen már ingyen játszani.
Dátum: 2009.04.28. 15:16:57
Azt lehet csinálni láthatatlanban, hogy kijössz, térkapuzol, és visszamész...mivel nem veszi portyának (ahogy az epikust sem) nem kell megvárnod a 12 órát...
Dátum: 2009.04.27. 07:09:30
Sameed amit irtam pm-et, azt nem igazán kedveskedésnek szántam, volt benne némi kis irónia, de ahogy igy visszanézem, lehet hogy félreértetted Megkérdeztem milyen áron jöhettél vissza....
Ja és nem én hoztam fel a témát, de nagyon is igaza van annak, aki hőbörög...ennyi erővel ha valakinek nem lesz ideje a játékra, törli magát, aztán amikor lesz ideje, vissza kuncsorog, és ugyanonnan folytatja...az oké, ha indithattál volna egy uj karit, szíved joga, de szerintem ez így nem igazán fair....nah mindegy...
Zacc ott a pont:D
Ja és nem én hoztam fel a témát, de nagyon is igaza van annak, aki hőbörög...ennyi erővel ha valakinek nem lesz ideje a játékra, törli magát, aztán amikor lesz ideje, vissza kuncsorog, és ugyanonnan folytatja...az oké, ha indithattál volna egy uj karit, szíved joga, de szerintem ez így nem igazán fair....nah mindegy...
Zacc ott a pont:D
Dátum: 2009.04.26. 19:37:44
Ez hogy Sameed visszajött...vajon mennyibe fájt neki?
Mindjárt megjelenik Grahor, meg Beneth atya is:D
Azért kiváncsi lennék ha ezt megcsinálná valamelyik "sima" kari, visszaengednék-e...ő döntése volt hogy törölt, maradjon is úgy.
Mindjárt megjelenik Grahor, meg Beneth atya is:D
Azért kiváncsi lennék ha ezt megcsinálná valamelyik "sima" kari, visszaengednék-e...ő döntése volt hogy törölt, maradjon is úgy.
Dátum: 2009.04.25. 21:02:52
Bátyámat láttam játszani, neki meg már csomó ismerőse játszik...(Kratogan, Reiren,stb...), mondom én is kipróbálom, azt hittem ez is 3 napos játék lesz, mert nálam általában addig tart, de nem, megtetszett, és azóta rontom itt a levegőt
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.25. 16:40:33
Az őskőtermő zsák nem rossz, elfogadnám:D Bár ezekhez még közünk se lehet, nekünk kisebbeknek...
Dátum: 2009.04.11. 17:17:57
Nekem ami nagyon tetszik, és szerintem nagyon jó ötlet volt, az a szakértelem kalkulátor, amivel kiszámíthatom mennyibe fog fájni kimaxolni a LE-hozó szakikat... És akkor éreztem át igazán milyen jó hogy (egyelőre) 25-s a transzplantációm....súlyos ezreket lehet vele megspórolni:)
Jó lenne még pár ilyen kalkulátor:)
Jó lenne még pár ilyen kalkulátor:)
Dátum: 2009.04.03. 21:55:38
Nagyon örülök hogy a fókuszkristályoknak az árai lelettek csökkentve, de az állat felszerelés szerintem még mindig horribilis, szóval ha csak 1-2 őskővel is, de lejjebb lehetne vinni..nehogymár egy implantátum, vagy nemtudom mi annyiba kerüljön mint egy enyészmester....
Dátum: 2009.03.06. 22:11:16
Benőke, szerintem fogadd el hogy amit leirtál az egy az egyben ostobaság Ezek a küldetések..megkérdezhetném hanyas szintű vagy a játékba? legyen döntetlen háborúd..pff, hát az 50. küldetés pedig az év vicce
Dátum: 2009.03.05. 18:03:52
Szerintem is az lesz amit Morti mond, aki leküzdi a fertőzést kap egy kis jelvényt, ami mondjuk ad valami +-t, aki meg nem küzd ellene az ettől elesik...szoval aki nem küzd ellene azt is hajtani fogja ez a jelvény, ugyhogy szerintem ebből nem lesz gond:)
Dátum: 2009.02.28. 19:35:50
Tetszik ez a kérdés?
Talán
Igen!
nem
nemigen.
Helyes válasz:Igen!
Ki fogadta el ezt jó kérdésnek?
Talán
Igen!
nem
nemigen.
Helyes válasz:Igen!
Ki fogadta el ezt jó kérdésnek?
Dátum: 2009.02.28. 14:20:09
Miklós írtad hogy lehetőség lesz ugyanazon küldi ujboli megcsinásálához...ez butaság lenen hiszen magasabb szinten akkor valaki mindig kiválasztja azt a küldit hogy találkozz a császárral, és akkor állandoan abból kap egy csomó LE-t..gondolom azért erre valamit majd kitaláltok...
Dátum: 2009.02.21. 20:23:09
Esküszöm te nem vagy normális. Drakoon a szövetésgtársam v1-n teljesen normális karaktere van, de megis mondta hoyg arra akar menni v3-n hogy a toplisán ő legyen első építésben...Látom te nagyon unatkozol, de azt ne itt vezesd le, mert egyszerűen csak kinevetteted magad a nagy okoskodásoddal