Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - LanMaffia

Dátum: 2018.12.19. 00:55:22
Ezek különleges dukátok. Ezekkel majd a fejlesztett aukciós házban lehet majd vásárolni, ahol upgradelt tárgyak lesznek.
Dátum: 2018.12.16. 20:05:01
Ez azért van, mert én már fél évvel előtte tudtam, hogy jön a nagy templom és direkt felhalmoztam több százat. Vagy ezzel itt ne is viccelődjek?
Dátum: 2018.12.16. 18:33:19
Nekem jön vermenként kettő kb. Nem tudom ez sok-e. Viszont templomi pálca megint baromi sok. Jöhetne a gigamega templom
Idézet: LanMaffia - 2018.06.08. 10:15:54
Leöltem minden kihívható szörnyet. 2353 lett

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=809vu.png

És megint kész. Round III !

(egyébként ez esetben nagyon nem fair, hogy almát kell használni, jobb lenne valami olyasmi, hogy te vérengző vadállat, szétkaszaboltál mindent amit értél. Akarod újrakezdeni? )
Dátum: 2018.11.28. 02:52:11
Arra nem hat
Jah, és sajnálom, hogy nem tudtam menni :| A következőre igyekszek valami kiegészítő programot is kitalálni, mert 7 órát vonatozni már egyre kevésbé vicces. A sör is gyorsabban üt a korral
Nem toltam túl a vermeket eddig. Mondjuk szerintem ezután sem fogom, havi 2-3-mal elég jól eldöcög ez. Templomot se csináltam, ezzel a gigatemplommal meg jól is jártam, hogy lusta voltam. 10 naponta lepörög mindenféle kapkodás nélkül
Nekem olyan 30 pálca van tarcsiban
Dátum: 2018.11.24. 17:19:24
Tudsz esetleg pontos listát mire hat?
Elismerem nehéz dolgotok van, főleg így találkozó előtt új dolgot kitalálni. Viszont ide tényleg kellene pár új tétel, pár kollégával együtt már kvázi kimaxoltuk a listát. Esetemben egyedül a zöld mytokronit relikvia lenne opció, de erre nem szeretnék áldozni, mivel most is van 100k, plusz akkor a következő kufárra nem maradna mit nyerni
Köszi szépen!
Köszi!

Szerintem egyébként a relikvia joker bőven többet ér, mint az éjkristály fókusz. Ugye előbbi adjátok a 2.000-es és 5.000-es befizetésekhez, utóbbit pedig fentebb. Éjkristály fókuszt elég egyszerű szerezni templomkristályból, és a gigantikus templom azért termeli szépen. Relikvia joker meg igazából csak befizetésekhez és költési akciókhoz jár. Itt ugye az unobtánium fókuszon van leginkább a hangsúly, mivel magas relikviaszinteken ebből azért igen szép mennyiség kell. Lehetne a magasabb csomaghoz is ilyet kérni?

Másrészt... nagyon izgatott vagyok, hogy mi lesz az aukción
Dátum: 2018.11.11. 16:28:03
Nekem összesen 3 másodpercig volt hasznos Volt vagy 400 smaragdszelence, bedobtam, felvitte a szintet és ugyanúgy maradt több száz. Viszont ugye az alacsonyabb szintűek gyorsabban lépik a szinteket.
Dátum: 2018.11.11. 15:32:35
Hali!

Legnagyobb és legkisebb csatlós között 50 szint különbség lehet max. Vagy 49.
Dátum: 2018.10.21. 15:15:35
Azt hiszem erről lemaradtam, bocsi. Ezt a szálat mindenképpen érdemes továbbgondolni

Állandóan előjön ez a V1-es top így meg úgy. De igazából pont itt ölnek emberek a játékba órákat, játszanak a legrégebb óta, javasolták a legtöbb módosítást, vannak ott a legtöbb fórumon, gondolták át a legtöbb ötletet, stb. stb. Nem kell itt rögtön falhoz állítani valakit azért, mert beleköt egy ötletbe, esetleg rámutat annak hiányosságaira Rengeteg jó ötlet érkezett más világokról, más játékosoktól is.
Dátum: 2018.10.21. 14:58:29
Szerintem ne vedd személyeskedésnek, messze nem ellened irányul Látszik, hogy van benned energia és kitartás, főleg hogy szépen akkurátusan beidéztél minden releváns infót. Programozói szemmel nyilvánvalóan bonyolítana a jelenlegi struktúrán. De az igazi kérdés még mindig az, hogy hogyan valósulna meg ez a gyakorlatban, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon.

Maradjon meg:
- a szövetségi szintű taktikázási lehetőség
- "az egész csapatnak oda kell tennie magát ha nyerni akar" érzés
- stb.

Csináljuk valami gyökérok-elemzés félét. Miért lenne szükség bónusz mezőre?

Azért, hogy lusta vagyok a megírt a taktikát figyelembe venni, ezért kéne nekem egy plusz mező, ahova üthetek? - nem releváns, ne legyél lusta

Azért, mert rengeteg a PP-m, mindjárt túlcsordulok. ->
Miért nem költöd el a PP-t SZB-ben? ->
Mert a szövetség előirányzott ütésszáma most nagyon kevés és nem akarom elrontani a többiek játékát. ->
Mikor szokott ilyen PP túlcsordulás lenni? ->
Hétvége és hétfő után, amikor nincs SZB ->
Megoldás: tegyünk be egy bónusz üthető mezőt, ami csak kedden él (kedd 12:00 - szerda 12:00), az ide érkező ütések nem számítanak az SZB-ben.

Ilyesmi
Dátum: 2018.10.21. 14:27:05
A vastag betű ellenére továbbra is tartom azt, hogy a jelenlegi a legoptimálisabb De ha tudsz jobbat, bátran Az nyilván nem megoldás, hogy 1 karakter a szövetségből beüti a 15 ütéses tutit, míg a többiek beleölnek 1000 PP-t a bónuszmezőbe. A játékgyorsítással és az alapgondolattal semmi gond, rengetegszer fel is jön. Viszont tovább is kéne gondolni, hogy hogy működne ez a gyakorlatban.
Dátum: 2018.10.17. 13:17:43
Mindet támogatom!
Dátum: 2018.10.10. 11:53:29
Na ez új volt Köszi!
Dátum: 2018.10.06. 23:57:50
Nekem nagyon bejön ez a folyton drágulós model, jó lenne!