Igen Byzon, de ami felmerült, arra nem alkalmas az automatikus szűrés, admint igényel aktív jelenléttel és hozzáértéssel.
Laikusként mondom, nem vagyok PC guru.
Traviánon nyomtam végig egy szervert, ott is adminnal működött csak a dolog. Magától is kivágott minden csalót, és jelzésre is precízen végigkövette az eseményeket. Utána tájékoztatott az eredményről, ami bizony sokszor látható is volt addigra. Én ahhoz a szigorhoz szoktam.
Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.02.21. 16:31:13
Dátum: 2009.02.21. 16:21:12
Nem tudom mi történt, úgy tájékoztatnak mindenkit, ahogy Téged.
Könyörgöm ne személyekre és 1-1 szövire bontsuk a gyanút (ami nem csak az enyém, bár most nagyon el akartok szigetelni), hanem legyen kikövetelve a következetesen tiszta játék! Esély se legyen kihasználni semmilyen kiskaput, jogosulatlan előnyt! Vagy kapja meg mindenki a scriptet, rabszolgázás, multizás lehetőségét, vagy senki. Önzőség? Lehet, de vállalom.
Könyörgöm ne személyekre és 1-1 szövire bontsuk a gyanút (ami nem csak az enyém, bár most nagyon el akartok szigetelni), hanem legyen kikövetelve a következetesen tiszta játék! Esély se legyen kihasználni semmilyen kiskaput, jogosulatlan előnyt! Vagy kapja meg mindenki a scriptet, rabszolgázás, multizás lehetőségét, vagy senki. Önzőség? Lehet, de vállalom.
Dátum: 2009.02.21. 16:15:03
Én szeretnék egy szigorúan szűrt, feltörhetetlen és multit kizáró játékot játszani, ahol éjjel-nappal működik az admin rendszere, aki cselekedni sem lusta! Ennyi...
Személyeskedésbe pedig nem mennék bele, mint ahogy eddig is azért fogalmazok általánosságban.
Fentiekkel egyet nem értéseddel magadat minősíted, mindenki gondolja ahogy akarja.
Személyeskedésbe pedig nem mennék bele, mint ahogy eddig is azért fogalmazok általánosságban.
Fentiekkel egyet nem értéseddel magadat minősíted, mindenki gondolja ahogy akarja.
Dátum: 2009.02.21. 16:07:14
Romboló??? Csalni és ellehetetleníteni nem az?
Mit osszak meg, amikor általános a probléma? Van értelme? Nincs, átfogó szűrés kell!
Hozzáteszem, hogy eddig mailban két esetben jeleztem tételesen kilistázva multizás tényét. Ismerősök is megtették párszor.
Tudod mi történt? SEMMI!!! Akkor minek? Én sem teszem azóta, barátaim sem teszik...
Annyira hadakozol a dolog ellen, hogy az már kissé furcsa...
Mit osszak meg, amikor általános a probléma? Van értelme? Nincs, átfogó szűrés kell!
Hozzáteszem, hogy eddig mailban két esetben jeleztem tételesen kilistázva multizás tényét. Ismerősök is megtették párszor.
Tudod mi történt? SEMMI!!! Akkor minek? Én sem teszem azóta, barátaim sem teszik...
Annyira hadakozol a dolog ellen, hogy az már kissé furcsa...
Dátum: 2009.02.21. 16:00:18
Most komolyan gondolod, hogy 4 szövetséget gyanúba keverek, és tagokat fogok megnevezni? Mi a fenének nézel, nem vagyok ÁVH-s!
Miklósék végezzék a dolgukat a pénzemért, majd ha nekem fizetnek a szűrésért, akkor nevezgetek. Nem, akkor sem, hanem eltűnnének végleg. Én bátorkodom jelezni a problémát, az illetékes pedig bizonyítsa az ellenkezőjét. Jó hogy már nem nekem kell bevinni a sittre is a bűnözőket, mert a rendőrséget nem érdekli a dolog...
Miklósék végezzék a dolgukat a pénzemért, majd ha nekem fizetnek a szűrésért, akkor nevezgetek. Nem, akkor sem, hanem eltűnnének végleg. Én bátorkodom jelezni a problémát, az illetékes pedig bizonyítsa az ellenkezőjét. Jó hogy már nem nekem kell bevinni a sittre is a bűnözőket, mert a rendőrséget nem érdekli a dolog...
Dátum: 2009.02.21. 15:31:44
Végre valaki düh helyett gondolkodott, és vette a fáradtságot megérteni a mondandóm lényegét. Köszönöm!
Dátum: 2009.02.21. 15:29:44
Azt sem tudom melyikben vagy.
Valamint általánosságban értek egyet a dologgal és tapasztalok "furcsaságokat".
Kapásból eszembe jutott 4 szövetség, ahol bizonyos(!) tagok használhatnak valamit, de a társaik is csupán gyanítják. Nem az első 4 szövetségre céloztam sorrendben, mielőtt belekötsz.
Valamint általánosságban értek egyet a dologgal és tapasztalok "furcsaságokat".
Kapásból eszembe jutott 4 szövetség, ahol bizonyos(!) tagok használhatnak valamit, de a társaik is csupán gyanítják. Nem az első 4 szövetségre céloztam sorrendben, mielőtt belekötsz.
Dátum: 2009.02.21. 14:43:14
Most mi fáj? Feltettem egy idézetet, amitől én is tartok...
Így van, aki kicsit is ért a játékhoz, az tudja mi lehetséges. Amit leírt a tag, az bizony lehetséges.
Így van, aki kicsit is ért a játékhoz, az tudja mi lehetséges. Amit leírt a tag, az bizony lehetséges.
Dátum: 2009.02.21. 14:00:03
Az ilyeneket a banned@vegzetur.hu címre kell küldeni. Mázli esetén kapsz választ, hogy megnézik. Sajna én még egyetlen esetről sem hallottam, hogy történt volna valami. Én legalábbis két alkalommal küldtem tételes listát multizásról, egyik barátom szintén küldött másik listát, de az érintettek köszönik jól vannak azóta is.
Dátum: 2009.02.21. 13:54:07
Idézet: Kocos - 2009.02.21. 07:31:37
Ezt hivjak ugy, hogy a butasag gyozott a jozan esz felett.
A hatalom tornya pl. most tipikusan olyannak tunik, hogy a kisebb szovik is labdaba rughatnak erte.
Az meg, hogy csalonak nevezzuk azt aki jobban/ugyesebben jatszik mint mi, tipikus emberi jellemvonas.
Ezt kiolvasni belőle volt butaság!
Aki jobban/ügyesebben játszik, az a tisztességes!
Aki scriptel és rabszolgá(ka)t tart, az bizony CSALÓ szerintem is!
Most pedig gondolkozz el azon, hogy mennyit tud mondjuk 1 nap alatt építésbe betolni az egyik és másik kategória. Bizony amíg nem lesz tiszta a játék, addig az új épületek is csak szakadékot növelő tényezők, amik láttán sokan fognak törölni a jövőben, attól tartok. Kár, hogy csak én.
Ezt hivjak ugy, hogy a butasag gyozott a jozan esz felett.
A hatalom tornya pl. most tipikusan olyannak tunik, hogy a kisebb szovik is labdaba rughatnak erte.
Az meg, hogy csalonak nevezzuk azt aki jobban/ugyesebben jatszik mint mi, tipikus emberi jellemvonas.
Ezt kiolvasni belőle volt butaság!
Aki jobban/ügyesebben játszik, az a tisztességes!
Aki scriptel és rabszolgá(ka)t tart, az bizony CSALÓ szerintem is!
Most pedig gondolkozz el azon, hogy mennyit tud mondjuk 1 nap alatt építésbe betolni az egyik és másik kategória. Bizony amíg nem lesz tiszta a játék, addig az új épületek is csak szakadékot növelő tényezők, amik láttán sokan fognak törölni a jövőben, attól tartok. Kár, hogy csak én.
Dátum: 2009.02.21. 05:16:11
Én honnan tudjam? Pedig szeretném tudni, hogy én is elkérjem az okosságot! Ennyit írt, meg a szövetség nevét, ahonnan kapta az infót. Találja ki akinek a dolga...
Dátum: 2009.02.21. 04:36:32
Várjál, nem raktam ki mindent. Nem azt mondta, hogy mindenki csaló az első szövetségekből, fontos szerepe van az ÉS szócskának.
Említett olyan dolgokat - amiket inkább nem rakok ki -, hogy miképpen mennek a csalások valamilyen scripttel. Megsúgta a srácnak egy prominens játékos, akkor döntött a törlés mellett. Bizonyítani nem lehet őket, legalábbis én nem tudom, annak ellenére, hogy sok furcsa dolgot tapasztaltunk már páran...
Tudjuk be szerencsés véletlennek a furcsaságokat, én már belefáradtam a széllel szemben vizelésbe. A scriptet használók és rabszolgatartók úgyis hiába építenek fel minden épületet, ha már nem lesz kin kiélvezni "gyümölcsét". Én még kitartok, ahogy jópáran.
Az idő fogja igazolni a jelenlegi út helyességét, vagy kudarcát.
Említett olyan dolgokat - amiket inkább nem rakok ki -, hogy miképpen mennek a csalások valamilyen scripttel. Megsúgta a srácnak egy prominens játékos, akkor döntött a törlés mellett. Bizonyítani nem lehet őket, legalábbis én nem tudom, annak ellenére, hogy sok furcsa dolgot tapasztaltunk már páran...
Tudjuk be szerencsés véletlennek a furcsaságokat, én már belefáradtam a széllel szemben vizelésbe. A scriptet használók és rabszolgatartók úgyis hiába építenek fel minden épületet, ha már nem lesz kin kiélvezni "gyümölcsét". Én még kitartok, ahogy jópáran.
Az idő fogja igazolni a jelenlegi út helyességét, vagy kudarcát.
Dátum: 2009.02.21. 02:24:23
Már nem annyi: A hatalom tornya 23.
Ma írta nekem egy 31. szintű (prémiumos!) játékos:
"tele a f.szom ezzel a játékkal, minden fejlesztést az első szövetségeknek és csalóknak csinálnak Mikiék!".
Már nem tudtam válaszolni, törölte magát.
Nem szaporítanám a szót, attól tartok a játékosszám statisztika fogja megmutatni mondatának igazát, vagy ellenkezőjét.
Ma írta nekem egy 31. szintű (prémiumos!) játékos:
"tele a f.szom ezzel a játékkal, minden fejlesztést az első szövetségeknek és csalóknak csinálnak Mikiék!".
Már nem tudtam válaszolni, törölte magát.
Nem szaporítanám a szót, attól tartok a játékosszám statisztika fogja megmutatni mondatának igazát, vagy ellenkezőjét.
Dátum: 2009.02.21. 01:54:36
Háborúban ugye nem lenne alkalmazható?
Dátum: 2009.02.20. 22:19:56
Ezeket a saját PP és CSP-m által érem el, nem más verítéke árán, aki egyébként ügyesen védi a portyázásomat.
Nüansznyi a különbség, de szerintem lényeges.
Nüansznyi a különbség, de szerintem lényeges.
Dátum: 2009.02.20. 22:17:49
Kösz az ilyen esélyt, ami 5 szinttel, 156 TÖ-vel és 130 szakival van felettem
Hasonló jókat kívánok
Hasonló jókat kívánok
Dátum: 2009.02.20. 22:06:06
Izé. Kára származik belőle, mert naponta megkapja az elhurcolást, valamint keserű lesz a szájíze.
U.i.: jóéjt Neked is!
U.i.: jóéjt Neked is!
Dátum: 2009.02.20. 21:59:56
Jó ég, ezt már nem hiszem el.
Ok, hátha a példa érthetőbb a gondommal:
kinézek egy alsóbb szintű tagot, aki azért gürizik, hogy engem egyszer beérjen és általam simán üthető. Sokat portyázik, vadászik, épít. Leverem mint vak a poharat (nem hozok el semmit), a nap végén pedig nyugtázom, hogy szépen hozott. Innentől nincs más dolgom, mint minimális kockázattal 1 PP fejében leverem. AKÁR MINDEN NAP, mert nulla rizikó, fix bevétel! Ez pedig innentől szerintem gusztustalan... Kiemelem: szerintem!
Ok, hátha a példa érthetőbb a gondommal:
kinézek egy alsóbb szintű tagot, aki azért gürizik, hogy engem egyszer beérjen és általam simán üthető. Sokat portyázik, vadászik, épít. Leverem mint vak a poharat (nem hozok el semmit), a nap végén pedig nyugtázom, hogy szépen hozott. Innentől nincs más dolgom, mint minimális kockázattal 1 PP fejében leverem. AKÁR MINDEN NAP, mert nulla rizikó, fix bevétel! Ez pedig innentől szerintem gusztustalan... Kiemelem: szerintem!
Dátum: 2009.02.20. 21:50:49
A lehetséges hátrány okfejtésem eggyel feljebb olvasd légyszi.
Dátum: 2009.02.20. 21:49:09
Már mondtam: etika, nomeg morális kérdés.
Eddig a "fehér holló" gyarapodott max. általam, legyen akár 5 szinttel magasabb.
Most akkor mi a csudáért örüljek neki, hogy hiába vagyok LÉvel 15% alatt egész nap, ha a félkézzel lenyomott karakter valamilyen módon részesedik az eredményemből? Nem korrekt szerintem, nagyon nem.
Ja, egyébként valóban érdemes lesz rászállni a szintekkel alacsonyabb, és nagy pluszt felmutató játékosokra, hiszen valószínűleg aktívak lesznek a LÉszerzésben. Aztán mehetünk naponta a nyakára egyszer, adózzon csak. Hm.
Esetleg bevezethetnénk a védelmi pénzt is? Mondjuk 10 őskőért 1 napig Sharpa kűzd helyettem, és nap végén felezzük a LÉ-t!
Eddig a "fehér holló" gyarapodott max. általam, legyen akár 5 szinttel magasabb.
Most akkor mi a csudáért örüljek neki, hogy hiába vagyok LÉvel 15% alatt egész nap, ha a félkézzel lenyomott karakter valamilyen módon részesedik az eredményemből? Nem korrekt szerintem, nagyon nem.
Ja, egyébként valóban érdemes lesz rászállni a szintekkel alacsonyabb, és nagy pluszt felmutató játékosokra, hiszen valószínűleg aktívak lesznek a LÉszerzésben. Aztán mehetünk naponta a nyakára egyszer, adózzon csak. Hm.
Esetleg bevezethetnénk a védelmi pénzt is? Mondjuk 10 őskőért 1 napig Sharpa kűzd helyettem, és nap végén felezzük a LÉ-t!