Hozzászólások - Texex
Dátum: 2008.12.17. 12:29:08
Oké de a lényeg azon van hogy tegnap este 21 óra körül lett elfogadva ma reggel 8kor meg már ki is esett! Azért ez kissé rövid idő ahhoz hogy kiderüljön mennyire nehéz.
Dátum: 2008.12.17. 11:09:01
A mai értelemben vett szappan első biztos említése 385-ből származik. 800 táján már általánosan elterjedt a szappanfőzés. Faggyút és hamuzsírt főztek össze nagy üstökben. A kenőszappant pedig a 12. század óta ismerik.
http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kjc/0/30717/1
de a wiki és google is hozza
http://www.sulinet.hu/tart/fcikk/Kjc/0/30717/1
de a wiki és google is hozza
Dátum: 2008.12.17. 11:05:39
Magyarázatot? Mire hogy miért esett ki egyetlen éjszaka alatt?Tőlem? Honnan a nyavajóból tudnám? Épp azért írok ide, hogy mi történt.
Dátum: 2008.12.17. 11:01:06
Mikor említik a történelmi írások először a mai értelemben vett szappant?
385
i.e. 200
XII. század
XVIII. század
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
Ezt a kérdést tegnap a server leállás után tettem fel és lett elfogadva. Most meg már ki is esett? 1/2 nap alatt, lehet meg kapták ketten és mivel rosszat nyomtak igy már rossz is? Azért legalább 1hetet kapjanak már a kérdések.
Ui.:
Még át sem vettem érte a jó kérdésért járó LE-t mivel éjjel mikorra elfogadták már nem akartam tovább játszani.
385
i.e. 200
XII. század
XVIII. század
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
Ezt a kérdést tegnap a server leállás után tettem fel és lett elfogadva. Most meg már ki is esett? 1/2 nap alatt, lehet meg kapták ketten és mivel rosszat nyomtak igy már rossz is? Azért legalább 1hetet kapjanak már a kérdések.
Ui.:
Még át sem vettem érte a jó kérdésért járó LE-t mivel éjjel mikorra elfogadták már nem akartam tovább játszani.
Dátum: 2008.12.17. 10:59:26
Mikor említik a történelmi írások először a mai értelemben vett szappant?
385
i.e. 200
XII. század
XVIII. század
Ui.:
385
i.e. 200
XII. század
XVIII. század
Ui.:
Dátum: 2008.12.12. 14:45:21
melyik kerületben van a parlament?
8.
7.
5.
2.
Oké hogy magyarok vagyunk , és mindenki arra gondol hogy a magyar Parlament épülete, de talán nem ártana még is pontosítani. Ráadásul mondatot nagy betűvel kezdünk, és a Parlament is nagybetűvel írandó.
8.
7.
5.
2.
Oké hogy magyarok vagyunk , és mindenki arra gondol hogy a magyar Parlament épülete, de talán nem ártana még is pontosítani. Ráadásul mondatot nagy betűvel kezdünk, és a Parlament is nagybetűvel írandó.
Dátum: 2008.12.10. 01:08:00
Hányadik The Sims sorozat fok megjeleni 2009-ben?
4
3
1
2
fog
4
3
1
2
fog
Dátum: 2008.12.10. 00:43:25
gyre többször olvasom hogy, ha a fantasy, sci-fi, kérdések jók, akkor az én sport kérdésem miért spec.?
A válasz egyszerű, kérlek nézd meg hogy milyen játék is ez?
Ha majd focistákat kell cseleztetni a játékba és azért kapod a pontot , és abból fejleszted a gyorsaságát, pontosságát, rúgó képességet, szakértelemnek meg a szimulálást és hasonlókat, akkor ezek a kérdések tökéletesek lesznek ott. Viszont addig itt egy fantasy játékban , ami a Túlélők Földje, HKK, majd Ősök Városából ered, hadd lehessen már inkább ilyen kérdéseket feltenni. Ráadásul a Beholder adja ki ma az egyik legtöbb ilyen jellegű könyvet, és övé a TF, HKK, ŐV is/nézz képernyő bal oldalára a hirdetésre :-) / a, talán érthető ha át megy jó pár ilyen kérdés is. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egy 100példnyában meg jelent könyv, amiről senki se hallott a kérdezőn kívül /saját mű?/ az nem spec. , de talán a több nyelvre is lefordított sikeres írókat csak azért mert te nem ismered kizárni azért mert fantasy nem itt kéne.
Ha majd focistákat kell cseleztetni a játékba és azért kapod a pontot , és abból fejleszted a gyorsaságát, pontosságát, rúgó képességet, szakértelemnek meg a szimulálást és hasonlókat, akkor ezek a kérdések tökéletesek lesznek ott. Viszont addig itt egy fantasy játékban , ami a Túlélők Földje, HKK, majd Ősök Városából ered, hadd lehessen már inkább ilyen kérdéseket feltenni. Ráadásul a Beholder adja ki ma az egyik legtöbb ilyen jellegű könyvet, és övé a TF, HKK, ŐV is/nézz képernyő bal oldalára a hirdetésre :-) / a, talán érthető ha át megy jó pár ilyen kérdés is. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egy 100példnyában meg jelent könyv, amiről senki se hallott a kérdezőn kívül /saját mű?/ az nem spec. , de talán a több nyelvre is lefordított sikeres írókat csak azért mert te nem ismered kizárni azért mert fantasy nem itt kéne.
Dátum: 2008.12.10. 00:43:02
Egyre többször olvasom hogy, ha a fantasy, sci-fi, kérdések jók, akkor az én sport kérdésem miért spec.?
Ha majd focistákat kell cseleztetni a játékba és azért kapod a pontot , és abból fejleszted a gyorsaságát, pontosságát, rúgó képességet, szakértelemnek meg a szimulálást és hasonlókat, akkor ezek a kérdések tökéletesek lesznek ott. Viszont addig itt egy fantasy játékban , ami a Túlélők Földje, HKK, majd Ősök Városából ered, hadd lehessen már inkább ilyen kérdéseket feltenni. Ráadásul a Beholder adja ki ma az egyik legtöbb ilyen jellegű könyvet, és övé a TF, HKK, ŐV is/nézz képernyő bal oldalára a hirdetésre :-) / , talán érthető ha át megy jó pár ilyen kérdés is. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egy 100példnyában meg jelent könyv, amiről senki se hallott a kérdezőn kívül /saját mű?/ az nem spec. , de talán a több nyelvre is lefordított sikeres írókat csak azért mert te nem ismered kizárni azért mert fantasy nem itt kéne.
Ha majd focistákat kell cseleztetni a játékba és azért kapod a pontot , és abból fejleszted a gyorsaságát, pontosságát, rúgó képességet, szakértelemnek meg a szimulálást és hasonlókat, akkor ezek a kérdések tökéletesek lesznek ott. Viszont addig itt egy fantasy játékban , ami a Túlélők Földje, HKK, majd Ősök Városából ered, hadd lehessen már inkább ilyen kérdéseket feltenni. Ráadásul a Beholder adja ki ma az egyik legtöbb ilyen jellegű könyvet, és övé a TF, HKK, ŐV is/nézz képernyő bal oldalára a hirdetésre :-) / , talán érthető ha át megy jó pár ilyen kérdés is. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egy 100példnyában meg jelent könyv, amiről senki se hallott a kérdezőn kívül /saját mű?/ az nem spec. , de talán a több nyelvre is lefordított sikeres írókat csak azért mert te nem ismered kizárni azért mert fantasy nem itt kéne.
Dátum: 2008.12.10. 00:03:18
Hol van az NYME székhelye?
Sopron
Győr
Veszprém
Pécs
NYME ennek nincs rendes neve?
Sopron
Győr
Veszprém
Pécs
NYME ennek nincs rendes neve?
Dátum: 2008.12.09. 23:42:37
Idézet: Bekas - 2008.12.09. 23:15:07
Hát nálam ez így van:
Ki nem volt kapitánya a Star Trek filmekben az Enterpriese űrhajók valamelyikének?
Valaki lenyúlta? Épp csak el magyartalanította?
Ki nem valamelyik Enterprise űrhajó kapitánya volt?
James T. Kirk
Kathryn Janeway
Jonathan Archer
Jean-Luc Picard
Juj, de béna megfogalmazás. Jobb lenne így:
Ki nem volt az Enterprise űrhajó kapitánya?
James T. Kirk
Kathryn Janeway
Jonathan Archer
Jean-Luc Picard
Juj, de béna megfogalmazás. Jobb lenne így:
Ki nem volt az Enterprise űrhajó kapitánya?
Hát nálam ez így van:
Ki nem volt kapitánya a Star Trek filmekben az Enterpriese űrhajók valamelyikének?
Valaki lenyúlta? Épp csak el magyartalanította?
Dátum: 2008.12.09. 23:22:27
A kérdés az enyém és 51%-on áll.
Dátum: 2008.12.09. 22:59:54
Dunaújvárosban van Tűzoltóság?
boldog karácsonyt
van!!
hát
nincs
törölni még a kérdés feltevés jogát is
boldog karácsonyt
van!!
hát
nincs
törölni még a kérdés feltevés jogát is
Dátum: 2008.12.09. 11:58:35
Melyik bankjegy színe zöld?
200
500
1000
5000
Szintén változhat, sőt ha jól tudom már márciusban fog mert a 200as fém lesz.
200
500
1000
5000
Szintén változhat, sőt ha jól tudom már márciusban fog mert a 200as fém lesz.
Dátum: 2008.12.09. 11:54:07
Melyik filmben szerepel Joe Jonas?
Camp rock
Tuti Gimi
HSM
Barátok Közt
Ki????? HSM????
Camp Rock talán a Rock tábor? A HSM meg a High Scool Musical?
Spec gyanús.
Hány 'világa' van a végzetúr online játéknak?
4
1
3
2
változhat bármikor
Camp rock
Tuti Gimi
HSM
Barátok Közt
Ki????? HSM????
Camp Rock talán a Rock tábor? A HSM meg a High Scool Musical?
Spec gyanús.
Hány 'világa' van a végzetúr online játéknak?
4
1
3
2
változhat bármikor
Dátum: 2008.12.08. 17:51:25
Hol található a Kölcsei Ferenc Református Tanítóképző általános iskolája ?
Budapesten
Sopronban
Debrecenben
Nyíregyházán
Miért kell nekem tudni hogy hol van egy általános iskola? Talán alap műveltség?
Budapesten
Sopronban
Debrecenben
Nyíregyházán
Miért kell nekem tudni hogy hol van egy általános iskola? Talán alap műveltség?
Dátum: 2008.12.08. 11:31:41
Kösz! Ezt nem láttam, de látom akkor másnak is feltünt egy ideje.
Dátum: 2008.12.08. 11:12:15
A Szövetségek közti háburút se ártana szabályozni.
Jó példa most ahol vagyok. 3 sokkal nagyobb szövetség támad egyszerre. Tagokban 6-9el, szintekben átlagosan 3 erősebbek. Gyakorlatilag óránként támad valamelyikből ránk valaki és még láthatatlanság és pihenés közbe is elvernek annyival erősebbek, és ez nem csak azért mert tulajdonságban annyival jobbak ,ha nem a szövetségek épületeivel is jobban állnak.
Igy esély sincs a kisebb szöviknek fejlődni.
Ezért javasolnám hogy minden szövetség egyszerre 2 háborút vívhasson maximum. 1-et amit ő kezd,1-re pedig őt lehessen kihívni.
Ekkor nem lenne az a helyzet hogy az elsők között alakult nagyobb szövik 6-8 háborút is vívnak kisebbek ellen és mivel sorra nyerik abból sokszorosára emelik épületeik, miközben az embereik alig lépnek szintet a kisebb TP miatt. Viszont zsebelik be a kisebbektől a LEt amiből tovább nő a tulajdonság különbség.
Jó példa most ahol vagyok. 3 sokkal nagyobb szövetség támad egyszerre. Tagokban 6-9el, szintekben átlagosan 3 erősebbek. Gyakorlatilag óránként támad valamelyikből ránk valaki és még láthatatlanság és pihenés közbe is elvernek annyival erősebbek, és ez nem csak azért mert tulajdonságban annyival jobbak ,ha nem a szövetségek épületeivel is jobban állnak.
Igy esély sincs a kisebb szöviknek fejlődni.
Ezért javasolnám hogy minden szövetség egyszerre 2 háborút vívhasson maximum. 1-et amit ő kezd,1-re pedig őt lehessen kihívni.
Ekkor nem lenne az a helyzet hogy az elsők között alakult nagyobb szövik 6-8 háborút is vívnak kisebbek ellen és mivel sorra nyerik abból sokszorosára emelik épületeik, miközben az embereik alig lépnek szintet a kisebb TP miatt. Viszont zsebelik be a kisebbektől a LEt amiből tovább nő a tulajdonság különbség.
Dátum: 2008.12.08. 08:09:53
Mennyi 5! (5 faktoriális)?
80
120
60
240
azért nem kéne, játszanak itt 15év alatti nem matematikai zsenik is
80
120
60
240
azért nem kéne, játszanak itt 15év alatti nem matematikai zsenik is
Dátum: 2008.12.07. 22:21:07
Mit kaphat az a hölgy, aki fagyöngy alá áll?
5000 Ft-ot
Hasbarúgást
Csókot
Bolhákat
na ne, főleg a második.
5000 Ft-ot
Hasbarúgást
Csókot
Bolhákat
na ne, főleg a második.