Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zaccmester

Dátum: 2009.02.25. 19:46:49
Köszi TB!
Nem személyeddel van bajom, hanem ez most a bort iszik és vizet prédikál esete.

Jó lenne, ha olyanok is használnák a fórumot, akiket érint.
Jelen pillanatban egyre több a játékot befejező karakter, szövetségek néptelenednek és hullanak szét. Nem messze a TGY-től, nem a lista végén. Ez pedig köszönhető erősen a szakadék további mélyítésének, ami ellen dumálok már hosszú hetek óta.
Jó lenne valamilyen statisztika Mikiéktől, mint például regisztrált-törölt-aktív-inaktív karakter számadatok. Mondjuk heti bontásban.
Annak tükrében pedig lehetne agyalni, hogy merre tovább. Nem csak a toplista elejének véleménye után menni, és igényeiket kiszolgálni...
A végén nem lesz kit vernetek, csak mit...
Dátum: 2009.02.25. 19:34:30
Aha. Régen beszéltünk...

Mindenesetre ez vicces, hogy pont Te, és pont a TGY-ből mondod meg, hogy mennyire jó a középszinten.
Ne haragudj, de innentől nem vagy hitelesebb a mai parlamentnél az ügyben.
Dátum: 2009.02.25. 19:29:59
Komolyan írod amit??? Szerinted én azért töltöttem 20 órát gép előtt, és vettem 1000 feletti őskövet, hogy ne legyek erős? Ne legyek "kiskirály"?
Most meg csicskát csinálna belőlem pár szövetség, mert azok akik?
Gondolkozz már, mielőtt megszólalsz, kérlek!
Egyébként Te ki vagy? Melyik szövetség, és milyen néven?
Dátum: 2009.02.25. 19:14:52
Te értesz, én értelek, ez már kettő.
Dátum: 2009.02.25. 19:14:01
Mi is régóta epikusozunk, nekünk is megvan az akadémia. Nem erről szól a történet igazán...
Dátum: 2009.02.25. 19:02:17
Mi van Gau, átvetted a szélmalom harcomat?

Felesleges, mert túlnyomó részt olyanok vannak fórumon, akik már használják a kamrát.
Onnan fentről meg nem látnak le olyan messze, mint a középmezőny problémái. Ugyan mi hátrányuk származna "odalent"?
Naponta, és lehetőleg reggelente 3-4 kamrával rendelkező szövetség minden tagja, az elérhető legalacsonyabb szintnek a legzsírosabbnak gondolt karakterét pacallá veri. Ráadásul nem is örül a barma némi svédmasszázsnak a kamrában...
Ja, és mióta ez a 3-4 szövi már több állattal is rohangál, azóta csak úgy repkednek az 1200-1600 sebzések! Lehet örülni, egyetlen kamrába hurcolás eredményeként máris adott a 15% alatti molyolás. Ha meg van olyan marha emberünk, hogy kidugja orrát 15% alól, akkor vehet levegőt kb. 5 sec ideig, mert a pechesebb kamrába cipelők már alig várják a kéjes kielégülést, amikor megnézik a sebzésrekordot a kamracipelés sor alatt...

A fentiek persze nem hátrányok, ez az alap, igaz? Betenni olyan épületet pikk-pakk, amit 1-2 nap alatt felhúztak a top szövik, és fénysebességgel elhúznak valahová. Hm. Amennyiben ez benne lett volna a kezdetektől, akkor nem lenne probléma! Mindenki tudta volna mire számíthat, mit akar majd elérni anno stb...
Így viszont jó az élvonalnak (nem mobilcégnek!), a középmezőny az intim testrész rossz oldalára téve, a még kisebbeknek pedig fogalmuk sincs mi lesz velük, ha a középmezőny ezt túléli, és megcsinálja ezt a darálást velük is.
Hátrány? Ugyan...
Dátum: 2009.02.25. 01:12:39
Én már nem. Nekem a fejlesztés és tisztaság bökte a csőröm, azért szóltam. Változik valami játszom tovább, ha nem, akkor így jártam.
Emeljen más is szót, ha valamivel nem ért egyet. Aztán szaporítsa a "szánalmasok" táborát. NC
Dátum: 2009.02.25. 00:34:13
Jó, akkor az vagyok. Játszatok, élvezzétek, sok sikert hozzá!

U.i.: mellesleg az volt a játék célja, nem a tápolásotok...
Dátum: 2009.02.25. 00:21:02
Értem én: ha jobb vagy valamivel az átlagnál, akkor mostantól ÉP nélküli kispad. Ez most tényleg öröm?
Dátum: 2009.02.25. 00:06:37
Nem volt kamra, nem volt gond. A napi pár portyát simán kibírtam. LÉt sem vittek, miért ne bírtam volna?
Viszont non-stop célkereszben lenni, mert jól csinálom? Kösz a büntit minden sikeres később kezdő, és tisztességes játékos nevében JV.
Dátum: 2009.02.24. 23:49:28
Dalen, én egyetlen szóval sem sértettelek meg (szerintem), amíg te nem tetted. Csalónak sem neveztelek! Igazság szerint Nálad jóval nagyobbak daráltak le reggel és vittek kamrába. Nem sértés ez sem, csak mondom! Csalásnak árnyékát sem látom karaktereden, de komolyan.
Hátránya pedig van a kamrának (ÉP vesztés de fullra), ezt máris sokan tudják, de csak nekem van merszem szembeszállni a rendszerrel.
Majd az idő igazol, de tényleg még reménykedem, hogy időben változik valami, és nem kell kidobnom a munkámat. Ezért mentem katakombába, és olvasom egész nap a könyörgést, hogy maradjak. Nem kell könyörögni, itt is elmondom. A gerincesség, azaz becsület jóval fontosabb számomra, mint vacak 20-30ezer, és napi 15-20 óra idefigyelés. Nejem máris hozott 10 üveg sört örömében, hogy abbahagyom.
Dátum: 2009.02.24. 22:00:04
Rám igen, de már a VM is privát háborút indított.
Nem bírják a kritikát, vagy mi. Ez is milyen érdekes, hogy amint ellentmond valaki kamra ügyben, máris pontozzák lefelé... Ez kb. a hö, mivan-mivan kategória. nem teccik, hogy ütlek és cipellek wazze? Belédvágom a bökőt is, dikk'má he! NC.

Váltsunk stílust:
mikor fogja fel végre a sok tápos játékos, hogy azért mondom amit, mert ki szeretném egyenlíteni valamelyest a szakadékot?
Ehhez pedig szükség van a tiszta játék megteremtésére, és az esélyek kiegyenlítésére minden lehetséges eszközzel, vagyis a később érkezőknek is biztosítani kell a játék élményét! Nem elvenni, mert akkor alul nem marad senki előbb-utóbb, aztán mihez kezdtek magatokkal odafent? Miklósékról nem is beszélve, mert bizony alulról nem fog beérkezni a lóvé...

Jelenlegi szitu, az én szemszögemből:
- multizás és rabszolgázás szabadon megengedett, mert vagy nincs szűrve, vagy van, csak nem érdek törölni prémiumos karaktert
- szabályszegés esetén röhejes szankció, pl. 1 nap zárolás (ellenpéldák: Gladiatus multizásért 1 év tiltás, Travianon visszaépítés ill. végleges törlés, azonnal és mérlegelés nélkül!)
- scriptről lehet tudni, hogy létezik, és nem a kispályások használják. Vajon miért tehetik ezt meg?
- új fejlesztések nem az esélyegyenlítésről szólnak, hanem a már eddig is kiemelten fejlettek igényeinek kielégítéséről (a védelem itala lesz az adu, hát köszi...).

A fentiek miatt én ehhez nem kívánok asszisztálni, főleg ezekért fizetni.
Bevonulok a katakombába, és várok egy darabig, hogy meglássam merre tartanak a dolgok. Hátha leesik a fejlesztőknek és a most bőszen lehurrogóknak, hogy ez ebben a formában nekik sem jó.
Nem változik a helyzet, akkor törlök és ennyi. Sokan fognak pezsgőt bontani, legalább okoztam egy kis örömet távozásommal.

Jó játékot:
Zacc
Dátum: 2009.02.24. 14:49:19
Jó lenne, ha nem verné ki a monitoromat a kapanyél...
Elhiszem, hogy nem éppen mezőgazdasági munkákra alkalmas az időjárás, de akkor menj inkább hóembert építeni.
A fórum vitákra és megvitatásokra alkalmas találmány. Én azt teszem érvekkel és ellenérvekkel. Próbálkozz vele, vagy hanyagolj elméd csillogásának vakító fényének megmutatásától. Előre kösz!

Jut eszembe:
Dalen is vágyhat rá ezek szerint, hogy naponta 0 ÉP-vel kezdje a napot, holmi kínzókamrában ücsörögve. Lehetőleg minél többen.
Megtenné azt a szívességet pár 42. szintű végzetúrnő/úr, hogy megmutatja milyen az? Szeretném pár nap múlva élménybeszámolóját elolvasni ebben a topikban. Ezt is köszi!
Dátum: 2009.02.24. 14:09:20
Ez is jogos. Viszont 0 ÉP-vel kezdem a napot, ami már többet nem is lesz maximumon aznap. Ugyanis letelnek szépen a 3 órák közben, véletlen elmennék portyázni, vagy háborúba beleszólni, netán vagyok olyan elvetemült, hogy epikust is ütnék.
Ezek bármelyikét csak úgy tudom megvalósítani, hogy vadászok, azt meg italra költöm. Ebben az esetben pedig miből fejlesztesz? Kb. semmiből, csak ugrálom a szinteket. Innentől mondom azt, hogy ez így nem frankó, de egyre rosszabb.
Dátum: 2009.02.24. 14:00:11
Persze, az nem gond. Legalábbis addig, amíg túl jó kereseti lehetőség nem vagy, mert utána minden reggel az lesz, hogy x számú 5 szinttel magasabb azon verseng, hogy el tudjon vinni a kamrába, amíg nulla nem lesz az ÉP-m.
Erre jön Miki az egyetlen vesszőparipával, ami a védelem itala. Szerintem az sem fog hatni annyit, hogy megfogjon (ezen a szinten) 150-200 TÖ különbséget. Akkor meg minek, csak hogy naponta fogyjon?
Dátum: 2009.02.24. 13:40:56
Nem valami tuti, bevallom.
A védelem itala megoldást egy őskő költekezési viccnek tartom, de ez nem ide tartozik.
Viszont az eddigi kamra nélküli lefelé portyázás visszavezethető volt több okra:
- random a portyalistából
- balgaságból sok a LE, nem vigyáz rá (ezt minek kellene védeni?)

A kamrával viszont a tápláléklánc csúcsán lévők (szintekre értendő) rászabadítása történt meg az alacsonyabb szintű, valamelyest sikeresnek mondható karakterekre. Miért nem egymást rabolgatják? Úgy nem lenne eléggé izgalmas? Dehogynem, csak éppen csökkennének a tutira menés esélyei. Ergo azokkal lett kicseszve, akik megpróbáltak a nagyok után menni, még ha hetekkel a világ kezdete után is regisztráltak. Én pedig vállalom, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de azért nem fogok költeni a játékra havi 10-20ezer Ft-ot, ráadásul déltől másnap reggelig lesni a monitort, hogy elvegyék új fejlesztésekkel az egyéni esélyeimet.
Azért játszom, taktikázom és költök rá lóvét, hogy előre menjek. Ha ezt már nem tudom megtenni, akkor meghozom a megfelelő döntést. Aztán lehet majd fentről lefelé tekingetni, ahol csak rabszolgák és elhagyott karakterek pislognak majd.
Ennyi...
Dátum: 2009.02.24. 12:19:32
Ne haragudj, de nem értem mit akarsz mondani.
Lekorlátozni meg azért kell, hogy hozzád közel azonos súlycsoportot érje meg ütögetni nullára...
Dátum: 2009.02.24. 12:06:28
Igen Miklós, jól érted.
Negatív hatása pedig az, hogy tovább lehetetleníti a felzárkózást, ami egyébként sokak célja lenne.
Erre már hangzott el javaslat, miszerint pl. a kínzókamrás szintkorlát kialakítása. Ne lehessen 4-5 szintről lefelé kamrába cipelni, elvéve az esélyét a kivédésnek, visszavágásnak. Hülye lenne bárki a reggeli portyáit - mérleggel rendelkező karaktereken kezdeni, neccesen verhető ellen. Teljesen érthető amit tesznek. Ez nem az ő hibájuk, a kamráé.
Dátum: 2009.02.24. 11:31:02
Én válaszolok:
kénytelen voltam meginni a mai napra járó ősköves piámat. Miki örül, nekem elfogyott az epikuson amit hozott, tehát ennyi volt.
Mindjárt jön az okos tanács: vadássz és vegyél! Nem fogok, mert akkor hirtelen szintet lépek, és jön a Mikiadó, ráadásul még ennél is nagyobb karakterek esnek a nyakamba. Nincs más lehetőség, mint befejezni a mai napot...
Dátum: 2009.02.24. 11:27:54
Idézet: Draglov - 2009.02.24. 11:18:04
Ha minden nap elvisznek, akkor meddig nem fogsz csp-t kolteni? Ha sok LE-t szoktal vinni portyabol, akkor javaslom ne is portyazz.

Nagyon sokan tulregaljak, ezt a dolgot.

1. A kamraba vitt karatker semmi hatranyt nem szenved el.
2. Aki a kamra hatasara minel gyengebb ellenfelet valaszt, az taktikai hibat vet, es ra fog jonni majd, hogy rosszul cselekszik.
3. Akit eddig bevertek minden nap, azt ezutan is be fogjak verni, mindaddig, amig meg nem erosodik.

Tévedsz.
1. Leverik az ÉP-t, ami miatt nem tud portyázni, ergo fejlődni. Nem mindenki vadász...
2. Ez még nem így van
3. Valóban. Most viszont egyértelműen a kamra miatt jönnek az élősködők, ami ellen nincs mit tenni. Ez a + mérleggel rendelkező karakterek ellehetetlenítése, az elenyésző nyereség fejében.