Büyökék is ezt tették ellenünk...mit mondjak...ha nem szabálytalan akkor szabályos. Nézd, a Beho a szavát másította meg egy hete...
Amúgy:
Én az szb alatt finomítanám a multi figyelőt, mert ugye ha másik játszik két karakterrel.
Amúgy még így is...
4/3
Hozzászólások - Don Firenze
Dátum: 2016.07.25. 12:21:25
Dátum: 2016.07.20. 10:50:41
Köszi!
Dátum: 2016.07.20. 09:18:23
Itt sincs semmi, mondjuk nekem az egyik medált majdnem fél évre rá írták be
Dátum: 2016.07.19. 13:26:00
Kedves játszótársak!
Elköszönni jöttem...
Régóta érlelődik bennem a dolog, de most tellt be a pohár. Mégsem szeretnék haraggal távozni, de a véleményem leírom.
Jelzem vélemény és csakis az enyém.
Remélem Baraty nem ró meg érte, ha bemásolom a levelezésünket. Nem azért mert rá akarom kenni a történteket, de így érthetőbb lesz döntésem :
"
ma, 11:12Lelkes999 (110356)
Sziasztok!
Akkor jól tudom, hogy ez az szb hét nem számított ? vagy ?
Lehet rosszul olvastam a sorokat. Fontos lenne, mert ha mégis számított nem írok taktikát erre a hétre... (valószínűleg soha tobbet)
Válaszotokat előre is köszönöm !
ui : Kérdésemet arra alapozom, hogy a ranglistán szerepelnek e hét pontjai...
ma, 11:35Baraty
Hali!
Csak tervben volt, hogy nem fog számítani, de számított végül, igazából egyik sem igazságos teljesen, és talán az a legtisztább ha békén hagyjuk, és arra koncentrálok, hogyha legközelebb ilyen lesz, akkor újra lehessen számítani az aktuális állást gond nélkül. (ez a rendszer a mostani hétre még valszeg nem lesz kész 100%-ban)
Remélhetőleg 13-kor fog indulni az új kör.
Baraty
"
Sajnos jelenleg nekem ez most sok volt. Nem ez, hanem úgy összesen.
Megértem nehéz a programozás, megértem, hogy javítani szándékoznak rajta, de ez most nagyon szarul jött le...
Kérdezhetitek, hogy miért veszem olyan komolyan az szb csatákat főleg az Ász ellenit ?
Mert végre valami ami kihívás. Amit élvezek. Ami nem csak rólam szól, hanem a csapatunkról. Arról, hogy mi mindent megteszünk egymásért, a győzelemért (ami bár jelképes mégis a mi kis kincsünk)
Amióta a szövetségüönk létrejött mindíg dobogón voltunk. Kétszer nyertünmk is. Nem rossz teljesítmény egy újonc csapattol...
Tudjátok mi nem csak játszótársak vagyunk, hanem segítünk egymásnak. Van, hogy a magánéletben is, vagy csak meglepjük a másikat egy ajándék csomaggal, őskővel. Napi kapcsolatban vagyok a szövetség felével és tudom a legszebb és legszörnyűbb dolgokat is életük történéseiből.
Különbözőek vagyunk, de összetartunk. Kedvelem őket, a csapattársaimat...
Miattuk nem törlök, csakis miattuk...
Viszont az Szb -től búcsúzom. Korai nyugdijazásomat krérem. Ezeddig minden szb kört én csináltam a Hullaszag Rt-ben. Büszke vagyok rá, hogy társaim a legelvetemültebb ötleteimben is támogattak. Volt, hogy nem ütöttek napokig, vagy egyszerre több százat...
Nem egy karakter fejlesztő stratégia, mégis vállalták. Köszönöm nekik!
Ha bárki elvállalja helyettem a stratéga szerepet, tovább megyünk, ha nem kiszállunk a csatából...
El kell mondanom, hogy ezen a szerveren jelenkeg az Ász a legjobb SZB csapat. Remélem találnak méltó ellenfelet ezután is !
További jó játékot mindenkinek!
Leonárd
----------------------------
Szóval csatlakozok én is, Leóhoz. Az okom a következő. Nem az ász, miatt és barátaik miatt, mert ugye ahol van fény.No ott kell lenni sötétségnek is. Sötétség.Ász.Tökéletes szinonima.
Az okom a következő.
A Beholder "cég" következetlen nem játékos barát politikája.
Az elmúlt fél évben hibát hibára halmoztak.
Majd a programozó hibájából, nem csak, hogy tönkre tették egy szövetség játékát.
Többről van szó.
Nevezhettem, hazugságnak, mert ez az volt.
Visszakozni, szavat nem betartani azt tudnak.
Gratula a Behónak.
Köszönöm, hogy itt lehettem.
Üdv:
Jaime
Elköszönni jöttem...
Régóta érlelődik bennem a dolog, de most tellt be a pohár. Mégsem szeretnék haraggal távozni, de a véleményem leírom.
Jelzem vélemény és csakis az enyém.
Remélem Baraty nem ró meg érte, ha bemásolom a levelezésünket. Nem azért mert rá akarom kenni a történteket, de így érthetőbb lesz döntésem :
"
ma, 11:12Lelkes999 (110356)
Sziasztok!
Akkor jól tudom, hogy ez az szb hét nem számított ? vagy ?
Lehet rosszul olvastam a sorokat. Fontos lenne, mert ha mégis számított nem írok taktikát erre a hétre... (valószínűleg soha tobbet)
Válaszotokat előre is köszönöm !
ui : Kérdésemet arra alapozom, hogy a ranglistán szerepelnek e hét pontjai...
ma, 11:35Baraty
Hali!
Csak tervben volt, hogy nem fog számítani, de számított végül, igazából egyik sem igazságos teljesen, és talán az a legtisztább ha békén hagyjuk, és arra koncentrálok, hogyha legközelebb ilyen lesz, akkor újra lehessen számítani az aktuális állást gond nélkül. (ez a rendszer a mostani hétre még valszeg nem lesz kész 100%-ban)
Remélhetőleg 13-kor fog indulni az új kör.
Baraty
"
Sajnos jelenleg nekem ez most sok volt. Nem ez, hanem úgy összesen.
Megértem nehéz a programozás, megértem, hogy javítani szándékoznak rajta, de ez most nagyon szarul jött le...
Kérdezhetitek, hogy miért veszem olyan komolyan az szb csatákat főleg az Ász ellenit ?
Mert végre valami ami kihívás. Amit élvezek. Ami nem csak rólam szól, hanem a csapatunkról. Arról, hogy mi mindent megteszünk egymásért, a győzelemért (ami bár jelképes mégis a mi kis kincsünk)
Amióta a szövetségüönk létrejött mindíg dobogón voltunk. Kétszer nyertünmk is. Nem rossz teljesítmény egy újonc csapattol...
Tudjátok mi nem csak játszótársak vagyunk, hanem segítünk egymásnak. Van, hogy a magánéletben is, vagy csak meglepjük a másikat egy ajándék csomaggal, őskővel. Napi kapcsolatban vagyok a szövetség felével és tudom a legszebb és legszörnyűbb dolgokat is életük történéseiből.
Különbözőek vagyunk, de összetartunk. Kedvelem őket, a csapattársaimat...
Miattuk nem törlök, csakis miattuk...
Viszont az Szb -től búcsúzom. Korai nyugdijazásomat krérem. Ezeddig minden szb kört én csináltam a Hullaszag Rt-ben. Büszke vagyok rá, hogy társaim a legelvetemültebb ötleteimben is támogattak. Volt, hogy nem ütöttek napokig, vagy egyszerre több százat...
Nem egy karakter fejlesztő stratégia, mégis vállalták. Köszönöm nekik!
Ha bárki elvállalja helyettem a stratéga szerepet, tovább megyünk, ha nem kiszállunk a csatából...
El kell mondanom, hogy ezen a szerveren jelenkeg az Ász a legjobb SZB csapat. Remélem találnak méltó ellenfelet ezután is !
További jó játékot mindenkinek!
Leonárd
----------------------------
Szóval csatlakozok én is, Leóhoz. Az okom a következő. Nem az ász, miatt és barátaik miatt, mert ugye ahol van fény.No ott kell lenni sötétségnek is. Sötétség.Ász.Tökéletes szinonima.
Az okom a következő.
A Beholder "cég" következetlen nem játékos barát politikája.
Az elmúlt fél évben hibát hibára halmoztak.
Majd a programozó hibájából, nem csak, hogy tönkre tették egy szövetség játékát.
Többről van szó.
Nevezhettem, hazugságnak, mert ez az volt.
Visszakozni, szavat nem betartani azt tudnak.
Gratula a Behónak.
Köszönöm, hogy itt lehettem.
Üdv:
Jaime
Dátum: 2016.07.19. 12:08:21
S megkérném a tisztelt programozó urat, hogy foglaljon állást erről a hétről.
Vagyis.
Semmisnek tekinthető, vagy nem.
Vagyis.
Semmisnek tekinthető, vagy nem.
Dátum: 2016.07.19. 12:02:54
3/2
Köszönöm szépen ezt a remek hetet a Behonak. Nélkületek, ez nem sikerült volna.
Köszönöm szépen ezt a remek hetet a Behonak. Nélkületek, ez nem sikerült volna.
Dátum: 2016.07.19. 08:16:52
Kétlem, hogy találkoznánk...elég messze vagyunk, minden téren egymástól
Amúgy, ha csak így lehet velük "kommunikálni" akkor nehezen,de rászánom magam és a szintjükhöz mérem a mondanivalómat.
Amúgy, ha csak így lehet velük "kommunikálni" akkor nehezen,de rászánom magam és a szintjükhöz mérem a mondanivalómat.
Dátum: 2016.07.19. 07:52:40
Butus lovag, nincs azzal baj,ahogy gondolkozol, csak egyszerűen nincsen benne szerencséd ->értsd: (fizikusok bebizonyították, hogy légüres térben nem él meg semmi...) Ámde, hogy jobban lásd, nem vagy más, mint egy torzkővel megtápolt fél fülű skaven.
Ezt a megállapításra nem rég jöttem rá, mikor a mitikus és varázslatos lények lexikonát nézegettem, és eljutottam a csatornalakó címszóhoz. Átolvasva a jegyzetet, egy az egyben megegyezik a leírása azzal ami vagy és vagytok.
A továbbira reagálva, tudod mi az, hogy egyedül a világ ellen ? Szövetségestársaim tudják, hogy sok minden nem jól működik, sőt azt is, hogy nem korrekt a rendszer.
Ámde én ezt el is merem mondani, s hogy civódássá vált, nos az miatt van, mert nem tudjátok lenyelni, ha valaki, pontosabban szerény személyem az arcotokba löki a valóságot.
S az utolsó része következik, s itt azt tudom mondani, hogy Baraty remek munkát végezz a tűzoltás szintjén. A valós problémákat nem tudta még megoldani.
-Egyrészt, borult a hetünk
-Másrészt az akadémia kapta a pontokat
-Harmadrészt tegnap olyan döntetlen környékén kellett volna, hogy legyünk. ( Ez csak matematika, olyan amit talán 10 évig tanultál...)
Végezettül:
"Aquila non captat muscas."
Sem skavenekre.
Ezt a megállapításra nem rég jöttem rá, mikor a mitikus és varázslatos lények lexikonát nézegettem, és eljutottam a csatornalakó címszóhoz. Átolvasva a jegyzetet, egy az egyben megegyezik a leírása azzal ami vagy és vagytok.
A továbbira reagálva, tudod mi az, hogy egyedül a világ ellen ? Szövetségestársaim tudják, hogy sok minden nem jól működik, sőt azt is, hogy nem korrekt a rendszer.
Ámde én ezt el is merem mondani, s hogy civódássá vált, nos az miatt van, mert nem tudjátok lenyelni, ha valaki, pontosabban szerény személyem az arcotokba löki a valóságot.
S az utolsó része következik, s itt azt tudom mondani, hogy Baraty remek munkát végezz a tűzoltás szintjén. A valós problémákat nem tudta még megoldani.
-Egyrészt, borult a hetünk
-Másrészt az akadémia kapta a pontokat
-Harmadrészt tegnap olyan döntetlen környékén kellett volna, hogy legyünk. ( Ez csak matematika, olyan amit talán 10 évig tanultál...)
Végezettül:
"Aquila non captat muscas."
Sem skavenekre.
Dátum: 2016.07.18. 13:06:48
Ez a számok, megint hogy jöttek ki ?
Nem vicceljünk már, vagy ezt komolyan gondoljátok ?
Harmadik nekifutásra sem sikerült...
Nem vicceljünk már, vagy ezt komolyan gondoljátok ?
Harmadik nekifutásra sem sikerült...
Dátum: 2016.07.17. 23:30:00
Ez a monológod az ász fájdalmával van teli...de nem gond, megértem foglalkoztam már "kéthás" meg "háromhás" emberekkel, így elég jól tudom kezelni az ilyen helyzeteket.
Szóval a logikai felsorolásod, remek és taps, de ugye gondolj bele. Ha megbuksz valamiből, akkor hiába jó a többi, egy feltétel nem teljesült.
Mivel a tábla nem frissült, így nem teljesült a teljes kör állás. Logikusan gondolva. A csütörtöki a helyes.
Kicsit előrébb tartunk az szb-ben, mint Ti,de hát, meghagyom a lehetőséget arra, hogy azt gondold. Igazad van.
A többire nem reagálok, bár jót tudok nevetni azokon amit írsz. Az vagy amit leírsz. Sötétség Darth Vader köpenyén
Szóval a logikai felsorolásod, remek és taps, de ugye gondolj bele. Ha megbuksz valamiből, akkor hiába jó a többi, egy feltétel nem teljesült.
Mivel a tábla nem frissült, így nem teljesült a teljes kör állás. Logikusan gondolva. A csütörtöki a helyes.
Kicsit előrébb tartunk az szb-ben, mint Ti,de hát, meghagyom a lehetőséget arra, hogy azt gondold. Igazad van.
A többire nem reagálok, bár jót tudok nevetni azokon amit írsz. Az vagy amit leírsz. Sötétség Darth Vader köpenyén
Dátum: 2016.07.16. 22:17:18
Akkor elmondom, még egyszer lassan...
Vagyis az összes pénteken történt szb esemény érvénytelen. Szóval a számok jók, és a tábla nem ? Táblával együtt vannak a számok. Egyik a másik nélkül nem működik. Szerintem.
Ám olvasd végig amiket írtam.
Vagyis az összes pénteken történt szb esemény érvénytelen. Szóval a számok jók, és a tábla nem ? Táblával együtt vannak a számok. Egyik a másik nélkül nem működik. Szerintem.
Ám olvasd végig amiket írtam.
Dátum: 2016.07.16. 21:49:07
Azt hiszem nem érted, mivel nem frissült le rendesen a pénteki a csütörtöki eredmények a mérvadóak:
Vagyis
Ász: 19
Vagányok: 16
Hullaszag R.t: 19
Hullaszag Akadémia:18
Hogyan lehet érvényes az a számsor, amit felhozol, amikor mint írtam: A pénteki Nap elmarad, és az eredményeket nem lehet reálisnak tekinteni.
Szóval még egy beszélgetés:
tegnap, 14:12István
Szia.
A programot egy ember programozza. Nem tudunk helyettest fenntartani arra az esetre, ha ő szabadságon van, vagy beteg. Csak azt tudom megigérni, hogy amint meg tudja nézni a hibát, azonnal javitani fogja.
A várható forgatókönyv az, hogy ez a forduló elmarad.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Az elmaradt rész alatt mit nem lehet érteni ? Hmm ?
A többi részre nem reagálok, mert minden egyes alkalommal amikor veletek beszélek tisztító zuhanyt kell vennem, a sok szenny miatt amit összehordotok.
Vagyis
Ász: 19
Vagányok: 16
Hullaszag R.t: 19
Hullaszag Akadémia:18
Hogyan lehet érvényes az a számsor, amit felhozol, amikor mint írtam: A pénteki Nap elmarad, és az eredményeket nem lehet reálisnak tekinteni.
Szóval még egy beszélgetés:
tegnap, 14:12István
Szia.
A programot egy ember programozza. Nem tudunk helyettest fenntartani arra az esetre, ha ő szabadságon van, vagy beteg. Csak azt tudom megigérni, hogy amint meg tudja nézni a hibát, azonnal javitani fogja.
A várható forgatókönyv az, hogy ez a forduló elmarad.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Az elmaradt rész alatt mit nem lehet érteni ? Hmm ?
A többi részre nem reagálok, mert minden egyes alkalommal amikor veletek beszélek tisztító zuhanyt kell vennem, a sok szenny miatt amit összehordotok.
Dátum: 2016.07.16. 21:28:00
Elmondok Neked, valamit...Ugyanis én a kezdetektől vezettem a szb-t. Vagyis azokat az értékeket amit a rendszer kidob Napról Napra, az be van másolva és rögzítve vannak.
Így, egyezik az amit átküldtem, és az ami náluk van.
Szóval, a mi szövetségünk profin van szervezve, és ezért is nézitek a hátunkat.
A pénteki eredmények, a rendszer leállás miatt nem figyelembe vehetőek, mert vaktérképpel vak mezőkre ütni, nem érvényes.
Még valami.
tegnap, 12:37Don Firenze (117106)
Sziasztok!
Miért nem frissül a tábla, vagy most mi a gond van ?
Üdv:
Jaime
tegnap, 13:16István
Szia.
Baraty a mai napon szabadságon van, a problémát nem biztos, hogy ma meg fogjuk tudni oldani.
Ha sikerül, este csinálunk egy manuális frissitést, ha nem, akkor ez a kör a V6-on sajnos kimaradt, támadni lehet, de plusz pont nem ár érte. A türelmeteket kérjük és elnézést a kellemetlenségért.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Szóval miről beszélsz megint ?
Így, egyezik az amit átküldtem, és az ami náluk van.
Szóval, a mi szövetségünk profin van szervezve, és ezért is nézitek a hátunkat.
A pénteki eredmények, a rendszer leállás miatt nem figyelembe vehetőek, mert vaktérképpel vak mezőkre ütni, nem érvényes.
Még valami.
tegnap, 12:37Don Firenze (117106)
Sziasztok!
Miért nem frissül a tábla, vagy most mi a gond van ?
Üdv:
Jaime
tegnap, 13:16István
Szia.
Baraty a mai napon szabadságon van, a problémát nem biztos, hogy ma meg fogjuk tudni oldani.
Ha sikerül, este csinálunk egy manuális frissitést, ha nem, akkor ez a kör a V6-on sajnos kimaradt, támadni lehet, de plusz pont nem ár érte. A türelmeteket kérjük és elnézést a kellemetlenségért.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Szóval miről beszélsz megint ?
Dátum: 2016.07.16. 21:02:04
Szóval, összegzem a helyzetet,délelőtt már értekeztem erről.
Baratynak ma délután átküldtem a heti statot, exelben és pmg formátumban.
Erre, az Akadémiának írják a pontot be...
Szóval, gratula nagyon ügyesen tudjátok megoldani ezeket a helyzeteket...
S mit ér kompenzáció, amikor szétbarmoljátok a hetünket ?
Baratynak ma délután átküldtem a heti statot, exelben és pmg formátumban.
Erre, az Akadémiának írják a pontot be...
Szóval, gratula nagyon ügyesen tudjátok megoldani ezeket a helyzeteket...
S mit ér kompenzáció, amikor szétbarmoljátok a hetünket ?
Dátum: 2016.07.16. 19:30:17
Figyelj már kicsit, a tegnapot nem veszik figyelembe így a csütörtök az utolsó helyes állás.
Szóval megkérem, a Behot, hogy oldja meg rendesen a táblát, vagy kénytelen leszek azt hinni, hogy nem elfogulatlan, és egy szövetséggel összejátszik.
Köszönöm.
Szóval megkérem, a Behot, hogy oldja meg rendesen a táblát, vagy kénytelen leszek azt hinni, hogy nem elfogulatlan, és egy szövetséggel összejátszik.
Köszönöm.
Dátum: 2016.07.16. 12:08:47
Kukucs, nagyon frankón programozó úr.
2 Nap pontját számolta fel a rendszer, 1 helyett.
Még egy hiba,lefrissült de pontatlan számokkal.
Elvárható, hogy rendben menjek ezen a héten a dolgok vagy nem ???
Tessék már megmagyarázni kedves pirosban járók (admin, főnök, programozó), hogy most mi van ?
2 Nap pontját számolta fel a rendszer, 1 helyett.
Még egy hiba,lefrissült de pontatlan számokkal.
Elvárható, hogy rendben menjek ezen a héten a dolgok vagy nem ???
Tessék már megmagyarázni kedves pirosban járók (admin, főnök, programozó), hogy most mi van ?
Dátum: 2016.07.16. 11:24:33
Igen, nekünk ennyire számít.Az első olyan szövetség vagyunk, akik nyíltan azt a célt tűzték ki, hogy az szb-ban a legjobbak legyünk.
Fél év alatt az egyik legjobb szövetség lettünk, mert mindent ekörré épült.
Ez a válaszom.
Mások pókoskodnak, építenek, mi egy csapatként a különböző stílusokat ötvözve mindent a szövetségi bajnokságnak rendelünk alá.
S csak azért, mert ennek van még értelme.
Fél év alatt az egyik legjobb szövetség lettünk, mert mindent ekörré épült.
Ez a válaszom.
Mások pókoskodnak, építenek, mi egy csapatként a különböző stílusokat ötvözve mindent a szövetségi bajnokságnak rendelünk alá.
S csak azért, mert ennek van még értelme.
Dátum: 2016.07.16. 10:56:34
Miért nem lehet kimondani, azt ami van, vagy elvisz a gondolat rendőrség vagy a gárda ?
Ez nem becsmérlést, csak lemerem írni a valóságot. Azt amit eddig tapasztaltam.
Szóval kapaszkodjál inkább abba, hogy ne legyenek bugok, ötletelj, és ne véd ilyen burkoltan a behot.
A fellépésem indokolt, mert ezzel a tegnapi apró kicsi tényleg jelentéktelen hibával borult egy hét.
Ez nem becsmérlést, csak lemerem írni a valóságot. Azt amit eddig tapasztaltam.
Szóval kapaszkodjál inkább abba, hogy ne legyenek bugok, ötletelj, és ne véd ilyen burkoltan a behot.
A fellépésem indokolt, mert ezzel a tegnapi apró kicsi tényleg jelentéktelen hibával borult egy hét.
Dátum: 2016.07.16. 10:03:09
Jelen pillanatban nem megfelelően működik az szb, és ez számomra már nem az optimális működéssel van egy oszlopba.
A szövetségünk szb-re specializálódott, ez a fő profilunk.
Szóval az a dolog nem működik, amiért itt vagyunk.
Ennyi.
A szövetségünk szb-re specializálódott, ez a fő profilunk.
Szóval az a dolog nem működik, amiért itt vagyunk.
Ennyi.
Dátum: 2016.07.16. 09:43:07
Nem értek egyet, mert a cégnek fizetik be, ezt az összeget, és a cég nem fordítja x %-át arra, hogy ezek az esetek ne történjenek meg.
Mert rendben elmegyek túra hétvégére az Alpokba, kapok egy frankó felszerelést a szervezőktől, de egy járhatatlan úton kellene felmennem a csúcsra....nos az nem lenne a legjobb, pedig megfizettem érte, s ők azt mondják. Ilyen a hegy... (közben lennének turista utak,de nem törődtek vele.)
Szóval akik fizetnek, nem csak a prémet váltják meg a többi hasznos dologgal, hanem elvárják, hogy az adott helyen ezeket az eszközöket és előnyöket zavartalanul tudják használni.
Jelen pillanatban ez most nem igaz.
Mert rendben elmegyek túra hétvégére az Alpokba, kapok egy frankó felszerelést a szervezőktől, de egy járhatatlan úton kellene felmennem a csúcsra....nos az nem lenne a legjobb, pedig megfizettem érte, s ők azt mondják. Ilyen a hegy... (közben lennének turista utak,de nem törődtek vele.)
Szóval akik fizetnek, nem csak a prémet váltják meg a többi hasznos dologgal, hanem elvárják, hogy az adott helyen ezeket az eszközöket és előnyöket zavartalanul tudják használni.
Jelen pillanatban ez most nem igaz.