Ha ott leszek, akkor megiszunk mindent, ami a kátránynál hígabb
Tartok tőle, hogy kihagyódik ez a tali és ennek egy oka van csak: nagyon nehezen megközelíthető a hely
Hozzászólások - Tivornya
Dátum: 2016.10.12. 17:18:12
Dátum: 2016.09.30. 14:02:30
Durva sztori volt, nem akartam vele lenullázni a közönségszámot
Dátum: 2016.09.28. 13:54:07
.
Dátum: 2016.09.28. 11:27:31
Ez komoly, hogy a Havanna közepén fogunk szereptalálkozni? Ezek szerint az orkok elleni küzdelem már elég valósághű 3D-ben fog zajlani
Dátum: 2016.09.01. 15:02:21
Köszi Rém, egyedül benned bíztam teljes mértékig és hunyászkodásmentesen Nem véletlen, hogy rajtad kívül nem ismerek még egy olyan játékost, aki a saját gondolatai megosztása pillanatában sem igyekszik kompromisszumot kötni és alkalmazkodni, nehogy kisebbségben maradjon!
Mortal! Nagyon frappáns a viszontválaszod, nem is tudnék belekötni Annyit azért hozzáteszek, hogy az ebéd mindig csúszik néhány percet és az esetek legtöbbjében ez pont elég a taktika kidolgozásához, mert nincs ellenfél, vagy épp valamelyikünk belerondított a tervbe és ezzel értelmetlenné teszi a heti munkát a többiek részéről. Nagyon minimális arányban fordul elő, hogy 5 percnél tovább kéne törni a fejecskémet, hogy mi a szart csináljunk!
Na ebbe a rendszerbe szart bele egy nagyon büdöset dikó azzal, hogy nem hagyta meg a válaszadás, hibajavítás és a további gördülékeny játék lehetőségét Baratynak
Mortal! Nagyon frappáns a viszontválaszod, nem is tudnék belekötni Annyit azért hozzáteszek, hogy az ebéd mindig csúszik néhány percet és az esetek legtöbbjében ez pont elég a taktika kidolgozásához, mert nincs ellenfél, vagy épp valamelyikünk belerondított a tervbe és ezzel értelmetlenné teszi a heti munkát a többiek részéről. Nagyon minimális arányban fordul elő, hogy 5 percnél tovább kéne törni a fejecskémet, hogy mi a szart csináljunk!
Na ebbe a rendszerbe szart bele egy nagyon büdöset dikó azzal, hogy nem hagyta meg a válaszadás, hibajavítás és a további gördülékeny játék lehetőségét Baratynak
Dátum: 2016.08.31. 17:51:35
Nem magyarázkodom, de a V5 egyik agytrösztjeként van olyan nap, amikor nekem számít az a pár perc: vasárnap délben, amikor harangszóra ebédelnék a családommal, de a SZB-taktikát is gyorsan össze kéne dobni, mert lelkes csapattársaim már alig várják, hogy zúzhassanak
A hálálkodás és a köszönet között óriási különbség van, kár összemosni a kettőt értelmes válasz helyett...
A hálálkodás és a köszönet között óriási különbség van, kár összemosni a kettőt értelmes válasz helyett...
Dátum: 2016.08.31. 17:28:23
Tolhatjátok itt az észt, de Baratynak és nekem köszönhetitek, hogy az elmúlt néhány hónapban nem halmozódott fel kb. 3 órás csúszás a valós időhöz képest - milyen óbégatás lenne már, ha idáig fajult volna az idő-probléma! Anno még Baraty is megköszönte, hogy időnként (2-3 perces csúszás felhalmozódásakor) írok az ÜSZ-re és figyelmeztetem a korrigálásra! Sajnos most megpróbált dikó is fontosnak tűnni, de csak az elvártat hozta...kurvából nem lesz szalonnő.
Amúgy egyetlen játékostól sem várok mást a köszöneten kívül az eddigi tevékenységemért
Amúgy egyetlen játékostól sem várok mást a köszöneten kívül az eddigi tevékenységemért
Dátum: 2016.08.31. 15:34:34
ugye az ilyen megoldások után egyik illetékes sem csodálkozik, hogy fogynak a játékosok és a bevételek???
tegnap, 17:13
Tivornya (95203)
Drága Baraty! Ha visszatértél szabiról, akkor légy oly kedves és korrigáld a rendszeridőt! Köszi
ma, 07:51
István
Szia.
Baraty tud a problémáról, amint időt tud erre szakitani, javitani fogja. Jelenleg fontosabb munkái vannak.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Ki a faszom szólt Dikóhoz? Szerintem elég világos volt a kérés címzettje...
tegnap, 17:13
Tivornya (95203)
Drága Baraty! Ha visszatértél szabiról, akkor légy oly kedves és korrigáld a rendszeridőt! Köszi
ma, 07:51
István
Szia.
Baraty tud a problémáról, amint időt tud erre szakitani, javitani fogja. Jelenleg fontosabb munkái vannak.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Ki a faszom szólt Dikóhoz? Szerintem elég világos volt a kérés címzettje...
Dátum: 2016.08.28. 23:42:37
.
Dátum: 2016.08.01. 14:14:35
Azt se felejtsd el nagy keserűségedben megköszönni, hogy a Törzshely nem aktív szereplő
Dátum: 2016.07.04. 12:25:18
Idézet: mist - 2016.06.27. 16:18:19
Ugyanez a helyzet csak más szerveren és más nevekkel! Felháborító, hogy állandó problémák vannak, amiért nekünk játékosoknak kell résen lenni! 2 hetente szólok, hogy a szerveridőt módosítsák, rendszeresen kell szólni, hogy az SZB-ben módosítsák a pontosztást! Ennyi elemi hiba mellett mi a faszért erőlködtök újításokon???
V3 SzB, friss eredmény:
Szkarabeusz 0
Szabad Mágusok 74 (1600)
A Béke Angyalai 67
A Halál Angyalai 74 (515)
A szabályok értelmében azonos pontszámnál a több győzelem döntő, ez alapján mi (Szabad Mágusok) nyertünk, a program mégis A Halál Angyalainak adta a győzelemért járó 4 pontot.
Ilyen hiba nem először fordul elő, természetesen jeleztem is az ÜSZ felé, ahol azt a választ kaptam, hogy egy hét múlva tudja megnézni Baraty, amikor visszajön a szabadságról. (???)
Arról nem beszélve, hogy a holnapi ellenfél-kiosztást is befolyásolja a hiba, és kétségeim vannak, hogyan tudja egy hét múlva Baraty megnézni és korrigálni, magával a helyzettel is komoly problémáim vannak.
Remélem, a kétségeim alaptalannak bizonyulnak, de jelen helyzetben úgy gondoltam, a szituációt meg kell osztanom a fórum olvasóival.
Szkarabeusz 0
Szabad Mágusok 74 (1600)
A Béke Angyalai 67
A Halál Angyalai 74 (515)
A szabályok értelmében azonos pontszámnál a több győzelem döntő, ez alapján mi (Szabad Mágusok) nyertünk, a program mégis A Halál Angyalainak adta a győzelemért járó 4 pontot.
Ilyen hiba nem először fordul elő, természetesen jeleztem is az ÜSZ felé, ahol azt a választ kaptam, hogy egy hét múlva tudja megnézni Baraty, amikor visszajön a szabadságról. (???)
Arról nem beszélve, hogy a holnapi ellenfél-kiosztást is befolyásolja a hiba, és kétségeim vannak, hogyan tudja egy hét múlva Baraty megnézni és korrigálni, magával a helyzettel is komoly problémáim vannak.
Remélem, a kétségeim alaptalannak bizonyulnak, de jelen helyzetben úgy gondoltam, a szituációt meg kell osztanom a fórum olvasóival.
Ugyanez a helyzet csak más szerveren és más nevekkel! Felháborító, hogy állandó problémák vannak, amiért nekünk játékosoknak kell résen lenni! 2 hetente szólok, hogy a szerveridőt módosítsák, rendszeresen kell szólni, hogy az SZB-ben módosítsák a pontosztást! Ennyi elemi hiba mellett mi a faszért erőlködtök újításokon???
Dátum: 2016.05.29. 20:12:49
Az őrangyalaimon kívül is már napokkal korábban gyúrtam rá, hogy vállalható maradhassak Legközelebb remélem leülsz közénk egy kicsit dumálni, mert addigra már benne leszünk a pálinkaszezonban
Dátum: 2016.05.29. 08:47:18
Anyanyelvünk megerőszakolójának és a kérdés átengedőjének ezennel küldenék egy kupica ciánt:
"Kr.e. V. sz. közepén Aténban ki virágoztatta fel a gazdasági és a társadalmi életet?"
Mire kihámoztam, hogy mit is kell olvasni és hogyan is kell értelmezni, majdnem lejárt az idő, ráadásul sikerült hibás választ adnom
"Kr.e. V. sz. közepén Aténban ki virágoztatta fel a gazdasági és a társadalmi életet?"
Mire kihámoztam, hogy mit is kell olvasni és hogyan is kell értelmezni, majdnem lejárt az idő, ráadásul sikerült hibás választ adnom
Dátum: 2016.05.14. 06:47:19
Friss és hibás kérdés, még zajlik a besorolása is...
Melyik században adták át a Tadzs Mahalt? A kérdés szerint a 18. század a jó válasz, holott a valóságban a 17. század a megfelelő. Menjen a picsába minden illetékes
Melyik században adták át a Tadzs Mahalt? A kérdés szerint a 18. század a jó válasz, holott a valóságban a 17. század a megfelelő. Menjen a picsába minden illetékes
Dátum: 2016.04.07. 19:09:49
Részemről nyugi van, lezártam a napot
Ezt az egésze gólemesdit így képzeltem el a jelenlegi helyzet tükrében:
Egy adott karakter 1. fétise aktiválna egy gólemet a fétis adta lehetőségekkel együtt. Ezt a gólemet az eddigiekhez képest lehetne hízlalni csatlóskristállyal és lehetne fejleszteni a mytokronitokkal az eddigi megszokott menetrend szerint. Minden további fétis az eddig megszokott rend szerint egy állatot igényelne, amit a gólem felzabál, vagy belegyúrunk(ez mellékes játéktecjnikailag) és természetesen a gólem megkapná ennek a fétisnek is a speckóját.
Mindez a játékban annyi változást eredményezne a játékosoknak, hogy nem egy baszott hosszú csatlósoldal rengetegében kéne bűvészkedni az alap 1000 kattintás mellett, hanem a csatlósok adta mindenféle csillivilli bizbasz szép szerepjátékos formát öltene 1 darab gólem formájában
Ezt az egésze gólemesdit így képzeltem el a jelenlegi helyzet tükrében:
Egy adott karakter 1. fétise aktiválna egy gólemet a fétis adta lehetőségekkel együtt. Ezt a gólemet az eddigiekhez képest lehetne hízlalni csatlóskristállyal és lehetne fejleszteni a mytokronitokkal az eddigi megszokott menetrend szerint. Minden további fétis az eddig megszokott rend szerint egy állatot igényelne, amit a gólem felzabál, vagy belegyúrunk(ez mellékes játéktecjnikailag) és természetesen a gólem megkapná ennek a fétisnek is a speckóját.
Mindez a játékban annyi változást eredményezne a játékosoknak, hogy nem egy baszott hosszú csatlósoldal rengetegében kéne bűvészkedni az alap 1000 kattintás mellett, hanem a csatlósok adta mindenféle csillivilli bizbasz szép szerepjátékos formát öltene 1 darab gólem formájában
Dátum: 2016.04.07. 18:42:12
A Pásztorkodást most kéne bevezetni, nem abban az esetben, ha a gólem létezne a nyáj helyett Vigyázz, mindjárt az orrodra is koppintok V6-on, ha már aktív vagy
Dátum: 2016.04.07. 17:45:47
Ezt az egész csatlósosdi témát úgy tudnám elképzelni inkább, hogy egy gólemmé átkonvertálni mindent és az 1 darab gólem megkapná az eddigi csatlósok kiejlesztett tulajdonságát mitoizésestül, mindenestül. A további állatok felemelése pedig inkább hozzágyúrás lenne a gólemhez. Sokkal karakterbarátabb és szerepjátékosbarátabb lenne a történet, mint ez a juhászkodás
Dátum: 2016.04.03. 11:54:54
Pár napja így jártam én is és teljesen kielégítő választ kaptam ÜSZ-ről:
Szia.
A napi rutin éjfélkor a kamra rutin hajnal 3-kor fut le. Ha te éjfél és hajnal 3 között belogolsz játszani, akkor a kamra LE átcsúszik a következő napra, és majd az éjféli napi rutin jutalmakkal együtt fogod megkapni. Ez mindig igy volt és a jövőben is erre lehet számitani, ha ebben az időintervallumban játszol.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Tehát a holnapi kamrabevételed jó sok lesz
Szia.
A napi rutin éjfélkor a kamra rutin hajnal 3-kor fut le. Ha te éjfél és hajnal 3 között belogolsz játszani, akkor a kamra LE átcsúszik a következő napra, és majd az éjféli napi rutin jutalmakkal együtt fogod megkapni. Ez mindig igy volt és a jövőben is erre lehet számitani, ha ebben az időintervallumban játszol.
További jó játékot!
Dikó István
Végzetúr Játékvezető
Tehát a holnapi kamrabevételed jó sok lesz
Dátum: 2016.04.02. 08:55:27
Hiba hátán hiba! Ma reggel lepörgettem 4 szerencsekereket, de a Feladatoknál ennek nyoma sincs! Milyen dolog már ez, hogy nem elég százakat és ezreket kattintani a játékmenet kedvéért, de még folyamatosan akciókészültségben is kell lenni, a sólyom szeménél is élesebben kell látni, nehogy ilyen apró szarokon is megrövidítsétek az embert!? Talán tetszettek volna nem mindenféle szaros újítást berakni a játékba, hanem a meglévő dolgokat tökéletesíteni, illetve a játékmenetet élvezhetőbbé tenni kedves Beholder Kft! Az akciós szopatáshoz hozzá sem merek szólni, mert máris ugrik ki a zsebből a bökő!
Szerk. 1.:Az akciós befizetést bojkottálom, helyette ingyenkavicsot szerzek templomkristályból és hűségszilánkból.
Szerk. 2.: Az is megér egy misét, hogy egy nonstop szolgáltatásnál nincs nonstop ügyfélszolgálat...
Szerk. 1.:Az akciós befizetést bojkottálom, helyette ingyenkavicsot szerzek templomkristályból és hűségszilánkból.
Szerk. 2.: Az is megér egy misét, hogy egy nonstop szolgáltatásnál nincs nonstop ügyfélszolgálat...
Dátum: 2016.03.30. 11:23:03
Beteg egy fordulótok volt a többiekével egyetemben...nem mintha bánnám, mert így szinte nekünk kapartátok ki a gesztenyét
Köszi a bíztatást, ezt a magas labdát muszáj lesz lecsapnunk, bár még nagyon sok van a bajnokságból
Szerk.: és úgy belebukunk mi is, hogy öröm lesz nézni! Kemény 2 pontot szereztünk kezdésnek
Köszi a bíztatást, ezt a magas labdát muszáj lesz lecsapnunk, bár még nagyon sok van a bajnokságból
Szerk.: és úgy belebukunk mi is, hogy öröm lesz nézni! Kemény 2 pontot szereztünk kezdésnek