Nekem sem a gombával volt a bajom.
Hanem, hogy a trombita, róka nem jelzők.
3. oszt.
Hozzászólások - sharp
Dátum: 2009.01.04. 21:52:22
Dátum: 2009.01.03. 23:47:03
Mihez tartozhatnak ezek a jelzők az alábbiak közül: róka, trombita és császár?
szalonna
agancs
gomba
gesztenye
Valaki szúrjon hasba!
szalonna
agancs
gomba
gesztenye
Valaki szúrjon hasba!
Dátum: 2009.01.03. 09:14:33
Hányadik legendában található a sárkány?
20.fejezet
18.fejezet
19.fejezet
17.fejezet
Törölni!
20.fejezet
18.fejezet
19.fejezet
17.fejezet
Törölni!

Dátum: 2008.12.31. 19:02:44
A 2. világban találkoztam a kérdéssel.
Hányas szintű fegyver a Trollagyar?
A probléma, hogy 7 fő 18- as karakter van ott.
A maradék 6664 karakter honnan tudhatná?
Kérem, töröljétek!
Hányas szintű fegyver a Trollagyar?
A probléma, hogy 7 fő 18- as karakter van ott.
A maradék 6664 karakter honnan tudhatná?

Kérem, töröljétek!
Dátum: 2008.12.26. 16:05:37
Mennyi TP-re van szüksége ehy állatnak hogy 3 szintről 4 szintre lépjen?
350
Ez az állat fajtájától függ
300
400
Könyörgöm, töröljétek!
350
Ez az állat fajtájától függ
300
400
Könyörgöm, töröljétek!
Dátum: 2008.12.09. 17:03:13
Idézet: Kortevirag - 2008.12.09. 16:55:36
Amikor Álmos vezér érett ifjúvá serdült, feleségül vette egy nemes vezér lányát. Ettől született Árpád nevű fia, akit magával vitt Pannóniába.
Idézet: Roseprincess - 2008.12.09. 16:51:00
Én Álmos helyett Árpádot tanultam.A törikönyvemben is ez van,elővettem.
Akkor a hét vezér, ahogy annó meg kellett őket tanulni:
Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba és Töhötöm
Hmmm, szerintem Álmossal jön ki a 7.
Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba és Töhötöm
Hmmm, szerintem Álmossal jön ki a 7.

Én Álmos helyett Árpádot tanultam.A törikönyvemben is ez van,elővettem.
Amikor Álmos vezér érett ifjúvá serdült, feleségül vette egy nemes vezér lányát. Ettől született Árpád nevű fia, akit magával vitt Pannóniába.
Dátum: 2008.12.09. 16:54:56
Idézet: Kortevirag - 2008.12.09. 16:38:05
Igazán nincs mit. Aki ilyen okos, annak nem szabad sokat hibázni.
Idézet: sharp - 2008.12.09. 16:05:32
Majd ha kvízt és könyvet írok,gyakorlok,köszönöm.
Mennyi 10+20??????
30
41
15
25
Kortevirag!
Az írásjelek után szóközt ütünk. Gyakorolj!
30
41
15
25

Kortevirag!

Majd ha kvízt és könyvet írok,gyakorlok,köszönöm.
Igazán nincs mit. Aki ilyen okos, annak nem szabad sokat hibázni.

Dátum: 2008.12.09. 16:05:32
Mennyi 10+20??????
30
41
15
25
Kortevirag!
30
41
15
25

Kortevirag!

Dátum: 2008.12.07. 13:13:31
Bocsánat a dupláért.
Dátum: 2008.12.07. 13:13:17
Melyik folyó nem magarországon található?
Duna
Maros
Nílus
Sió
Ne már!
Duna
Maros
Nílus
Sió
Ne már!

Dátum: 2008.12.07. 10:59:34
Hány forintba kerülnek az összes Ezt Vedd Meg PC termékek (www.evm.hu)?
4089 Ft
2899 Ft
5000 Ft
1995 Ft*
Ma ennyi. És holnap?
4089 Ft
2899 Ft
5000 Ft
1995 Ft*
Ma ennyi. És holnap?

Dátum: 2008.12.06. 21:56:20
Melyik tárgy ér le előbb szbadesésben?
csákány
tollpihe
egyszerre érnek földet*
ólomkatona
Mi az a "szbadesésben"?
És különben is!
csákány
tollpihe
egyszerre érnek földet*
ólomkatona
Mi az a "szbadesésben"?
És különben is!
Dátum: 2008.12.01. 19:43:40
Idézet: Edef - 2008.12.01. 19:15:26
Talán a Vilmost?
Idézet: Sir Ny - 2008.12.01. 18:51:10
Sir Ny!
Légyszi' ne törpézz le senkit.
Jó. Én is felteszek neked egy kérdést: Milyen keresztnevet kapott Taró Vilmos?
... Ja, hogy nem olvastad? Nem baj olvasd el! Maróti Lajos könyve.
Szóval azért vissza az agarakkal.
Azért, mert láttam -- és gondolom sokan mások is -- a Csillagok háborúját, nem biztos, hogy emlékszünk, hogy ki mikor állt át melyik oldalra. Már csak azért is mert én vagyok olyan öreg, hogy előbb láttam a csillagok háborúját, utána a Birodalom visszavág, azt követően a Jedi visszatér, és utána már összevissza kezdték számozni. Tehát nem tudom, hogy kinek mi a harmadik rész. Nekem a harmadik rész a Jedi visszatér volt. Még úgy is hívták akkoriban hogy a Trilógia.
Tehát nem tudom, hogy ki mikor állt át melyik oldalra.
Idézet: Csirguz - 2008.12.01. 18:02:49
törpe, aki nem olvasta olvassa, harmadik rész, a Gyűrűk ura és a Csillagok háborúja alapműveltség.
Mi volt Gimli?
És aki nem olvasta? ˇˇ
---------------------
Hanyadik részben ál át a sötét oldalra Anakin?
1.
Nem is áll át
3.
2.
Megnéztem a csillagokháborúját, de már nem emlékszem. Spec.
És aki nem olvasta? ˇˇ
---------------------
Hanyadik részben ál át a sötét oldalra Anakin?
1.
Nem is áll át
3.
2.
Megnéztem a csillagokháborúját, de már nem emlékszem. Spec.
törpe, aki nem olvasta olvassa, harmadik rész, a Gyűrűk ura és a Csillagok háborúja alapműveltség.
Sir Ny!
Légyszi' ne törpézz le senkit.
Jó. Én is felteszek neked egy kérdést: Milyen keresztnevet kapott Taró Vilmos?
... Ja, hogy nem olvastad? Nem baj olvasd el! Maróti Lajos könyve.
Szóval azért vissza az agarakkal.
Azért, mert láttam -- és gondolom sokan mások is -- a Csillagok háborúját, nem biztos, hogy emlékszünk, hogy ki mikor állt át melyik oldalra. Már csak azért is mert én vagyok olyan öreg, hogy előbb láttam a csillagok háborúját, utána a Birodalom visszavág, azt követően a Jedi visszatér, és utána már összevissza kezdték számozni. Tehát nem tudom, hogy kinek mi a harmadik rész. Nekem a harmadik rész a Jedi visszatér volt. Még úgy is hívták akkoriban hogy a Trilógia.
Tehát nem tudom, hogy ki mikor állt át melyik oldalra.
Talán a Vilmost?

Dátum: 2008.12.01. 14:59:22
Most kaptam.:
Mit nevezünk Ninja-nak?
Ló
Taxi vezető
Távolleleti bérgyilkos
Főnök
Szimpla elírás. De miért nem tudjuk elolvasni amit írtunk, küldés előtt?
Mit nevezünk Ninja-nak?
Ló
Taxi vezető
Távolleleti bérgyilkos

Főnök
Szimpla elírás. De miért nem tudjuk elolvasni amit írtunk, küldés előtt?
Dátum: 2008.11.30. 07:30:57
Idézet: Mucmuc - 2008.11.29. 06:51:25
Bocsánat, igazad van.
De a 100 akkorsem helyes.
Idézet: sharp - 2008.11.29. 06:27:43
Hülyeség. 116 évig tartott, felcserélted az utolsó 2 számot.
"A Százéves háború (1337-1453) egy Anglia és Franciaország közt dúló, 116 évig tartó háború volt."
Mennyi ideig tartott a Százéves háború?
A kérdés feltevője szerint a helyes válasz a 100.
Szerintem csak 98.
Szerintem csak 98.

Hülyeség. 116 évig tartott, felcserélted az utolsó 2 számot.
"A Százéves háború (1337-1453) egy Anglia és Franciaország közt dúló, 116 évig tartó háború volt."
Bocsánat, igazad van.
De a 100 akkorsem helyes.

Dátum: 2008.11.29. 06:27:43
Mennyi ideig tartott a Százéves háború?
Szerintem csak 98.
A Százéves háború (1337-1435) a franciák és az angolok között zajlott. IV. (Szép) Fülöp halála után nem sokkal kihalt a Capetingek férfiága. A trón oldalágon a Valois-családra [valoá] szállt. A francia trónra- leányági öröklésre hivatkozva- az angol király, III. Edward (1327-1377) is igényt tartott. A háború kirobbanásában a trónviszály mellett a textilipara révén gazdag Flandria feletti uralom kérdése is szerepet játszott. Az angolok Flandriában törtek előre, és legyőzték a franciákat. A franciák sorozatos vereségeik után jelentős területi engedményeket tettek. Franciaországban a hadseregek dúlásai és a pestis elviselhetetlenné tette a városi és falusi szegénység helyzetét. A háborús veresége miatt tekintélyét vesztett nemességgel szemben parasztfelkelés robbant ki (1358), amelyhez Párizs népe is csatlakozott. A felkelést kezdeti sikerek után-mint a középkorban mindegyiket- leverték. Az erőre kapó francia királyság az angolokat néhány kikötő (Calais, Bordeaux, La Rochelle) kivételével kiszorította Franciaországból. A két fél fegyverszünetet kötött (1375). A harcok a XV. század elején ismét fellángoltak. Az angolok újra támadásba lendültek, és legyőzték a francia seregeket. Elesett Párizs is, a francia trónörökös, a későbbi VII. Károly délre menekült. Az angolok már Orléans-t [orlean] ostromolták, mikor egy ifjú parasztlány, Jeanne d’Arc [zsann dark] angolellenes mozgalmat indított. Jeanne d’Arcot látomásai vezették, és isteni eredetű küldetéstudata erőt öntött a francia seregekbe. Felmentették Orleans-t, majd Rheimsig a francia koronázó városig nyomultak előre. Jeanne d’Arc álma teljesült. VII. Károlyt francia királlyá koronázták, ám a lány rövidesen fogságba esett (1430), s az angolok kezébe került. Jeanne d’Arc, a tömegeket megmozgató fanatikus kezdett kényelmetlenné válni mind az angol, mind a francia vezető réteg számára. Így az angolok a francia egyház közreműködésével eretnekként máglyán megégették (Rouen, 1431). A francia győzelmek hatására az angolok franciaországi uralma hamarosan összeomlott. A megszülető békében (1453) egyedül a Calais-t [kalé] tudták megtartani. Az angolok kiűzésével párhuzamosan Károly a helyi hatalmasságokat is megtörte. A főnemességtől megvonta a katonatartás jogát, s zsoldoshadsereget állított fel. Utódai folytatták a központosítást, s újabb területeket csatoltak Franciaországhoz (Burgundia nyugati része, Provence és Bretagne).
Szerintem csak 98.

A Százéves háború (1337-1435) a franciák és az angolok között zajlott. IV. (Szép) Fülöp halála után nem sokkal kihalt a Capetingek férfiága. A trón oldalágon a Valois-családra [valoá] szállt. A francia trónra- leányági öröklésre hivatkozva- az angol király, III. Edward (1327-1377) is igényt tartott. A háború kirobbanásában a trónviszály mellett a textilipara révén gazdag Flandria feletti uralom kérdése is szerepet játszott. Az angolok Flandriában törtek előre, és legyőzték a franciákat. A franciák sorozatos vereségeik után jelentős területi engedményeket tettek. Franciaországban a hadseregek dúlásai és a pestis elviselhetetlenné tette a városi és falusi szegénység helyzetét. A háborús veresége miatt tekintélyét vesztett nemességgel szemben parasztfelkelés robbant ki (1358), amelyhez Párizs népe is csatlakozott. A felkelést kezdeti sikerek után-mint a középkorban mindegyiket- leverték. Az erőre kapó francia királyság az angolokat néhány kikötő (Calais, Bordeaux, La Rochelle) kivételével kiszorította Franciaországból. A két fél fegyverszünetet kötött (1375). A harcok a XV. század elején ismét fellángoltak. Az angolok újra támadásba lendültek, és legyőzték a francia seregeket. Elesett Párizs is, a francia trónörökös, a későbbi VII. Károly délre menekült. Az angolok már Orléans-t [orlean] ostromolták, mikor egy ifjú parasztlány, Jeanne d’Arc [zsann dark] angolellenes mozgalmat indított. Jeanne d’Arcot látomásai vezették, és isteni eredetű küldetéstudata erőt öntött a francia seregekbe. Felmentették Orleans-t, majd Rheimsig a francia koronázó városig nyomultak előre. Jeanne d’Arc álma teljesült. VII. Károlyt francia királlyá koronázták, ám a lány rövidesen fogságba esett (1430), s az angolok kezébe került. Jeanne d’Arc, a tömegeket megmozgató fanatikus kezdett kényelmetlenné válni mind az angol, mind a francia vezető réteg számára. Így az angolok a francia egyház közreműködésével eretnekként máglyán megégették (Rouen, 1431). A francia győzelmek hatására az angolok franciaországi uralma hamarosan összeomlott. A megszülető békében (1453) egyedül a Calais-t [kalé] tudták megtartani. Az angolok kiűzésével párhuzamosan Károly a helyi hatalmasságokat is megtörte. A főnemességtől megvonta a katonatartás jogát, s zsoldoshadsereget állított fel. Utódai folytatták a központosítást, s újabb területeket csatoltak Franciaországhoz (Burgundia nyugati része, Provence és Bretagne).
Dátum: 2008.11.05. 18:45:30
A baj az, hogy nem jön a munkafelügyelet.
És nem is bírságol.
És nem is bírságol.

Dátum: 2008.11.05. 18:10:23
Tökéletesen egyetértek.
Ez elszomorító.
Ez elszomorító.

Dátum: 2008.11.05. 16:53:18
Aki szereti a röhelyes dolgokat, annak ajánlom Fatersan - 11. szintű végzetúr karakterlapját. 

Dátum: 2008.10.11. 06:15:16
Őskő vásárlásánál van problémám.
Banki átutalással szeretném fizetni de a számlaszámról hiányzik az utolsó 8 számjegy.
bankszámlaszám:OTP 11707024-20397441-????????
Így sajnos visszadobja mert nincs kitöltve.
Banki átutalással szeretném fizetni de a számlaszámról hiányzik az utolsó 8 számjegy.
bankszámlaszám:OTP 11707024-20397441-????????
Így sajnos visszadobja mert nincs kitöltve.