Ha nagyon tré lenne a karakterem, mind TÖ-ben, mind SzÖ-ben, akkor egy percet sem gondolkoznék azon, hogy akár a 3000 vereséget is begyűjtsem, de mivel nem ez a helyzet, nincs rá szükségem.
Ellenben sok feltörekvőnek ( aki eddig átlagos, vagy gyenge karit vitt ) ez egy lehetőség, főleg, ha veszi a fáradtságot és olvassa ezt a nagy fórumot és nem átall kérdezni is.
Hozzászólások - Veszett Kutya
Dátum: 2011.03.14. 13:16:58
Dátum: 2011.02.06. 02:20:38
Hogy nevezik más néven az ördögráját?
manna*
manta
mantikor
makréla
A kérdés maga nem lenne rossz, de van benne egy pár hiba és nem tudom, hogy az értékelő miért engedte át.
Mannát a zsidók ettek a pusztában.
A helyes válasz a Manta lett volna.
A legnagyobb rája az Ördögrája, más néven Manta ( Manta birostris )
És mit keres ebben a kérdésben a mantikor?
Az milyen állatfaj.
Törölni, vagy javítani.
manna*
manta
mantikor
makréla
A kérdés maga nem lenne rossz, de van benne egy pár hiba és nem tudom, hogy az értékelő miért engedte át.
Mannát a zsidók ettek a pusztában.
A helyes válasz a Manta lett volna.
A legnagyobb rája az Ördögrája, más néven Manta ( Manta birostris )
És mit keres ebben a kérdésben a mantikor?
Az milyen állatfaj.
Törölni, vagy javítani.
Dátum: 2011.01.28. 23:41:30
Ennek nagyon egyszerű utána járni.
Tegye nyilvánossá Pz a csatánkat, akkor meg lehet nézni az ő szemszögéből, hogy mit rabolt.
Tegye nyilvánossá Pz a csatánkat, akkor meg lehet nézni az ő szemszögéből, hogy mit rabolt.
Dátum: 2011.01.28. 19:45:46
Birka, ha valaki ennyit rabolt volna az áthozatalom után tőlem, már töröltem volna.
De miért nem helyettesíted be a rabló nevét, vagy ha kéred behúzhatom neked az összes eddigi csatámat.
Farm?
Azok lesznek majd nekem, de belőlem nem nagyon lesz az.
De miért nem helyettesíted be a rabló nevét, vagy ha kéred behúzhatom neked az összes eddigi csatámat.
Farm?
Azok lesznek majd nekem, de belőlem nem nagyon lesz az.
Dátum: 2011.01.15. 22:29:18
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, amiért előre is elnézést kérek, de az lenne a kérdésem, hogy a V5-re is lehet majd karaktert vinni a V4-ről, ha már elég fejlett lesz az a világ, hogy befogadjon egy V4-n készült karaktert, vagy ez nem lesz majd lehetséges?
Dátum: 2011.01.09. 14:03:04
Azt se felejtsük el, hogy aki bevállalja, az jobb karit szeretne.
A lehetőség mindenki előtt nyitott.
Ha akarod csináld meg te is Pörgönc.
A lehetőség mindenki előtt nyitott.
Ha akarod csináld meg te is Pörgönc.
Dátum: 2011.01.09. 13:56:09
Ki alkotta a "Háború művészete" című művet?
Sun Tzu
Lao ce
Aio Kazamata
Mao ce tung
Tele van hibával.
Javítsátok, vagy töröljétek.
Sun Tzu
Lao ce
Aio Kazamata
Mao ce tung
Tele van hibával.
Javítsátok, vagy töröljétek.
Dátum: 2010.12.14. 09:28:54
sziasztok
hol lehet azt megnézni hogy az előző 50. szinten induló világon kik lettek a nyertesek és milyen statokkal?
Előre is köszönöm a segítséget!
hol lehet azt megnézni hogy az előző 50. szinten induló világon kik lettek a nyertesek és milyen statokkal?
Előre is köszönöm a segítséget!