Hozzászólások - Sapphyre
Dátum: 2013.04.06. 10:03:26
Azért megnézném azt a plázát ahol ingyen is kapsz cuccokat, még ha gagyibbakat is.
Dátum: 2013.03.18. 12:01:08
Mikor lesz a kövi találkozó?
Gyűjtök rá
Gyűjtök rá
Dátum: 2013.03.18. 11:56:19
Ami pénzt kidobtál szerencsekerekes kavicsra 3 hónap alatt az mennyi sör ára?
Aki kiszámolja kap tőlem egyet ha eljutok egy talira.
Aki kiszámolja kap tőlem egyet ha eljutok egy talira.
Én csak azt mondom, hogy nem lehet mindent általánosítani.
Nem ellenetek beszéltem hanem egy másik nézőpontot írtam le.
Nem ellenetek beszéltem hanem egy másik nézőpontot írtam le.
Azért ez nem teljesen igaz.
Lehet, hogy aki most kezdett v5-n annak gyors a szintlépése, de pl. nekem 4 feladatsor simán belefér egy szintlépésbe.
Mivel engem nem igazán érdekel a LE/Tp, én meg holtjáratként élem meg a kövi szintlépésig az időt.
Sajna nem lehet mindenkinek a kedvére tenni még most sem.
Lehet, hogy aki most kezdett v5-n annak gyors a szintlépése, de pl. nekem 4 feladatsor simán belefér egy szintlépésbe.
Mivel engem nem igazán érdekel a LE/Tp, én meg holtjáratként élem meg a kövi szintlépésig az időt.
Sajna nem lehet mindenkinek a kedvére tenni még most sem.
Dátum: 2013.02.16. 11:46:54
Soha nem lehet tudni. Ezért kérdezek nálam okosabbakat.
Vagy csak én vagyok a "pirmitív".
Vagy csak én vagyok a "pirmitív".
Talán nem ide kellene írni, de most itt beszélgetünk róla.
Szerintem a fejlesztéseket nem feltétlenül a LE/Tp vagy a pénz alapján kellene nézni.
Esetleg úgy is fel lehetne fogni, hogy nekünk akarnak ÚJ játékélményt adni. A pénz meg amit esetleg hajlandóak vagyunk kifizetni érte nem feltétlenül fedezi a belefektetett munka árát. (aki dolgozik az tudja, aki meg fiatalabb az kérdezze meg a szüleit)
Ha csak azt nézem, hogy én V5-n top20 vagyok de csak a prémre költök ez az összeg havi szinten egy mozi+nasi árát se teszi ki.
Minden eventen toplistás vagy annak közelében vagyok, de bajnokin nem fogok nyerni sajna. (Leinad és Kiaphet bhatja bocsi)
Nekem x év után is érdekes a játék és legyetek őszinték ti akik itt írtok hozzászólásokat nektek is élmény még mindig.
Én még emlékeszem a MUD-okra, amik alapokat adtak ezeknek a Pvp játékoknak.
A legnagyobb probléma a hosszú távon aktív játékosok kis száma. Hogy ez miért van ne menjünk bele.
Szerintem a fejlesztéseket nem feltétlenül a LE/Tp vagy a pénz alapján kellene nézni.
Esetleg úgy is fel lehetne fogni, hogy nekünk akarnak ÚJ játékélményt adni. A pénz meg amit esetleg hajlandóak vagyunk kifizetni érte nem feltétlenül fedezi a belefektetett munka árát. (aki dolgozik az tudja, aki meg fiatalabb az kérdezze meg a szüleit)
Ha csak azt nézem, hogy én V5-n top20 vagyok de csak a prémre költök ez az összeg havi szinten egy mozi+nasi árát se teszi ki.
Minden eventen toplistás vagy annak közelében vagyok, de bajnokin nem fogok nyerni sajna. (Leinad és Kiaphet bhatja bocsi)
Nekem x év után is érdekes a játék és legyetek őszinték ti akik itt írtok hozzászólásokat nektek is élmény még mindig.
Én még emlékeszem a MUD-okra, amik alapokat adtak ezeknek a Pvp játékoknak.
A legnagyobb probléma a hosszú távon aktív játékosok kis száma. Hogy ez miért van ne menjünk bele.
Dátum: 2013.02.15. 23:04:29
Remélem a spectulajdonság meg a sima tulajdonság fejlesztő bónusz összeadódik.
Na akkor én is beleugatok egy kicsit.
Általában csak olvasom a fórumot, de a mai nap már nem bírtam ki, hogy csak itt ne kössek bele pár emberbe.
Akármilyen fejlesztés van mindig jön a nagy többségben negatív hozzászólás. Azért jó lenne, ha tudomásul vennék az itt hozzászólók, hogy más vélemények is lehetnek, max nem hőbörögnek itt folyton.
LE/TP?? ha ennyire szar inkább örüljetek, hogy a sok hülye (köztük én is) elcseszi a karakterét és ti erősödtök hozzájuk képest.
Kapcsoljátok ki az automatikus átvételt, csináljátok meg az alsó sort és van egy sorsjegyetek.
Ha minden fejlesztés a ti szájízetek szerint történne csak nőne a szakadék a karakterek közt. Persze megértem, hogy ez a pókoknak és optimalizátoroknak nagyon megfelelne (bocsi Panda), de lehet többen hagynák abba emiatt.
És most jöhet a fikázás!
Általában csak olvasom a fórumot, de a mai nap már nem bírtam ki, hogy csak itt ne kössek bele pár emberbe.
Akármilyen fejlesztés van mindig jön a nagy többségben negatív hozzászólás. Azért jó lenne, ha tudomásul vennék az itt hozzászólók, hogy más vélemények is lehetnek, max nem hőbörögnek itt folyton.
LE/TP?? ha ennyire szar inkább örüljetek, hogy a sok hülye (köztük én is) elcseszi a karakterét és ti erősödtök hozzájuk képest.
Kapcsoljátok ki az automatikus átvételt, csináljátok meg az alsó sort és van egy sorsjegyetek.
Ha minden fejlesztés a ti szájízetek szerint történne csak nőne a szakadék a karakterek közt. Persze megértem, hogy ez a pókoknak és optimalizátoroknak nagyon megfelelne (bocsi Panda), de lehet többen hagynák abba emiatt.
És most jöhet a fikázás!
Hát persze!
Dátum: 2013.02.07. 21:39:23
Nekem beadta az első templomot amiben csak a "Rakj fókuszkristályt a varázslatodba" az egyetlen kavicsos.
Dátum: 2012.12.21. 21:46:44
Én akkor is csak azért reklamálok, hogy kapjak egy noname plecsnit a toplistás helyezésemért.
Nekem ez is sikerélmény lenne!
Nekem ez is sikerélmény lenne!
Dátum: 2012.12.04. 13:51:02
Én kb. hasonló feladatokat váltottam ki.
Nem bántásként írtam.
Csak én minden kis vacakért mindenfajta medált szeretek begyűjteni.
És itt is a top15-ben szeretnék lenne, tehát magamra is értettem.
Nem bántásként írtam.
Csak én minden kis vacakért mindenfajta medált szeretek begyűjteni.
És itt is a top15-ben szeretnék lenne, tehát magamra is értettem.
Dátum: 2012.12.04. 13:37:18
Ezek szerint ha nincs meg a 14. megám akkor dekrétumozhatok igaz?
Dátum: 2012.12.04. 13:30:07
Tudom, hogy én vagyok a hülye de azért pontosítsunk, hogy is kell csinálni.
Dátum: 2012.12.04. 13:17:28
Valaki megmondaná nekem, hogy a "Készíts el egy katalizált esszenciát!" feladatnál pontosan mire gondolnak.
Dátum: 2012.12.04. 12:39:27
Tudja valaki, hogy a top15 tagjai kapnak-e valamilyen semmit sem csináló medált?
Mondjuk a "Marhák akik végignyomták izomból, de nem nyertek" függőt.
Csak, hogy ne vesszen el ez a kis dicsőség sem.
Mondjuk a "Marhák akik végignyomták izomból, de nem nyertek" függőt.
Csak, hogy ne vesszen el ez a kis dicsőség sem.
Dátum: 2012.12.03. 23:32:15
Nekem szintén ez a gond van.
Írtam is az ÜSZ-nek, mire a válasz leegyszerüsítve (azért szépen meg volt fogalmazva) ez volt kb.:
VEDD MEG!
Írtam is az ÜSZ-nek, mire a válasz leegyszerüsítve (azért szépen meg volt fogalmazva) ez volt kb.:
VEDD MEG!
Dátum: 2012.11.22. 15:25:55
Vagy egyszerűen csak a sorsjegyért venné meg bárki a csomagot.
Dátum: 2012.11.22. 13:51:50
A Bolygó Ura Miklós nem?
Akkor a nyertes felveheti fél évre a Miklós nevet?
Akkor a nyertes felveheti fél évre a Miklós nevet?