Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Szaza

Oldal: 123
Dátum: 2009.03.06. 13:26:16
Lehetséges lenne, hogy van max korlátja az egy karakternél lévő térkapus relikviák számánál?
Azért kérdezem, mert már nagyon régen (több hete) kaptam bármit is a térkapuból.
Hát a kérdés letudva van akinek sokkal több ven. Sajnos ez még nem magyarázat rá hogy miért nem esett semmi.
Dátum: 2009.03.04. 15:29:20
melyik megyében található celldömölk?
vas megye
nógrád megye
veszprém megye
pest megye

Kérem a javítását
Dátum: 2009.02.25. 09:48:17
Nekem a kamra müködésével kapcsolatban lenne egy felvetésem, mikortól számolja a LE-t miután elvitték vagy az egész napra. Mert érdekes lehet hogy éjfél előtt elvinni valakit aki egésznap csak vadászott, az már védekezni se tud ellene.
Melyik városnak nem volt két neve a XX. században?

Szentpétervár
Tiszaújváros
Kijev
Dunaújváros

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.

Hát szomorú vagyok, csak nem az a gond, hogy a helyes megoldás a legrövidebb?
Dátum: 2009.02.15. 15:27:51
Melyik filozófus élt egy hordóban?
Epikurosz
Al Kindi
Szinopei Diogenész
Markus Aurelius

Ezzel most találkoztam, ez egy klón, ráadásul az enyémről lett másolva , és ez már a sokadik amelyikkel találkoztam.
Lehetne nézni csak a kérdést válaszok nélkül, hogy nem szerepel már. a klónok fele igy tuti kiesne.

köszönöm a gyors reagálást
Dátum: 2009.02.14. 17:17:00
2009 február 14-ke mien napra esik??
Vasárnap
Csütörtök
Szombet
Péntek

ezzel a kérdéssel már 3 formában találkoztam, de ez tele van hibával.
Kéretik törölni.
Dátum: 2009.02.14. 11:45:29
A kvizolimpián találkoztam a saját kérdésem másolatával

Melyik személy nem szerepel egy Rejtő Jenő írásban sem?
Tuskó Hopkins
Erős Alfréd
Fülig Jimmy
Senki Alfonz

Ezt még a játék kezdetekor irtam, csak 2 helyen tér el az enyémtől, meg a jó választ irta át.
Igy nem nehéz kérdést irni
Dátum: 2009.02.14. 11:37:52
Erről mihamarabb dönteni kellene, mert mostanában rengeteg olyan kérdéssel találkozok amit más formában már láttam, pl most a kvizolimpián saját kérdésem másolatát láttam amiben összesen 4 helyen változtatak rajta, még a rossz válaszokat is benne hagyta.
Dátum: 2009.02.13. 17:34:20
A vegzeturban hányas szintrekel növelni a vezetökéséget hogy két állatot foghas?
3
5
2
10

Nincs hozzáfűzni valóm csak annyi, hogy
Dátum: 2009.02.06. 09:27:17
Azt elfelejtette, de ezek közül csak egy ami térfogathoz kapcsolható. Attól még nem jó a kérdés.

Én egy sokkal jobbal találkoztam:

4-nek mi az integrálja?

4x
(4x*16x)/8x
x
nulla
szép nem, na azt hiszem ez tényleg nem tartozik ide.
Nem, már tul sokszor kérdeztek fővárost ezért tiltott a szó. Kb egy hónap után került bele.
Melyik férfimagazin?

Maxima
Nők Lapja
Kiskegyed
Playboy

"A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak."
Másnak is ez a véleménye? ha igen, miért?
Mert szerintem adott 3 női magazin és egy férfi magazin, de meghallgatok más véleményt is.
Dátum: 2009.01.17. 17:26:40
Volt csak a toplistában kellett keresgélni (ugy hogy a rendezést a szövetségre állítottad).

Egy javaslat az állatokkal kapcsolatba az igaz hogy az állat aktuállis szintje határozza meg hogy mennyi sebzést felfog minden ütésből, de igy felesleges lecserélni a magas szintü állatot mert a másik nem tudja még hasonlót se produkánli, nem lehetne a sebzésfelfogó képességbe beletenni az állat alapszintjét is.
Idézet: Lanmandragoran - 2008.12.22. 18:53:04
Nem tudom, szép kérdés, kár érte. Tedd fel még egyszer, másodjára valószínűleg bekerül. De a zárójelen belülre nem kell szóköz, azt javítsd, mert így lehet hogy csak amiatt dobták vissza. Én pl ezért helyesíráshiba értékelést adnék.

csak azért tettem szóközt mert nem akartam hogy tele legyen smile-kal. Bocs az offtopicért, de nem láttam közelebbit
Kinek nincs legalább 3 olimpiai aranyérme az alábbiak közül?

Darnyi Tamás ( úszó )
Egerszegi Krisztina ( úszó )
Benedek Tibor ( vízilabdázó )
Ónodi Henrietta ( tornász )

Érdekelne hogy ezzel milyen probláma van, ugyanis "A feltett kvízkérdésed "Rossz kérdés" értékelést kapott!"
Dátum: 2008.12.06. 00:21:29
Remek a játék és hogy még jobb legyen lenne egy javaslatom, az ugynevezett multizás ellen, rengeteg karakter van nagyon sok LE veszteséggel, nem hinném hogy azért játszik mert veszíteni akar. Lehetne egy olyan szabály ami
a max veszteséget korlátozná azon felül nem lehetne veszíteni, támadni lehetne de már csak TP járna érte. igy elvenné a lehetőséget a multizás egy idő után. És nem lehetne akkora nagy különbségeket elérni.
Dátum: 2008.11.16. 07:35:36
Mi Keszthely irányitoszáma?
8345
8900
9200
8330**

Az interneten a helyes válasz 8360, remélem hogy "csak" gépelési hiba, hogy nincs a válaszok között.
Dátum: 2008.11.13. 11:34:45
Hogy folytatódik a közmondás: Ecc, pecc...
Kijöhetsz**
Bemehetsz
Sósperec
Kazuár

Szétnéztem egy kicsit és a mondóka a kimehetsz-el folytatódik nem találtam a kérdésfeltevő által irt befejezést, kérem javítani.
Dátum: 2008.11.05. 23:03:51
Ma találkoztam ezzel a kérdéssel:

Melyik NEM kortárs, magyar költő az alábbiak közül?
Karafiáth Orsolya
Tisza Kata
Varró Dániel
Tóth Krisztina

A poén az hogy mindegyik kortárs és mindegyik iró vagy költő, a kérdés arra vonatkozik melyik nem kortárs. Ezek szerint nincs jó válasz. Csak annyi különbség van, hogy aki megvan jelölve jó válaszként az iró nem költő, de a kérdés nem erre kérdez rá.
Üdv

Most találkoztam 3 olyan kérdéssel is amivel nem volt hiba, de a helyes válasz rosszul volt megadva. pl az egyik : Hol található a Nagy-Rabszolga-tó?
1 uganda
2 kanada de a térkép szerint ez
3 ausztrália ezt hozta ki helyesnek
4 .....
igy utólag nem lehetne valamit jelölni?, mert igy sok rossz kérdés benne lehet a rendszerben.
Oldal: 123