Mi nem tartozik Mikronéziához?
Polinézia
Fülöp szigetek
Indonézia
Madagaszkár
Ezek közül egyik sem tartozik oda! Önálló ország Mikronézia, de a Mikronéziai régióhoz sem tartozik egyik ország, terület se.
Hozzászólások - Darkshade
Dátum: 2010.07.20. 20:13:40
Dátum: 2010.07.19. 19:45:07
Kit fejeztek le a francia forradalomban?
VIII. Henriket.
XVI. Lajost.
Senkit nem fejeztek le.
I. Miklóst.
Ha senkit, miért is kérdezed?
VIII. Henriket.
XVI. Lajost.
Senkit nem fejeztek le.
I. Miklóst.
Ha senkit, miért is kérdezed?
Dátum: 2010.07.19. 18:29:54
Vastagon kiemelem javaslataimat. Még nincs mődosítás csak bővítés volt.
1. Steven Eriksson: Malazai bukottak ciklusa (magyarul Hold udvara, Tremorlor kapuja, A jég emlékezete, Láncok háza, Éjsötét áradat, Csontvadászok jelent meg.)
2. Neil Gaiman: Amerikai Istenek (legkiemelkedsőbb műve bár lehetne a Csillagpor, Sosehol, Anansy Boys, Tükör és Füst, Coreline is akár.)
3. Maurice Druon: Elátkozott királyok (igazából több részre van osztva, de nem önálló részek csak nálunk lett három kötetre bontva. Történelmi regény IV. (Szép) Fülöp király hatalmának csúcspontjától, a Capetingek kihalásán át, a Százéves háború kitöréséig.)
4. Clive Barker: Korbács (Ekkor volt a csúcsponton Barker, besöpörte vele a World Fantasy Díjat.)
5. Legend of Five Rings könyvek keleti mitológia (kínai-japán-korai elemekből felépített világmonumentális űtközetekkel.) Belőle : Rák
6. G.R.R. Martin: Trónok harca, Királyok csatája, Kardok vihara
U. I. : Cras esetleg utána a Nagy Film verseny?
1. Steven Eriksson: Malazai bukottak ciklusa (magyarul Hold udvara, Tremorlor kapuja, A jég emlékezete, Láncok háza, Éjsötét áradat, Csontvadászok jelent meg.)
2. Neil Gaiman: Amerikai Istenek (legkiemelkedsőbb műve bár lehetne a Csillagpor, Sosehol, Anansy Boys, Tükör és Füst, Coreline is akár.)
3. Maurice Druon: Elátkozott királyok (igazából több részre van osztva, de nem önálló részek csak nálunk lett három kötetre bontva. Történelmi regény IV. (Szép) Fülöp király hatalmának csúcspontjától, a Capetingek kihalásán át, a Százéves háború kitöréséig.)
4. Clive Barker: Korbács (Ekkor volt a csúcsponton Barker, besöpörte vele a World Fantasy Díjat.)
5. Legend of Five Rings könyvek keleti mitológia (kínai-japán-korai elemekből felépített világmonumentális űtközetekkel.) Belőle : Rák
6. G.R.R. Martin: Trónok harca, Királyok csatája, Kardok vihara
U. I. : Cras esetleg utána a Nagy Film verseny?
Dátum: 2010.07.13. 08:26:02
Köszönjük Cras, jó játék volt, reménykedjünk a magyar válogatott tanult a nagyszerű Ghánától, hogyan kell csapatot építeni s négy év múlva értük is szoríthatunk.
Dátum: 2010.07.12. 08:47:29
Luciano Pavarotti életébe mi nem tartozik bele?
1961-ben debütált, Mimì szerepével
fiatalon a templomi kórusban és a helyi operakórusban is énekelt
2007. szeptember 6-án hunyt el
közösen a Spice Girs-el adta elő a Viva Forever c. dalt
Nem hiszem, hogy ez a kérdés nem lenne speciális.
1961-ben debütált, Mimì szerepével
fiatalon a templomi kórusban és a helyi operakórusban is énekelt
2007. szeptember 6-án hunyt el
közösen a Spice Girs-el adta elő a Viva Forever c. dalt
Nem hiszem, hogy ez a kérdés nem lenne speciális.
Dátum: 2010.07.12. 08:34:26
Rohadt polip, szerintem ennek nem is Paul, hanem Chtulhu a valódi neve. S igazából ő irányítja a foci és a tippirodák világát (na meg az egész univerzumot) is .http://images.vegzetur.hu/pic/creature/szornyusegespolip.jpg
Dátum: 2010.07.10. 08:22:37
Aztán most remélem bedöglött a polip jóslási tehetsége , mert spanyol aranyat, német bronzot jósol.
Dátum: 2010.07.09. 09:13:11
Idézet: Return - 2010.07.08. 10:24:12
Ahogy Csati válaszolt rá. Helyesen 2009-ig hány világbajnoki címe van Michael Sumachernek a Forma 1-ben. De , inkább ne tedd fel,mert legalább egy tucatnyi verzióban szerepel már.
Miről kapta a nevét a Hunboldt Kalmár?
egy áramlatrol
vagy egy jellegzetes szervéről
felvedezőjéről
egy szigetről
felfedezőjéről, áramlatról, kalmár kisbetű.
Hogy nevezik a tradícionális japán íjat?
Fukiya
Kaginawa
Metsubishi
Kyudo
speciális.
Milyen nemzetiségú volt Hannibal ?
Karthagói
Germán
Római
Szkíta
nemzetiségű, Karthágói (de pun volt az Afrikában letelepedett főníciaiak neve).
Ki NEM tagja a "huszonhetesek klubjának"?
James Hetfield
Jimi Hendrix
Janis Joplin
Jim Morrison
Értem én mit akar kérdezni, de minek tudni melyikük halt meg azelőtt, hogy betöltötte volna 27-et.
Hányszoros világbajnok Michael Schumacher a F1-ben?
5
6
7
8
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
mit nem lehet ezen nem érteni???
5
6
7
8
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
mit nem lehet ezen nem érteni???
Ahogy Csati válaszolt rá. Helyesen 2009-ig hány világbajnoki címe van Michael Sumachernek a Forma 1-ben. De , inkább ne tedd fel,mert legalább egy tucatnyi verzióban szerepel már.
Miről kapta a nevét a Hunboldt Kalmár?
egy áramlatrol
vagy egy jellegzetes szervéről
felvedezőjéről
egy szigetről
felfedezőjéről, áramlatról, kalmár kisbetű.
Hogy nevezik a tradícionális japán íjat?
Fukiya
Kaginawa
Metsubishi
Kyudo
speciális.
Milyen nemzetiségú volt Hannibal ?
Karthagói
Germán
Római
Szkíta
nemzetiségű, Karthágói (de pun volt az Afrikában letelepedett főníciaiak neve).
Ki NEM tagja a "huszonhetesek klubjának"?
James Hetfield
Jimi Hendrix
Janis Joplin
Jim Morrison
Értem én mit akar kérdezni, de minek tudni melyikük halt meg azelőtt, hogy betöltötte volna 27-et.
Dátum: 2010.07.09. 00:48:18
Uruguay-Németország 1-1 Uruguay győz.
Hollandia-Spanyolország 2-1
Hollandia-Spanyolország 2-1
Dátum: 2010.07.06. 23:01:30
Ej-ej Maxi Pereira időn túl elrontottad a telitalálatom, sebaj azért a bronzmeccsen szoritok nektek. Go Oranje /Kicsit olyan a játékuk, mint a Tanu filmben a narancs kicsit sárga, kicsit savanyú, de azért ott vannak a döntöben. Hát nem Johan Cruijff , de nem is Marco van Basten idejére emlékeztetnek /még csak nem is 2008 s álomfocit játszó, de oroszok ellen elbukó csapatra/, de remélem a döntőben nyernek./
Dátum: 2010.07.06. 19:02:50
Ah a Pszichopolip spanyol győzelmet jósol.:
http://www.origo.hu/foci-vb-2010/20100706-elo-adasban-fordult-a-nemetek-ellen-a- pszichopolip.html
http://www.origo.hu/foci-vb-2010/20100706-elo-adasban-fordult-a-nemetek-ellen-a- pszichopolip.html
Dátum: 2010.07.05. 20:16:06
Valamint Vanessa Mae és nem Mea
Dátum: 2010.07.05. 09:46:10
Milyen épületet takarnak az Oxford, Cambridge nevek?
középiskolát
egyetemet
általános iskolát
óvodát
Kacifántos megfogalmazás.
...
Mi a geometrai?
kőzettan
földtan
számtan
mértan
Geometria.
középiskolát
egyetemet
általános iskolát
óvodát
Kacifántos megfogalmazás.
...
Mi a geometrai?
kőzettan
földtan
számtan
mértan
Geometria.
Dátum: 2010.07.05. 00:10:57
Hollandia-Uruguay 3-1 (Suarez hiányozni fog az Uruknak, de szükséges volt a sikerhez mentése, egy gólra így is jók lesznek)
Németország-Spanyolország 3-3 /továbbjutó Germánia/ jobb szeretném, ha nem, de nekik nincs vesztenivalójuk, így a végső terhelést bírják majd.
Dél-Amerika Out, megtörik az átok, vagy Afrika tulajdonnképpen Európa része.
Hát igen vissza kell térnem eredeti elgondolásomhoz: Világbajnok : Hollandia, mindig is nekik szurkoltam, de megijedtem mikor elaludtak a viszonylag könnyű ellenfelek láttán. Ellenük szól most is, hogy a 4-es leggyengébbik tagja, Uruguay lesz ellenfelük.
Gólkirály: Wesley Sneijder
Németország-Spanyolország 3-3 /továbbjutó Germánia/ jobb szeretném, ha nem, de nekik nincs vesztenivalójuk, így a végső terhelést bírják majd.
Dél-Amerika Out, megtörik az átok, vagy Afrika tulajdonnképpen Európa része.
Hát igen vissza kell térnem eredeti elgondolásomhoz: Világbajnok : Hollandia, mindig is nekik szurkoltam, de megijedtem mikor elaludtak a viszonylag könnyű ellenfelek láttán. Ellenük szól most is, hogy a 4-es leggyengébbik tagja, Uruguay lesz ellenfelük.
Gólkirály: Wesley Sneijder
Dátum: 2010.07.03. 00:17:47
Ez volt a vb legdrámaibb meccse eddig, ha Suarez nem ment kézzel, ha Asamoah Gyan nem hagyja ki a büntetőt, ha Muslera nem véddi ki tizenegyeseket.
2-ből 2 elődöntőst eltaláltam. Argentínán a szemem, mert a spanyolok azért biztosabban ott lesznek a 4 között. Mindenesetre ma/vagyis már tegnap/ az a reményem teljesült, hogy ne Brazília nyerje a vb-t.
2-ből 2 elődöntőst eltaláltam. Argentínán a szemem, mert a spanyolok azért biztosabban ott lesznek a 4 között. Mindenesetre ma/vagyis már tegnap/ az a reményem teljesült, hogy ne Brazília nyerje a vb-t.
Dátum: 2010.07.02. 17:34:34
Remélem kár volt átirnod.
Dátum: 2010.07.02. 09:59:30
melyik élőlénynek a latin elnevezése az "Amoebina"?
medveállatkák
sugárállatok
likacsosházúak
amőbák
Mondatkezdés nagy betű. Speciális, googleben sem találtam, az egyetlen magyar link /Brehm: Az állatok világa/ váltakozóállatkáknak hívja, amúgy meg fölajánlja az amoeba-t.
medveállatkák
sugárállatok
likacsosházúak
amőbák
Mondatkezdés nagy betű. Speciális, googleben sem találtam, az egyetlen magyar link /Brehm: Az állatok világa/ váltakozóállatkáknak hívja, amúgy meg fölajánlja az amoeba-t.
Dátum: 2010.07.02. 09:05:39
Mondjuk ez nem idei link de:
http://www.thebesteleven.com/2008/02/best-11-soccer-hairstyles.html
http://www.thebesteleven.com/2008/02/best-11-soccer-hairstyles.html
Dátum: 2010.06.30. 10:14:44
Hollandia- Brazília 1-0 /Ezt az eredményt csak szeretném, de nem elérhetetlen.
Uruguay-Ghána 2-1 Afrika végjátéka, Asamoah Gyan lehet nem is tud játszani.
Argentína-Németország 3-1 Argentinok brillíroznak. Jut eszembe módosítanám a gólkirályt s a világbajnokot is: Gonzalo Higuaín
Paraguay-Spanyolország 0-3 Nem ugyanazon a fokon játszanak.
Új gólkirály tipp tehát:Gonzalo Higuaín a franciák jobban járnának vele, mint az afrikai játékosaikkal hiszen ott született Brestben.
Új világbajnok: Argentína , mindenképpen Holland-argentin döntőt szeretnék, de az Albicelestes-nek több esélye van.
Uruguay-Ghána 2-1 Afrika végjátéka, Asamoah Gyan lehet nem is tud játszani.
Argentína-Németország 3-1 Argentinok brillíroznak. Jut eszembe módosítanám a gólkirályt s a világbajnokot is: Gonzalo Higuaín
Paraguay-Spanyolország 0-3 Nem ugyanazon a fokon játszanak.
Új gólkirály tipp tehát:Gonzalo Higuaín a franciák jobban járnának vele, mint az afrikai játékosaikkal hiszen ott született Brestben.
Új világbajnok: Argentína , mindenképpen Holland-argentin döntőt szeretnék, de az Albicelestes-nek több esélye van.
Dátum: 2010.06.30. 10:05:58
Legkevesebb hány egyenessel írható le a római nyolcas?
6
10
3
5
Szerintem meg 4-el, igaz az első egyenes szögben megtörik, de egyenes attól még.
6
10
3
5
Szerintem meg 4-el, igaz az első egyenes szögben megtörik, de egyenes attól még.