Hozzászólások - Kondor76
Dátum: 2015.10.06. 19:04:20
Maximálisan egyetértek. Nonszensznek tartom, hogy szívósság övvel a 7 harci körből szinte naponta van olyan csatám, hogy 4, vagy csak 3 alkalommal találok. Olyan ellenféllel szemben, akinek minden egyes tulajdonsága és bónusza jóval kisebb értékű. A besült varikról meg ne is beszéljünk. Biztos jól van ez így?
Dátum: 2015.10.06. 18:59:24
Hadd fogalmazzak meg némi ellenvéleményt a barátság kristállyal kapcsolatban.
Felteszem a kezem. Lehet, hogy kisebbségben vagyok a PP költési szokásommal kapcsolatban, de SZB csatát szinte csak a tokenhez szükséges mennyiségben csinálok. És bizony a napi LE bevételem igen nagy része a portyákból, illetve nyilván az ehhez kapcsolódó ismételhető küldetésekből jön. A barátság kristály pechpont értékét én is sokallom, viszont maga a tárgy igen hasznos. Nyilván nem egy darab, hanem ahogy szépen gyűlik, egyre többet ér. Hasznossága a VT (->transzdestrukció) bevezetése óta még meg is nőtt, rengeteg olyan csatám van; ahol az alap rabolt LE 0 ugyan, viszont az elszívott LE miatt bőven megéri. A témához kapcsolódik a Lélekvédelem AF képesség is, ami miatt szintén hasznos a minél nagyobb LE szívás. (Zárójelben: 100-as szint körülre értem el, hogy a térkapus csaták többségét nullára szívom.)
Én mindenképpen bennhagynám a barátságkristályt, főleg a megszerezhetősége miatt (akinek még nincs, vagy kevés van); illetve ha lehet akkor jól jönne a pechpont értékének a csökkentése. Akár a maximalizálás is belefér.
Felteszem a kezem. Lehet, hogy kisebbségben vagyok a PP költési szokásommal kapcsolatban, de SZB csatát szinte csak a tokenhez szükséges mennyiségben csinálok. És bizony a napi LE bevételem igen nagy része a portyákból, illetve nyilván az ehhez kapcsolódó ismételhető küldetésekből jön. A barátság kristály pechpont értékét én is sokallom, viszont maga a tárgy igen hasznos. Nyilván nem egy darab, hanem ahogy szépen gyűlik, egyre többet ér. Hasznossága a VT (->transzdestrukció) bevezetése óta még meg is nőtt, rengeteg olyan csatám van; ahol az alap rabolt LE 0 ugyan, viszont az elszívott LE miatt bőven megéri. A témához kapcsolódik a Lélekvédelem AF képesség is, ami miatt szintén hasznos a minél nagyobb LE szívás. (Zárójelben: 100-as szint körülre értem el, hogy a térkapus csaták többségét nullára szívom.)
Én mindenképpen bennhagynám a barátságkristályt, főleg a megszerezhetősége miatt (akinek még nincs, vagy kevés van); illetve ha lehet akkor jól jönne a pechpont értékének a csökkentése. Akár a maximalizálás is belefér.
Dátum: 2015.09.30. 20:05:49
NINCS ÉP vesztés. Mint írtam korábban: a kamrával meg ne törődj. Nem ér vele semmilyen hátrány.
Ennyi szintet lefelé ütve önmagával tol ki (nagyobb szintű karaktert kamrázva jó eséllyel sokkal több lenne a kínzó bevétele!). Ennél már csak az szebb, amikor valaki naponta többször jön TP-vel 'tömni'; ráadásul olyan event feladat alatt, amikor TP-t kell gyűjteni. És itt hagyja a kiégettjeit Mindkét 'fajta' karakter saját erőforrását pazarolja ilyesmire? És hány ilyen van, te jó ég!
Ennyi szintet lefelé ütve önmagával tol ki (nagyobb szintű karaktert kamrázva jó eséllyel sokkal több lenne a kínzó bevétele!). Ennél már csak az szebb, amikor valaki naponta többször jön TP-vel 'tömni'; ráadásul olyan event feladat alatt, amikor TP-t kell gyűjteni. És itt hagyja a kiégettjeit Mindkét 'fajta' karakter saját erőforrását pazarolja ilyesmire? És hány ilyen van, te jó ég!
Dátum: 2015.09.29. 20:44:11
Ugyan már, ne törődj vele! Akinek annyi esze van, hogy ennyivel kisebb szintű karaktert kamráz, annak meg gratulálok
Dátum: 2015.07.09. 17:56:02
Pont ezen dühöngök én is. Visszaolvasva a kezdő hozzászólást az őskőköltési akció 8-ig érvényes...
Az más kérdés, hogy ennek így semmi értelmét nem látom. Érthetetlen, hogy miért nem tart ez is a befizetési akció; illetve a lezárult minievent jutalom átvételi lehetőségének időpontjáig. Utóbbi is épp ezért lett meghosszabbítva!
Az más kérdés, hogy ennek így semmi értelmét nem látom. Érthetetlen, hogy miért nem tart ez is a befizetési akció; illetve a lezárult minievent jutalom átvételi lehetőségének időpontjáig. Utóbbi is épp ezért lett meghosszabbítva!
Dátum: 2015.07.04. 14:11:12
Epikus kincsesládát szerencsekeréken nyerhetsz, vagy Landragór eventből szerezhetsz.
Dátum: 2015.07.04. 13:56:16
Azt eddig sem entitás csata jutalomként lehetett választani; hanem az epikus kincsesládát lehetett beváltani. Az zavarhatott meg, hogy helyileg ugyanott van a lehetőség.
Dátum: 2015.06.30. 18:08:05
Nekem már több alkalommal is gyanús volt, igen. De nem tartom napi szinten számon a dolgot, szóval mérget nem vennék rá.
Dátum: 2015.06.21. 20:00:49
És ezzel zúzzam/zúzzuk szét a szövetség tervét?
Dátum: 2015.06.21. 19:54:38
Hoppá, holnap szünnap lesz a szövibajnokin. Mi lesz a Háborús veterán küldetéssel?
Dátum: 2015.05.03. 22:19:54
Hogyne, ennél lehet nehezebb. De mindenképpen TENNI kell érte.
Dátum: 2015.05.03. 21:32:30
Miért lenne esélytelen? Tizedikéig összegyűjtesz 15 kalandot, azt első nap megcsinálod. Hat nap alatt kell összehozni 35-t. Nem egy ördöngösség.
Dátum: 2015.04.29. 17:25:22
A bal oldali menüben egyszerűen nincs Aukciós ház.
Dátum: 2015.04.28. 16:16:30
Bizony, nagyon jól fogalmaztad meg. Maximálisan egyetértek!
És arról még nem is beszéltünk, hogy nem ismert a fétisszilánk(ok) hatása.
Választhat az ember, hogy lutrira(!!!) kiveszi a kitineket, ezzel a fétisszilánkot.
Vagy választhat olyan jutalmat, amit azonnal fel tud használni, ezzel plusz LE-t, LGY-t, AF-t és a többit szerez. Ezeket az első lehetőségnél mind bukja. Egy évig!
Vagy ki lehet várni esetleg - legkésőbb október 5-ig (5 hónap!!!), vagy amíg kiderül, hogy mire jó a fétisszilánk, és csak akkor választani. Ez szintén nem kevés erőforrás bukást jelent.
Nonszensz úgy berakni bármit is a játékba, hogy nem ismert a funkciója. Egy vicc!
És arról még nem is beszéltünk, hogy nem ismert a fétisszilánk(ok) hatása.
Választhat az ember, hogy lutrira(!!!) kiveszi a kitineket, ezzel a fétisszilánkot.
Vagy választhat olyan jutalmat, amit azonnal fel tud használni, ezzel plusz LE-t, LGY-t, AF-t és a többit szerez. Ezeket az első lehetőségnél mind bukja. Egy évig!
Vagy ki lehet várni esetleg - legkésőbb október 5-ig (5 hónap!!!), vagy amíg kiderül, hogy mire jó a fétisszilánk, és csak akkor választani. Ez szintén nem kevés erőforrás bukást jelent.
Nonszensz úgy berakni bármit is a játékba, hogy nem ismert a funkciója. Egy vicc!
Dátum: 2015.04.24. 20:46:05
A szintnek nincs köze hozzá. A relikviáit böngészd végig, és keress egy olyat, hogy az 'Uralkodó pálcája'. Ez egy csak élő aukción szerezhető relikvia, ami a hordázás maximumát 100-ra emeli (-> 5 harcoló állat).
Dátum: 2015.04.13. 20:57:18
Tippre: Lélekkufárnál. Őskőért.
Dátum: 2015.03.15. 15:51:53
Miért van még mindig benn az Irtóztató csomag a napi ajánlatoknál?
Dátum: 2015.02.26. 14:52:26
Mi lenne a különbség a karakterek között?
Dátum: 2015.02.09. 21:37:39
Nebammá!
Dátum: 2015.01.22. 22:35:58
A fertőzéscsökkentés lehetőség, nem kell átvenni. A kapott plusz szerencse 30 drakónonként nő 1-gyel, maximum +5 szerencse kapható így. Természetesen lehet többet csatázni 150-nél, de a kapott szerencse nem lesz több.