Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - EMTyb

Oldal: 123456
Dátum: 2010.07.02. 12:22:30
Ez már lassan egy éves bejegyzés. Nem tudok róla, hogy ilyen bekerült volna. Egyszerűen azóta őskőért is ki lehet váltani a gyorsítást, aki pedig anno CSP-t áldozott, visszakaphatta azokat.
Dátum: 2010.06.24. 07:20:45
Ma 0 órától körülbelül fél 1-ig nem volt elérhető sem a játék, sem a fórum.
Kérném az illetékeseket, lessék meg, mi volt a bibi. Köszönöm.
Dátum: 2010.06.17. 08:11:31
Már nem az első eset, hogy valaki belefut ebbe.
Könyörgöm, ha már vesz valamit az ember, azt a pár sort ami oda van biggyesztve az adott tárgyhoz tessék már elolvasni és értelmezni. Még csak nem is csúnya apró betűs rész, kerek-perec le van minden írva.
Dátum: 2010.06.17. 00:53:38
Gyanúsan sok mostanában a túl gyenge kérdés. Szerintem a besorolás miatt előkerülnek a régebben már kiszűrtek is, soroljunk be mindent alapon.
Dátum: 2010.06.13. 19:01:51
Szépen elküldi, hogy ki, melyik világból használja a progit.
Hozzátenném, ezt már mutatták nekem régebben is, ergo nem csak az új szkriptben van benne.
A Nagy Testvér figyel.
Dátum: 2010.06.13. 15:20:57
Mit csinálnak azok akiknek ács a szakmálya?
háztetőt
benzint
vizvezetéket
vasat

Helyesírás.
Dátum: 2010.06.09. 14:42:18
Szerintem érdemes lenne erre nyitni egy szavazás topikot, hogy Miklós is lássa, ahogy mondod, nem mindig a táp számít. Az eddigi hozzászólásokban nem is láttam olyat, aki ez mellett lenne.

Kérem, akinek van rá lehetősége, írja ki a szavazást. Köszönöm.
Dátum: 2010.06.09. 11:21:01
A maga komplexitásában is jó mókának ígérkezik, végre egy kis változatosság a játék mezején. Gratula!

A spektrális, ultraspec, transz dolgokat szerintem is hagyjuk ki, abból utólag úgyis csak sírás, majd esélykiegyenlítés lesz. A többi jöhet, nagykanállal!
Dátum: 2010.06.08. 07:44:05
Mit a himnusz?

sivatagi népek ruházata
elhalt növényekből visszamaradt anyag
vallásos jellegű, imaszerű ének
uralkodók köszöntésére használt formula a középkorban

Azt a himnusz!
Dátum: 2010.06.04. 23:34:29
Szerintem az a gáz a zálogosdival, hogy egy átmeneti hatással elérheti azt, ami másnak súlyos dukátokba fájt. Tapasztalatom szerint akinél zálog van, nem cserélgeti ide-oda a hordáját, célzottan vált és kész.
Így aki a Zan-t megszerzi, kap egy teljes értékű Zálogot és Bérletet, hisz utóbbinál csak gyűjteni kell és az adott napon beváltani.
Divatos szavakkal élve, túl nagy táp, szerintem.
Dátum: 2010.06.03. 13:58:26
OFF:
Ejha, tök jó, hogy volt egy átmeneti nerf egy játékos kérésére, ráadásul úgy, hogy erről a relikvia tulajdonosa nincs is tájékoztatva...
Szerintem rájöttek a jelszóra, ami egy másik légiós karakter neve lehetett.
Idézet: Sasuke20 - 2010.05.31. 19:16:27
Az eredeti tulaja kérte a zárolását, amig nem kapja vissza.

Azt lehet tudni, hogy ki a mostani "eredeti" tulaj?

Te ezt tőle hallottad, Sasuka?
Dátum: 2010.05.28. 14:16:45
Egy Torony mind fölött, Egy Torony kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
Nem vagyok az a feljelentgetős típus. Nem véletlenül lett az egész névtelenítve. Azért lett kihozva ide a külső fórumra, LoD játékvezetéshez intézett levelével együtt, hogy végre tiszta vizet öntsünk a pohárba. Igen, nyilvánosan.

Ha nem szedtem volna ki a neveket, akkor már nem lenne alaptalan a vádaskodás? Ugye ezt te sem gondolod komolyan. A levélváltás attól még megtörtént, létezik nevekkel is. Ha a játékvezetés akar valamit lépni, megteszi.

Én személy szerint csak arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg úgy van-e, hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek. Illetve, hogy Jupiternek egyáltalán miért szabad.
Ez ugye most irónia?
Vagy egy végtelen játék esetén "végtelen ideig" helyettesíteni valakit, nem egyenlő az átvétellel?
Újra idéznék egy kicsit.

Idézet: EMTyb - 2010.05.26. 13:34:41

"én az elején felvállaltam volna, de tegnap azért kaptam a fejmosást, mert egyáltalán hozzászóltam dologhoz, szval ha megirom a dolgot, már valszeg nem Légiós lennék... "

Szerinted ilyenek után ne általánosítsunk? Egy szövetség, mely szemet húny a tagjai "csínytevései" felett, de amikor borulna a bili, hipp-hopp kirúgja?
Összetartó társaság, az már biztos.
Tudtommal azon, hogy valaki nem "helyettesítget", értsd belépked építeni/térkapuzn/gyógyítani (megfelelő bekarikázandó) stb., hanem konkrétan két karaktert visz - saját bevallása szerint is - egy szövetségben.

Idézet: EMTyb - 2010.05.26. 13:34:41
"... ha a drága JV állást foglalna nyiltan a témában, és azt mondaná h 1 szövetségen belül csak 1 kari lehet játékosonként, azonnal kilépnék XXXXXXXX-val"
Idézet: Miklós - 2010.05.26. 12:06:37
Viszont van itt egy kellemetlen téma is: Byzon itt, a fórumon nyíltan beismerte, hogy kvíz scriptet használ, vagyis saját magát jelentette fel. Ez mindenképpen büntetést fog maga után vonni.

Úgy emlékszem páran pedig már beismerték itt a "tartós helyettesítést", velük mi a helyzet?

Álljon itt egy fórumos PM vitaindítónak:

"én az elején felvállaltam volna, de tegnap azért kaptam a fejmosást, mert egyáltalán hozzászóltam dologhoz, szval ha megirom a dolgot, már valszeg nem Légiós lennék... ami igazából nem is zavarna, ha lenne olyan szövi amiben szivesen játszanék
én teljesen megértem a hozzáállásodat a témához, viszont jó néhány olyan hsz született ami nem éppen emberi kommunikációképes... és van pár olyan játékos, akik minden 1-es mondatot szeretnek kiforgatni, csak h a másikat szivassák...
én amikor átvettem XXXXXXXX-t irtam Miklósnak h töröljem-e XXXXXXXX-t vagy maradhat, akkor azt mondta maradhat, amég a felhaszn feltételeket nem sértem meg... szval ha alapból csak 1 karakter/játékos az engedett, akkor nem értem akkor miért nem irta h vmelyiket töröljem
am meg ha a drága JV állást foglalna nyiltan a témában, és azt mondaná h 1 szövetségen belül csak 1 kari lehet játékosonként, azonnal kilépnék XXXXXXXX-val, de amig őket nem érdekli, addig én sem fogok lépni... én a helyükben már régen bekeményitettem volna, és nem csak a multis, hanem sok más dologban is, de ők nem tették, senkit nem érdekel a VÚ most az online TF-re nyomulnak, mi meg le vagyunk ejtve "
Dátum: 2010.05.21. 18:56:28
Nem a 0 vs. 24 óra a csel, hanem hogy éjfél körül általában nem süt a nap. Már ha nem a sarkvidékről beszélünk.
Oldal: 123456