Hozzászólások - EMTyb
Dátum: 2010.08.14. 17:15:23
Akkor ennek a bejegyzésnek a Kvíz topikban a helye. A kalandokba véletlenszerűen kerülnek be a kvízkérdések, nem a kaland készítője válogatja össze, írja meg és teszi bele.
Dátum: 2010.07.27. 13:57:03
Brastald, V1 - Tyrant
"Mindenkinek további jó játékot kívánok, az utóbbi fél évben sajnos nekem sem időm sem energiám nincs már erre."
"Mindenkinek további jó játékot kívánok, az utóbbi fél évben sajnos nekem sem időm sem energiám nincs már erre."
Dátum: 2010.07.26. 22:06:54
Nem használtam még esszenciát. Egyszerűen eltűnt a listából.
Mod: Én is írtam bug@-ra, még nem jött válasz.
Mod: Én is írtam bug@-ra, még nem jött válasz.
Dátum: 2010.07.25. 22:35:19
Hasonló a problémám. Volt egy árva kritikus varázslat esszenciám, amelyet most szépen felülírt(?) egy sebgyógyítás esszencia. A laborban is csak a sebgyógyítás látszik. Nem nagyon figyeltem nap közben a vadászatokat, de ki tudja mennyi veszhetett már el az autósajt közben. 

Dátum: 2010.07.13. 21:40:27
Lehet kezdeni a legendák átnézésével. Az évek során nem egy elírásba, helyesírási hibába belefutottam már, ezeket én balga le is jelentettem, természetesen e-mailben, hisz azt ugye elolvassák. Most direkt visszanéztem, természetesen egyiket sem javították.
Persze ez csak fricska, mindenféle s*ggnyalás nélkül kijelentem, hogy szerintem Baraty jó munkát végez, csak hát azt az egy fejlesztőt szerintem már rég túlnőtte a játék.
Na de a fórumról le, azt úgyse olvassa senki illetékes, nyomás vissza csalni!
Persze ez csak fricska, mindenféle s*ggnyalás nélkül kijelentem, hogy szerintem Baraty jó munkát végez, csak hát azt az egy fejlesztőt szerintem már rég túlnőtte a játék.
Na de a fórumról le, azt úgyse olvassa senki illetékes, nyomás vissza csalni!

Dátum: 2010.07.02. 12:22:30
Ez már lassan egy éves bejegyzés. Nem tudok róla, hogy ilyen bekerült volna. Egyszerűen azóta őskőért is ki lehet váltani a gyorsítást, aki pedig anno CSP-t áldozott, visszakaphatta azokat.
Dátum: 2010.06.24. 07:20:45
Ma 0 órától körülbelül fél 1-ig nem volt elérhető sem a játék, sem a fórum.
Kérném az illetékeseket, lessék meg, mi volt a bibi. Köszönöm.
Kérném az illetékeseket, lessék meg, mi volt a bibi. Köszönöm.
Dátum: 2010.06.17. 08:11:31
Már nem az első eset, hogy valaki belefut ebbe.
Könyörgöm, ha már vesz valamit az ember, azt a pár sort ami oda van biggyesztve az adott tárgyhoz tessék már elolvasni és értelmezni. Még csak nem is csúnya apró betűs rész, kerek-perec le van minden írva.
Könyörgöm, ha már vesz valamit az ember, azt a pár sort ami oda van biggyesztve az adott tárgyhoz tessék már elolvasni és értelmezni. Még csak nem is csúnya apró betűs rész, kerek-perec le van minden írva.
Dátum: 2010.06.17. 00:53:38
Gyanúsan sok mostanában a túl gyenge kérdés. Szerintem a besorolás miatt előkerülnek a régebben már kiszűrtek is, soroljunk be mindent alapon. 

Dátum: 2010.06.13. 19:01:51
Szépen elküldi, hogy ki, melyik világból használja a progit.
Hozzátenném, ezt már mutatták nekem régebben is, ergo nem csak az új szkriptben van benne.
A Nagy Testvér figyel.
Hozzátenném, ezt már mutatták nekem régebben is, ergo nem csak az új szkriptben van benne.
A Nagy Testvér figyel.

Dátum: 2010.06.13. 15:20:57
Mit csinálnak azok akiknek ács a szakmálya?
háztetőt
benzint
vizvezetéket
vasat
Helyesírás.
háztetőt
benzint
vizvezetéket
vasat
Helyesírás.
Dátum: 2010.06.09. 14:42:18
Szerintem érdemes lenne erre nyitni egy szavazás topikot, hogy Miklós is lássa, ahogy mondod, nem mindig a táp számít. Az eddigi hozzászólásokban nem is láttam olyat, aki ez mellett lenne.
Kérem, akinek van rá lehetősége, írja ki a szavazást. Köszönöm.
Kérem, akinek van rá lehetősége, írja ki a szavazást. Köszönöm.
Dátum: 2010.06.09. 11:21:01
A maga komplexitásában is jó mókának ígérkezik, végre egy kis változatosság a játék mezején. Gratula!
A spektrális, ultraspec, transz dolgokat szerintem is hagyjuk ki, abból utólag úgyis csak sírás, majd esélykiegyenlítés lesz. A többi jöhet, nagykanállal!
A spektrális, ultraspec, transz dolgokat szerintem is hagyjuk ki, abból utólag úgyis csak sírás, majd esélykiegyenlítés lesz. A többi jöhet, nagykanállal!
Dátum: 2010.06.08. 07:44:05
Mit a himnusz?
sivatagi népek ruházata
elhalt növényekből visszamaradt anyag
vallásos jellegű, imaszerű ének
uralkodók köszöntésére használt formula a középkorban
Azt a himnusz!
sivatagi népek ruházata
elhalt növényekből visszamaradt anyag
vallásos jellegű, imaszerű ének
uralkodók köszöntésére használt formula a középkorban
Azt a himnusz!
Dátum: 2010.06.04. 23:34:29
Szerintem az a gáz a zálogosdival, hogy egy átmeneti hatással elérheti azt, ami másnak súlyos dukátokba fájt. Tapasztalatom szerint akinél zálog van, nem cserélgeti ide-oda a hordáját, célzottan vált és kész.
Így aki a Zan-t megszerzi, kap egy teljes értékű Zálogot és Bérletet, hisz utóbbinál csak gyűjteni kell és az adott napon beváltani.
Divatos szavakkal élve, túl nagy táp, szerintem.
Így aki a Zan-t megszerzi, kap egy teljes értékű Zálogot és Bérletet, hisz utóbbinál csak gyűjteni kell és az adott napon beváltani.
Divatos szavakkal élve, túl nagy táp, szerintem.
Dátum: 2010.06.03. 13:58:26
OFF:
Ejha, tök jó, hogy volt egy átmeneti nerf egy játékos kérésére, ráadásul úgy, hogy erről a relikvia tulajdonosa nincs is tájékoztatva...
Ejha, tök jó, hogy volt egy átmeneti nerf egy játékos kérésére, ráadásul úgy, hogy erről a relikvia tulajdonosa nincs is tájékoztatva...
Dátum: 2010.05.31. 21:31:07
Szerintem rájöttek a jelszóra, ami egy másik légiós karakter neve lehetett. 

Dátum: 2010.05.31. 20:27:28
Idézet: Sasuke20 - 2010.05.31. 19:16:27
Azt lehet tudni, hogy ki a mostani "eredeti" tulaj?
Te ezt tőle hallottad, Sasuka?
Az eredeti tulaja kérte a zárolását, amig nem kapja vissza.
Azt lehet tudni, hogy ki a mostani "eredeti" tulaj?
Te ezt tőle hallottad, Sasuka?
Dátum: 2010.05.28. 14:16:45
Egy Torony mind fölött, Egy Torony kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
Dátum: 2010.05.26. 19:22:32
Nem vagyok az a feljelentgetős típus. Nem véletlenül lett az egész névtelenítve. Azért lett kihozva ide a külső fórumra, LoD játékvezetéshez intézett levelével együtt, hogy végre tiszta vizet öntsünk a pohárba. Igen, nyilvánosan.
Ha nem szedtem volna ki a neveket, akkor már nem lenne alaptalan a vádaskodás? Ugye ezt te sem gondolod komolyan. A levélváltás attól még megtörtént, létezik nevekkel is. Ha a játékvezetés akar valamit lépni, megteszi.
Én személy szerint csak arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg úgy van-e, hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek. Illetve, hogy Jupiternek egyáltalán miért szabad.
Ha nem szedtem volna ki a neveket, akkor már nem lenne alaptalan a vádaskodás? Ugye ezt te sem gondolod komolyan. A levélváltás attól még megtörtént, létezik nevekkel is. Ha a játékvezetés akar valamit lépni, megteszi.
Én személy szerint csak arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg úgy van-e, hogy amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek. Illetve, hogy Jupiternek egyáltalán miért szabad.