*Rég nem látták erre a klánvezért. Igaz sok dolga van. De most csillogó szemmel lép be...*
Gyere Röfi, gyere! *Sztavrogin egy orgling disznó-t rángat bőrkötélen a nyaka körül.* Na gyere már, ne legyél ilyen félénk! *Nagyot ránt a gyesznó pórázán, aki erre morogva ugrik Sztavroginra. Pályájáról vagy 45 fokkal Sztavrogin bal ökle téríti le, amivel az ugró lényt pofáncsapja. Az állat pördül egyet a levegőben, majd fejével a földbe fúródik. Felpattan, és menekülőre fogná, de ekkor a bőrkötél szorul meg a nyakán, és egyet rándítás után dob egy újabb hátast az állatka. Ekkor leül, panaszosan nyüszög, szemében rettegéssel vizsgálja Sztavrogin...* NA, gyere ide... Nem bánt apuci... Na gyere már te mafla *ismét ütésre emeli a kezét...* Jól van... Hát okos vagy te! Tessék itt egy kis lélekenergia. *jutalmazza meg az odakúszó állatot Sztavrgoin.* Így ni... Aztán szépen széjeltépni a többi végzeturat! *majd a többiek felé fordul!* Látjátok etz a szépséget? Tegnap fogtam... Igazi kezesbárány... És már az enyém! Az első állatkám! Úgy fogom hívni, hogy Röfi, és kap majd szép szarvacskákat is a gazditól... Örülni fogsz angyalkám? *kérdi a reszkető állattól, miközben gazdája megvakarja a füle tövét. Lemondóan sóhajt a disznó. Tudja, ő már Sztavrogin oldalán fog elpusztulni...*
Nézzétek meg, hát nem édes? Szeret!
*Majd a Röfire szerelt táskából elővesz egy kis papírost, és kiszögeli a falra:
Állatok sebzését vállalom a küldetés teljesíséhez. Részletesebb leíírást olvashatsz ha megkeresel //kikeresed a karimatz a toplistából...//*
*Majd Röfivel az oldalán kilohol... A háború és az egyéb ügyes bajos dolgai sajnos teljesen lefoglalják a klánvezért.*
Hozzászólások - Sztavrogin
Dátum: 2008.10.13. 13:36:21
Dátum: 2008.10.12. 22:59:46
Zsolesz ötletét is támogatnám... HA PP marad, akkor az időkorlátot lehetne törölni? Mert nem sokban változtat így a gépnhez kötött időn...
Dátum: 2008.10.12. 22:58:19
Ellenben ha lehetne javasolni, és nem túl bonyolult leprogramozni: Azokkal a klánokkal akikkel háborúban áll a játékos, ne vonjon le portyapontot!
Dátum: 2008.10.01. 07:51:34
Ha egy játékos egy másik játékos karakterét ideiglenesen helyettesíti, azt be lehet valahol jelenteni? (rendszeres helyettesítésről lenne szó, hétfő és szerda délelőtt...)
Dátum: 2008.09.27. 21:51:29
Én kérek elnézést, ha volt már, de mostanában nem tudtam ezt olvasgatni...
Az arénánál ezt írja:
"Az arénában szövetségi társaiddal harcolhatsz. A párbaj nem vérre megy, ezért az ÉP, VP és lélekenergia veszteség nem valós.
Előfeltétel: Gyakorlótér 4"
Namármost a csatának van még két sajátossága: Tp jár érte, és LE cserél gazdát... Ez a kettő érvényben marad? Azaz, ha ez felépül, akkor onnantól csak két emberen múlik, mogy megállnak-e a 100000000000000. szint előtt? Gondolom nem... Vadászatora használható pontba kerül? VAgy itt is érvényes a 8 óránkénti támadás? Hogy lesz ez?
Az arénánál ezt írja:
"Az arénában szövetségi társaiddal harcolhatsz. A párbaj nem vérre megy, ezért az ÉP, VP és lélekenergia veszteség nem valós.
Előfeltétel: Gyakorlótér 4"
Namármost a csatának van még két sajátossága: Tp jár érte, és LE cserél gazdát... Ez a kettő érvényben marad? Azaz, ha ez felépül, akkor onnantól csak két emberen múlik, mogy megállnak-e a 100000000000000. szint előtt? Gondolom nem... Vadászatora használható pontba kerül? VAgy itt is érvényes a 8 óránkénti támadás? Hogy lesz ez?
Dátum: 2008.09.24. 18:35:48
*megunja a játkot. De eddig jót mulatott. Igaz, már csak cafatok maradtak a Wantukoponyából...*
Tényleg működik! Nem vert át! Muhahahahaha! Igazi kopnyanyúzó! És az enyém.
*Majd gyermeki örömmel a szemében távozik. A hegyi Ogre persze takaríthaja a csupavér-csupaagy játékteret a gyerek iránt... Drága végzeturak, akik már a felszínen éltek! Építsetek gyerekszobát utódaitokak!*
Tényleg működik! Nem vert át! Muhahahahaha! Igazi kopnyanyúzó! És az enyém.
*Majd gyermeki örömmel a szemében távozik. A hegyi Ogre persze takaríthaja a csupavér-csupaagy játékteret a gyerek iránt... Drága végzeturak, akik már a felszínen éltek! Építsetek gyerekszobát utódaitokak!*
Dátum: 2008.09.24. 17:55:06
Elnézést, ha elhangzzott, de én örülnék olyan opciónak is, ha klánon belül sima szavazást el lehetne indítani...
Azaz valaki feldob egy kérdést, és nem fórumszerűen, hanem egyszerű igen-nemmel magáról a kérdésről is lehetne szavazni.... Van ilyen fejlesztés a tervben?
Azaz valaki feldob egy kérdést, és nem fórumszerűen, hanem egyszerű igen-nemmel magáról a kérdésről is lehetne szavazni.... Van ilyen fejlesztés a tervben?
Dátum: 2008.09.24. 15:43:17
Elnézést, lehet, hogy volt már... Csak szerintem ittt fogalmi eltérés van, vagy én nem értem jól, vagy tényleg így van, de akor meggondolandó...
"Ha a szerencsésebb vagy az ellenfelednél, a te maximális találati esélyed nő, az ellenfél minimális találati esélye pedig csökken."
Tehát ha nő az esélyem a maximális találatra, akkor én gyakrabban sebzek maxot, de ő ritkábban sebez minimumot?
Vagy helyesebben ez így lenne: az ellenfél minimális találtai esélye is nő? Vagy ha nekem nagyobb a szerencsém, akor a másik fél biztosabban talál?
"Ha a szerencsésebb vagy az ellenfelednél, a te maximális találati esélyed nő, az ellenfél minimális találati esélye pedig csökken."
Tehát ha nő az esélyem a maximális találatra, akkor én gyakrabban sebzek maxot, de ő ritkábban sebez minimumot?
Vagy helyesebben ez így lenne: az ellenfél minimális találtai esélye is nő? Vagy ha nekem nagyobb a szerencsém, akor a másik fél biztosabban talál?
Dátum: 2008.09.24. 15:21:58
*Besiet. Ledobálja a a vadászatból hazahozott húsokat. Ízlés dolga, de ő kipróbál egy paprikás möszét... Majd mintha húst kloffolna, egy cafatos wantukoponyát püföl, és nagyokat röhög. Mint egy ovodás kisgyerek, aki játszik valamivel...*
Dátum: 2008.09.24. 09:17:49
Üdvözletem!
A játékosok által kútba öntöt enregia 100% vagy 50% százaléka jelenik meg a kútban?
Egy időre eltűnt a kutunk, visszajött 800 LE vel, és itt egy kis kimutatás:
Na, itt lássuk mi történt...
Sztav: 3200 LE
Ebből Kútra: 1.730
Ebből Őrtoronyra: 1434
Jó
Hellblade: 2500 LE
Ebből kútra: 1.126 LE
Ebből őrtöröny: 1.343
Jó
Zamodemon: 2300 LE
Ebből kútra: 1.000 LE
1263
Jó
Shul: 2000 LE
1020
Jó
Trinigan: 1200 LE
Ebből kútra: 144 LE
Ebből őrtorony: 225
Különbség: 831
Anita 582 LE
Ebből kútra:0
0
Különbség: 582
Gargas: 266
0
Különbség: 266
Cassian: 0 LE
Ebből kútra: 0
0
+ Kutból építkezések: 700 LE
+ Kútban maradt: 103
Kutas: 803
Különbségek összege: 1690 + amit a kút termel egy nap alatt:
Hová lett: 800... Megkérdezem... Ha a kútba Öntött LEből csak a felét lehet felhasználni, akkor már majdnem jó...
mi a véleményetek? Rendben van a kutunk, vagy még lukas valahol?
A játékosok által kútba öntöt enregia 100% vagy 50% százaléka jelenik meg a kútban?
Egy időre eltűnt a kutunk, visszajött 800 LE vel, és itt egy kis kimutatás:
Na, itt lássuk mi történt...
Sztav: 3200 LE
Ebből Kútra: 1.730
Ebből Őrtoronyra: 1434
Jó
Hellblade: 2500 LE
Ebből kútra: 1.126 LE
Ebből őrtöröny: 1.343
Jó
Zamodemon: 2300 LE
1263
Jó
Shul: 2000 LE
1020
Jó
Trinigan: 1200 LE
Ebből kútra: 144 LE
Ebből őrtorony: 225
Különbség: 831
Anita 582 LE
0
Különbség: 582
Gargas: 266
0
Különbség: 266
Cassian: 0 LE
Ebből kútra: 0
0
+ Kutból építkezések: 700 LE
+ Kútban maradt: 103
Kutas: 803
Különbségek összege: 1690 + amit a kút termel egy nap alatt:
Hová lett: 800... Megkérdezem... Ha a kútba Öntött LEből csak a felét lehet felhasználni, akkor már majdnem jó...
mi a véleményetek? Rendben van a kutunk, vagy még lukas valahol?
Dátum: 2008.09.23. 22:36:52
De a kutunk az tényleg elszállt... Nem termel semmit, folyton üres. Az új tagok hiába töltik... Ismét Kubla klán és elnézést...
Üdvözletem a neves varázslóklak!
Ha idejük engedi, kérem futtassák át betűkhöz szoktatott szemüket a friss napilapon!
*És letesz néhány Ghalllai Krónikakat az asztalra.*
http://ghalllaikornikak.freeblog.hu/
Ha idejük engedi, kérem futtassák át betűkhöz szoktatott szemüket a friss napilapon!
*És letesz néhány Ghalllai Krónikakat az asztalra.*
Dátum: 2008.09.23. 21:18:31
*Sztavrogin frissíti az újságokat az asztalokon.*
Dátum: 2008.09.23. 20:53:18
4. szinttől...
Dátum: 2008.09.23. 20:19:40
Erre ott az opció a kérdés alján, hogy töröljék...
Dátum: 2008.09.23. 20:01:00
Valami furcsa dolog van a lélekkutunkkal, meg az építkezéseinkkel...
A lélekkutunk megépítés óta termelt vagy 3 LE-t, aztán azt beépítettük, azóta nincs lélekkutunk... Semmi se nincsen benne!
Pedig oda is töltögettek népek...
A részletes statisztikáknál Trinigan nevű tagunknál 1K le van, Lélekkútba Trinigan - 144 LE-t épített Őrtoronyba 0 LE-t, mást nem építünk....
Kubla kánság lennék... Nézzetek utána kérlek!
Köszönöm!
A lélekkutunk megépítés óta termelt vagy 3 LE-t, aztán azt beépítettük, azóta nincs lélekkutunk... Semmi se nincsen benne!
Pedig oda is töltögettek népek... A részletes statisztikáknál Trinigan nevű tagunknál 1K le van, Lélekkútba Trinigan - 144 LE-t épített Őrtoronyba 0 LE-t, mást nem építünk....
Kubla kánság lennék... Nézzetek utána kérlek!
Köszönöm!
Dátum: 2008.09.23. 19:33:16
*Ő is előkerül egy kis csevejre, ha akadnak... Már megszokta, hová kell a borért nyúlni... Elékszít magának egy kis lemúr apróprecsenyét is... Hmmm... Nyámi...*
Dátum: 2008.09.23. 09:59:16
Elnézést, hogy ha volt már kérdés:
Klánon belüli körüzenetre van mód?
Klánon belüli körüzenetre van mód?
Dátum: 2008.09.22. 23:36:14
*mielőtt Sztavrogin elmegy lefeküdni, minden asztalra kiteszi a legfrissebb újságot, a Ghallai Krónikákat.*
//
//
//
//
Dátum: 2008.09.22. 22:02:53
Én pl imádom benne ezeket a műveltségi kérdéseket. Ha nem tudod (per pillanat) nem veszítesz vele sokat, de nagyon jó poén, hogy ilyen is van benne!
Eddig ilyet még nem láttam, engem megvett! 
Eddig ilyet még nem láttam, engem megvett!