erről a készítőket kérdezd, mert én sem értem....
pl a mi szövinkben 33-an vannak 1312 szintösszeggel....
a top szöviben 26-an vannak 1245-el (asszem)
így 30%-ot visznek tőlünk mert ugyan olyan erősségűnek számít a szövetség, de mivel mi 33-an vagyunk ők meg 26-an és úgy ugyan akkora a szintösszeg, így egy kicsit röhelyes a rendszer...
lehet, hogy 5-6 szinttel erősebb szinte minden tagjuk,de teljesen mind 1 mert a szintösszeg közel ugyan annyi.... pedig már lassan 700k-val nagyobb a kútjuk a miénknél
kutak nagysága: 370k-990k
sőt most olyan is van, hogy egy rubin szöviben 10 erős embörke ottmaradt, és végigrabolgatnak egy csomó szövit, mert a szintösszegük kb akkora vagy kevesebb szinte az összesnél, még is 10-en vannak, így 30%-ot mindenkitől visznek+ a plusz zsákmány...
az az igazság, hogy nálunk kb 6-7-en mondták már, hogy nem éri meg háborúzni....
tőlünk 30%-ot visznek mindig, pedig nem vagyunk valami hű de erősek meg magas szintűek, de a szintösszeg miatt viszik( nem dobunk ki embereket azért mert, "bocs de magas a szintösszeg ki vagy dobva", mert összejött egy társaság és nem válunk meg senkitől)
és mi mindig 20k+-okat viszünk (most főleg, mert bcs felezi a pluszt is) ,kapunk egy PC-t a nyakunkba már nem érte meg háborúzni, mert mondjuk 25 vagy 50k-sat kapunk (naponta) és nyerünk 25-kt, és ha bónusszal még kompenzálnánk is, azt sem lehet, mert felezi bcs...
ennyit erről a remek háborús rendszerről....bcs-sek folyton nyavalyognak, hogy milyen rossz nekik, meg folyton támadják őket.....azért támadnak folyton, mert a magas szöviket "rákényszerítették a FARMOLÁSRA"......eddig 4 hetente támadtunk szöviket akik 1 napon belül kapizuláltak, bejött hcs, leredukáltuk 2 hétre, bejött az újítás, hogy bcs felezi plusz zsákmányt....eltöröltük a szabályt és hetente farmolunk...ez lett az eredménye a felezésnek...
Hozzászólások - NeonFlux
Dátum: 2009.07.18. 11:38:42
Dátum: 2009.07.18. 11:11:27
nem a kút a lényeg, hanem a szintösszeg.... add össze a szövetség tagjainak a szintjét és más szövetség tagjainak a szintjét, és ha a 2 érték megközelíti egymást, akkor 30%-ot visztek, ha fele akkora, vagy kevesebb akkor 15%-ot....ennyi (eléggé marhaság ez a rendszer, mert egy 35 tagú szövetség, kis szintű emberekből, ugyan annyinak számít, mint egy 20 tagú szövetség, csak az emberek 5-6 szinttel magasabbak... ezért van, hogy 600k-val nagyobb kutú szövetség is 30%-ot visz egy sokkal nagyobb taglétszámú szövetségtől)
Dátum: 2009.07.18. 09:21:43
akkor tudtok rakás LE-t vinni, ha az ellenfél szintösszege megközelíti a tiéteket...akkor visztek 30%-ot (vagyis a felét) + a plusz zsákmány felét... (mellesleg nagyon nagy marhaság ez a szintösszeges izé T-T de ez van...)
de biztosíthatlak, hogy a plusz zsákmánynak csak a felét viszitek...
mondom volt 1 szövi akitől a 15% felét vittük és volt még 40k + zsákmányunk ( háború elején hcs-juk volt, lerombolták és pár nap alatt felhúzták a bcs-t.... no comment)
a végeredmény valami 29k-lett, és ekkor már írtam volna levelet behonak, meg írtam fórumba, hogy mi van, amikor felvilágosított egyik szövitársam, hogy bcs már plusz zsákmányt is csökkent...
Módosítás: rosszul mondtam 56k+ zsákmánnyal 44k-t zsákmányoltunk, de ez nem változtat sokat a dolgon...
de biztosíthatlak, hogy a plusz zsákmánynak csak a felét viszitek...
mondom volt 1 szövi akitől a 15% felét vittük és volt még 40k + zsákmányunk ( háború elején hcs-juk volt, lerombolták és pár nap alatt felhúzták a bcs-t.... no comment)
a végeredmény valami 29k-lett, és ekkor már írtam volna levelet behonak, meg írtam fórumba, hogy mi van, amikor felvilágosított egyik szövitársam, hogy bcs már plusz zsákmányt is csökkent...
Módosítás: rosszul mondtam 56k+ zsákmánnyal 44k-t zsákmányoltunk, de ez nem változtat sokat a dolgon...
Dátum: 2009.07.16. 18:54:31
nah ez nem igaz...tudtommal van egy olyan módosítás, hogy BCS a bónusz LE -t is is lecsökkenti már (és ez így van, tapasztalat, +40k bónusszal vittünk egyszer 29k-t egy másik szövitől...) vagyis egyáltalán nem szívnak a BCS-osok....sőt, ha PC-t bevetik és mondjuk az 10-es, akkor még a másik fél szív, mert mégcsak kompenzálni sem tudnak bónusz LE-vel....
Dátum: 2009.07.05. 22:54:32
bocs már valaki a szövimből megválaszolta...jah hogy mostmár béke csarnoka a plusz zsákmányt is felezi?jah...gratulálok mostmár nem éri meg háborúzni....
megy PC 15-re és úgy háborúzgatunk..persze amíg azzalis nem kezdenek valamit...mondjuk ha béke csarnoka van csak 10%-át kell befizetni a csapás LE-jének??hát nem lenne fantasztikus????
eddig is röhejes volt a háború rendszere, de így már nem is tudom, hogy nevessek vagy sírjak...de inkább az utóbbi...
megy PC 15-re és úgy háborúzgatunk..persze amíg azzalis nem kezdenek valamit...mondjuk ha béke csarnoka van csak 10%-át kell befizetni a csapás LE-jének??hát nem lenne fantasztikus????
eddig is röhejes volt a háború rendszere, de így már nem is tudom, hogy nevessek vagy sírjak...de inkább az utóbbi...
Dátum: 2009.07.05. 22:19:21
hogy lehet az, hogy 56K+ zsákmány mellett 44k-t zsákmányoltunk a szövitől akit legyőztünk???
Ha nem lett volna + zsákmány lemegyünk minuszba vagy mi?O.o
Ha nem lett volna + zsákmány lemegyünk minuszba vagy mi?O.o
Dátum: 2009.07.02. 11:52:30
akkor viszont ez a rendszer eléggé röhejes, már bocs, hogy ezt mondom,de röhejes ez a megoldás....
akkor legalább a tagok függvényében is nézzék, mert nem mindegy, hogy 26 tagnak van 1300 szintösszege vagy 35-nek.......vagy szerzett LE differencia függvényében.....
vagy kút függvényében..... 600k-val nagyobb a kútjuk már bocs, de ha nem velem történne én nagyot röhögnék rajta, hogy ilyen dolog van mert tényleg röhejes...
akkor legalább a tagok függvényében is nézzék, mert nem mindegy, hogy 26 tagnak van 1300 szintösszege vagy 35-nek.......vagy szerzett LE differencia függvényében.....
vagy kút függvényében..... 600k-val nagyobb a kútjuk már bocs, de ha nem velem történne én nagyot röhögnék rajta, hogy ilyen dolog van mert tényleg röhejes...
Dátum: 2009.07.02. 11:43:24
szintösszegünk
1309 35 taggal
ellenfélenk
1272 26 taggal
kb 2k +-t vitt az ellenfél...
1309 35 taggal
ellenfélenk
1272 26 taggal
kb 2k +-t vitt az ellenfél...
Dátum: 2009.07.02. 11:32:44
100k-t buktunk egy 600k-val nagyobb szövitől akiknek a tagjai 2 kivétellel 40 fölöttiek és bővelkednek 50-esekben is... míg a mi szövinkben a szövi fele 40 alatti és 50-eseink sincsenek...annyi a 2 szövi között a különbség, hogy 9-el többen vagyunk....
Hogy számolják a háborúkat de komolyan?
Vagy akkor a béke csarnoka 100000-szor többet ér mint a háború csarnoka? Akkor miért lett betéve egyáltalán a háború csarnoka, vagy akkor miért drágább?
Hogy lehet, hogy erősebb szövi tőlünk 30%-ot visz(mindig de mindig), de ha mi támadunk hasonló erősségű szövit vagy gyengébbet, akkor 15%-ot? hogy van ez?
Sőt van,hogy 15% alatt kapunk bónusszal együtt...... nem 15% a minimum amit vinni lehet? röhejes ez a háborús rendszer....
Hogy számolják a háborúkat de komolyan?
Vagy akkor a béke csarnoka 100000-szor többet ér mint a háború csarnoka? Akkor miért lett betéve egyáltalán a háború csarnoka, vagy akkor miért drágább?
Hogy lehet, hogy erősebb szövi tőlünk 30%-ot visz(mindig de mindig), de ha mi támadunk hasonló erősségű szövit vagy gyengébbet, akkor 15%-ot? hogy van ez?
Sőt van,hogy 15% alatt kapunk bónusszal együtt...... nem 15% a minimum amit vinni lehet? röhejes ez a háborús rendszer....
Dátum: 2009.06.29. 13:29:08
mostmár elvileg jó...
Dátum: 2009.06.29. 13:26:08
nekem is teljesen üres az oldal.....
Dátum: 2009.06.26. 11:03:50
nincs meg az 50 harc...ez döntetlen lesz sajna...
Kell 50 harc ahhoz hogy nyerjetek... vagyis 48 győztes harc kell vagyis még 32-ő ....ha összeadod a nyertes harcokat és a vesztetteket ki kell jönnie az 50-nek...
Kell 50 harc ahhoz hogy nyerjetek... vagyis 48 győztes harc kell vagyis még 32-ő ....ha összeadod a nyertes harcokat és a vesztetteket ki kell jönnie az 50-nek...
Dátum: 2009.06.26. 10:52:38
2 dolog ....1. a kereskedelem alapból 160-volt és 170-re növelték meg!!!!
a második pedig, nem tudnál kompenzálni kereskedelemmel, mert nekik mindig nagyobb lesz a kereskedelmük...ez ilyen ördögi kör...
ha neked 170 lenne akkor a 4-5 szinttel magasabbaknak 180-190 lenne és mivel magasabb a szintjük, ezért ugyan ott vagy ahol voltál....
Ha meg csak kereskedelmet növelsz, akkor meg tul összegben fognak egy idő után elverni... ördögi kör....
vannak ilyen dolgok a játékban amik nagyon bosszantóak tud lenni..nem is kevés...
a második pedig, nem tudnál kompenzálni kereskedelemmel, mert nekik mindig nagyobb lesz a kereskedelmük...ez ilyen ördögi kör...
ha neked 170 lenne akkor a 4-5 szinttel magasabbaknak 180-190 lenne és mivel magasabb a szintjük, ezért ugyan ott vagy ahol voltál....
Ha meg csak kereskedelmet növelsz, akkor meg tul összegben fognak egy idő után elverni... ördögi kör....
vannak ilyen dolgok a játékban amik nagyon bosszantóak tud lenni..nem is kevés...
Dátum: 2009.06.25. 23:19:35
Valamelyik legendában elvileg benne van a Káoszkatona szöveg...olvasni kéne
és egyetértek a fertőzésnek maradnia kellene olyannak amilyen...
Edit:Én ezzel kapcsolatban nem sírok, elég nekem a háborúval kapcsolatban sírni
és egyetértek a fertőzésnek maradnia kellene olyannak amilyen...
Edit:Én ezzel kapcsolatban nem sírok, elég nekem a háborúval kapcsolatban sírni
Dátum: 2009.06.25. 22:48:13
Hát elvileg 2 opció van ha eléred 100%-ot:
1.: Megörülsz aztán meghalsz lásd Hordaparancsnok...(ez azért kizárható, mert nyitott végű a játék és le is írják, hogy meghalni nem lehet...)
2.: Káoszkatona válik belőled és valamilyen vagy jutalmat vagy negatív hatást kapsz.... (jutalom lenne ésszerűbb, mivel minden filmben,játékban stb. van a rossz,sötét oldal ami ugyan olyan erős mint a jó... de azért én nem kockáztatnám be a 100% fertőzést, mert hátha kapok bónuszt V1-en kipróbálom mit kapok ha káoszkatona leszek V2-őn meg mit ha leküzdöm így változatos ^^)
1.: Megörülsz aztán meghalsz lásd Hordaparancsnok...(ez azért kizárható, mert nyitott végű a játék és le is írják, hogy meghalni nem lehet...)
2.: Káoszkatona válik belőled és valamilyen vagy jutalmat vagy negatív hatást kapsz.... (jutalom lenne ésszerűbb, mivel minden filmben,játékban stb. van a rossz,sötét oldal ami ugyan olyan erős mint a jó... de azért én nem kockáztatnám be a 100% fertőzést, mert hátha kapok bónuszt V1-en kipróbálom mit kapok ha káoszkatona leszek V2-őn meg mit ha leküzdöm így változatos ^^)
Dátum: 2009.06.25. 22:18:13
NA JÓ EZ MÁR RÖHEJ!!!! ( kis figyelmet keltek T_T)
szövetség egy 8. szintű pusztító csapást küldött rátok!
szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +74001 töltődés a szövetség Lélekkútjába.
gratulálok -6k töltődés nyertetek a kútba 40k plusz zsákmánnyal amivel 2 napig szenvedtetek 260 nyert csata árán...GRATULÁCIÓ!!!
Megérte Háborúzni!!!!
a játéknak ezen része kezd egy picit a röhej kategória felé sodródni...
szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +74001 töltődés a szövetség Lélekkútjába.
gratulálok -6k töltődés nyertetek a kútba 40k plusz zsákmánnyal amivel 2 napig szenvedtetek 260 nyert csata árán...GRATULÁCIÓ!!!
Megérte Háborúzni!!!!
a játéknak ezen része kezd egy picit a röhej kategória felé sodródni...
Dátum: 2009.06.21. 15:06:46
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem lassan már portyázni és térkapuzni sem fogja megérni...
itt a példa: én 500-700 között kapok általában LE-t (átlagosan, de ennél van néha 100 al kevesebb vagy néha akár 1000-rel több is, de ez az átlag)(spektrális 20+20 szóval ez csak jobb lesz...)
1 térkapu az én szintemen olyan 22 tp...vagyis 2 térkapu 44 tp ami max visszafogott fejlődés mellett kb 4 vadászat...
1 térkapuval olyan 1k LE-t tudsz szerezni 2-vel pedig 2k-t ...ha a 4 vadászatom mindegyike min 500 (MINIMUM) úgy is megvan a 2k, és ha nagyobb , akkor meg több mint 2k-t szerzel...
Vagy vegyük a portyát : 22 tp meg 24 tp-ket kapok nagyobb karakterektől akiket legyőzök és nem adnak annyi LE-t mint 2 vadászat...vagy egyáltalán nem adnak LE-t...
Most döntetlenezek és 3 nap alatt összeszedtem 40 csp-nyi TP-t mert a 38-40-esek tőlem várják a csodát döntetlenben...így kénytelen voltam visszaöltözni, és kicsiket támadni ha néha visszaöltözök ...
van most pár tanulási szint ami üres, szóval bőven elférni egy ilyen szaki szerintem (lehet már szerepelt, nem volt kedvem 60 oldalt átolvasni ...):
Visszafogott harc:
Minden harcért legyen az térkapus vagy portya a szakértelem 0,5%-al(csak egy példa lehet kevesebb is) csökkenti a tp-t amit kapsz ( TP-t igénylő küldiknél a szükséges TP nagyságát is ugyan ennyi százalékkal csökkenti... vagyis ha 30 tp-kell a küldihez lecsökkenti a szaki függvényében így nem lehetetlenül el a küldi és ugyan azon a szinten végrehajtható lesz)
Vagy a visszafogott fejlődést kéne átalakítani, hogy erre is kiterjedjen , mert én már úgy vagyok vele, hogy max lefele támadok, mert fölfele túl sok TP-t kapok és egyáltalán nem éri meg...
Sőt térkapu helyett is már epikusozom, legalább gyűlik a kincspontom...
itt a példa: én 500-700 között kapok általában LE-t (átlagosan, de ennél van néha 100 al kevesebb vagy néha akár 1000-rel több is, de ez az átlag)(spektrális 20+20 szóval ez csak jobb lesz...)
1 térkapu az én szintemen olyan 22 tp...vagyis 2 térkapu 44 tp ami max visszafogott fejlődés mellett kb 4 vadászat...
1 térkapuval olyan 1k LE-t tudsz szerezni 2-vel pedig 2k-t ...ha a 4 vadászatom mindegyike min 500 (MINIMUM) úgy is megvan a 2k, és ha nagyobb , akkor meg több mint 2k-t szerzel...
Vagy vegyük a portyát : 22 tp meg 24 tp-ket kapok nagyobb karakterektől akiket legyőzök és nem adnak annyi LE-t mint 2 vadászat...vagy egyáltalán nem adnak LE-t...
Most döntetlenezek és 3 nap alatt összeszedtem 40 csp-nyi TP-t mert a 38-40-esek tőlem várják a csodát döntetlenben...így kénytelen voltam visszaöltözni, és kicsiket támadni ha néha visszaöltözök ...
van most pár tanulási szint ami üres, szóval bőven elférni egy ilyen szaki szerintem (lehet már szerepelt, nem volt kedvem 60 oldalt átolvasni ...):
Visszafogott harc:
Minden harcért legyen az térkapus vagy portya a szakértelem 0,5%-al(csak egy példa lehet kevesebb is) csökkenti a tp-t amit kapsz ( TP-t igénylő küldiknél a szükséges TP nagyságát is ugyan ennyi százalékkal csökkenti... vagyis ha 30 tp-kell a küldihez lecsökkenti a szaki függvényében így nem lehetetlenül el a küldi és ugyan azon a szinten végrehajtható lesz)
Vagy a visszafogott fejlődést kéne átalakítani, hogy erre is kiterjedjen , mert én már úgy vagyok vele, hogy max lefele támadok, mert fölfele túl sok TP-t kapok és egyáltalán nem éri meg...
Sőt térkapu helyett is már epikusozom, legalább gyűlik a kincspontom...
Dátum: 2009.06.10. 20:23:47
Idézet: D4vid - 2009.06.10. 20:21:30
Szóval a manakonstrukció nagy táp,és érdemes kifejleszteni minél hamarabb.
egyetértek...nálunk szöviben kötelezték 35-ös szint fölött a 20+20-as konstrukciót...(36-os vok..ezzel fogok szenvedni 2 hétig...de megéri )
Szóval a manakonstrukció nagy táp,és érdemes kifejleszteni minél hamarabb.
egyetértek...nálunk szöviben kötelezték 35-ös szint fölött a 20+20-as konstrukciót...(36-os vok..ezzel fogok szenvedni 2 hétig...de megéri )
Dátum: 2009.05.05. 15:54:36
Ez mind szép és jó, de a WoW is sokat vesztett fényéből...
A történet az engem is megfogott,de maga a játék nem...unalmas szörny ölögetés órákig
Most már egy pár F2P (free to play vagyis ingyenes) játék szerény véleményem szerint lelökte a WoW-ot a trónról...
Csak meg kell nézni a Perfect World-öt a 2 Moons-t vagy egyéb ingyenes MMORPG-ket és rá lehet jönni, hogy a WoW még a kiegészítőivel sem veheti fel velük a versenyt...
Akár történetben,akár élvezhetőségben vagy játékmenetben egy 2D-s(lásd Maplestory) vagy egy 3D-s (sorolhatnék ide sokat de a Perfect World és a Silkroad tartozik a legjobbak közé) is simán kenterbe veri a WoW-ot...
Üzleti szempontból persze a WoW hozta a legtöbb pénzta konyhára ,és Blizzard jól meg is szedte magát vele...De most már amit nyújtani tud, az nagyon kevés, ahhoz képest,hogy mennyire kibővült a piac és mennyi P2P illetve mennyire sok F2P játék van...
A történet az engem is megfogott,de maga a játék nem...unalmas szörny ölögetés órákig
Most már egy pár F2P (free to play vagyis ingyenes) játék szerény véleményem szerint lelökte a WoW-ot a trónról...
Csak meg kell nézni a Perfect World-öt a 2 Moons-t vagy egyéb ingyenes MMORPG-ket és rá lehet jönni, hogy a WoW még a kiegészítőivel sem veheti fel velük a versenyt...
Akár történetben,akár élvezhetőségben vagy játékmenetben egy 2D-s(lásd Maplestory) vagy egy 3D-s (sorolhatnék ide sokat de a Perfect World és a Silkroad tartozik a legjobbak közé) is simán kenterbe veri a WoW-ot...
Üzleti szempontból persze a WoW hozta a legtöbb pénzta konyhára ,és Blizzard jól meg is szedte magát vele...De most már amit nyújtani tud, az nagyon kevés, ahhoz képest,hogy mennyire kibővült a piac és mennyi P2P illetve mennyire sok F2P játék van...
Dátum: 2009.02.28. 08:38:10
Amúgy még az az ötletem lenne hogy ha valaki kilép vagy kirúgják egy szövetségből, akkor 2 vagy 3 nap múlva tudjon csak kilépni , vagy a Szövetség akivel Háborúban van az a kilépő tagokat addig tudja ütni amíg másik szövetségbe nem lépnek be és az számítson a Háborúban ....mert most egy elég etikátlan lépés áldozatai lettünk (szerintük mi vagyunk az etikátlanok mert kaptak 2-es szintű csapást, pedig ők bújkálnak a katakombában na mind1) annyi a lényeg hogy ma zajlik 2 hete a háború aki tudott az ellenféltől az gyorsan bement a katakombába aki meg nem az meg kilépett és 11 a különbség, így nem tudunk fordítani és több LE-t is vesztünk mivel kevesebben vannak és kisebb a szintjük...szóval valami megoldás kéne erre a problémára....